Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:24:48
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 867466 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Moje je misljenje i ne yelim da vredjam bilo koga da je tragedija da mladi ljudi iz Srbije glasaju i vole govedo,ajde ovi stariji nekako da ih covek i razume,sta ce ali neko ko ima 20-25 godina da se lozi na govedo koje je javno rekao da mu omladinan e treba i da nemaju para za glasove mi je neverovatno. Ja ne znam nikoga u mom okruzenju da ga gotivi,neki su za Minu ili Draganu ili Macu ali za njega niko,svi su ga provalili i shvatili o cemu se tu radi i naravno da nisu ludi da podrzavaju nekoga ko je najvece zlo u celoj Farmi smao sto nije psovao dovoljno dobro kao ostali,nego je psovao jos bolje tj jos vise da povredi nekoga samo sto to mnogi ne vide ili ne zele da vide.
tragedija je da ljudi od 30 godina se loze na farmu i ostavljaju brojeve na koje neko trebe da glasa Smile Smile Smile
a isto je tragedija, sto ne kontate da vas celo vreme tovarim a vi se uspesno primate Smile Smile Smile
i tragedija je da jos niste skontali da sam ja protiv onih monstruma mace i pircija!
ja imam pravo da na forumu pisem sta hocu, ali isto tako za razliku od vas paljevina,  ni jednom nisam glasao za milosa niti  za bilo koga, niti cu ikada... dok se vi redovno palite na rijalitije i glasate... e to je tragedija!
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 17:32:59 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
@bauk - ni ja nemam apsolutno nishta protiv tebe kao ni protiv bilo koga drugog. uopshte mi nije bitno
ko je za koga, pazio sam da svojim ucheshcem na ovoj temi ne uvredim nikoga od ostalih forumasha,
nadam se da sam u tome i uspeo. potpuno poshtujem sve ljude koji su imali drugachije mishljenje od
mene. Smile

ne pada mi na pamet da glasam za bilo koga Smile
svestan sam da samim tim shto ne glasam necu imati pravo da se ljutim ako pobedi neko ko mi nije po volji,
ali draze mi je da za tih 50-60 dinara koliko koshta poruka kupim tri prazna dvd verbatima nego da ih utroshim
na farmu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
tragedija je da ljudi od 30 godina se loze na farmu i ostavljaju brojeve na koje neko trebe da glasa Smile Smile Smile
a isto je tragedija, sto ne kontate da vas celo vreme tovarim a vi se uspesno primate Smile Smile Smile
i tragedija je da jos niste skontali da sam ja protiv onih monstruma mace i pircija!
ja imam pravo da na forumu pisem sta hocu, ali isto tako za razliku od vas paljevina,  ni jednom nisam glasao za milosa niti  za bilo koga, niti cu ikada... dok se vi redovno palite na rijalitije i glasate... e to je tragedija!

Ti si zbog nekulture banovan 3 puta za 6 dana, tako da se to što ti radiš ne zove tovarenje nego vređanje. U stvarnom životu bi za reči koje izgovaraš dobio šamarčinu od koje bi ti i deci zujalo u glavi, ali pošto sa tim stvarnim životom i nemaš puno dodira, ostaje ti da "utovaraš" u www državi  Smile

I mi glasamo ne da bi Maca pobedio, već iz drugih razloga: sramota je da onakav nečovek pobedi. Interesantno je da svi govnetovi fanovi kao papagaji ponavljaju da se u stvari zezaju, i da nisu ni jednu poruku poslali. Ja sam glasao, to je meni pitanje principa - za ono u šta verujem moram da se založim.   Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 

Dragana je jos jednom pokazala koliko je ok i na mestu , malopre je Losmi navodi da prizna koliko joj je drago sto je ostala iza Ceranica, a ona kaze da joj nije ni drago, ali ni da ne zali toliko i to da su sami sebe izbacili, ....kao sto ce biti i sa Fricom I Macom - kazem ja. Nadam se da ce Mina uzeti parice, ipak su njoj najpotrebnije, a i njega zivotna prica mi je bas onako tuzna . Smile

Napred Mina  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
ma zabole me sto si glasao, sto se mene tice spici celu platu na glasove Smile Smile
al ce mi onda biti jos draze kad losmi pobedi i to zbog svih onih budala koje je izjebao na farmi kao i zbog ovih koji su glasali protiv njega i podrzavail ona psovanja i fizicka zlostavljanja Smile

tako tako tako, to srce zeli, samo tako  samo tako, to me veseli... Smile Smile Smile

napred losmi, jebi stoku danas u vugla! Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 17:43:17 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Tattoo

Dragana je jos jednom pokazala koliko je ok i na mestu , malopre je Losmi navodi da prizna koliko joj je drago sto je ostala iza Ceranica, a ona kaze da joj nije ni drago, ali ni da ne zali toliko i to da su sami sebe izbacili, ....kao sto ce biti i sa Fricom I Macom - kazem ja. Nadam se da ce Mina uzeti parice, ipak su njoj najpotrebnije, a i njega zivotna prica mi je bas onako tuzna . Smile

Napred Mina  Smile
A ti kao ne navijaš za Miloša,koga ti zezaš,to je bedak,imaš favorita,a blam te da ga javno podržiš. Smile Smile

A ima vas bar još 5 takvih ovde.

Pravo itanje je zašto vas je blam da javno podržite junetinu. Smile

A parice i tužna životna priča. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
voleo bi da i ostali stave svoje prognoze za vecheras shto se tiche redosleda ispadanja. Smile
mislim da ce prvi da ispadne fece, posle njega dragana, zatim maca, pa bojanic i na kraju mina.
naravno deshavalo se i ranije da pogreshim, videcemo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Tattoo
sto vise glasajte, idite podignite kredit pa glasajte!!!

pa ce jace da vas boli, kad ga izduvate od goveda! Smile Smile Smile
Smile Smile Smile

voleo bi da i ostali stave svoje prognoze za vecheras shto se tiche redosleda ispadanja. Smile
mislim da ce prvi da ispadne fece, posle njega dragana, zatim maca, pa bojanic i na kraju mina.
Prva ispada Dragana večeras. Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 17:56:58 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
ja znam tacan redosled, al necu jos da ga iznosim... nek se ovi nadaju da svojim glasnjem mogu jos nesto da promene Smile Smile Smile

a stos tice tvoje prognoze, recu ti da si samo za pircija pogodio da prvi ispada Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 17:57:35 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Први испада Феце, затим Маца, па Мина, Драгана, и победник Милош...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 696 697 699 700 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:24:48
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.