Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 13:46:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 869678 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Hasan Dudić u teoriji zavere: Namestili su da ispadnem!

Hasan Dudić je treći izbačeni farmer sa imanja u Lisovićima, koji je bez obzira na to što je odneo pobedu u kvizu znanja i na taj način duplirao glasove, ipak pobrao najmanje simpatija publike ove nedelje. Uprkos svemu, Hasan je zadovoljan svojim učešćem.– Ovo je za mene jedno iskustvo više u životu i ja sam zadovoljan. Međutim, tamo ima ljudi koji mrze sami sebe, a kamoli druge, a to su svi oni koji su mene ogovarali. Na kraju je ispalo sve kako treba, izljubio sam se sa svakim farmerom. Ponosan sam na sebe – kaže Hasan, koji između ostalog i ne veruje mnogo u regularnost glasanja, jer smatra da je imao mnogo više glasova publike nego što je na kraju izneto.
– Verujem da sam imao mnogo više glasova. To je sve namešteno, zar vam nije čudno što smo baš nas troje bili u duelu, ali na moju sreću sve je ispalo kako treba, jer meni u ovom trenutku i odgovara što sam ispao, pošto imam neka nezavršena posla kod kuće. Dobio sam pravo na jedan telefonski poziv koji mi je bio od velike važnosti i tada sam shvatio da je najbolje da izađem. Sada mi je izašao novi CD, pa imam dosta poslovnih, ali i privatnih obaveza. Ne mogu da kažem da je baš sve namešteno, ali nemoguće je da sam tako malo glasova dobio – kaže Hasan koji smatra da je dobio dar od Boga da može da predvidi neke situacije iz svog života.
– Ja sam doživeo kliničku smrt i od tada mi se prikazuju neke situacije iz mog života bilo da su dobre ili loše. Bog mi je dao dar da mogu da vidim šta će mi se dogoditi. Tako sam sanjao svoje izbacivanje sa „Farme“. Trenirao sam i posle pola sata vrata na imanju su mi se širom otvorila. Tada sam znao da ću da ispadnem. Takođe sam sanjao da ću biti u duelu sa Zlatom. Tada sam rekao „E moj Hasane, ti si Božji čovek“ – rekao je za kraj Hasan.

Izvor : Scandal
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
najvise zimmr takve glupace kao sto je katarina, umisli da je neka riba a nije ni za kurac, i jos kad tome dodas da je paglu i lenja u picku materinu, dodje mi da se ispovracam po njoj :zbljuv:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia N73
Kaća i igra na tu kartu,pa kod koga prodje-mada joj fukarluk iz očiju viri Smile
ona Jeca i Jovana su fine i ne vjerujem da glume. Jelena je na foru Mirjane iz prošle farme
Zenskoj fali par cistih u glavi,previse je sebi umislila da je ko fol neko i nesto,ove 2 niti prde niti smrde mada me malo i ova Jovana nervira ali je u poredjenju sa Katarinom suvo zlato
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
jovana ima prejeben smeh Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Najpopularnije seosko imanje u Srbiji sutra uveče postaće bogatije za još tri farmera, a prema saznanjima izvora bliskih produkciji 'Farme', spremaju se velika iznenađenja.

Najveće će svakako biti ulazak Milana Stankovića, bivšeg 'Grandovog' pevača i ovogodišnjeg predstavnika Srbije na Evrosongu. Producenti 'Farme' žele da dovedu popularnog pevača, međutim, jedina prepreka mogao bi da bude njegov komplikovani status u 'Grandu', pa nije bilo sasvim jasno da li Stanković koji je pod zabranom medijskog pojavljivanja, sme da uđe u rijaliti.

„Milan je imao nekoliko razgovora sa producentima i načelno je pristao da kroči na imanje, a ostalo je da se samo utanače još neki detalji, koji se tiču i garancija da zbog njegovog učešća neće snositi nikakve posledice od “Granda”,“ kaže izvor za 'Alo' i dodaje: „Očekuje se da će svima biti zanimljiv i Stankovićev odnos sa četvoro bivših “Grandovih” zvedica: Renatom, Katarinom, Sanjom i Cobetom, koje je Saša Popović poslao kao predstavnike svoje kuće, a koji su se zajedno sa Milanom takmičili u istoj sezoni.“

Publici će svakako biti zanimljiv i ulazak Čede Čvorka, koji je kao jedini uslov postavio da učestvuje zajedno sa svojom pevačicom Lidijom Jadžić. Čeda i Milan se znaju od ranije, kada je osnivač 'Lune' bio u žiriju 'Zvezda Granda' i mladom takmičaru rekao da 'izgleda pederasto'. Ipak, potencijalni sukob ne leži u njihovom susretu, već u podatku da se producenti svim silama trude da na Farmu dovedu bivšu 'Luninu' pevačicu Maju Marković, koja sa Čedom ne razgovara već tri godine.

