Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 18:12:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 871721 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
postoji dosta imena koje koristimo i mi i hrvati, tako da se ne moze samo na osnovu toga pouzdano utvrditi
kojoj nacionalnosti neko pripada.
Ma nema veze,i onako je i on nacionalna manjina u romskoj imperiji. Smile
moram josh neshto da te pitam. shto si bre toliki rasista?
mislim, ja sam se bar tukao i tukao sa ziteljima obliznje mi orlovice (90-te dizel period Smile ) pa ih opet
ne mrzim. ima medju njima govana, ali u u kom narodu ih pa nema? Smile

Pa jebiga,preterali su sa ciganima,mora malo revolta,to bre nema nigde,šta mi izigravamo,da su oni bar neki ozbiljni muzičari,nego bre kreten do kretena,a daj bože da svi oni zajedno imaju celu osnovnu školu. Smile

A Ekrem je posebna priča,pseto ogavno. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
ma ja sam bio u zabludi da mrzish sve gancije. Smile
slazem se za ekrema. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
Milan Paroški: Ako je debeli Srbin kriv neka plati, žao mi je samo što sam vređao Rome

Milan Paroški, koji je zbog vređanja na nacionalnoj osnovi izbačen sa „Farme”, tvrdi da ne mrzi Rome i da se kaje što nije uspeo da se kontroliše na Pinkovom seoskom imanju! Paroški tvrdi da su farmeri, na čelu sa Bakijem, inscenirali niz događaja da bi ga isprovocirali.
- Ne mrzim Rome! Ne mrzim nikoga zbog toga što jeste, ali ne dam da me kao Srbina vređaju i nazivaju slugom. Kriv sam jer nije trebalo da nasednem na provokacije, ali one su isuviše dugo trajale. Nije bilo nikog da me povuče za rukav! Sve je vešto inscenirano, videlo se da je Baki brifingovan za tako nešto. Ceo dan je bio napet, tresla mu se noga, a na „Farmi” nema „apaurina”, nema ni rakije! Ne mislim da sam ja započeo provokaciju. Nisam mogao da izdržim provokaciju da Srbin treba da služi! – kaže Milan za Press.
Paroški tvrdi da to nije bio jedina provokacija na njegov račun.
- Smišljene provokacije su krenule znatno ranije, još od optužbe da sam pustio koze vani kada sam prvi put izabran za slugu – kaže on.
Paroški je na nagovor prijatelja pristao da se takmiči na „Farmi” da bi se odmorio i zaradio nešto para, ali je ostao bez ijednog dinara jer diskvalifikovan takmičar nema pravo na honorar.
- Znam da ću ostati bez honorara, a možda mi i preti tužba. Ako u ovoj državi debeli Srbin mora da bude kriv, onda možda i treba da platim, iako nisam taj koji je vređao drugog na nacionalnoj osnovi. Krivo mi je samo što na srpskoj strani nisam imao nikog da me povuče za rukav. Mogao sam da očekujem druge provokacije, možda zato što sam bivši političar ili da sam loš književnik ali, eto, pao sam na „srpskom pitanju”. Hasan Dudić je već najavio da će dovesti neke klanove da mi sude, ali moj problem je što se ne plašim nikoga sem boga. Da se plašim ičega, pa i reakcije raznih romskih organizacija, ponašao bih se drugačije, pognuo bih glavu i sve bi prošlo neprimetno – kaže Paroški.

Izvor : Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
ma ja sam bio u zabludi da mrzish sve gancije. Smile
slazem se za ekrema. Smile

Onaj Cobe se naprimer sasvim pristojno ponaša,mislim,nemam protiv njega ništa,al ovi bahati nadrkani ganferi,oće da biju,i ovaj i Hasan,znaš kao zajebani smo,krimi fazon,pička im bre materina nepismena. Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
samo risticevic i aca ilic su mi ok likovi. mislim i onaj renato je dobar momak i cobe ko' shto kazesh ali su
dosta neprimetni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
postoji dosta imena koje koristimo i mi i hrvati, tako da se ne moze samo na osnovu toga pouzdano utvrditi
kojoj nacionalnosti neko pripada.
Ma nema veze,i onako je i on nacionalna manjina u romskoj imperiji. Smile
moram josh neshto da te pitam. shto si bre toliki rasista?
mislim, ja sam se bar tukao i tukao sa ziteljima obliznje mi orlovice (90-te dizel period Smile ) pa ih opet
ne mrzim. ima medju njima govana, ali u u kom narodu ih pa nema? Smile

Pa jebiga,preterali su sa ciganima,mora malo revolta,to bre nema nigde,šta mi izigravamo,da su oni bar neki ozbiljni muzičari,nego bre kreten do kretena,a daj bože da svi oni zajedno imaju celu osnovnu školu. Smile

A Ekrem je posebna priča,pseto ogavno. Smile

pa sto gledas fasrmu ako ti se ne svidja to sto je puna cigana, uzmi pa prebaci kanal Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Apple 5
Ja mislim da je ona Natalija najvece zlo tu,pa onda Peja dizel.To sto je ona vristala  Smiley 1 a dizelas navijao  Smile
Valjda tako treba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
ma pusti ih, njima ne vredi objasnjavati, vidis da ko konji samo gledaju svoju pricu, a vise puta je ponovljeno da je jos pre desatak dana paroski poceo sa prozivkama cigani, cergari...
Citat
To je jedino tačno što je rekao i po tome će biti upamćen. Ova Farmina ekipa je farmu pretvorila u čergu, i to ne samo zato što su većina cigani nego što su učesnici marginalci, dno, šljam.
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Samsung A14
Ne znam sto je ruzno ciganu reci da je cigan ?  Smile
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

cnoooook

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3337
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 
ma pusti ih, njima ne vredi objasnjavati, vidis da ko konji samo gledaju svoju pricu, a vise puta je ponovljeno da je jos pre desatak dana paroski poceo sa prozivkama cigani, cergari...
Citat
To je jedino tačno što je rekao i po tome će biti upamćen. Ova Farmina ekipa je farmu pretvorila u čergu, i to ne samo zato što su većina cigani nego što su učesnici marginalci, dno, šljam.

Smile  Smile
« Poslednja izmena: 07. Okt 2010, 00:11:15 od Dudica84 »
IP sačuvana
social share
Šta je prijatnije nego imati nekoga s kim smeš govoriti kao sa sobom?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 173 174 176 177 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Jun 2026, 18:12:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.