Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:12:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 820912 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Zamisli da gledas onu babetinu kako se vacari sa nekim momkom  Smiley 1  Smiley 1  Smiley 1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Jelena Stožinić raskinula sa dečkom zbog Farme

S obzirom na to da nije imala njegovu podršku da se upusti u avanturu na Pinkovom seoskom imanju u Lisoviću, Jelena je odlučila da prekine svaki kontakt sa njim i da svoju sreću potraži na „Farmi”.

Kako Press saznaje iz izvora bliskog zgodnoj manekenki, ona se nijednog trenutka nije dvoumila već mu je u jednoj rečenici saopštila da nisu jedno za drugo i nastavila svojim putem.

- Jelena je vrlo stabilna i konkretna osoba i ne pristaje ni na kakve ucene. Zato je preko noći prelomila da prekine vezu sa Aleksandrom kada je videla da nema njegovu podršku. Pošto je raskinula, spakovala se i u društvu drugarica otputovala u Španiju na 10 dana kako bi napunila baterije za seoske poslove na „Farmi” – navodi sagovornik Pressa.

Izvor: Press

Sanjin muž napljuvao Baneta: On je pi*kopaćenik

Suprug učesnice „Farme“ Sanje Stojanović, Goran Kovačević, prilično se iznervirao zbog toga što je ovonedeljni gazda Bane njegovu ženu postavio za slugu.

- Ja sam ceo taj šou shvatio kao igru, dok Sanja stvari doživljava previše lično. Video sam kako je plakala posle Banetovog objašnjenja zašto ju je postavi za slugu. Mislim da je razlog bezveze, ali ok, to je igra. Tek su počeli – započinje priču Goran i dodaje da većina farmera ima neku taktiku.

- To je logično. Početak je. Svako se na sebi svojski način trudi da ostane upečatljiv. Mislim da se Baki dosta folira. Gledam napaljenka Baneta, dečko muvao manekenku, pa Katarinu, pa nemam pojma koga sve ne. Na kraju će, ako ne bude imao prođu ni kod jedne devojke, početi i Ekrema da muva. Kako trenutno stvari stoje, od njega se sve očekuje. Ovi moji iz kraja su ga već nazvali pi*kopaćenikom. U medijima je bila i vest da se ljubio sa muškarcem, pa možda sve ovo na farmi radi i kako bi skrenuo pažnju sa te teme, pošto je verovatno svestan da će novinari to saznati – komentariše farmerkin suprug, dodajući da se nada da će Sanja uspeti da izađe na kraj sa dešavanjima u Lisoviću.

- Ona je dosta osetljiva. Videli ste i sami kako je plakala kad je sa Katarinom pričala o pobačaju. Ne zna da se folira i pretvara, kakva je na farmi, takva je i u privatnom životu. Radna, vredna, požrtvovana – rekao je na samom kraju razgovora Goran.

