Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 06:51:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904570 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
analiticaru, priznaj koji nalog inace koristis Smile Smile

sto ne pise na svoj nalog?sramota ga da prati farmu? Smile Smile

pa mozda je covek zaista nov... mada zvuci kao da je "nas" odavno Smile elem, necu da off-ujem Smile
da li je danas jos jedno izbacivanje?
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Raka: Želeo sam da prebijem Miloša, Maca ga nije tukao

Nisam razočaran, istina je da svako očekuje pobedu, ali nisam je želeo pošto-poto. Izdržao sam 14 nedelja, neko se time zadovolji. Ljudi koji glasaju za mene su ozbiljni ljudi, glasali su koliko su glasali, i to je dovoljno. Mislim da se nisam obrukao ni u čemu, imao sam ekscesnih situacija koje sam rešavao na sebi svojstven način.

Šta mislite o eventualnoj pobedi Miloša Bojanića?
- Mislim da je Srbija namagarčena oko Miloša Bojanića. I taj ceh naivnosti će plaćati još hiljadu godina. Pobednik bi trebalo da bude šarmantan, učen, da ume i da se svađa i da se miri, da se nadigrava. Da sam ja radio drugim učesnicima ono što je on radio, mene bi bilo sramota da izađem pred porodicu i prijatelje.

Zanimljivo je da iz „Farme“ ispadaju vredni, dok su oni koji ostaju najviše incidentni.
- To je, nažalost, naša stvarnost. Srbija mora da zna kome će dati nagradu posle cele ove ujdurme. Ne znam šta da kažem ako Miloš Bojanić pobedi. Neka se Srbija posle ne pita zašto je u ovome gde se sada nalazi, ne treba onda da se čudimo.

Uprkos svemu, stiče se utisak da je publika uz njega?
- Čuo sam mišljenja ozbiljnih ljudi. Ne želim da se bavim mizernim stvarima i da iznosim nečiji prljav veš. Meni je to ogavno. Nisam čovek koji vam podmeće nogu da poginete, a da ja preteknem i ostanem živ. Ako mogu da vas pobedim sportski, okej, ako ne, spreman sam da priznam poraz. A da pričam o tome da li neko koristi toalet papir, da li pere zube, pa to je sramota.

Da li je istina da je Maca udario Bojanića glavom u glavu?
- Nije bilo udarca. Miloš je dva puta ulazio u kupatilo i nije imao ništa na čelu, a čim je izašao – imao je. On je čovek spreman na sve. Maca je tražio da mu snimaju glavu, a Miloš je odbio da ide kod lekara. Niko nije lud da u zadnjoj nedelji izgubi pare i plaća veliku kaznu za fizički okršaj. Maca je sve stoički podneo i bez obzira na naše nesuglasice sa početka, o njemu imam zaista lepo mišljenje.

Primetili smo da Miloš ima običaj da nešto kaže, a potom porekne?
- Sve ste videli. Eto, na kraju kada se igra završila, on je počeo da se izvinjava. Pa za mene ovo nije bila igra, već zbilja, bio sam odvojen od najmilijih, ostavio sam poslove… Ako se dovede do situacije da neko nekoga želi da bije, to nije igra, to su ozbiljne stvari. Ali čovek mora da bude takav da bi mogao da se igra na taj način. Njemu je svejedno – može da kaže šta god želi, a posle priča da se šalio. Pa ja to ne mogu da shvatim.

Da li ste ovako zamišljali „Farmu“?
- Kada sam ulazio, mislio sam da pokažemo Srbiju koja ume da se i kulturno svađa, i kulturno razgovara, kulturno šali… Da pošaljemo poruku da nismo divlje pleme, već pleme Nikole Tesle. To se, nažalost, nije desilo. Sada kada sam izašao, ni na koga se ne ljutim, nisam se nešto specijalno maltretirao, dolazio sam u situacije koje bih možda izbegao u normalnim uslovima. Možda mi je ovo iskustvo bilo potrebno ili ne, ali eto, ja moju decu sada još više volim što su ovakva kakva su, kada vidim kakve dece ima.

Ko je bio naj-vredniji na farmi?
- Ljudi misle da je Miloš, ipak najopasnije je biti glup, a vredan. Takav može da napravi štetu. Sve što je pravio pogrešno je pravio, i tu stazu što je napravio. Pa nema osobe koja se nije ukaljala. Prema tome, neko može da uradi kvalitetan posao kako valja i da sedne da se odmori, a on je samo trčao da nešto radi kako bilo. A bilo je na farmi i „trudnjača“, pa spavalica koje spavaju do četiri, okupaju se i ponovo spavaju. Ljudi su spavali, najeli se, napili, i pojedini su čak ostali da čekaju nagrade. Ne želim da imenujem, publika će sama shvatiti.

