Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:45:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 821568 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
Po meni je Ekrem trebao biti izbacen istog momenta kada je deruci se otpevao ako se to uopste moze nazvati pevanjem onu nacionalisticku pesmu naroda koji je genocidno unistavao Srpski narod u Bosni.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia 6300
E jadna li je ta emisija, a jos jadnija TV kuca koja rejting gledanosti odrzava tako sto krsi osnovna ljudska prava i demokratske norme tjerajuci Muslimane da jedu svinjetinu i prikazujuci ih kako slave Pravoslavne slave Smile Smile Cilj svega je valjda budjenje najprimitivnijih poriva u ionako primitivnom gledateljstvu, da bi isto poletilo za telefone i glasalo do besvjesti, ili protiv tog izzivljavanja (sto nekako mogu da shvatim), ili za nastavak tog izzivljanja, sto je opet vece dno nego samo krsenje spomenutih normi. Da sam ja na mjestu Ekrema Jevrica, spalio bih onu kucu i otisao nazad u Ameriku Smile Smile

Шта си очекивао од Пинк ТВ, саме емисије Фарма и Хасана и Екрема?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62

Da sam ja na mjestu Ekrema Jevrica, spalio bih onu kucu i otisao nazad u Ameriku Smile Smile

fašistoooo...
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Pa dobro, ali ipak nije red da se na taj nacin ubacuje kost medju farmere (koji su se bas jutros oko toga svadjali), da bi se dizala gledanost i stvarali navijacki i glasacki tabori po principu ko je za ulje a ko za mast Smile Treba postovati svaciji izbor, ako neko ne jede neku drugu namirnicu zbog holesterola ili secera, treba mu to omoguciti, ako Eva Ras u okviru svoje vjere ne jede ili jede nesto drugo, opet je ne treba ometati u tome i sl. Ja znam da je ovaj sadasnji gazda, samoprozvani anonimni maneken i fudbaler, ucestvovao u jednom reality show-u u Sarajevu i da mu je tu bio omogucen sav moguci komfor, od toga da se cuo telefonom sa roditeljima za Bozic, preko toga da ga je proslavio bolje nego kod kuce iako je bio jedini Pravoslavac tu. I neka je, to i jeste jedini ispravan nacin koji ja podrzavam 100%, ali me cudi da on koji je bio u istom polozaju kao sada Ekrem, nije osjetio potrebu da mu omoguci ono sto je njemu bilo omoguceno Smile
Ne možeš porediti Big Mamu sa ovim sranjem. Oni su imali superiornu organizaciju, sve moguće privilegije za svakoga, organizator se stvarno ljucki pobrinuo za svakog takmičara.
Na Farmi toga nema, a Ekrem ne vidi dalje od nosa da bi prilikom pravljenja spiska namirnica mogao da se seti nečeg što mu ne treba trenutno.
Što se tiče cigojnera i njegove "slave" to je sprdanje sa pravoslavljem, vaistinu. Ne kažem da je namerno i planirano, ali sprdanje jeste.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Treba postovati svaciji izbor, ako neko ne jede neku drugu namirnicu zbog holesterola ili secera, treba mu to omoguciti, ako Eva Ras u okviru svoje vjere ne jede ili jede nesto drugo, opet je ne treba ometati u tome i sl.

Niko njih nije motkom terao da ulaze na Farmu, Stavise, oni su dobro placeni za svoj boravak na istoj.
Tako da je krajnje licemerno,a i prilicno glupo, sloziti se sa uslovima i pravilima zivota na farmi, potpisati ugovor i onda doci na farmu i kukati kako si jadan ugrozen!
Da je bilo ko od njih zaista ugrozen, on bi izaso odatle, ali nije!....nego samo na taj nacin pokusava da pridobije glasace, sto je pa ltek ljigavo i odvratno.

