Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:16:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?
Zorana Pavic - pevacica
4.6%  (17)
Marijan Risticevic - politicar,bivsi predsednicki kandidat
7.1%  (26)
Snezana Jovanovic "Sikica" - pevacica
0.8%  (3)
Nikola Kostic "Limen" - pevac
5.2%  (19)
Jelena Stozinic - manekenka
1.1%  (4)
Renato Henc - pevac
0.5%  (2)
Sanja Radinovic - manekenka,bivsa miss Vojvodine
0.3%  (1)
Bratislav Bata Zdravkovic - pevac
4.1%  (15)
Zlata Petrovic - pevacica
0.8%  (3)
Milan Paroski - politicar,bivsi predsednicki kandidat
2.2%  (8)
Jovana Pajic - pevacica
5.2%  (19)
Andrija "Baki B3" Djogani - pevac,jedan od brace Djogani
1.9%  (7)
Sanja Stojanovic Kovacevic - pevacica
1.4%  (5)
Branislav Jankovic - bivsi fudbaler
1.9%  (7)
Jasmina Ana - televizijska voditeljka,diplomirani pravnik,knjizevnica
1.1%  (4)
Zoran Pejic Peja - televizijski voditelj
2.5%  (9)
Eva Ras - glumica
5.5%  (20)
Aleksandar Aca Ilic - pevac
2.5%  (9)
Natalija Trik FX - pevacica
2.2%  (8)
Hasan Dudic - pevac
0.8%  (3)
POBEDNIK - Katarina Zivkovic - pevacica
1.1%  (4)
Slobodan Batjarevic Cobe - pevac
0.8%  (3)
Tina Ivanovic - pevacica
4.9%  (18)
Ekrem Jevric - pevac
34.4%  (126)
Ceda Cvorak - pevac
0%  (0)
Vesna Vukelic Vendi - pevacica
3%  (11)
Irena Šućur - manekenka
1.4%  (5)
Borko Vujičić - reper
0%  (0)
Stefan Gligorijević - reper
2.2%  (8)
Boki 13 - Tranvestit
0.5%  (2)
Ukupno glasova: 366
Idi dole
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 3  (Pročitano 821559 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
nemojte molim vas tako,ako su to aluzije na Rome Smile
a ako je to tvoje mišljenje na osnovu onog što je tamo pokazao,ok..
I jedno i drugo,on je nepismena ,nevaspitana ciganštura robijaš,kad će da na tu farmu udje jedan ganci koji ima bar neku školu,uvode najveći šljam,i taj šljam kao nasrće na nekoga,na koga će bre cignain da nasrne,pička mu materina. Smile Smile Smile Smile Smile Smile

I onaj drugi agresivac ciganin,onaj Hasan,vidim i on nešto besni,kao brani ugled žene.Braniti ugled Zlate Petrović,još jedne ciganke na farmi,proverene i dokazane qrvetine. Smile

Ja kad sam to reko, ispaolo je da sam pun predrasuda  Smile

Citat
Recimo u mojoj i okolnim zgradama stepenište i hodnike poslednjih godinu dana peru dve mlade Romkinje, nemaju više od 20-tak godina. Veoma su pedantne, uredne, vredne i pristojne, uvek se lepo jave i peru bolje nego što je ijedna druga žena u poslednjih 30-tak godina prala.

I uvek, ali uvek, mora da se nadje neko, da se pravi pametan i kaze kako on poznaje jednu ili dve koja je vredna, civilizovana i ok  Smile