Kakav je odnos Dragane, Miloša i Mine?
- To je neki dirigovan odnos, sumnjam da postoji išta sentimentalno. Oni su imali informacije sa strane. Ja sam tek sinoć čuo da je Srbija pobedila Nemce, a oni su imali informacije ko će da ispadne sa farme. Rukovodstvo „Pinka“ mora da vidi gde je to curilo. Direktor može da drži ispravnu politiku, ali magacioner može da pokvari stvar. Oni su Miloša iznegovali, neka vide sada šta će sa njim.

Favoriti
Ko su vaši favoriti?
- Voleo bih da pobedi Zorica, Firči, Maca ili možda čak Nemanja, a nikako Dragana, Mina i Miloš.

- Bilo je situacija u kojima smo jedni drugima vadili oči! Bojanić je stalno pravio čarke i provocirao me. Ponekad sam želeo da ga prebijem jer je gnjida od čoveka! Ako pobedi, neću mu čestitati zato što to ne bi bilo korektno sa moje strane. Neka mu je alal ako dobije nagradu! „Farmu” sam shvatio vrlo ozbiljno, a kad seljake na brdovitom Balkanu napadne „zelena mafija”, neka idu kod Bojanića da ih brani!

Da li biste angažovali Miloša u nekoj od vaših političkih kampanja u Trsteniku?

- Bože sačuvaj! On je jedan jazavac kod koga cilj opravdava svako sredstvo! Umislio je da me je nadmudrio, što nije tačno. On samo iznosi nečije prljave gaće i priča da smrdim kad izađem iz štale, a on miriše. Dovoljno je to što samo tri ćurke idu za njim, a ostali farmeri ga ne podnose.

Samokrunisani kralj Dejan Stanković posebno je bio inspirisan šalama na vaš račun. Zbog čega ste dozvolili da vas isprovocira?

- Veću budalu od Dejana nisam video, to je ljiga od čoveka! Znam da su ga poslali da se aka sa mnom. On pravi budalu od sebe i laže k’o svraka. Da bi se sa mnom zezao mora da bude šmeker, a on je daleko od toga. Pokušavao sam da gluperdi ukažem na ponašanje, ali džaba.

Da li ste razočarani što niste pobedili, a bili ste jedan od najvrednijih farmera?

- Devedeset odsto farmera je mislilo da ću pobediti. Tamo ima ljudi koji su se naspavali, kao da ih je ujela muva ce-ce. Zbog nekih sam zvao da dođu iz „Gaka”, da ih vode na održavanje trudnoće. Meni je važno da sam se pokazao kao domaćin! Sad ću još više da cenim svoju porodicu, jer sam se uverio čega sve ima u narodu.

Pojedini farmeri su stekli utisak da mnogo pametujete i da vam je stalno politika u glavi.

- Pa, nisam ja cirkuzant da žongliram! Šta da pričam sa njima kad niko veze sa mozgom nema. Ti ljudi ne znaju ni olovku da zašilje! U početku sam mislio da su svi pametni, ali kako je vreme prolazilo, uvideo sam da ti ljudi ne znaju ni stvari iz osnovne škole. Na „Farmi” se sve svodi na tračeve rekla-kazala i ko je prešao preko čijeg kreveta. Bio sam jedini političar i odmah su mi skrenuli pažnju da ne smem ni reč o politici da kažem!

Hoćete li nastaviti aktivnije da se bavite politikom i kojoj stranci biste se priklonili?

- Ne zanima me da li će me neko angažovati na političkoj sceni. Imam već 12 ponuda, ali razmisliću… Ne daj bože nikome ono što sam ja tamo video, mislim da sa onim ljudima Srbiji nema spasa! Zamislite, neznalice sam učio osnovnim stvarima, a onda mi iste te neznalice pred kamerama objašnjavaju kako se muze krava, a ne znaju konjine da prvo treba vime da operu. Gde su seljaci sada kad je bilo glasanje? Kukaju, a ne znaju da čovek koji predstavlja poljoprivredu mora da pobedi!

Izvor: Blic i Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Smart
Raka otkriva misteriju o tuči mace i Miloša

Da li je istina da je Maca udario Bojanića glavom u glavu?
- Nije bilo udarca. Miloš je dva puta ulazio u kupatilo i nije imao ništa na čelu, a čim je izašao – imao je. On je čovek spreman na sve. Maca je tražio da mu snimaju glavu, a Miloš je odbio da ide kod lekara. Niko nije lud da u zadnjoj nedelji izgubi pare i plaća veliku kaznu za fizički okršaj. Maca je sve stoički podneo i bez obzira na naše nesuglasice sa početka, o njemu imam zaista lepo mišljenje.

