Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 19:20:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 719 720 722 723 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 867157 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
s tim što ovaj forum ima pravilnik Smiley
a po pravilniku mi mozemo da trazimo referendum za smenu moderatora Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Sony xperia
Ne vodite vi racuna o njima. Sami vode. Vi vodite o sebi. I forum je javno mesto. Ako se vec javljate pod pseudonimom, kao svi ovde, da li mislite da time skidate sa sebe odgovornost ? Ili mislite da se Vas ne dotice, da neko drugi kuca tekst ? Da to niste to Vi ? Ili su to Vase strasti koje u realnom zivotu ne bi iskazali ? Mislite da to sto ste sakriveni iza nekog nick-a, umenjuje misljenje o Vama ?

Ne zaboravite, ljudi Vas vide onakvim kakvim im se predstavite, pa bilo da ste iza 1000 maski. Jer maska bez onog iznutra je samo maska. Nesto je treba pokrenuti. Ovde Vi pokrecete nick, Vi upravljate njime. Vi se preko maske predstavljate ljudima. Nick je samo jedan prenosnik. Kakvi ste Vi, takav ce biti nick. Kako ga Vi pokrecete, tako ce se i on predstaviti. Ne zaboravite da Vas i ovde mnogi gledaju i citaju, da ste velikm delom u javnosti.

Ne zaboravite da ste i Vi deo javnosti. Da i o vama neko moze suditi i kaciti Vam epitete.

Nikome ne mogu odrediti da li ce biti stoka ili svetinja. Mogu samo ukazati na moguce puteve, a na Vama je da izaberete. A ne na nick-u. Vi birate. Ja kao i ostali, kroz nick, Vas vidimo.

Uzivajte u temi.  Smile

Edit:

a po pravilniku mi mozemo da trazimo referendum za smenu moderatora Smile Smile Smile Smile
Zao mi je, ali to nigde ne pise. Ali zato pise, izmedjuostalog:
Citat
11.3. Diskreciono pravo administratora i supervizora
Administratori i Supervizori imaju diskreciono prava da izreknu meru trajnog bana i članovima koji nisu učinili ni jedan od navedenih prekršaja, ali postoji osnovani razlog da je ponašanje člana problematično.

Zivi bili. Jos jednom, uzivajte u temi.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 12:24:58 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10

Edit:

Zao mi je, ali to nigde ne pise. Ali zato pise, izmedjuostalog:
Citat
11.3. Diskreciono pravo administratora i supervizora
Administratori i Supervizori imaju diskreciono prava da izreknu meru trajnog bana i članovima koji nisu učinili ni jedan od navedenih prekršaja, ali postoji osnovani razlog da je ponašanje člana problematično.

Zivi bili. Jos jednom, uzivajte u temi.  Smile
ne znam da si primetio, al u tom postu postoje smajliji...
al nije probelm ako ti mislis da sma problematican, slobodno me banuj, nikakav problem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ne vodite vi racuna o njima. Sami vode. Vi vodite o sebi. I forum je javno mesto. Ako se vec javljate pod pseudonimom, kao svi ovde, da li mislite da time skidate sa sebe odgovornost ? Ili mislite da se Vas ne dotice, da neko drugi kuca tekst ? Da to niste to Vi ? Ili su to Vase strasti koje u realnom zivotu ne bi iskazali ? Mislite da to sto ste sakriveni iza nekog nick-a, umenjuje misljenje o Vama ?

Ne zaboravite, ljudi Vas vide onakvim kakvim im se predstavite, pa bilo da ste iza 1000 maski. Jer maska bez onog iznutra je samo maska. Nesto je treba pokrenuti. Ovde Vi pokrecete nick, Vi upravljate njime. Vi se preko maske predstavljate ljudima. Nick je samo jedan prenosnik. Kakvi ste Vi, takav ce biti nick. Kako ga Vi pokrecete, tako ce se i on predstaviti. Ne zaboravite da Vas i ovde mnogi gledaju i citaju, da ste velikm delom u javnosti.

Ne zaboravite da ste i Vi deo javnosti. Da i o vama neko moze suditi i kaciti Vam epitete.

