Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 18:35:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 869860 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Starleta kaže da će joj glavna taktika na imanju biti – korišćenje mozga.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Iznenađenjima u trećoj sezoni 'Farme' nikad kraja. Nakon vesti da se večeras očekuje ulazak Milana Stankovića, Čede Čvorka i Vendi, stiže i informacija da bi jedna od farmerki mogla da bude i Nataša Bekvalac.

Producenti 'Farme' već neko vreme ozbiljno pregovaraju sa popularnom pevačicom, koja ima samo jedan uslov ulaska, a to je da ne ostane duže od nekoliko dana. Prema rečima upućenih izvora, na producentima je da vide hoće li Bekvalčevoj dozvoliti da jedina ima drugačiji tretman.

„Prepreka je i to što ima malo dete, ali i što će joj album uskoro biti objavljen. Međutim, činjenica da još nije počela da zakazuje promotivne koncerte producentima daje veliku dozu optimizma da će prihvatiti njihovu ponudu i uskoro se pojaviti na Farmi. Tačno je da ona kratko želi da bude na imanju i sve se čini da se ispuni taj njen uslov. Verujemo da će uskoro Nataša stići na imanje,“ rekao je izvor za 'Kurir'.

Upitana za istinitost ovih navoda, atraktivna pevačica samo je rekla da za sada nema komentar.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Hasan tvrdi: Paroški je potegao nož na mene!

Hasan Dudić veoma se radovao kada je ponovo zagrlio sina, snaju i unuku, ali i Zlatinog i Pejinog sina, pa nije teško zaključiti da bi ponovo bio sa bivšom suprugom, što nam je i sam potvrdio.

Na konkretno pitanje postoji li mogućnost da oživi strasti sa bivšom suprugom, pevač je odgovorio:
- Zlata i ja smo ponovo postigli jedan ljudski kontakt, idealan, i moguće je da ponovo budemo zajedno. Što da ne?

- Da li ste bili ljubomorni kada je Peja poljubio?
- Ja sam morao da izađem zbog ploče, pa ću se najverovatnije vratiti, ali ne brinem i nisam ljubomoran ni na koga od farmera. Peja voli mlade klinke, trza na Jelenu Stožinić, tako da nemam razloga da budem ljubomoran.

- Iz kog razloga ste Ekrema Jevrića nazvali „ometenim u razvoju“, a na početku ste sa njim bili u najboljim odnosima?
- On je malo počeo ljude da maltretira, da traži kafe, pa sam ga malo pritegao. Mene su ljudi zvali iz Njujorka i rekli mi da pripazim na Ekrema. On je malo mahnit, nije čist, počne da plače kao malo dete, a ja sam sad ostavio poruku da paze na njega i da ga niko ne dira.

- Mislite li da Eva Ras glumi žrtvu i želi da je publika sažaljeva?
- O Evi mislim sve najbolje, ona je žena u godinama, a i ko zna kakav ću ja biti u njenim godinama.

- Kako komentarišete to što je Milan Paroški Zlatu i vas nazivao „ciganijom“?
- Milan Paroški je u početku vređao Evu Ras, on ne voli Mađarice, one su uvek bile sluškinje njima, Bačvanima. To što nas je nazivao „ciganijom“, to se ne odnosi na mene! Ja nisam Rom, voleo bih da jesam, znao bih dva jezika. On je time vređao Zlatu, pa onda i njen ručak, pa ovo, pa ono i onda sam joj ja rekao da ga prepusti meni. Skočio on, skočio ja, pa se on uhvatio za nož i potegao ga. Inače, Paroškom je bilo dozvoljeno da nosi nož. U stvari, on je uneo nož i nosi ga za pojasom, a organizatori i ne znaju za to. Bojim se da bi mogao nekoga da zakolje

- Dok ste bili u „Farmi“ spekulisalo se o još jednom Zlatinom braku sa harmonikašem Mirkom Kodićem.
- Ma kakvi, nije to bio brak uopšte, nego su radili zajedno, pa su malo „funjarali“.

Na pitanje koga od farmera smatra najvećim folirantom, a ko će pobediti i otići sa famoznih 100.000 evra, Hasan je precizno odgovorio:
- Ma najveći foliranti su ova „ekskurzija sa zadnjeg sedišta autobusa“, Zorana Pavić i Li Men, a pare ću uzeti ja, naravno!

Dudić napustio imanje zbog razvoda?

Iako je izglasan od strane publike, Hasan Dudić tvrdi da je znao da će da izađe, ali i obećao publici da će se uskoro vratiti na farmu, a razlog tome je brakorazvodna parnica. Proces suđenja je u toku i, kako „Alo!“ saznaje, Hasan ovih dana treba da ide i potpiše papire o rastanku sa bivšom ženom, te mu je ovaj izlazak dobrodošao.

