Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:56:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 868170 puta)
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Na ovoj Farmi je pored goveda Bojanica cak i govedo Maca bio pozitivac  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Psiholozi o Milošu Bojaniću pobedniku Farme i Farmi

VELIKI MANIPULATOR SA SELJAČKOM LOGIKOM

Miloš Bojanić imao je jasnu strategiju: praveći od sebe žrtvu i dozvolivši da ga ukućani pljuju i vređaju izmanipulisao je publiku i postao glavna zvezda

Pevač Miloš Bojanić ostaće zapamćen kao osoba koja je obeležila drugi serijal „Farme”. Svađe, tuče, psovanje, pljuvanje, „seksualno zlostavljanje”, manipulisanje, laganje… pratili su ovu folk zvezdu. Ništa od skandaloznog i incidentnog što se dešavalo na seoskom imanju nije moglo da se desi, a da u to prste nije umešao Bojanić. Stučnjaci smatraju da je on čovek koji je od samog početka imao jasnu strategiju, zahvaljujući kojoj je uspeo da od sebe napravi žrtvu i tako bude favorit za nagradu od 100.000 evra.

Aleksandra Janković, psiholog, objašnjava da je Miloš Bojanić pokazao spremnost da bude taj koji će manipulisati u popularnom rijalitiju. Od početka boravka na „Farmi” primenio je sve moguće tehnike manipulacije, od one „zavadi pa vladaj” pa do toga, što je njoj najtužnije, da je on pravi Srbin i pravoslavac koji sluša Očenaš, a vrhunac je bila njegova priča o bolesti, što je baš nizak udarac.

- Meni je potpuno neverovatno da je ta vrsta laži i manipulacije prošla kod organizatora bez ikakvih reperkusija. Bojanić je vrlo zreo čovek koji tvrdi da je ostvaren i porodično i finansijski, pa mi je utoliko interesantnije šta je njegov motiv da učestvuje u takvom rijaliti-šouu, gde ga pljuju, psuju, a on jednim delom uživa u tome – kaže Aleksandra Janković.

To pokazuje, dodaje Jankovićeva, da Miloš Bojanić, kao i svi učesnici, ima dozu egzibicionizma, ali i da je narcisoidna ličnost. On zna gde i na koji način da izmanipuliše, ali da to bude dobro za njega. Bojanić nema nikakvu vrstu emotivne posvećenosti i saosećanja jer ni sa kim nije napravio odnos koji je iz čistih emocija i simpatija. Kad čovek može tako ozbiljno da se uživi u ulogu koju je sebi namenio, onda to nešto ozbiljno govori o njemu. Mali je broj ljudi koji mogu da urade takvu stvar. Njega ne privlači samo novčana nagrada, već ono što je san svakog narcisa – da postane heroj, izrazito popularan i osoba o kojoj se svakog dana govori.

- Verujem da veliki broj ljudi pre „Farme” nije nikada čuo za Bojanića, koji je sada ostvario san da postane jako popularan. Verujem da će posle ove „Farme” on postati etalon, jer su ljudi već počeli da govore „ponašaš se kao Miloš Bojanić”. Neko to izgovara sa simpatijom, a neko sa gađenjem. Iz činjenice da dobija toliko glasova vidi se večita naivnost našeg naroda, koji se stavlja na stranu žrtve, čak iako ta žrtva nije realna, već je to iz čiste manipulacije. Mi kao da ne možemo da dopustimo sebi da budemo na strani nekoga ko proganja, nego smo uvek na strani slabijeg. On je stvorio situaciju u kojoj će biti „proganjan” i u tome je napravio saveznika od publike. Čak je jednom i eksplicitno rekao Mini: „Sve je nebitno, važna je publika” – zaključuje Aleksandra Janković.

Odlična taktika

Dr Zoran Milivojević, psihoterapeut, kaže da plasman Miloša Bojanića označava pobedu ruralnog srpskog mentaliteta. Osim tog, publiku koja se identifikuje sa njim osvojio je i maksimalnim stepenom tolerantnosti koji je pokazao.