Osim Stankovića i Čvorka, u rijaliti bi uskoro trebalo da uđe i dugoočekivana Vendi, koja se, prema rečima nekih izvora, poslednjih dana leči od gripa i na Farmu će poneti lekove.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Večeras će na imanje u Lisoviću ući Milan Stanković, Čeda Čvorak i Vesna Vukelić Vendi, koja najavljuje da će svojom pojavom razmrdati dosadnu atmosferu na ’Farmi’.

Folk pevačica poznata po skandaloznim izjavama ipak najavljuje da od seksa na farmi, u njenom slučaju neće biti ništa.

’Samo idiot može da upražnjava seks pred kamerama! Imaću seks samo ako neko pokuša da me siluje! Što se tiče ostalih farmera, prognoziram da će već sledeće nedelje pasti seks između Peje i manekenke Jelene Stožinić. Bane će sigurno smuvati Katarinu, ali on nakon ’Farme’ obavezno mora da ode na doškolovanje u Holandiju, s obzirom na to da se još nije opredelio da li voli dečake ili devojčice. S jedne strane ne skida pogled sa Katarine, a s druge balavi nad Bakijem. On radi i na struju i na baterije’ rekla je Vendi za ’Press’, uz komentar da su farmeri veoma dosadni jer pričaju dosadne priče i glupe viceve. Najavjuje da će tek sa njenim ulaskom početi šou, a glavna taktika na imanju će joj biti – mozak.

’Najteže će mi pasti da slušam prazne, glupe i dosadne priče usred noći. Moj mozak će mi biti glavna taktika, a znanje ću crpeti u neograničenim količinama. Pametno ću igrati i u svakom trenutku ću pokazati svoju socijalnu inteligenciju, visprenost i mudrost. Imperativ mi je da pobedim.’ otkrila je pred ulazak pevačica.

Podsetimo, Vendi je već najavila da će Marjanu Rističeviću dozvoliti da se igra sa njenim grudima kada udje na imanje.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Hasan Dudić: Peja me je razočarao

- Rastanak se odigrao pred „Farmu“. To je najveća tragedija u mom životu! Nisam želeo da pričam o tome na farmi, nosio sam tugu u svom srcu i teško mi je – počinje priču za „Blic„ Hasan i objašnjava kako je došlo do rastanka od žene koju je najviše voleo.

Ona je divno biće. Poštena je, verna, velika je domaćica. Ali nešto je u njoj puklo, promenila se. Možda je došlo do zasićenja, možda je želela da se osamostali. Oko sebe je imala navijače i sitne duše koji su joj verovatno govorili da me ostavi. Voleo bih da se ne razvodimo, i ako je ona čestita žena, ako se nije ukaljala, neka mi se vrati. Ona mene poznaje, i znam da sam koristio neke ružne reči, da sam lajav i da mi je jezik brži od pameti, ali želim da mi oprosti. Ako me zna, oprostiće mi – kaje se Hasan koga je situacija veoma pogodila.

- Ona je ljubav mog života. Ako joj nije stalo do mene, neka joj Bog da svu sreću ovog sveta. Ako ima bolje, neka ide i neka me zove da im budem vrtlar – priča sa tugom u glasu Hasan koji osim ljubavnih problema ima i stambenih, pošto od avgusta ne živi u svojoj kući u Šapcu. U nevolji mu se tada našla bivša supruga.

- Živim u hotelu i kod Zlate, ona me je pozvala i ugostila. Nas veže ljubav iz mladosti i veliko prijateljstvo. Upravo zbog toga mi se našla kada je bilo najteže. Jedno drugom smo, pre svega, podarili divnu porodicu i tu ljubav ništa ne može da izbriše – tvrdi Hasan koji je tokom boravka na farmi imao nekoliko nesuglasica i svađa, pa je malo falilo da se pobije sa Milanom Paroškim, teško je izvređao Evu Ras, a nije se slagao ni sa Limenom i Pejom. Sve ružno je, ipak, brzo zaboravio

- Paroški i ja smo sve izgladili. On je u nekom svom čudnom fazonu. Mislio je da je „Farma„ Skupština i da može svima da komanduje, a onda je počeo da smeta ljudima. Što se tiče Eve, žao mi je zbog svađe i mi smo se na kraju izvinili jedno drugome. Bićemo prijatelji. Ona je velika žena, a veliki ljudi znaju da praštaju. I ja sam njoj oprostio – kaže Hasan.