Izvor: Alo

po njemu ispade da moras biti pripadnik nekog naroda da bi znao njegov jezik... Smile
IP sačuvana
social share
Pocetak svake srece je u skromnom izboru zelja.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Dvadesetdrugi dan: Ekrem u krizi, Baki u bunaru, a Marjan je novi gazda

Nekolicina farmera je komentarisala Ekrema. Primetili su da slabo jede. Paroški se žalio na njegovu higijenu. Eva je primetila da je Ekrem plakao prethodnog dana.

Aca, Ekrem i Marijan su pričali o Peji i kako je bio dobar gazda, i da verovatno neće imati boljeg. Aca je konstatovao da će možda Marijan biti bolji kada bude bio gazda.

Komentarisali su kako prozori ne dihtuju dobro i da će im to biti problem kad stvarno dođe hladnije vreme.

Farmeri su se okupili u dnevnoj sobi, i sastanak je počeo. Bane je pročitao Hasanovo pismo u kome se izvinjava ako je nekog uvredio i zahvaljuje svima na lepoj saradnji i postavlja Marijana za sledećeg gazdu. Marjan nije uveo previše promena u odnosu na Peju, osim dogovora da doručak bude iz dve ture, ručak bi trebalo da bude zajednički, a za večeru bi bilo lepo kada bi se svi okupili zajedno, ali to nije obavezno.

Napolju, Baki i Peja su se šetali i ćaskali. Baki je rekao da želi da se oženi kada izađe sa Farme. Pored bunara, naišli su na Jasminu Anu, kojoj je kanta ispala u bunar. Molila ih je da joj pomognu. Baki je želeo da uđe u bunar i da izvadi kantu, dok je Peja mislio da to nije najbolja ideja. Zvali su Baneta da im pomogne. Dok su ga Bane i Peja držali za noge, Baki se spustio u bunar i izvukao kantu. Jasmina Ana je bila presrećna zbog toga, i izljubila je Bakija.

Aca i Ekrem su sedeli ispred gazdine kuće. Ekrem mu je pričao o svom tajnom zadatku, da mora da nauči Bakija engleski. Aca mu je obecao da ga neće izdati i ponudio se da mu pomogne, kako bi skrenuli pažnju sa Ekrema.

Aca je objasnio Cobetu da ne može sam da se prijavi za slugu, jer je Marijan rekao da želi sam da ih izabere. Baki i Natalija su se šetali i ćaskali. Baki je komentarisao o Banetu i smatra da pokušava da opstane na Farmi, tako što će biti dobar sa svima.

Natalija je rekla Jeleni i Banetu da razmišlja da se prijavi za slugu, a oni su pokušali da je odvrate od toga.

Proka je zvonom dozivao novog gazdu, i napravili su krug po ekonomskom dvorištu. Raspitivao se za stanje životinja, i saopštio Marjanu poveći spisak zadataka. Na kraju je Proka našao lopatu u svinjcu i zbog toga opomenuo gazdu. Naložio mu je da se obrati više pažnje na prasiće, koji su prosuli hranu i ostali bez vode i slame.

Za ručkom, Marijan je održao sastanak, i saopštio im je nove zadatke: da se izrilja bašta, i da se popravi kokošinjac. Farmeri su kopali u dvoršitu, sem LiMena i Renata, koji su radili na kokošinjcu. U međuvremenu, jedno prase je pobeglo van dvorišta i Baki, Peja i Cobe odlaze da ga jure. Cobe ga je na kraju uhvatio i vratio u svinjac. U štali, Paroški je obučavao Evu i Zoranu kako se muze krava.

Jelena se kupala, a Jovana i Peja su se popeli na stolicu i virili. Peja je podigao Jovanu na ramena. Došla je i Natalija, i pridružila im se. Peja je napravio masku, i podigao je tako da izgleda kao da neko viri i gleda. Jelena nije bila oduševljena ovom njihovom šalom. Bata je dobacio da je i zaslužila, jer je želela prva da se okupa.

Izvor : Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Hasan: Kad se vratim na Farmu, jeb. ću im…

Da li smatrate da je neko drugi trebalo da ispadne umesto vas?
- Sinoć je sve bilo providno. Naravno da nije trebalo da izađem napolje! Ja imam renome i veoma sam pravedan. Držim se one: „Ostavi čisto, da bi čisto i našao“. Vratiću se ja tamo, osećam ja to.