- Njega su drugi učesnici vređali na jako ružan način, ali on nije reagovao i sa osmehom je sve trpeo. To je osobina koja izaziva poštovanje. Na taj način je dobio oreol žrtve, što je dovelo do toga da bude drugačiji od ostalih i bliži prosečnom gledaocu. On je simbol srpskog seoskog lukavstva, Era koji je zeznuo Nasradin Hodžu i primer kako manipulacijom doći do cilja. Bojanić je imao ozbiljan pristup i strategiju i tako je trebalo svi učesnici da nastupe jer u ovakvom rijalitiju je to u redu, pošto je to posao učesnika koji imaju cilj da se bore protiv drugih – smatra Milivojević.

Pobeda Miroslava Đuričića Mikija, fudbalera Saše Ćurčića i izbijanje Miloša Bojanića u vrh pokazuje da gledaocima nije bitno da li će novac dobiti neko kome zaista treba i kako će ga pobednik potrošiti. Đuričić i Ćurčić su poznati kao rasipnici za koje se unapred znalo da će osvojenu nagradu potrošiti kao i do tada – na kocku i druge poroke, dok je Bojanić neko kome nagrada od 100.000 ne predstavlja neku sumu, s obzirom na koliko se procenjuje bogatstvo koje već ima.

- To je opet logika žrtve – ko je veća žrtva, njemu treba više pomoći. Međutim, kad bi na takav način ljudi to gledali, bilo bi dosadno. Ljudi to posmatraju na drugi način i opredeljuju se za onog ko se bori, ko je simpatičniji, ko je seksi i uopšte ne razmišljaju šta će taj neko uraditi sa novcem. A danas je takvo vreme da novac svima treba, bez obzira na to koliko ga neko ima. Ovde nije poenta u novcu, već pobediti i biti bolji od drugih – kaže Zoran Milivojević, psihoterapeut.

Ova „Farma” ostaće upamćena i po mnogim lošim stvarima. Dr Petar Bokun, neuropsihijatar, jedan je od onih koji uopšte nemaju lepo mišljenje o „Farmi” i upravo zbog izrazito negativnih i loših stvari nije želeo da priča na tu temu za Press.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Nemanja Stevanović „Farma” me je upropastila

Izvinjavam se svim medijima zbog svog ponašanja. Voditeljka Aleksandra me je već u studiju sačekala pitanjima kojima mi je pokvarila izlazak. Još sam u šoku zbog svega što se dešava jer sam na „Farmu” ušao sa ciljem da sebe predstavim narodu onakvim kakav sam u privatnom životu.

Da li su tačni navodi da si otpušten iz „Grand produkcije”?

- Moj posao je muzika, a ne „Farma”. Naravno da sam se čuo sa Sašom, porazgovarali smo i posavetovao me je da se sada malo smirim i da razmislim o svemu, pa ćemo na jesen detaljnije razgovarati o poslu.

Koliko sebi zameraš to što si Milošu samo pomogao da uđe u finale?

- Svaka mu čast što je uspeo sve da nas nadigra! Ne mogu da kažem da je on dobar čovek, jer sam video na šta je sve spreman. Od svih nas bio je jači, namazaniji i izdržljiviji. Ipak, pružio sam mu ruku nakon izlaska sa imanja.

Tvoja porodica je takođe bila na stubu srama zbog tebe. Da li si o tome razmišljao na imanju?

- Roditelji me veoma poštuju i pružaju mi podršku. Zaista ne vidim zašto su ih novinari maltretirali. Dogovorili smo se da oni ne komentarišu ništa dok ne izađem. Izdržali su i hvala im na tome. Sad polako dolazim k sebi. Kajem se što sam ušao na „Farmu”, čak i što sam Miloša vređao. To sebi nisam smeo da dozvolim. Žao mi je što publika misli da sam loš čovek samo zato što sam ispao iz takta.

Izvor: Press

Amidžić: Svađe i nemile scene nisu me doticale

- Veoma smo zadovoljni gledanošću. Svakodnevno nas pozivaju gledaoci i pitaju hoćemo li nastaviti s ovim projektom. “Farma” je, bez konkurencije, najgledaniji projekt, koji će na pauzu samo za vrijeme ljetnih mjeseci – kaže Lajla Torlak, glavna urednica Pinka BH.

- Drago mi je što Dragan Marinković Maca dobro kotira. On mi je dobar prijatelj i, prema onome što je pokazao, mislim da zaslužuje visok plasman. Program Pinka BH u subotu bit će u znaku “Farme”. Očekuje nas četverosatna emisija nakon koje će biti poznato ime pobjednika – kaže Torlak te ističe da će u nedjelju u večernjim satima gladaoci ove televizije moći vidjeti i intervju sa pobjednikom.

