Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:49:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 819990 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
ne,svi smo takvi kakvim nas smatra ostatak svijeta.
i ja sam patuljak,čak sam i debela i lažem
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
Stvar je u tome, Sofija, da producenti farme namerno biraju takve likove iz Crne Gore, neke granične slučajeve. Mada, ako se sećaš, bila je u velikom bratu i žena invalid bez noge iz Srbije. To mi je najgadljivije u tim emisijama, zloupotreba tuđe nesreće.
A ti si sigurno debela  Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 17:50:21 od ptakh »
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
debela,eee da te je sramota! Smile Smile Smile Smile Smile takve neistine su nedopustive Smile

znam,sjećam se Tanje. potpuno sam protiv takvih stvari,posle show-a nije manje invalid niti je poslala Bog zna kakvu poruku,nego su je svi zapamtili kao gadnu i zlu ženu. tehnički,postigla je cilj-svi su je gledali kao da nema nikakav tjelesni nedostatak Smile
Lukase,šta bi prijatelju??
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
koji micko? znam za onog sto je u vb hteo da kolje onog bosanca, za onu psihopatu dragicu, pa onaj midzet, sada ekrem, al ne secam se micka Smile Smile
ma taj micko je bio u istom vb-u kad i burek. secash se da je pred kraj poginulo troje bivshih ukucana.
inache taj micko je koliko se secam bio poznat po snimku na kojem spava i hasa shargarepu. Smile

Eva Ras: Intervju

Pre godinu i po dana glumica Eva Ras otvorila nam je vrata svog stana na Vračaru u kome živi više od dve decenije, a koji je ofarbala u belo čime je, osim doma, pospremila i svoj život koji ju je do ove promene često gurao u malodušnost i besmisao

- Kad sam već želela kapitalnu promenu, onda sam se potrudila da malo istražujem literaturu o enterijerima različitih podneblja. U jednoj knjižari našla sam divnu knjigu o provansanskom stilu i shvatila da se moj nameštaj najviše uklapa u izgled unutrašnjosti domova u ovoj francuskoj oblasti. Enterijer tamošnjih kuća mahom čine stvari od grubog, punog drveta, a u mom domu je zastupljen kuvani slavonski hrast debljine od oko pet centimetara. Kako bih dobila željeni izgled, nameštaj je najpre dobro išmirglan, a zatim nekoliko puta prefarbavan. Zato on nije čisto beo, već kada se sagleda sasvim izbliza vidi se da kroz belu farbu probijaju plavkasta, žućkasta, čak i nijansa pravog drveta – objašnjava Eva.

Iako bi se očekivalo da bela boja u nečiji dom unosi vedrinu, u Evinom slučaju ona je odabrana kako bi joj pomogla da očisti svoj život od mračnih misli koje su je donedavno okupirale.

- Zbog toliko udaraca koje sam primila od svoje domovine, dušu su mi obuzeli neki rđavi osećaji pa sam shvatila da moram da počnem da se bavim nekim običnim stvarima kako bih se izlečila. Uređujući kuću čovek pravi veliko spremanje svog života. Nisam to ja izmislila, o takvom vidu promene govorili su mnogi veliki ljudi. Ja zapravo nisam prefarbala nameštaj, već sam time očistila svoju dušu i svoj mikrosvet od prljavštine koja se ovde nataložila. Na taj način pronašla sam snagu da zaboravim na činjenicu da nemam atelje, da ne zaslužujem nacionalnu penziju i da moram ponovo da se oslonim na sebe. Ako me nije ubilo to što sam sahranila svoje mlado dete, što mi je umro muž u pedesetoj godini i što su mi majka i otac umrli u razmaku od mesec dana, rekla sam sebi da ne smem dozvoliti da me ubije to što me moja domovina ne poštuje kao umetnika – britkim jezikom govori ova umetnica.

Iz originalne rekonstrukcije svog pokućstva delom je crpela inspiraciju za svoj novi roman Devojka koja nije umela da kaže ne. Objašnjavajući sumornu temu kojom se u njemu bavila, ona sasvim mirno govori o tome kako su je, pre nekoliko meseci, u tišini njenog utočišta, obuzele mračne misli koje su je navele da pomisli na samoubistvo.