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
E jadna li je ta emisija, a jos jadnija TV kuca koja rejting gledanosti odrzava tako sto krsi osnovna ljudska prava i demokratske norme tjerajuci Muslimane da jedu svinjetinu i prikazujuci ih kako slave Pravoslavne slave Smile Smile Cilj svega je valjda budjenje najprimitivnijih poriva u ionako primitivnom gledateljstvu, da bi isto poletilo za telefone i glasalo do besvjesti, ili protiv tog izzivljavanja (sto nekako mogu da shvatim), ili za nastavak tog izzivljanja, sto je opet vece dno nego samo krsenje spomenutih normi. Da sam ja na mjestu Ekrema Jevrica, spalio bih onu kucu i otisao nazad u Ameriku Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.62
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
opet pochinjesh. Smile
prvo niko ne tera muslimane da jedu prasetinu nego onaj jadnichak izgleda ne ume da sklopi slozenu rechenicu
u kojoj bi zahtevao da mu donesu neko drugo meso. uostalom i sam je izjavio da se on i pored toga shto ostali jedu gice snadje, tako shto sebi napravi neko drugo jelo. znachi nije produkcija kriva shto on za vreme pravljenja liste ne trazi junetinu ili piletinu ili shto se niko od njegovih saboraca na farmi nije setio da to trazi za njega. drugo, i sam sam bio u chudu kad sam video hasana da slavi slavu, ali ne vidim shta je chudno u tome shto su to prikazali. chak je on najvishe potencirao da mu je slava, a od produkcije ke trazio da mu za trpezu obezbede presetinu i jagnjetinu.
i opet prichash o nekim najprimitivnijim porivima a upravo ti stalno potencirash nacionalizam i izmishljash neko versko ugnjetavanje.
mislim da tebi najvishe smeta shto se hasan vratio korenima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
Nije stvar u samom mesu, nego u nedostatku ulja, bar koliko sam ja shvatio... Nisu im obezbijedili ulje, pa se sva hrana priprema na svinjskoj masti, ukljucujuci i hljeb, povrce i ostale namirnice za koje se inace koristi ulje. I kad bi jeo piletinu ona bi bila pripremljena na toj masti, sto je isto na neki nacin jedenje svinjetine Smile Ako je problem obezbijediti covjeku flasu suncokretovog ulja da sebi moze nesto pripremiti, to je onda stvarno dno. A sto se tice Hasana, cisto me zaboli za njegovo korijenje, stablo i izdanak, samo mi je cudno (a da sam Pravoslavac bilo bi mi i uvrijedljivo po moju vjeroispovjest) da covjek koji ni kroz sta drugo ne praktikuje tu religiju slavi slave, najverovatnije iz razloga sto je cuo da se tu moze dosta pojesti i popiti pa da mu nebi promakla takva prilika u zivotu Smile On, dakle, ne praktikuje tu vjeru nego samo one segmente i obicaje koji njemu prijaju, sto je meni licno zestoki nonsens, ali eto... Nek bude da se vratio nekakvim korijenima, ako ce tako biti lakse shvacen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Android -
mob
Apple 15
Hasan je Cigic, a oni imaju poseban pogled na veru, tako da je normalno da poste na Ramazan i slave Djurdjevdan i slavu. Vrlo su fleksibilni po tom pitanju.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
pazi, ovo za ulje si donekle u pravu. al' ne mozesh da krivish produkciju shto on nema ulja. ulje kao i svi
ostali proizvodi moraju da budu stavljeni na spisak za nabavku. zashto ulje nije bilo na spisku je krivica svih farmera
ukljucujuci i ekrema koji je trebao da im na sastanku napomene da moraju da mu obezbede ulje jer mu vera
nalaze da ne jede nishta shto je svinjskog porekla.
shto se hasana tiche izgleda da nisi shvatio sprdnju. da si gledao onaj pokushaj od obreda i sam bi shvatio da
ovaj u zivotu nije slavio slavu, mislim da se chak nije ni prekrstio. meni je sve to smesho i ne vidim zashto bi to
trebalo da uvredi mene koji sam pravoslavac. Smile sve to ide na njegovu dushu. Smile
to shto je on verski egzibicionista ne treba da bude na teret ni muslimana ni pravoslavaca. ustalom, on ako 'oce
ima pravo da predje i u jehovine svedoke shto se mene tiche. bitno je da ga na to niko nije prisilio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8916
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.62
Pa dobro, ali ipak nije red da se na taj nacin ubacuje kost medju farmere (koji su se bas jutros oko toga svadjali), da bi se dizala gledanost i stvarali navijacki i glasacki tabori po principu ko je za ulje a ko za mast Smile Treba postovati svaciji izbor, ako neko ne jede neku drugu namirnicu zbog holesterola ili secera, treba mu to omoguciti, ako Eva Ras u okviru svoje vjere ne jede ili jede nesto drugo, opet je ne treba ometati u tome i sl. Ja znam da je ovaj sadasnji gazda, samoprozvani anonimni maneken i fudbaler, ucestvovao u jednom reality show-u u Sarajevu i da mu je tu bio omogucen sav moguci komfor, od toga da se cuo telefonom sa roditeljima za Bozic, preko toga da ga je proslavio bolje nego kod kuce iako je bio jedini Pravoslavac tu. I neka je, to i jeste jedini ispravan nacin koji ja podrzavam 100%, ali me cudi da on koji je bio u istom polozaju kao sada Ekrem, nije osjetio potrebu da mu omoguci ono sto je njemu bilo omoguceno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Paroški i Hasan su se svadjali oko Zlate..
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:12:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.