Mada, ja nisam ni primetio da se neko posebno zalio na to.....samo tebi tu nesto smeta, a ni sam ne znas sta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
ma pusti indijanca, on samo hoće suptilno da pokaže kako su oni sarajvu civilizovani i tolerantni, a da se u srbiji krše demokratska prava nad muslimanskom manjinom...  Smile

ili jednom riječju: nebitno  Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Ma pusti takmičare, zabole me baš za tu stoku.
Ali pravoslavnom gledaocu smeta sprdanje sa svetinjama.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Krao šta je stigao – Robijaš na Farmi

Pre nego što je postao muzičar Andrija – Baki Đogani dobar deo života proveo je po zatvorima, a krao je sve, počev od novca pa do automobila. Kako Kurir saznaje, do svoje 15. godine počinio je više od 80 krivičnih dela! Prvi put je „pao“ 28. novembra 1986. godine, kada je smešten u samicu Centralnog zatvora. Svako hapšenje je uredno beležio u svom dnevniku, baš kao što je izbrojao i da je bežao čak osam puta!

- Upadao je s društvom u prodavnice, stanove i garaže, i bukvalno krao sve, pa i stvari koje mu nisu bile potrebne. Nakon tri meseca u CZ, prebačen je u KP dom u Kruševcu, gde je trebalo da odleži dve i po godine.

Međutim, uspeva da pobegne i nastavlja s krađama. Ubrzo biva uhapšen i vraćen u zatvor. Bežao je čak osam puta, o čemu govore i privatni dnevnici u kojima je sve beležio po datumima. Poslednji put je robijao u Padinskoj skeli početkom ‘93, kada je osuđen na sedam meseci – otkriva naš sagovornik odlično upoznat sa denserovim kriminalnim životom.

A nekih pola godine ranije, 25.7.1992, samo dan pred bekstvo iz „Padinjaka“, na hartiji je zabeležio svoje misli dok je čamio u samici: „Trenutno sam ovde u jednoj sobi, gde su pored mene neki sasvim normalni ljudi, a ja sam zamišljao da su to, u stvari, okoreli kriminalci (kao oni s filma)“. Bakija su vratili u Skelu 5. januara. Tada je velikim podebljanim slovima zapisao „Nikad više“.

Izvor: Kurir

Đole: Baki će imati seks na Farmi!

Đole Đogani, stric Andrije Đoganija, poznatijeg kao Baki B3, koji se trenutno nalazi u rijalitiju „Farma”, otkriva za Press da će njegov bratanac na Pinkovom seoskom imanju ukoliko nađe adekvatnu devojku imati seksualne odnose.

- Baki otvoreno na farmi priča o seksu kao jednoj normalnoj čovekovoj potrebi. Smešno mi je i to što su do sada svi koji su učestvovali u rijalitiju govorili da se nisu samozadovoljavali! Ma važi, svi su imali neki štek gde su to radili, ali javnosti se nije prikazivalo.

Ako se Baki bude zaljubio u neku devojku sa kojom bi mogao da ima odnos, sigurno se neće ustručavati. Jedina stega koja ga koči je maloletna ćerka zbog koje neće imati seks pred kamerama, već će naći skriveno mesto gde će slobodno voditi ljubav.

- On u spoljnom svetu nema devojku osim povremenih kombinacija. Baki nikada nije bio u kombinaciji sa transvestitima kao što se to priča, jer voli lepe žene. Za njega je poljubac sa manekenom Banetom na farmi bio isto kao da ga je udarila struja. Muškarci ga ne uzbuđuju i ne privlače, to je neko provukao kroz novine.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Banetova bivša optužuje: Bane je biseksualac!

Bivši fudbaler i trbušna plesačica upoznali su se u rijaliti programu „Big Mama haus“, koji je emitovan u Bosni i tamo imali kratkotrajnu romansu za koju Čehovićeva sada kaže da je Banetu bila samo paravan.

- Bane i ja smo već po ulasku u kuću našli zajednički jezik. Iskreno, kad su ga najavili kao dečka koji je glumio u spotu Nives Celzijus, a u kojem se ljubio s drugim momkom, svi smo ga neko vreme zvali „pederčina“, ali se on konstantno šalio na svoj račun, tako da smo neko vreme svi mislili da je njemu ljubljenje s tipom bilo samo posao.