I da...Zorana i ovaj pevac sto je sakrio sat, su za sada sasvim OK likovi....dokazuju da mozes biti i normalna osoba, iako se nalazis na farmi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Smart
ja stvarno ne vidim ko bi na ovoj farmi mogo' da mi bude favorit i mislim da ce tako biti i u buducnosti.
samo da iskomentarishem da baki ima dosta mana al' je svakako bolji lik od onog ulickanog, nakaradno oshishanog
padavichara sa malom kitom. Smile Smile Smile
ipak u ekipu koja je dotakla samo dno po meni spadaju ona pushika, prasoshki, rain man, sheva fras i hasan dudlajic.
josh jednom bi napomenuo da onu tinu treba da bude da sramota shto onako skriva sise od nas. kako moze da
bude tako sebichna? Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
 Trebalo je naći ekipu koja će pristati da uđe na farmu. Ja kao totalni anonimus ne bih otišao tamo da moram da služam kojekakve kretenoide , a kamoli neko ko je uradio nešto što vredi.........., sve u svemu ekipa "sa kurca i konopca" po principu daj šta daš.

Eeeeej Marjan Rističević, Ekrem, i gomila zvezda sa granda....... plus malo ciganije smrdanije , ma super .........  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Sofija nemoj da se šokiraš ima ovde ekipa na forumu koja zamišlja da je rasizam pozitivna stvar. Da ne bude da branim Bakija, par stranica unazad sam napisao šta mislim o njemu, samo to sam napisao zbog njegovog ponašanja, a ne zbog njegovog porekla.

A ti sez, nisam znao da si takav rasista, jel treba da nađem i citiram tvoj komentar u kome pišeš da voliš čokoladirane pice? Istina priča je bila o zgodnim mulatkinjama, a ne o cigančicama, mada meni je rasizam bljak kako god okreneš.  Smile

Recimo u mojoj i okolnim zgradama stepenište i hodnike poslednjih godinu dana peru dve mlade Romkinje, nemaju više od 20-tak godina. Veoma su pedantne, uredne, vredne i pristojne, uvek se lepo jave i peru bolje nego što je ijedna druga žena u poslednjih 30-tak godina prala. Nisu one krive što nisu imale uslove da se školuju i postanu nešto drugo u životu, ali svoj posao rade, pošteno, uredno i dobro, i šta sada će se naći dileje koje smatraju da ih treba manje ceniti zbog zanimanja i porekla, ne sumnjam da hoće.  Smile

stalone nisam znao da si ljubitelj ciganstura,svako je imao sanse da se skoluje,do skora je i fax bio dzaba,meni prebacujes da sam rasista a upravo su tvoji ljubimci cigansture najveci rasisti

Baki ima muda , što nije skočio na Ekrema ako je frajer  Smile,........, Limenog je našo.

Ma to je fora , ne gleda niko farmu , postalo dasadno pa su dobili zadatak da malo kobajagi naprave sranje. Misim braaaaate očigledno je..........  Smile

ovo je potpuno tacno evo sad gledam najavu za veceras i ubacili su taj rezirani "incident"  veceras ce "narod" da navale na gledanje,prosta zabava za gledaoce ispijenog mozga,reklame pljuste,ma nije sve samo novac ima nesto i u unizenju

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
HTC One
Ljudi, oni imaju ceo tim koji prati gledanost i intervenise kada treba. Farma je inace bila slabo gledana a vrhunac je bio bas dan pre prve svadje (Paroski i Hasan). Dovoljno je da znate kako da pratite pa vam je i Burek vise nego dovoljan, svet u malom, dobar model za pracenje. Od 24. u 15h pa do 25. negde u 12h nije bilo ni jedne jedine poruke na temi, to je bila 94. strana. Cim je Monk ubacio vest za svadju, a zatim ide ono sa Sanjom i Ekremom pa Bakijem i Li Menom, raspisalo se uveliko i za jedan dan imamo 14 strana. Jednostavno, zar ne?  Evo vremenskog razmaka izmedju dve poruke.  :[115]

:
Ma pusti takmičare, zabole me baš za tu stoku.
Ali pravoslavnom gledaocu smeta sprdanje sa svetinjama.
Jasmina ne zna da meša, Baki spavao u Fići

Milan i Eva su prvi ustali. Milan je stavio kafu da se kuva, a zatim sa Banetom otišao da nahrani koze. Pošto se većina farmera probudila, okupili su se u trpezariji kako bi popili jutarnju kafu. Šikica je predložila Ekremu da ga nauči da igra do sledeće žurke.