Peja me je razočarao
Hasana i Peju veže ljubav prema Zlati. Kada su zajedno ušli na imanje u Lisoviću, svi su očekivali napete situacije i tenzije, ali, kako tvrdi, Hasan je zaista voleo Peju – sve do izlaska kada se potpuno razočarao u prijatelja i to upravo zbog bivše žene.
- Peja igra duplu igru. Kada sam izašao, video sam na internetu da je ružno govorio o Zlati. Mnogo sam se razočarao. Mogu samo jedno da kažem, ja sam Peji prijatelj, ali pitanje je da li je on meni?

Izvor: Blic

Hasan Dudić: Bilo je seksa na Farmi

Zlata se pokazala kao veliki čovek, ponudila mi je da živim kod nje. Ta žena je napravila čudo u životu – na sve je spremna, a meni je pokazala koliko me poštuje. Bili smo u braku osam godina, ali i dalje je volim na neki poseban način – zato što mi je podarila sina Mikija i izvela ga na pravi put – ponosan je Hasan.

On tvrdi da na Zlatinog drugog bivšeg muža Peju nije ljubomoran.

- Ni u jednom trenutku nisam bio ljubomoran na Peju. Ja nisam glumac kao on! Sramota me kada čujem kako priča loše o Zlati, a rodila mu je prelepog sina. Samo što mi suze nisu krenule kada me je njegov sin Jovan zagrlio u studiju u Šimanovcima, videlo se da me mali voli – pohvalio se Hasan.

Pevač otkriva da su farmeri upražnjavali seks!

- Seksa je bilo na „Farmi” i biće ga još! Pojedini parovi, koje ne želim da imenujem, imali su intimne odnose, ali ne pred kamerama. Ja sam bio veran svojoj ženi Dragani – rekao je pevač, i dodao da će pokušati da povrati ljubav supruge Dragane, s kojom je u braku 20 godina.

- Draganu volim, ali ako je našla drugog muškarca – neka joj je sa srećom! Video sam da želi da ide za zlatnom kašikom. Kada je bila bolesna obigravao sam oko nje, pazio sam je kao nikoga. Bez obzira na sve, pomirio bih se sa njom i nastavio tamo gde smo stali pre nekoliko meseci, kada se naljutila na mene – iskren je Dudić.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Vendi: Imaću seks ako…

- Samo idiot može da upražnjava seks pred kamerama! Imaću seks samo ako neko pokuša da me siluje! Što se tiče ostalih farmera, prognoziram da će već sledeće nedelje pasti seks između Peje i manekenke Jelene Stožinić. Bane će sigurno smuvati Katarinu, ali on nakon „Farme” obavezno mora da ode na doškolovanje u Holandiju, s obzirom na to da se još nije opredelio da li voli dečake ili devojčice. S jedne strane ne skida pogled sa Katarine, a s druge balavi nad Bakijem. On radi i na struju i na baterije – kroz osmeh je prokomentarisala Vendi.

Ona poručuje da su joj budući cimeri izuzetno dosadni.

- Svi škripe, prepričavaju neke glupe dogodovštine i, što je najgore, zasmejavaju jedni druge zastarelim vicevima. Možda se još uvek nisu dovoljno razdrmali, pa sve izgleda veoma sterilno. Pokušavaju da vrbuju jedni druge, ne znaju da igraju, predstavljaju se kao fini i kulturni i uopšte nisu kreativni. Večeras, kada ja uđem, počinje pravi šou! – poručila je Vendi.

Starleta kaže da će joj glavna taktika na imanju biti – korišćenje mozga.

- Najteže će mi pasti da slušam prazne, glupe i dosadne priče usred noći. Moj mozak će mi biti glavna taktika, a znanje ću crpeti u neograničenim količinama. Pametno ću igrati i u svakom trenutku ću pokazati svoju socijalnu inteligenciju, visprenost i mudrost. Imperativ mi je da pobedim! – samouverena je pevačica.

Vendi kaže da će joj nakon „Farme” biti mnogo lakše da se probije u estradne vode i podseti publiku na svoju pesmu „Praćnuo se šarančić”.