- Super je sve bilo, čak smo započeli vezu, ako to može tako da se nazove, ali smatram da pravi muškarci nikad javno i providno ne trče za svakom ženskom i ne zaviruju joj pod suknju kako bi se pokazali i dokazali kao muškarčine, a on je baš to radio. Konstantno je glumio zavodnika, izjavljivao je da je bio sa svim curama u kući. Tada sam shvatila da je opterećen zavođenjem i muvanjem devojaka da bi sakrio pravu istinu. Verovatno je i sam bio svestan da će mediji pisati o njegovom pravom seksualnom opredeljenju pa mu je to stvaralo pritisak. Zato je i sam izjavio da je jednoj devojci u toaletu svr**o po licu, a nikad nije rekao da se je*ao s nekom. Mislim da možda ne voli samo muškarce, te da je imao seks i sa devojkom, ali sigurna sam da je biseksualac, što sam, nažalost, skapirala tek kad se taj šou završio i kad sam mogla trezveno da razmišljam. Ono u šta sam sigurna je da sa mnom seks nije imao – kaže Adela i komentariše ponašanje svog bivšeg dečka na imanju u Lisoviću.

- Videla sam i da se u vašoj „Farmi“ poljubio s muškarcem, što mu nije predstavljalo nikakav problem, za razliku od Bakija, koji se sve vreme protivio i nećkao. On sve radi zarad popularnosti i gledanosti. Bane je dobar dečko, ali se njegov odnos s devojkama u rijalitiju svodi na ljubljenje, grljenje, seks na plejbek i to je to – objašnjava bivša Jankovićeva devojka.

Osim Adele, s kojom je zvanično bio u kratkotrajnoj vezi u bosanskom rijalitiju, za naš list se oglasila i hrvatska manekanka Kristina Lumbar, demantujući Banetove tvrdnje da je s njom imao seks.

Naime, u sećanju gledalaca „Big Mama hausa“ ostala je scena u kojoj Branislav i Kristina, posle vatrenog plesa i masaže, odlaze do WC-a, odakle su sve vreme dopirali uzdasi. Bane se potom pohvalio ukućanima da je pao seks.

- Nikakvog seksa među nama nije bilo! Jesmo se kao nešto vaćarili, a ja sam potom otišla u toalet da obavim malu nuždu, a Bane je krenuo za mnom. U jednoj kabini sam bila ja, dok se on u drugoj zadovoljavao. Zato su dopirali ti krici i uzdasi. Pošto sam ga sve vreme čula, u jednom trenutku sam ga upitala da li je završio, na šta mi je odgovorio da sam bila dobra. Samo sam počela da se smejem jer sam videla da je postigao ono što je želeo – rekla je Kristina za „Alo!“.

Izvor: Alo

Eva: Mladi danas vode ljubav gde stignu!

Eva Ras voli da priča o seksu. I Marjan Rističević se iznenadio. Dok je čistila paprike za ajvar, njih dvoje su započeli priču…

Marjan: Danas se sve poremetilo i omladina je totalno zatupljena. Muškarci izlaze na jednu stranu, a devojke na drugu…

Glumica mu nije dopustila ni da završi misao, već se odmah nadovezala svojim komentarom.

Eva: Ma, nije uopšte tako kako kažete. Omladina danas vodi ljubav gde stigne. Viđala sam i po haustorima da to rade, po kolima i gde im padne na pamet. Svako ima svoju potrebu za seksom, pa tako i mladi. Ljubav se vodi kao i u moje vreme. Pa mene su moji napravili u vreme rata.

Možda bi i nastavila da divani o seksu, ali je naprasno izgubila sagovornika.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Jasmina ne zna da meša, Baki spavao u Fići

Milan i Eva su prvi ustali. Milan je stavio kafu da se kuva, a zatim sa Banetom otišao da nahrani koze. Pošto se većina farmera probudila, okupili su se u trpezariji kako bi popili jutarnju kafu. Šikica je predložila Ekremu da ga nauči da igra do sledeće žurke.

