Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 01:12:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 873363 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
bez obzira na nacionalnost, mislim da su na proshloj farmi bili veci cigani (po svojim postupcima).
znash kako, ima ih dosta na ovoj farmi. shto se mene tiche, ako vec moram da biram, bolje da budu cigani
iz srbije nego neki strani drzavljani koji ne retko umeju onako perfidno da se poseru po nama srbima.
seti se raznih edina, adnana a evo sad i ekrema, koji vole da pevushe antisrpske pesme.
gradjani lojalni drzavi srbiji, koji ne izgovaraju nikakve antisrpske poruke ili pesme meni ne smetaju, pa makar to
bili i shiptari. uostalom i proshli put sam te podsetio, a i sam znash, da je jedan broj  shiptara koji nisu zeleli nezavisnost stradao od ruke njihovih sunarodnika terorista.
jbt, da me chuje moje drushtvo. Smiley 1 ja na ovom forumu josh ispadoh liberal, shto nikako nisam. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Samsung S8
Значи оде Парошки... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Đole Đogani besan: Milan Paroški je rasista koji muva devojčice! (oglasio se, sad ce dile da poludi Smile Smile Smile )

Nakon izbacivanja Milana Paroškog sa Farme strasti nikako da se stižaju. Političar koji je ne kaje ni zbog čega što je rekao, ponovio je da nije uvredio Bakija jer  Đoganijevi jesu Turci! Denser Đole Đogani kaže da je diskvalifikovani političar na Farmi sve vreme potencirao mržnju i verske razlike.
- Milan Paroški nije na Farmi pokazao inteligenciju kojom se toliko hvali, nego nečoveštvo time što mrzi ljudi koje su druge vere ili nacionalnosti. Od početka rijalitija je insistirao na verskim razlikama i podsticao mržnju i rasizam. Nazvao je Bakija Turčinom, a to nema veze s mozgom, jer je on hiljadu puta do sada nastupao na takmičenjima pod srpskom zastavom. Hteo je da se pokaže kao intelektualac koji je iznad svih, a u stvari je ispao najgori. Ne znam kako će smeti da izađe narodu pred oči, jer i sam živi u multinacionalnoj sredini. Trebalo bi da ga bude sramota i od svoje supruge, jer je pred milionskim auditorijumom muvao devojčice i žene. Njega ni do sada nigde nije bilo, a tek je sad ugasio jer kao diskvalifikovani takmičar neće smeti nigde da se pojavljuje. Verovatno ga je sam Bog poslao na Farmu da bi ga kaznio zbog te mržnje koju nosi u sebi prema drugim ljudima i verama – rekao je Đole u dahu.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
za ovaj klip cu samo reci Smiley 1 Smile Smile Smile Smile Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
@papalukas85

Bez vredjanja Smile Ako nastavis bices udaljen sa foruma Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Hahaha... koliko puta ćete to napisati Smile

Smiley 1
U bree... ne sviđa ti se? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Be yourself, no matter what they say!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
@Nonsalantan
Citat
Na toj Farmi živi buljuk Cigana, i s obzirom na njihovu plemensku solidarnost,

niti su na farmi iskazali nekakvu "plemensku solidarnost" (kada? gde?), niti van farme tako nesto postoji. Da postoji - ne bi bilo slucajeva gde je rom napadac a drugi rom zrtva, ne bi bilo netrpeljivosti izmedju roma koji uzivaju razliciti socijalni i ekonomski polozaj. Uostalom i sam si svestan toga:

Citat
Naročito se istakla ona „ciganizovana“ kokoška, što ne čudi

dakle onaj ko se ponasa loše moze biti prema tvom misljenju: ili cigan ili ako je srbin onda je "ciganizovan"

svaka cast majstore Smile

Citat
ne mogu da se ne zgrozim nad tolikim favorizovanjem Mandova. Čime su svi oni zaslužili učešće u srpskoj Farmi? Niko ih nigde u svetu ne zarezuje, a kod nas masovno uživaju beneficije sveopšte popularnosti...

niko ne favorizuje "mandove", nego upravo suprotno: mnogo je onih koji ih svakodnevno vredjaju kao sto ti radis. drugo najvece beneficije sveopste popularnosti kod nas uzivaju politicari, muzicari i kriminalci koji su ponajmanje romske nacionalnosti. medjutim tebi to ocigledno ne smeta jer onda ne mozes da ispoljavas svoj rasizam.