- Težim da opravdam svoj trud na terenu. Nisam zastupljena na malim ekranima i na neki način sam limitirana. Moje vreme tek dolazi, a publici ću pokazati šta je umetnost. Ljudi moraju da vide šta znači žena sa socijalnom inteligencijom. „Farma” će mi biti dovoljna reklama za ono što želim da uradim, a da pri tom ne izlazim ljudima iz rerne.

Izvor : Press

Ekrem hoće da napusti „Farmu”!

Svoju odluku saopštio je nekolicini ukućana, ali ga je od te ideje odvratio Baki. Denser mu je objasnio da će po pravilima rijalitija ostati bez honorara ako svojevoljno napusti seosko imanje u Lisoviću.

Ekremu najviše smeta to što nema dovoljno hleba, zbog čega se posvađao sa Banetom. Njegovom nezadovoljstvu doprinosi i ponašanje Paroškog, za koga kaže da je umislio da je gazda. Vidno neraspoložen Jevrić dobio je i tajni zadatak da Bakija nauči engleski. Denser je shvatio šta je Ekremov zadatak i odlučio je da se narednih dana „poigra” sa pevačem.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Hasan tvrdi: Paroški je potegao nož na mene!

Hasan Dudić veoma se radovao kada je ponovo zagrlio sina, snaju i unuku, ali i Zlatinog i Pejinog sina, pa nije teško zaključiti da bi ponovo bio sa bivšom suprugom, što nam je i sam potvrdio.

Na konkretno pitanje postoji li mogućnost da oživi strasti sa bivšom suprugom, pevač je odgovorio:
- Zlata i ja smo ponovo postigli jedan ljudski kontakt, idealan, i moguće je da ponovo budemo zajedno. Što da ne?

- Da li ste bili ljubomorni kada je Peja poljubio?
- Ja sam morao da izađem zbog ploče, pa ću se najverovatnije vratiti, ali ne brinem i nisam ljubomoran ni na koga od farmera. Peja voli mlade klinke, trza na Jelenu Stožinić, tako da nemam razloga da budem ljubomoran.

- Iz kog razloga ste Ekrema Jevrića nazvali „ometenim u razvoju“, a na početku ste sa njim bili u najboljim odnosima?
- On je malo počeo ljude da maltretira, da traži kafe, pa sam ga malo pritegao. Mene su ljudi zvali iz Njujorka i rekli mi da pripazim na Ekrema. On je malo mahnit, nije čist, počne da plače kao malo dete, a ja sam sad ostavio poruku da paze na njega i da ga niko ne dira.

- Mislite li da Eva Ras glumi žrtvu i želi da je publika sažaljeva?
- O Evi mislim sve najbolje, ona je žena u godinama, a i ko zna kakav ću ja biti u njenim godinama.

- Kako komentarišete to što je Milan Paroški Zlatu i vas nazivao „ciganijom“?
- Milan Paroški je u početku vređao Evu Ras, on ne voli Mađarice, one su uvek bile sluškinje njima, Bačvanima. To što nas je nazivao „ciganijom“, to se ne odnosi na mene! Ja nisam Rom, voleo bih da jesam, znao bih dva jezika. On je time vređao Zlatu, pa onda i njen ručak, pa ovo, pa ono i onda sam joj ja rekao da ga prepusti meni. Skočio on, skočio ja, pa se on uhvatio za nož i potegao ga. Inače, Paroškom je bilo dozvoljeno da nosi nož. U stvari, on je uneo nož i nosi ga za pojasom, a organizatori i ne znaju za to. Bojim se da bi mogao nekoga da zakolje

- Dok ste bili u „Farmi“ spekulisalo se o još jednom Zlatinom braku sa harmonikašem Mirkom Kodićem.
- Ma kakvi, nije to bio brak uopšte, nego su radili zajedno, pa su malo „funjarali“.

Na pitanje koga od farmera smatra najvećim folirantom, a ko će pobediti i otići sa famoznih 100.000 evra, Hasan je precizno odgovorio:
- Ma najveći foliranti su ova „ekskurzija sa zadnjeg sedišta autobusa“, Zorana Pavić i Li Men, a pare ću uzeti ja, naravno!

Dudić napustio imanje zbog razvoda?

Iako je izglasan od strane publike, Hasan Dudić tvrdi da je znao da će da izađe, ali i obećao publici da će se uskoro vratiti na farmu, a razlog tome je brakorazvodna parnica. Proces suđenja je u toku i, kako „Alo!“ saznaje, Hasan ovih dana treba da ide i potpiše papire o rastanku sa bivšom ženom, te mu je ovaj izlazak dobrodošao.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung 
Ekrem do pobede! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 147 148 150 151 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 13:46:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.