Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:25:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 867467 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
mob
Nokia 
zmijo svaka ti zlatna  Smile Smile

Хвала Сандра Smile Smile Smile

I od mene pohvale za realan post  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
 Miloš Bojanić je sanjao kako ga Firči i Pile dave, pa je kricima probudio cimere na seoskom imanju

"Firči i Pile su uzeli dve ogromne vreće, stavili su ih na mene i pokušali da me uguše," izjavio je pevač. Gagi je Milošu rekao da je ispuštao krike koje nikada nije čuo, kao da iz njega izlaze demoni, pa ga je posle par šamara probudio. Miloš mu se više puta zahvalio jer mu je spasio život, ali je i dodao da mu se to Gagi možda osvetio za "onaj šamar."

Zorica Brunclik, koja je sinoć izbačena sa farme, je sigurna kako je Miloš sanjao da je neko drugi pobedio na Farmi, pa je počeo da urla jer je bio siguran da će to biti on. Medjutim, većina farmera sigurna je da je Milošu konačno proradila savest, pa mu sada ne da mira zbog svih kleveta i spletki koje je napravio.

Pogledajte od 2:54

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
op op op
jos malo do losmijeve pobede!  Smile
 Smile

op op op
 Smile Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 16:07:25 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
Mada bi večerašnje superfinale druge sezone rijalitija 'Farma' trebalo da bude uzbudljivo veče koje se dugo čekalo, neizvesnosti nema jer su svi uvereni da se pobednik već zna, a to je Miloš Bojanić.

Sasvim je sigurno da će folker večeras poslednji napustiti imanje u Lisoviću u kom je proveo puna tri meseca, i to sa čekom na 100 hiljada evra koji će dobiti uz dogovoreni honorar.

I sam Bojanić potpuno je samouveren, a kako i ne bi bio – u svim dosadašnjim duelima uspevao je ubedljivo da porazi svoje protivnike. „Ma, vi ste, bre, niko! Vaši mladi glasači nemaju para, zato ja pobeđujem“, rekao je Bojanić, čije pristalice ne samo da imaju para za glasanje već se ne libe da 'udare na rivale'. Tako su u nekoliko navrata napadali učesnike 'Farme' sa kojima se Bojanić nije dobro slagao, poput Nemanje, Milene i Firčija.

Prema navodima dobro obaveštenih izvora iz produkcije, Bojanić ubedljivo vodi po do sada pristiglim glasovima, tvrdi list 'Kurir'. Prate ga Mina Kostić i Dragana Milošević, ali razlika između prvog i drugog mesta je drastična. Četvrti favorit je Dragan Marinković Maca, veteran u rijaliti emisijama, koji uživa veliku podršku gledalaca na raznim forumima, ali ne i kada je u pitanju konkretno glasanje, zbog čega su njegove šanse za pobedu gotovo nikakve.

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
ajmo miloseeee napred do pobedeee veceras ! Smile

tu je i pinki  Smile Smile Smile
op op op Smile
« Poslednja izmena: 26. Jun 2010, 16:19:22 od papalukas85 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy S2
Miloš Bojanić je sanjao kako ga Firči i Pile dave, pa je kricima probudio cimere na seoskom imanju

"Firči i Pile su uzeli dve ogromne vreće, stavili su ih na mene i pokušali da me uguše," izjavio je pevač. Gagi je Milošu rekao da je ispuštao krike koje nikada nije čuo, kao da iz njega izlaze demoni, pa ga je posle par šamara probudio. Miloš mu se više puta zahvalio jer mu je spasio život, ali je i dodao da mu se to Gagi možda osvetio za "onaj šamar."

Zorica Brunclik, koja je sinoć izbačena sa farme, je sigurna kako je Miloš sanjao da je neko drugi pobedio na Farmi, pa je počeo da urla jer je bio siguran da će to biti on. Medjutim, većina farmera sigurna je da je Milošu konačno proradila savest, pa mu sada ne da mira zbog svih kleveta i spletki koje je napravio.

Pogledajte od 2:54

Govnanic ovde na 2:54 isfolirao nocnu moru....jede govna,sahatro,a samo Mozdani se primio  Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11156
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
Ma laže gad, naravno, još jednom da odglumi žrtvu "jao, ima noćne more, šta su mu sve radili, banditi", k'o da su mu kolac u dupe gurali, pa da ga sažaljevaju. Al' kod budala i to prolazi, šta da radim.
Elem, ja sam poslao nekoliko poruka za Macu, malo kasnije poslaću još nekoliko.
Pozvao bih sve koji imaju mišljenje slično mom, da urade isto, jebeš 100-200 dinara, bar da uradimo nešto da zlo, gad i ološ ne pobedi. Ionako su ga favorizovali i Pink, i grand, i sama Farma, sve bilo oko njega, novine pišu da je u velikom vođstvu. Tako su pisali i za Sajka na dan kad je ispao, dakle ne treba nasesti i verovati im, možda time šalju poruku protivnicima govečeta da se ne bore džabe i ne troše pare.
Ja poslah par poruka, uradite i vi isto, i biće sasvim dovoljno.
Znači, pošaljite 9 na 2777 u svim mrežama  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Moje je misljenje i ne yelim da vredjam bilo koga da je tragedija da mladi ljudi iz Srbije glasaju i vole govedo,ajde ovi stariji nekako da ih covek i razume,sta ce ali neko ko ima 20-25 godina da se lozi na govedo koje je javno rekao da mu omladinan e treba i da nemaju para za glasove mi je neverovatno. Ja ne znam nikoga u mom okruzenju da ga gotivi,neki su za Minu ili Draganu ili Macu ali za njega niko,svi su ga provalili i shvatili o cemu se tu radi i naravno da nisu ludi da podrzavaju nekoga ko je najvece zlo u celoj Farmi smao sto nije psovao dovoljno dobro kao ostali,nego je psovao jos bolje tj jos vise da povredi nekoga samo sto to mnogi ne vide ili ne zele da vide.

Taj degen je bio najsreciniji kada ga vredjaju,molio ih je da nastave samo da bi pobedio,mogao si mu opsovati koga god oces njega to ne bi dotaklo jer mu nista nije sveto.

Jos par sati i onda jos jedno dve nedelje da se matora baraba ispuva i bice sve ok a mnogi ce naplatiti lepe parice na njemu putem suda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Samsung Galaxy S2
Ma laže gad, naravno, još jednom da odglumi žrtvu "jao, ima noćne more, šta su mu sve radili, banditi", k'o da su mu kolac u dupe gurali, pa da ga sažaljevaju. Al' kod budala i to prolazi, šta da radim.
Elem, ja sam poslao nekoliko poruka za Macu, malo kasnije poslaću još nekoliko.
Pozvao bih sve koji imaju mišljenje slično mom, da urade isto, jebeš 100-200 dinara, bar da uradimo nešto da zlo, gad i ološ ne pobedi. Ionako su ga favorizovali i Pink, i grand, i sama Farma, sve bilo oko njega, novine pišu da je u velikom vođstvu. Tako su pisali i za Sajka na dan kad je ispao, dakle ne treba nasesti i verovati im, možda time šalju poruku protivnicima govečeta da se ne bore džabe i ne troše pare.
Ja poslah par poruka, uradite i vi isto, i biće sasvim dovoljno.
Znači, pošaljite 9 na 2777 u svim mrežama  Smile Smile

Poslo 3....kasnije jos 2 i jbg,valjda cu pomoci koliko toliko!!! Smile

Znači, pošaljite 9 na 2777 u svim mrežama  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 695 696 698 699 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 13:25:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.