Jedan od voditelja “Farme” Ognjen Amidžić ne taji da mu je drago što se druga sezona primakla kraju. Umorio se i jedva čeka da ode na odmor.

- Preko glave mi je putovanja i svega ostalog. Stalno sam u pokretu – kaže Amidžić.

Popularni voditelj ističe da je uvijek pokušavao da bude krajnje neutralan i da je na “Farmi” bio samo veza između farmera i vanjskog svijeta, odnosno farmera i zadruge.

- Nastojao sam da ne budem ni na čijoj strani i da provedem u djelo zahtjeve produkcije. Svađe i nemile scene mene nisu doticale. Najgadnije, najčudnije, najneprijatnije stvari svi smo gledali preko malih ekrana. Ovo je šou program i takve stvari su moguće. Da se “Farma” dešava u Americi, producenti bi bili najsretniji na svijetu – kaže Ognjen.

Izvor: Dnevni Avaz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
op op op pravda je opet pobedila Smile

Smile
sad jos losmi nek tuzi macu i pircija pa nek im uzme to sto su zaradili na farmi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Seljacka posla  Smile  Celo moje naselje juce od 8 sati nije imalo struju. Narod izasao na ulice sav histerican i poceo mobilnim telefonima da hvata sgignal (imaju valjda neki tv na fonu). Znaci kao zombiji su ljudi.  Smile

A to sto je ovaj pobedio, to je bilo ocekivano-lepo rekoh seljacka posla.

Samo mi drago sto uze Maca 50000e  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Maca ih je razbio skroz,mora da su se tresle gacice do kraja,iybaci ove dve nesrecnice,sjajno,razbio je trougao i dokazao koliko ga vole pravi ljudi koji razumeju ono sto on radi i njegov neverovatni smisao za humor. Nazalost zabludela dijaspora je izabrala svog konja za pobednika,jednog jadnog i nesrecnog coveculjka koji je izvor zla i koji nista nije pokazao na FArmi sem da je govedo ono brdsko i da se sluzi najprimitivnijim ispadima da bi se ushlihtao narodu,tuzno je da neko pada na to ali ovci ce uvek biti.

Govedovi fanovi su pokazali koliko su primitivni jer su jajima gadjali Zoricu i Fircija,jadnici....to j ta publika...sramota babe i dede zabludeli...

I za kraj...crkite dusmani Maca je pokazao koliku publiku ima uz sebe sve ove godine!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Seljacka posla  Smile  Celo moje naselje juce od 8 sati nije imalo struju. Narod izasao na ulice sav histerican i poceo mobilnim telefonima da hvata sgignal (imaju valjda neki tv na fonu). Znaci kao zombiji su ljudi.  Smile

A to sto je ovaj pobedio, to je bilo ocekivano-lepo rekoh seljacka posla.

Samo mi drago sto uze Maca 50000e  Smile
maca je osvojio 30 000 evra, ono je neka greshka u tekstu. dragana na trecem je osvojila 20 000.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Свака част Мациним фановима Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile :
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Maca ih je razbio skroz,mora da su se tresle gacice do kraja,iybaci ove dve nesrecnice,sjajno,razbio je trougao i dokazao koliko ga vole pravi ljudi koji razumeju ono sto on radi i njegov neverovatni smisao za humor. Nazalost zabludela dijaspora je izabrala svog konja za pobednika,jednog jadnog i nesrecnog coveculjka koji je izvor zla i koji nista nije pokazao na FArmi sem da je govedo ono brdsko i da se sluzi najprimitivnijim ispadima da bi se ushlihtao narodu,tuzno je da neko pada na to ali ovci ce uvek biti.

Govedovi fanovi su pokazali koliko su primitivni jer su jajima gadjali Zoricu i Fircija,jadnici....to j ta publika...sramota babe i dede zabludeli...

I za kraj...crkite dusmani Maca je pokazao koliku publiku ima uz sebe sve ove godine!
Smile Smile Smile Smile
tako tako tako.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Iskreno krivo mi je sto nije Mina treca. Ima nesto u ovoj Dragani sto me zivcira cim je vidim  Smiley 1
U svakom slucaju nije zasluzila trece mesto  Smile 

Samo se vas dvojica smejste, da nije djiaspore leteo bi ovaj i pre Dragane  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 716 717 719 720 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Avg 2025, 20:56:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.