Nikome ne mogu odrediti da li ce biti stoka ili svetinja. Mogu samo ukazati na moguce puteve, a na tebi je da izaberes. A ne na nick-u. Ti biras. Ja kao i ostali, kroz nick, tebe vidimo.

Uzivajte u temi.  Smile

Ја могу говорити за себе... Други ме не занимају... Ја овде испољавам "страсти" исто као и у јавном животу... О томе ти причам... Свако има своју неку слику о другим форумашима... Ако мене неко вређа на форуму, упозори га једном... Други пут бануј... Тако је било самном... Немој гледати на то ко колико постова има... Ти имаш 22000+, а регистрован си 2007., ја имам 2000 (срећан ми 2000ти пост Smile), а регистрован сам 2006. И то нема никакве везе... Ти имаш назив и "функцију" модератора и на теби је да будеш "хладан" што се тиче бановања корисника... Не сме неко да има већа права од неког другог. Самим тим ти показујеш да лепиш "етикете" другим форумашима... Делиш их на "добре" и "лоше".
Ја нисам нико и ништа да бих причао о вођењу форума. Форум има правила, ко их не поштује бан. Ја када нисам поштовао био сам упозорен, па банован. Док други. Који су кршили правилник само тако нису били нити упозорени нити бановани. Постоје овде и неки модератори који бришу постове како који жели. Онај који њему лично смета, а не крши правилник, он обрише. И нисам једини који тако мисли. Сам СрпскиФајтер је био обавештен, али не одговара. И то је његово право. Али ви као модератори и он као један од администратора морате да водите рачуна о томе. Ви као и ми морате имати лично мишљење о неким људима, али не смете сврставати форумаше међу "пријатеље" и "непријатеље"...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 12:29:04 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Sony xperia
Navedi mi gde sam ih podelio na dobre i lose ? Samo citiraj, gde? Procitaj jos jednom napisano. Zar ne mesas postpak po pravilniku i deljenje na dobre i lose ? Procitaj, molim te.

A o eventualnim primedbama na rad, pa zna se gde je mesto. Zar ne primecujes kako i na koji nacin razmisljas ? Kao velika vecina ljudi. Nemajuci kontraargument za receno, pokusavas preko posla, zaduzenja necijeg, to nadohnaditi. Pokusavas na taj nacun pravdati svoje postupke. Kakve veze ima rad modova sa Vasom odlukom kako cete se ponasati i predstaviti drugima ?

Razmisli malo. Rekao sam Vam koju rec iz najosnovnije kulture ophodjenja i ponasanja. A Vi, ako hocete da psujete, izvolite. Hocete da koristite pogrdne izraze, izvolite. To ne govori o meni kao moderatoru, vec o Vama kao ljudima i Vasoj kulturi i vaspitanju.

« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 12:38:14 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 
hajde da se i ja oglasim posto sam prozvana  Smile

moderatori su birani po tome koliko se ko kulturno ponasa i po tome kakav ce primer da ti ostalim ucesnicima.
manje vise svi su vise nego korektni.
naravno da neki mod ima pik na odredjenog clana ali samo zbog istorije ponasanja istog. tako da i u buducnosti ocekuje probleme od njega, ako si bio jednom banovan ili vise puta opomenut znaci da ce malo vise paziti na tvoje ponasanje  Smile

sto je SF-a tice to niko ne moze da kaze da se on nije javio ili odgovorio. sigurno je opazio sta se desava ali ne zeli da se mesa u moderatosrki posao jer ima i previse posla.
licno, nisam nikada ostala bez odgovora a cak sam molila za pomoc skoro oko necega sto nema veze sa forumom i pomogao mi je  Smile..svaka mu cast  Smile

@lajt sto se nacionalistih stavova tice i pogrdnih reci smatram da je to moje pravo da se tako izjasnjavam . ako ne mogu opomeni me javno i prestacu da koristim te izraze.
ono sto sam vec rekla za macu , stojim iza toga, pa ma kakvim me covekom ti ili neko drugi smatrao.
toliko se psovki koristi na ovom forumu da mislim da sam ja potpuno bezazlena . ako se varam opet me ispravi i opomeni -necu vise  Smile
naravno, za tebe lajt smatram da savrseno obavljas svoj posao Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Navedi mi gde sam ih podelio na dobre i lose ? Samo citiraj, gde? Procitaj jos jednom napisano. Zar ne mesas postpak po pravilniku i deljenje na dobre i lose ? Procitaj, molim te.