- Kada sam 2002. godine saznala da imam maligni tumor, u prvi mah sam se obradovala toj konstataciji. Međutim, onda su me lekari ubedili da počnem da dolazim na terapije koje samo produžavaju život. Shvatila sam da sam do avgusta prošle godine, kada je moja kriza kulminirala, bila u životu jer mi je bog iz nekog razloga odredio da živim. Mada sam tada pomišljala na samoubistvo, onakvo kakvim je Branko Ćopić skončao, odustala sam od toga. Kao hrišćanki to mi nije bilo prihvatljivo jer vera nije svojstvena suicidnim ljudima – zapanjujuće iskreno govori Eva.

U otužnom raspoloženju promena bilo koje vrste bila je lekovita. Stvaranje novog ambijenta u kome će se buditi bio je dobar izbor jer je usmeravalo misli na kreativnost.

- Sada mi je moj dom lepši, sija kao da je prodisao. Iako je početna zamisao bila da njime dominira bela boja, ipak nisam želela da kompletan stan opremim u belo. Bilo bi to previše jednolično. Zato su neki delovi namerno ostavljeni u boji prirodnog drveta, jer taj kontrast daje živost. Ostalo mi je još da prozore prefarbam u belo i tada će ovo biti zaokružena celina – objašnjava glumica koja svoj talenat pokazuje i u seriji Seljaci.

U hodniku između dnevne i spavaće sobe tiskaju se bela slikarska platna na kojima se, tek izbliza, naziru svetle konture oblika koje tek treba naslikati. Deo Evinog stvaralačkog prostora su i veliki štafelaj i radni sto koji su smešteni tik uz krevet na kome spava.

- S obzirom na to da ovde živim i radim, često pomislim kako mi fali još koji kvadrat. Iako sam donedavno mnogo slikala u želji da napravim izložbu od četiri stotine slika, što je poslednji radio još Sava Šumanović, u poslednje vreme sam posustala. Slikanje je fizički posao u kojem je potrebno da sve vreme stojim i precizno izvlačim tanke konture od čega ruke počinju da me bole.

U trenucima odmora Eva odlazi u svoj virtuelni svet komunikacije.

- Nisam od onih tvrdih, starih ljudi koji ne prihvataju nove tehnologije modernog doba. Obožavam Internet koji mi je poklonio celu planetu na tacni. Imam mnogo prijatelja po svetu sa kojima se poslednjih deset godina svakodnevno dopisujem, a kada se diskonektujem imam utisak da sam se upravo vratila iz šetnje po svetu – nasmejano dočarava umetnica koja se ne vezuje za sitnice, ali neki predmeti koji oplemenjuju ovaj prostor posebno su joj dragi. Jedan od njih je i upadljiva figura žabe klesane od kamena koju joj je izradio jedan prijatelj. Osim nje, oduševljava je novi izgled stare škrinje u spavaćoj sobi u koju je poređala šarene jastučiće. Kao gradskom čoveku, buka i gužva sa ulica podno njenih prozora ni najmanje je ne remete.

- Za mene je Vračar centar grada. Volim kada se posle višesatnog pešačenja po Beogradu vratim u svoj kraj. Ovde je uvek za nekoliko stepeni hladnije jer je stalno prisutan povetarac. Kada bi me neko stavio da živim na Dorćolu, na primer, verovatno bi moje psihičko stanje bilo mnogo gore. Vračar mi daje vitalnost i okrepljuje me – zaključuje Eva.

Izvor : Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Zvezda granda Sanja Stojanović o izgubljenoj bebi i teškoj saobraćajci

Život nije mazio Sanju Stojanović. Pevačica je izgubila bebu, a imala je i tešku saobraćajnu nesreću, nakon koje se jedva oporavila. Pre svega psihički. Traumatične događaje ispričala je Katarini Živković dok su sedele na tremu izdvojene od ostalih farmera.

Sanja: Pregurala sam mnoge bolne situacija, ovde sam samo zbog deteta.