Gazda Proka je došao u redovan obilazak Farme, a sa sobom je poveo ženu koja će pokazati farmerima kako se pravi sir.

Posle održanog sastanka o podeli dnevnih dužnosti farmeri su prionuli na posao. Baki i Peja su sekli drva. Pridružio im se Bane. Započeli su razgovor o tome da li je u životu važnija devojka ili drug. Bane je rekao da je devojka uvek važnija, Peja ga je podržao. Baki se nervirao oko toga, pa se požalio Hasanu koji je, u šali, prokomentarisao da je pre nekoliko meseci bio ozbiljno razočaran upravo zbog jedne žene i da su mu svakakve misli padale napamet, čak i da skoli sa mosta. Baki nije mogao da poveruje da je Hasan to rekao, pa mu je Peja objasnio da je to ustvari šala.

LiMen je rekao Bati i Renatu da predlože Evi da prizna da je ona dobila tajni zadatak, da bi namamili onoga ko je stvarno imao tajni zadatak, da se otkrije.

U kuhinji su Hasan, Zlata, Šikica i Jovana razgovarali o Hasanovoj i Zlatinoj vezi. Hasan je ispričao kako je jednom hteo da proda Zlatinu pesmu, dok joj je bio menadžer, ali da ona to nije dozvolila.

Katarina i Šikica su pevale dok su čistile papriku. Bane je sedeo na tremu, a Katarina mu je, dok je pevala, poslala poljubac na šta se on nasmejao.

Jasmina i Sanja su razgovarale o lošoj kafi i o tome kako muškarci kuvaju kafu. Jasmina jer rekla da se ne slaže sa Banetovim stavom da muškarci treba da pomažu u kuhinji. Ona je rekla da bi trebalo da se zna šta je muški, a šta ženski posao.

U kuhinji su Marijan, Zlata, Jasmina i Šikica ćaskali od načinu pripreme paprike. Zlata je posavetovala Jasminu da povremeno promeša papriku da ne bi zagorela. Jasmina joj je rekla da nadje neku treću osobu, jer ona to ne može da uradi. Posle kratkog ubedjivanja, pristala je na zadatak.

Nešto kasnije, Marijan je preuzeo mešanje paprike jer je Jasmina odšetala i ostavila papriku. Prokomentarisao je kako je to neodgovorno jer je paprika mogla da zagori.
Požalio se Hasanu kako Jasmina ne ume ni da promeša papriku a kamoli da nešto ozbiljnije uradi u kuhinji.

Peja i Baki B3 su u radionici ćaskali o devojkama. Peja je rekao da će on sve uraditi za devojku ako je stvarno voli. Ako mu ona zabrani da se druži sa nekim za koga zna da je ženskaroš, on bi zbog nje prestao da se druži sa tom osobom. Takodje je rekao da mu je najdraže kada je pokriva uveče, kada joj opere kosu, kako je gleda noću kako spava i to sve jer je voli. Baki se iznervirao jer, kako je rekao, nije mogao da shvati da je Peja takav. Njemu nije bilo jasno kako može da dozvoli devojci da mu tako naredjuje. Pridružila im se Natalija. Peja i Natalija su se složili da je Baki previše grub i da ne ume sa devojkama.

Eva je rekla da ona stalno razmišlja kao špijun. Došao je Bata za koga je rekla da joj je sumnjiv jer je on bio budan kada su pobegle koze. Bane joj je rekao da se on tada tek istuširao i da nije stigao ni pantalone da obuče.

U trpezariji su Peja, Aca, Ekrem i Bata. Aca je pričao kako su mu ukrali nov auto, star jedan dan. Kada je zvao da pita u vezi carine, rekli su mu da carina mora da se plati i da je njegov problem što su mu ukrali auto. Medjutim, lopovi nisu znali da auto koristi dizel, a ne benzin, pa im je auto stao na Novom Beogradu, a oni su pobegli glavom bez obzira i ostavili otvorena vrata.