A o eventualnim primedbama na rad, pa zna se gde je mesto. Zar ne primecujes kako i na koji nacin razmisljas ? Kao velika vecina ljudi. Nemajuci kontraargument za receno, pokusavas preko posla, zaduzenja necijeg, to nadohnaditi. Pokusavas na taj nacun pravdati svoje postupke. Kakve veze ima rad modova sa Vasom odlukom kako cete se ponasati i predstaviti drugima ?

Razmisli malo. Rekao sam Vam koju rec iz najosnovnije kulture ophodjenja i ponasanja. A Vi, ako hocete da psujete, izvolite. Hocete da koristite pogrdne izraze, izvolite. To ne govori o meni kao moderatoru, vec o Vama kao ljudima i Vasoj kulturi i vaspitanju.

Ти си потпуно погрешно схватио мој пост. Ја се и не сећам да си ти уопште до сада коментариасао на овој теми. Ја нисам написао да си лично Ти тај који је поделио форумаше на добре и лоше.

Као друго. Ко си ти да васпитаваш форумаше!? Твој посао се зна.

Ја сам написао да је примедба послата, али то нико не гледа.

Посдрав. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Sony xperia
Citat
Ти си потпуно погрешно схватио мој пост.
Mislis ? A sta ako nisam ?

Citat
Ја се и не сећам да си ти уопште до сада коментариасао на овој теми.
Nisam.Mislis da ne trebam ? Ili bi ogranicio i posebnu dozvolu izdavao za komentarisanje ?

Citat
Ја нисам написао да си лично Ти тај који је поделио форумаше на добре и лоше.
A sta je ovo:
Citat
Ти имаш назив и "функцију" модератора и на теби је да будеш "хладан" што се тиче бановања корисника... Не сме неко да има већа права од неког другог. Самим тим ти показујеш да лепиш "етикете" другим форумашима... Делиш их на "добре" и "лоше".

Citat
Ко си ти да васпитаваш форумаше!?
A zamolio sam te da procitas jos jednom. Zar nisam napisao:
Citat
Nikome ne mogu odrediti da li ce biti stoka ili svetinja. Mogu samo ukazati na moguce puteve, a na Vama je da izaberete.
Citat
Rekao sam Vam koju rec iz najosnovnije kulture ophodjenja i ponasanja. A Vi, ako hocete da psujete, izvolite. Hocete da koristite pogrdne izraze, izvolite. To ne govori o meni kao moderatoru, vec o Vama kao ljudima i Vasoj kulturi i vaspitanju.
A izmedju ostalog, ovde postoje podforumi o kulturi, nauci i mnogim drugim stvarima. Pitanje je koliko ih ko obilazi.

Citat
Твој посао се зна.
Tacno, i pokusavam ga raditi u Vasu korist. I opet o poslu, a vec ti rekoh:
Citat
Zar ne primecujes kako i na koji nacin razmisljas ? Kao velika vecina ljudi. Nemajuci kontraargument za receno, pokusavas preko posla, zaduzenja necijeg, to nadohnaditi. Pokusavas na taj nacun pravdati svoje postupke. Kakve veze ima rad modova sa Vasom odlukom kako cete se ponasati i predstaviti drugima ?

Citat
Ја сам написао да је примедба послата, али то нико не гледа.
Zapitaj se ko ?

Na sledeci neciji post necu odgovarati. Ako ovo nije bilo dovoljno, onda zaista ne vredi trositi reci.

Zivi bili.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 12:58:09 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux
bila je to borba izmedju dve Srbije

na jednoj strani bila je inteligencija i duhovitost na drugoj zatucanost i ogranicenost

kao i uvek pobedila je ova druga

zato nam tako i ide...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3091
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy S2
bila je to borba izmedju dve Srbije

na jednoj strani bila je inteligencija i duhovitost na drugoj zatucanost i ogranicenost

kao i uvek pobedila je ova druga

zato nam tako i ide...

tagu je super

IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 719 720 722 723 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 19:20:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.