Katarina: Čekaj, sunce ti poljubim, ti si se nešto sprdala na Fejsu da si trudna?

Sanja: Nisam se sprdala! Ostala sam trudna i prokrvarila sam kao onda kada sam nosila Anastasiju. Posle Anastasije izgubila sam bebu u šestoj nedelji. Znaš koliko sam bila srećna, ja i moja okolina… Imaš u životu mnogo uspona i padova, samo sam ja imala mnogo više padova.

Tužna priča povukla je sa sobom još jednu. Katarina je slušala bez reči.

Sanja: Posle udesa koji sam imala bukvalno sam skroz skrenula. Nisam pamtila ko šta priča. Bila sam u stanju dvadeset puta da te pitam koliko je sati. Samo sam se klatila i pušila jednu za drugom. Imala sam 40 kilograma. Desna noga mi je ostala kraća od leve.

Njih dve su se potom zagrlile i počele da plaču jedna drugoj na ramenu.

Izvor: Kurir

Jelena Stožinić honorare zarađene na modnim pistama troši na kocku

Jelena Stožinić honorare sa modnih revija nemilice troši po kazinima u zemlji i u inostranstvu. Nema grada u kojem je bila a da nije ostavila lovu na ruletu.

- Jelena je sa nepunih osamnaest godina radila katalog za „Valentino“, a sav novac koji je dobila potrošila je baš u kockarnici, i to sve do poslednje pare. Sreća u nesreći je da u svemu, pa i u kocki, ima meru i da zna da se povuče na vreme. Ali nikad pre nego što „olakša“ za koju hiljadarku evra. Naročito je oduševljena kazinima u Milanu – naglašava naš sagovornik blizak manekenki.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Dan osmi: Novi gazda, novi zadaci i nova gazdarica

Paroški, Eva i Hasan su u kuhinji. Ostali su spavali. Eva se žalila Paroškom kako je očajna na farmi i kako nije očekivala da bude tako, i da je znala da će biti tako, ne bi ni došla. Eva smatra da je prethodna farma bila bolja, sa čim se Paroški ne slaže. Paroški smatra da je Eva sama zaslužna za sve što joj se dešava, i da se nije uklopila samo zato što to sama nije želela.

Svi (sem Sanje S. koja je kod zubara) su u dnevnoj sobi. Paroški je pročitao pismo Sanje R. koja je napustila farmu. U njemu, Bane je proglašen za novog gazdu. Svi su mu čestitali. Bane se svima zahvalio i izjavio da je prvo što bi želeo da uradi je da olakša ženama u kuhinji. S tim u vezi, odlučio je da će od sada po jedan muškarac pomagati ženama oko pranja sudova. Peja i Baki nisu bili previše oduševljeni ovakvom odlukom. Bane je odlučio i da kuvarice prave spisak hrane koju je potrebno kupiti. Smatra da, ako svi zajedno budu radili, neće biti problema. U kuhinji, Zlata je zadovoljna, jer joj je Bane jasno dao instrukcije da sama napravi spisak.

Svi su se okupili u dnevnoj sobi. Čekali su Baneta da se vrati sa sastanka sa Prokom, da im kaže šta su novi zadaci. Bane se vratio i saopštio ovonedeljne zadatke. Napravio je izbor ko će šta da radi, a Paroški mi se stalno ubacivao u reč, kao da je i dalje gazda. Na kraju, Paroški je napravio izbor ko će šta da radi, umesto Baneta.
Napolju, Bane, Baki, Jovana, Zorana, Ekrem, Cobe i Bata su kosili travu i sakupljali korov. Aca je sve vreme stojao, kao ukočen, posmatrajući i ništa ne radeći. Ekrem je uzeo gomilu sena i korova, i ispostavilo se da ne zna gde je potrebno da ga baci. Iznerviran, bacio je seno koje je nosio na zemlju. Krenuo je smeh, svi su se smejali, a Baki je pao na zemlju smejući se.

Katarina je došla da javi da je ručak gotov. Pitala je Baneta da li mu imponuje kada ga zovu Gazda. On smatra da mu to stoji.