Baki je ispričao kako je krao kola dok je bio mali, rekao je da je spavao u komšijinom Fići dok je živeo na ulici. Rekao je da mu je otac bio alkoholičar, a da se majka sa 15 godina udala za njegovog oca. Dodao je da se uvek zaljubljuje u problematične devojke.

Izvor: Zvanični sajt Farme

Umalo tuča između farmera: Hasan – Paroški, mamu ti …

Sve je počelo kada je Paroški od Zlate tražio slaninu, a ona nije postupila po njegovom naređenju, pa je ovaj „ukao“ i počeo da vređa.

- Neću da jedem čergarska jela! Kao da živim u čergi – rekao je političar Petrovićevoj, verovatno ne razmišljajući da se to može okarakterisati kao govor mržnje. Prvi koji je stao u zaštitu bivše žene Zlate bio je pevač Hasan Dudić, koje rekao da ne može više da trpi političara.

- On je meni decu uvredio! Ovo će biti zadnja svađa! Od sada postupam drugačije! Zaljubio se u Zlatu, pa je uzeo na zub! A lep je pi*ku materinu – urlao je Hasan, koga je bivša žena sprečavala da sukob ne eskalira u fizički obračun.

- Razumem ja da si ti domaćin i da sve znaš, ali ti bi da budeš i pevač i da komponuješ, i dnevnik bi vodio. Ti si uvređen zato što si sluga – nastavio je bivši muž Petrovićeve, dok ga je Zlata odvodila u stranu da bi ga smirila.

- Ljubi te tvoja Zlajka, saslušaj me molim te. Ako imaš nešto da mu kažes, pričaj ovo što se dešava na farmi, a ne šta radi napolju, lepo ti tvoja žena kaže. Ničiji život te ne zanima, on sam sebi skače u usta. Možda te navlači, budi malo mangup u životu – pričala je Zlata, koja je bila zabrinuta da Hasanu ne pozli.

Nakon skandaloznog postupka, Paroškog su svi farmeri osudili zbog izgovorenih reči. U želji da čujemo reakciju produkcije pozvali smo PR službu u kojoj nam je rečeno da pomno prate situaciju.

- Ako bude bilo potrebe, reagovaćemo – saopšteno nam je iz produkcije.

Izvor: Alo

HASAN: PAROŠKI, MAMU TI JEB.M!

Paroški: Kod mene u kući kuva se pet jela dnevno, a ovde je kao u zatvoru. Jedemo ista tri jela, koja se vrte ukrug. Ovo je jedna velika čerga!

Ove reči isprovocirale su većinu fensi seljaka, a najbrži je bio omaleni Hasan, kojeg je očito pogodila reč „čerga“, pa je munjevito krenuo ka Paroškom da bi se obračunao s njim. Ni Milan nije ustuknuo, a prvi boks meč sprečili su ostali farmeri, razdvojivši zaraćene strane:

Hasan: Malo je falilo da ga tresnem u glavu, mamu mu jeb.m – vikao je folker dok su ga gurali u stranu.

- On je mojih godina, a izgleda kao da mi je stariji rođak. Taj čovek, bre, nema obraza, njegov obraz je kao đon. Nemoj, bre, da me diraš, ako tražiš kur.c, od mene ćeš ga dobiti. Kad bih ga udario, mamut bi mu na nos izašao. Roknuo bih ga glavom tako da probije svojom glavom zid, mamu mu jeb.m.

Uzeo mi Zlatu na zub, maltretira sve žene na Farmi. Samo grabi i jede, ne može od njega niko da dođe na red. Njegov ceo život je prevara, prevario je i državu – urlao je bivši bokser.

Pola sata kasnije predstava je završena. Hasan je spustio gard, a Paroški se sklonio u dvorište. Do sledeće prilike, na koju se sigurno neće dugo čekati.