Pa, ovako... Poslovična romska plemenska solidarnost se izražava u situacijama kada se bilo ko od njih zakači sa pripadnikom neke druge nacionalnosti. Ukoliko i sam nisi Rom, slobodno testiraj tu tezu, i videćeš da u većini slučajeva (većina je, da te podsetim, 50% + 1, čisto da ne bi branio svoje stavove izuzecima) Mandovi deluju po principu “svi za jednog – jednog za sve” (naročito ako su članovi iste zajednice, žitelji iste Cigan – male ili isturenog odeljenja iste, koje se u ovom slučaju zove Farma).  

Peja je, koliko sam video, predložio da svi izađu sa imanja ukoliko Zadruga u roku od 5 minuta ne reaguje izbacivanjem Paroškog. Zlata je još onomad započela propovedanje svoje čergarsko – vračarske filozofije, uz svesrdnu pomoć svog izbačenog, dementnog supruga, i još uvek je prvi šraf ciganske mašinerije. Mali Cobe je čestitao Bajrušu Milanovo izbacivanje (i to na tipično srpski način: tri puta u obraz) itd. Dakle, solidarnost o kojoj sam govorio ne vidi samo onaj ko ne želi da je vidi.  Smile

Dalje, nisam rekao da se generalno samo Cigani ili “ciganizovani Srbi” ponašaju nedolično, već da je struktura na Farmi takva da njihov mentalitet nužno mora doći do izražaja. Previše ih je na jednom mestu (i to pogrešnom), i ne pada mi na pamet da glumim proleće, pa da na račun tobožnje političke korektnosti žmurim pred činjenicom da im je poklonjena prevelika pažnja i ogroman medijski prostor. Produkcija je, naravno, i ovoga puta smišljeno odabrala učesnike, jer je to obećavalo uzavrelu atmosferu, ali mene, kao gledaoca, vređa propagiranje suštinskog primitivizma i naglašavanje marginalnih likova, koji čak i ne reprezentuju ovaj narod, nego štetnu (ili manje štetnu, u svakom slučaju – nimalo korisnu) manjinu, koja konačno dobija priliku da bude u prvom planu. Odvratno. Drugim rečima, u svojoj zemlji imam više razumevanja za političare, muzičare i, kako ti kažeš, kriminalce srpske nacionalnosti nego za izrazite predstavnike socijalnog i estradnog dna, koji su, uzgred, romskog porekla. Pri tome, ne smatram sebe rasistom, pa čak ni velikim nacionalistom, ali što je mnogo – mnogo je.

Tu tvoju treću misao stvarno nisam razumeo. Niko ne favorizuje Mandove? Nego? Produkcija im je iz humanih pobuda dala malo prostora, čisto da se vidi da su i oni ljudi kao i svi mi? Pa, nisu. Ja nisam ni gluv, ni slep, ni od juče, pa dobro znam koliko Roma je nepismeno, kako većina njih živi, čime se bave i kako su organizovani. Ne znam zašto bismo se pravili naivni, kad ni ta delegacija u Lisoviću ne razbija stereotipe?! Summa summarum, to su Cigani po definiciji. Gde je tu uvreda? Mene ne vređa kad mi neko kaže da sam Srbin, pa makar to svakodnevno slušao. Uostalom, ovo je Srbija, i kada bi u njoj trećinu stanovništva činili ganferi – imalo bi smisla opravdavati njihovo masovno učešće u Farmi, a onda ih posmatrati kao ravnopravne, pa makar se ponašali gore od svih ostalih. U tome je stvar.    Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 12:39:58 od Nonšalantan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
@monk nista ruznije nisam cula od Eve i Esranja  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Fear is liar

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 345
Zastava beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N 72
Stvarno je tuga ako je nekome ovaj Ekrem favorit  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 
Ekreten  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 177 178 180 181 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jun 2026, 01:12:00
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.