Svi su krenuli na ručak. Bane je seo za sto, a Ekrem je krenuo da sedne pored njega. Bane mu nije dozvolio da sedne pored njega, jer je to mesto rezervisano za gazdaricu. Nakon toga, Kaća je došla i sela pored Baneta.

Po završetku posla u bašti, Bane je predložio da urade vežbe istezanja, kako ne bi dobili upalu mišića. U radionici Peja, Natalija i Baki su radili vežbe. Došao je i Bane. Baki je prezadovoljan vežbanjem. Do radionice je došla Katarina, Bane ju je dočekao. Zagrlili su se, a Bane ju je poljubio u vrat.

Za stolom, Jasmina Ana je tražila od Zlate da joj doda viljušku. Zlata je to odbila, i rekla joj je da od nje ne traži više ništa, jer po ceo dan ništa ne radi, a samo nešto traži. Nakon toga, Jasmina Ana je sedela u dnevnoj sobi za stolom, sa još dosta njih, ali je ona usamljena i ćuti, nakon malopređašnje rasprave sa Zlatom.

U kuhinji, Bane je pitao Bakija koja mu se devojka u kući najviše dopada. Baki je ostao pri ranijem stavu da mu se ni jedna ne dopada. Bane je insistirao da sazna koja mu se sviđa. Baki je na kraju rekao da je to ipak Katarina.

Jelena je pitala Baneta da li mu se na Farmi dopada više devojaka. Bane
je odgovorio potvrdno. Na Bakijevu primedbu nakon toga, Bane ga je pitao da li je moguće da ni jedna ne privlači. Prokomentarisao je da ponaša kao da napolju izlazi sa holivudskim zvezdama. Baki ga je podsetio kako su ne početku pričali i da je rekao da mu se najviše svidja Jovana, pa Sanja R, a sad odjednom je to Katarina. Katarina se zahvalila Bakiju što joj je otvorio oči. Pitala je Baneta da li je istina to što Baki priča, što je on porekao. Zagrlio je, a ona mu je rekla da ju je razočarao.

Baki je masirao Nataliju. Ona ga je kritikovala da nije dovoljno nežan, i priziva svog muža. Na to je Baki prokomentarisao da on sada koristi priliku dok je sam. Natalija, pogođena ovime, počela je da plače, ali uspeva da se uskoro primiri.

Oko ponoći, Bane je ustao da pohvata koze oko Gazdine kuće, koje su pobegle. Ušao je u kuću i tražio pomoć od Bate. Nakon što su ih uveli u štalu, komentarisali su kako su koze mogle da pobegnu. Po povratku u kuću, Bane je pozvao sve farmere u dnevnu sobu na sastanak.

Objasnio je šta se desilo, i tražio se odgovoran za taj događaj. Paroški je izjavio da je verovatno on zaslužan za događaj, s obzirom da je poslednji bio u štali, ali se čudio, jer se sa sigurnošću seća da je zatvorio vrata.

Izvor : Zvanični sajt Farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 

U hodniku između dnevne i spavaće sobe tiskaju se bela slikarska platna na kojima se, tek izbliza, naziru svetle konture oblika koje tek treba naslikati. Deo Evinog stvaralačkog prostora su i veliki štafelaj i radni sto koji su smešteni tik uz krevet na kome spava.

- S obzirom na to da ovde živim i radim, često pomislim kako mi fali još koji kvadrat.

Ne mogu da verujem da je ovo rekla! Žena ima salonski četvorosobni stan od 140 kvadrata, šta joj fali??  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
koji micko? znam za onog sto je u vb hteo da kolje onog bosanca, za onu psihopatu dragicu, pa onaj midzet, sada ekrem, al ne secam se micka Smile Smile

od tog vb-a nisam pogledao bas nista, ne znam ni ko je burek Smile
« Poslednja izmena: 21. Sep 2010, 19:25:19 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

cnoooook

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
[n:

stvarno bre, jel ima tamo kod vas u cg neko normalan? Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Smile Smile
IP sačuvana
social share
Šta je prijatnije nego imati nekoga s kim smeš govoriti kao sa sobom?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 23:49:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.