Gazda Proka je došao u redovan obilazak Farme, a sa sobom je poveo ženu koja će pokazati farmerima kako se pravi sir.

Posle održanog sastanka o podeli dnevnih dužnosti farmeri su prionuli na posao. Baki i Peja su sekli drva. Pridružio im se Bane. Započeli su razgovor o tome da li je u životu važnija devojka ili drug. Bane je rekao da je devojka uvek važnija, Peja ga je podržao. Baki se nervirao oko toga, pa se požalio Hasanu koji je, u šali, prokomentarisao da je pre nekoliko meseci bio ozbiljno razočaran upravo zbog jedne žene i da su mu svakakve misli padale napamet, čak i da skoli sa mosta. Baki nije mogao da poveruje da je Hasan to rekao, pa mu je Peja objasnio da je to ustvari šala.

LiMen je rekao Bati i Renatu da predlože Evi da prizna da je ona dobila tajni zadatak, da bi namamili onoga ko je stvarno imao tajni zadatak, da se otkrije.

U kuhinji su Hasan, Zlata, Šikica i Jovana razgovarali o Hasanovoj i Zlatinoj vezi. Hasan je ispričao kako je jednom hteo da proda Zlatinu pesmu, dok joj je bio menadžer, ali da ona to nije dozvolila.

Katarina i Šikica su pevale dok su čistile papriku. Bane je sedeo na tremu, a Katarina mu je, dok je pevala, poslala poljubac na šta se on nasmejao.

Jasmina i Sanja su razgovarale o lošoj kafi i o tome kako muškarci kuvaju kafu. Jasmina jer rekla da se ne slaže sa Banetovim stavom da muškarci treba da pomažu u kuhinji. Ona je rekla da bi trebalo da se zna šta je muški, a šta ženski posao.

U kuhinji su Marijan, Zlata, Jasmina i Šikica ćaskali od načinu pripreme paprike. Zlata je posavetovala Jasminu da povremeno promeša papriku da ne bi zagorela. Jasmina joj je rekla da nadje neku treću osobu, jer ona to ne može da uradi. Posle kratkog ubedjivanja, pristala je na zadatak.

Nešto kasnije, Marijan je preuzeo mešanje paprike jer je Jasmina odšetala i ostavila papriku. Prokomentarisao je kako je to neodgovorno jer je paprika mogla da zagori.
Požalio se Hasanu kako Jasmina ne ume ni da promeša papriku a kamoli da nešto ozbiljnije uradi u kuhinji.

Peja i Baki B3 su u radionici ćaskali o devojkama. Peja je rekao da će on sve uraditi za devojku ako je stvarno voli. Ako mu ona zabrani da se druži sa nekim za koga zna da je ženskaroš, on bi zbog nje prestao da se druži sa tom osobom. Takodje je rekao da mu je najdraže kada je pokriva uveče, kada joj opere kosu, kako je gleda noću kako spava i to sve jer je voli. Baki se iznervirao jer, kako je rekao, nije mogao da shvati da je Peja takav. Njemu nije bilo jasno kako može da dozvoli devojci da mu tako naredjuje. Pridružila im se Natalija. Peja i Natalija su se složili da je Baki previše grub i da ne ume sa devojkama.

Eva je rekla da ona stalno razmišlja kao špijun. Došao je Bata za koga je rekla da joj je sumnjiv jer je on bio budan kada su pobegle koze. Bane joj je rekao da se on tada tek istuširao i da nije stigao ni pantalone da obuče.

U trpezariji su Peja, Aca, Ekrem i Bata. Aca je pričao kako su mu ukrali nov auto, star jedan dan. Kada je zvao da pita u vezi carine, rekli su mu da carina mora da se plati i da je njegov problem što su mu ukrali auto. Medjutim, lopovi nisu znali da auto koristi dizel, a ne benzin, pa im je auto stao na Novom Beogradu, a oni su pobegli glavom bez obzira i ostavili otvorena vrata.