Izvor: Kurir
« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 16:23:14 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
HTC Tattoo
Rasizam je kad u Srbiji organizuješ farmu,a na farmi sve cigani,pardon,nepismeni cigani,dvorske lude. Smile

I mi kao treba da raspravljmo ko mi je od cigana draži,i da "uživam" u gledanju gancija dok vilene po farmi,još ni jedan ništa ne radi,drže govore o muvanju riba,o životu..popili svu pamet sveta,strašno,Peja filozof,češe muda sa Bakijem,kao nešto treniraju,i mlate priče o ribama. Smile Smile Smile Smile

I bog svih garavih densera oseti potrebu da se malo malo oglasi u novinama ,da nam ispriča po neki bajkoviti deo iz života jednog od 153 njegove braće,kako su stigli do vrha,kako su imali trnoviti put u životu a oni su se snagom volje izdigli i postali prva ciganska ekipa naših ekrana,i svi su krivi kad se on pita,samo je njegova mnogobrojna mongoloidna familija bezgrešna. Smile

Gade mi se,komplet djogani familija i njihove qrave i isprdci koje su oni lansirali na našu estradu. Smile Smile Smile

I jel provalio neko koliko oni ne znaju da pričaju,svi komplet,ne postoji rečenica a da je sve na mestu,mora bar negde da pogreše,pa jbem mu mater,ako od 24 ljudi 20 ne ume da sklopi rečenicu,pa kako ih nije sramota da s e pojavljuju na tv-u,govna nepismena,a onog idiota Ekrema niko živ ne razume,muče u kombinaaciji brdsko crnogorskog,sa primesom nekom mudžahedinsko američkog akcenta. Smile

« Poslednja izmena: 26. Sep 2010, 16:54:27 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Rasizam je kad u Srbiji organizuješ farmu,a na farmi sve cigani,pardon,nepismeni cigani,dvorske lude. Smile

I mi kao treba da raspravljmo ko mi je od cigana draži,i da "uživam" u gledanju gancija dok vilene po farmi,još ni jedan ništa ne radi,drže govore o muvanju riba,o životu..popili svu pamet sveta,strašno,Peja filozof,češe muda sa Bakijem,kao nešto treniraju,i mlate priče o ribama. Smile Smile Smile Smile

I bog svih garavih densera oseti potrebu da se malo malo oglasi u novinama ,da nam ispriča po neki bajkoviti deo iz života jednog od 153 njegove braće,kako su stigli do vrha,kako su imali trnoviti put u životu a oni su se snagom volje izdigli i postali prva ciganska ekipa naših ekrana,i svi su krivi kad se on pita,samo je njegova mnogobrojna mongoloidna familija bezgrešna. Smile

Gade mi se,komplet djogani familija i njihove qrave i isprdci koje su oni lansirali na našu estradu. Smile Smile Smile

I jel provalio neko koliko oni ne znaju da pričaju,svi komplet,ne postoji rečenica a da je sve na mestu,mora bar negde da pogreše,pa jbem mu mater,ako od 24 ljudi 20 ne ume da sklopi rečenicu,pa kako ih nije sramota da s e pojavljuju na tv-u,govna nepismena,a onog idiota Ekrema niko živ ne razume,muče na kombinaaciji brdsko crnogorskos,sa primesom nekom mudžahedinsko američkog akcenta. Smile

i agree Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Samsung 

I jel provalio neko koliko oni ne znaju da pričaju,svi komplet,ne postoji rečenica a da je sve na mestu,mora bar negde da pogreše,pa jbem mu mater,ako od 24 ljudi 20 ne ume da sklopi rečenicu,pa kako ih nije sramota da s e pojavljuju na tv-u,govna nepismena,a onog idiota Ekrema niko živ ne razume,muče na kombinaaciji brdsko crnogorskos,sa primesom nekom mudžahedinsko američkog akcenta. Smile

i agree Smile

takođe  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63

i agree Smile

takođe  Smile

nebitno
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
 Smile Smile Smile Smile

ode mi skrol na misu  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 106 107 109 110 ... 624
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Sep 2025, 19:16:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.