Čini se da je Jasmina Ana bacila oko na vas?
- Jasmina je pokazivala simpatije, zagotivila me je žena. Nisam je gledao tako, imam ja svojih ljubavnih problema. Želim da kažem da uzrok mojih problema nije Zlata Petrović.

Izgledalo je da ste i dalje zaljubljeni u Zlatu?
- To nije istina! Na Zlatu sam gledao samo kao na sestru. Kada sam izlazio sa Farme, rekla mi je: „Idi, Haso, kod mene kući, tamo je sve naše. Premesti stvari, opusti se kao kod svoje kuće“.

Da li je istina da ste je tukli dok ste bili u braku?
- Daleko od toga da sam je tukao. Ja sam je čak i naučio da boksuje, da se brani ako zatreba. Naučio sam je da bude dobra pevačica i dobra žena.

Šta kažete na njen zajednički život sa harmonikašem Mirkom Kodićem, sa kojim je bila posle vas?
- Ma, to je bila mladost, ludost. Žena je malo popila, pa se opustila, bila je jako mlada tada. Kratko se ona vukla sa njim.

Šta mislite o Zorani Pavić?
- Zorana glumi neko ludilo. Nju sam jako gotivio, ali me je baš razočarala. Ona me je prvog dana nazvala ludim. Ja sam spavao, ali sam video kada je pokazivala rukom ka meni. Okupila je oko sebe dečurliju kao na ekskurziji i lupeta neke gluposti. Sa njom je i „Himen“, pa zajedno glume cirkus, njih drže kao mečke na Farmi.

Sa Pejom ste valjda u dobrim odnosima?
- Peja glumi bolesnog majmuna, on me je baš razočarao. Oženio se Zlatom iz interesa, kako bi skrenuo pažnju na sebe. Pisao je svašta o njoj po Fejsbuku, kako ona voli da popije. Pa i neka voli, ona sama zarađuje, nema gazdu. Peja se oblači kao Bane, a hoće da bude kao Baki. Sve ću mu reći kada izađe ili ako ja ponovo uđem.

Ni sa Batom Zdravkovićem se niste uklopili?
- Bata je pevač u pokušaju. Našao sam ga pre dvadeset pet godina u seljačkom odelu i sa šajkačom. Video sam kako me gleda i komentariše na žurki. Da protiv mene nešto kaže Šaban ili neka takva veličina, pa i da se zapitam. Miševi koji presnimavaju tuđe pesme me ne dotiču. Snimio je jednu pesmu, i to je ukrao od čoveka koji zna da peva. Svašta mi priča iza leđa, a ovamo mi se šlihta.

Izvor: Kurir

Tina je trudna!

Ovu novost je otkrio Zoran Pejić Peja zbunivši ne samo Baneta, sa kojim je pričao, i gledaoce „Farme“ već i pevačicinog verenika Zvezdana, kojem nije prestajao da zvoni telefon. Svi su imali samo jedno pitanje:

Da li je istina da je Tina u drugom stanju?! Ni sam nije znao šta da odgovori. A voditelj je to na imanju u Lisoviću izgovorio kao da je nešto svima poznato.

Peja: Tina je osoba bez greške. Ona je tako dobra, mirna i tiha, a sad je i trudna.
Zvezdan u tom trenutku nije bio u stanu da iz prve ruke čuje radosne vesti. Zato su ga drugari samo koji minut kasnije obavestili o svemu.

- Nisam gledao prenos, pa nisam čuo šta je Peja rekao. Je l’ verujete da od tada ne mogu da se smirim! Stalno mi je to u glavi i razmišljam da li nas je zaista zadesila takva sreća!

Zvao sam sve redom iz produkcije, ali niko mi nije dao nikakvu informaciju. Uveren sam da je Tina zaista trudna, imam neki osećaj – u dahu nam je ispričao pevačicin verenik i dodao da ona nikada ne bi u rijalitiju javno rekla da je u blagoslovenom stanju da ne bi neko pomislio da tako želi da utiče na publiku.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
svi znate koliko ne podnosim pirchija, al za paroskog, batu, katarinu i jasminu-anu,  pirchi je mala maca Smile
prosto ne znam za koga pre da navijam da bude izabran za slugu, dal paroski ili bata i katarina ili jasmina Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2010, 20:20:57 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
zakuvali ovi a?  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Toooooooooooooooooooo.......zurkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!  Smile

Sad krece ludilo i na temi i na farmi

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Paroski za predsednika.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Tel.Me Your.Number
Izlazim iz klozeta kad prolete nešto na tv-u Smile

Oko čega su se posvađali?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 148 149 151 152 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 18:35:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.