Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:38:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 717 718 720 721 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 867166 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Iskreno krivo mi je sto nije Mina treca. Ima nesto u ovoj Dragani sto me zivcira cim je vidim  Smiley 1
U svakom slucaju nije zasluzila trece mesto  Smile 

Samo se vas dvojica smejste, da nije djiaspore leteo bi ovaj i pre Dragane  Smile
Smile Smile Smile Smile

iskreno meni je drago sto je onaj skot opet dosao do finala i opet ga izduvao, kao i u vb-u Smile
dudlaj ga skote odvratni ! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Iskreno krivo mi je sto nije Mina treca. Ima nesto u ovoj Dragani sto me zivcira cim je vidim  Smiley 1
U svakom slucaju nije zasluzila trece mesto  Smile  

Samo se vas dvojica smejste, da nije djiaspore leteo bi ovaj i pre Dragane  Smile
dijaspora jeste bojanica gurnula na prvo mesto, ali mislim da je i maca imao najvecu podrshku iz federacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AskTbGOM2 3.7.0.2
mob
Samsung S8
Bojanic objasnio pobedom, prljavi, matori, ljigavi starac.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Sony xperia
Samo da podsetim ....

Tema je otkljucana ...

Jedno da se razumemo, pljuvanje i provociranje jedni drugih, necu trpeti. Ponasajte se kulturno i uljudno. U suprotnom ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Iskreno krivo mi je sto nije Mina treca. Ima nesto u ovoj Dragani sto me zivcira cim je vidim  Smiley 1

Samo se vas dvojica smejste, da nije djiaspore leteo bi ovaj i pre Dragane  Smile

Ја уопште нисам гласао, а и да сам гласао, ја бих свој глас дао Драгани Smile Али то су само бачене паре...
Кажеш дијаспора гласала за Бојанића, у потпуности се слажем, али мора да су они који су били испред студија и који сваку јебену емисију звижде из дијаспоре па долазе само да би дали подршку...
За дебелог огавног Мацу је гласала Федерација... Сарајево је цело гласало за Мацу... Свака част свима из Србије који су дали глас Маци, свако има свог фаворита... Али као што је дијаспора већином гласала за Бојанића, тако је и за Мацу гласала Федерација... Надам се да ће се овај народ опаметити и да неће више бацати свој новац да би неко тамо зарадио преко неког шоуа,...

Поздрав другари... Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2010, 11:23:50 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4

Ја уопште нисам гласао, а и да сам гласао, ја бих свој глас дао Драгани Smile Али то су само бачене паре...
Кажеш дијаспора гласала за Бојанића, у потпуности се слажем, али мора да су они који су били испред студија и који сваку јебену емисију звижде из дијаспоре па долазе само да би дали подршку...
За дебелог огавног Мацу је гласала Федерација... Сарајево је цело гласало за Мацу... Свака част свима из Србије који су дали глас Маци, свако има свог фаворита... Али као што је дијаспора већином гласала за Бојанића, тако је и за Мацу гласала Федерација... Надам се да ће се овај народ опаметити и да неће више бацат свој новац да би неко тамо зарадио преко неког шоуа,...

Поздрав другари... Smile

Po prvi put se slazem sa tobom  Smile  Samo sto je dijaspora mocnija od federacije  Smile Smile

Nece se narod opametiti jer u ovom slucaju "narod" su cinili stariji ljudi. Zaista ne verujem  da je neko od 20/30 godina bacao pare na ovo  Smile

Al ce sad biti redovi za penziju   Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

За дебелог огавног Мацу је гласала Федерација... Сарајево је цело гласало за Мацу... Свака част свима из Србије који су дали глас Маци, свако има свог фаворита... Али као што је дијаспора већином гласала за Бојанића, тако је и за Мацу гласала Федерација... Надам се да ће се овај народ опаметити и да неће више бацат свој новац да би неко тамо зарадио преко неког шоуа,...

Поздрав другари... Smile

Po prvi put se slazem sa tobom  Smile  Samo sto je dijaspora mocnija od federacije  Smile Smile

Nece se narod opametiti jer u ovom slucaju "narod" su cinili stariji ljudi. Zaista ne verujem  da je neko od 20/30 godina bacao pare na ovo  Smile

Al ce sad biti redovi za penziju   Smile

Smile Smile
Такође... Не верујем, тачније надам се да није младеж Србије бацала паре на ове глупости... Бабе и деде... Јебига, има их највише... Али неће ни они још дуго Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
dijaspora jeste bojanica gurnula na prvo mesto, ali mislim da je i maca imao najvecu podrshku iz federacije.

Pa i onog hermafrodita/kuma mariju/ nije pogurao Trstenik,Babusnica i Trgoviste nego dijaspora.. Smile

A za federaciju sam objasnio  jos pre dva meseca da je maca veci musliman od vecine muslimana... Smile
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Nokia 
dobro je  Smile

smrdljiva debela kretenska spodoba je ispala u finalu  Smile

a nadao se 50 000 da ce dobiti kao nigor...kakva mu je bila faca kad je uzeo 30  Smile

super, super, super ...sad debeli gmazu idi pljuj svoju mamu , tastu, novu i staru zenu i sve iz familije ...ugasio si ga u srbiji  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
samo budala moze da ocekuje da ce izmedju onog ko pljuje, psuje i fizicki slostavlja nekog i tog  ko je bio pljuvan, psovan i fizicki zlostvaljan, da pobedi taj koji je pljuvao, psovao i fizicki zlostavljao!
to pod broj jedan.
pod broj dva, to sto ih je on na intelektulanom nivou sve ponizio i izazivao takve njihove rekacije na perfidan nacin, je jos jedan dokaz koliko su svi tamo bili piglu i jos jedan razglog vise za pobedu losmija!
case closed Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 717 718 720 721 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 23:38:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.