Baki je ispričao kako je krao kola dok je bio mali, rekao je da je spavao u komšijinom Fići dok je živeo na ulici. Rekao je da mu je otac bio alkoholičar, a da se majka sa 15 godina udala za njegovog oca. Dodao je da se uvek zaljubljuje u problematične devojke.

Izvor: Zvanični sajt Farme

Umalo tuča između farmera: Hasan – Paroški, mamu ti …

Sve je počelo kada je Paroški od Zlate tražio slaninu, a ona nije postupila po njegovom naređenju, pa je ovaj „ukao“ i počeo da vređa.

- Neću da jedem čergarska jela! Kao da živim u čergi – rekao je političar Petrovićevoj, verovatno ne razmišljajući da se to može okarakterisati kao govor mržnje. Prvi koji je stao u zaštitu bivše žene Zlate bio je pevač Hasan Dudić, koje rekao da ne može više da trpi političara.

- On je meni decu uvredio! Ovo će biti zadnja svađa! Od sada postupam drugačije! Zaljubio se u Zlatu, pa je uzeo na zub! A lep je pi*ku materinu – urlao je Hasan, koga je bivša žena sprečavala da sukob ne eskalira u fizički obračun.

- Razumem ja da si ti domaćin i da sve znaš, ali ti bi da budeš i pevač i da komponuješ, i dnevnik bi vodio. Ti si uvređen zato što si sluga – nastavio je bivši muž Petrovićeve, dok ga je Zlata odvodila u stranu da bi ga smirila.

- Ljubi te tvoja Zlajka, saslušaj me molim te. Ako imaš nešto da mu kažes, pričaj ovo što se dešava na farmi, a ne šta radi napolju, lepo ti tvoja žena kaže. Ničiji život te ne zanima, on sam sebi skače u usta. Možda te navlači, budi malo mangup u životu – pričala je Zlata, koja je bila zabrinuta da Hasanu ne pozli.

Nakon skandaloznog postupka, Paroškog su svi farmeri osudili zbog izgovorenih reči. U želji da čujemo reakciju produkcije pozvali smo PR službu u kojoj nam je rečeno da pomno prate situaciju.

- Ako bude bilo potrebe, reagovaćemo – saopšteno nam je iz produkcije.

Izvor: Alo

HASAN: PAROŠKI, MAMU TI JEB.M!

Paroški: Kod mene u kući kuva se pet jela dnevno, a ovde je kao u zatvoru. Jedemo ista tri jela, koja se vrte ukrug. Ovo je jedna velika čerga!

Ove reči isprovocirale su većinu fensi seljaka, a najbrži je bio omaleni Hasan, kojeg je očito pogodila reč „čerga“, pa je munjevito krenuo ka Paroškom da bi se obračunao s njim. Ni Milan nije ustuknuo, a prvi boks meč sprečili su ostali farmeri, razdvojivši zaraćene strane:

Hasan: Malo je falilo da ga tresnem u glavu, mamu mu jeb.m – vikao je folker dok su ga gurali u stranu.

- On je mojih godina, a izgleda kao da mi je stariji rođak. Taj čovek, bre, nema obraza, njegov obraz je kao đon. Nemoj, bre, da me diraš, ako tražiš kur.c, od mene ćeš ga dobiti. Kad bih ga udario, mamut bi mu na nos izašao. Roknuo bih ga glavom tako da probije svojom glavom zid, mamu mu jeb.m.

Uzeo mi Zlatu na zub, maltretira sve žene na Farmi. Samo grabi i jede, ne može od njega niko da dođe na red. Njegov ceo život je prevara, prevario je i državu – urlao je bivši bokser.

Pola sata kasnije predstava je završena. Hasan je spustio gard, a Paroški se sklonio u dvorište. Do sledeće prilike, na koju se sigurno neće dugo čekati.

« Poslednja izmena: 25. Sep 2010, 12:11:07 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 20:45:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.