Izvor: Nezvanični sajt farme

Mlađi Milošev sin se slikao go za novine

Grmeo je pevač ko sveti Ilija na svoga sina kad je pre pet godina ugledao njegove golišave fotke u jednom tabloidu. Bio je na ivici nervnog sloma, bacao je sve po kući, cepao novine… Pukla bruka! Kolege su juniora optuživali zbog narušavanja ćaletovog ugleda, podsmevali mu se, upirali prstom u njega… Mikica se ubrzo povukao sa estrade. Svi su ga zaboravili. Od sramote, i Miloš je morao da napravi dužu pauzu. Nije nigde nastupao, nije se pojavljivao na televiziji, nije govorio za novine…

Farma je Bojaniću senioru došla kao kec na desetku. Pokušava da povrati popularnost. I sve vreme govori kako je bez mrlje u karijeri i da nema čega da se stidi. Kao da je zaboravio na aferu svog mlađeg sina.
Verovatno nikada nećemo saznati zbog čega je tačno pobesneo na Mikicu. Možda mu je zamerio što se slikao bez velikog ponosa?! Nekako na fotkama deluje snuždeno.

Izvor : Blic

Finale Farme: Miloš favorit, Zorica ispada!

- Otkad je počelo glasanje za pobednika „Farme” Miloš Bojanić ima najviše glasova! Za njim slede folkerka Mina Kostić i balerina Dragana Milošević – kaže izvor Pressa blizak produkciji, i dodaje:

- Poslednje izbacivanje u ponedeljak donelo je veliki preokret – Zorica Brunclik bila je na korak od napuštanja takmičenja! Naime, dva sata pre izbacivanja Zorica je imala najmanje glasova i „za dlaku” je izbegla eliminaciju. Kad je na kraju urađen presek glasova, Brunclikova je imala nekoliko glasova više u odnosu na Raku Radovića, koji je napustio takmičenje.

Interesantno je da je rejting Dragana Marinkovića Mace naglo skočio kada se u javnosti pročulo da je navodno pretukao Bojanića, pa je u jednom trenutku čak imao najviše glasova publike! Međutim, njegova popularnost bila je kratkog daha – Miloš je vrlo brzo preuzeo tron najpopularnijeg VIP seljaka.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
ma raka ce da pati do sledece godine u ovo vreme, jer je prvi izbacen... folira se da nije razocaran.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Rece Raka da ce Srbija da ispasta 1000 godina ako Milos pobedi i ostade ziv, a koliko vidim od njega i njegove bivse stranke Srboja ima da ispasta otprilike 1.000.000 godina i to sa kusurom.

On nasao nekom nesto da kaze kada je sam pokazao da je nestabilan i da likuje nad tudjom mukom kakva ona god bila i garantujem da bi bio presrecan da je neko rokno Milosa na farmi.

A Pirci kaze da zaradjuje nekoliko 1.000 dolara mesecno i da je u farmu usao malo da se abavi i da u sustini gubi velike novce.

Ostao bih poslednji i ispisao bih ti se po grobu.
Jebem ti prvi red na sahrani.
Neka mi popuse kurac sva deca koja sada gledaju farmu.
Novim Sadom i Vojvodinom se oseca smrad Bosanaca.

Ima jos ali ja ne mogu da se setim i sada vi meni kazite da li je ova spodoba vredna da dobije i dinar a kamoli vise.
Bojanic je sam priznao da igra igru tako da mu se nista ne uzima za ozbiljno dok je ovaj bio zestoko ozbiljan.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
nemoj se ti nama toliko jediti Smile svako ima svoje misljenje... neko voli fircija i zeli da bas on bude pobednik, isto vazi i za ostale.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
mani ga nek se jedi kad ima za cega  Smile

jadan rakisa  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Aleksa, Bojanic je u vise navrata pohvalio Seselja i Milosevica,za ovog drugog je rekao da je veliki patriota a da se Seselju divi,zasto mu to ne zameris ako vec Raki zameras za njegovu bivsu stranku....

tuzno da jedna tupava balerina sa laznim govorom, laznim skrivanjem tela da bi izigravala neku finu,laznim osmesima jer time prikriva svoju praznoglavost bude treca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Boajnic se kune u Slobu. Sada mi je jasno zasto je on i vladao toliko, a isto se to i sad desava.
Sto se tice Fircija mnogi ga ovde osporavaju i spominju njegovo psovanje. Da su malo razmislili shvatili bi da nije bilo psovanja njegov glas se ne bi ni cuo, niti obratili paznju. Ovo je bilo pod foru: ko razume shvatice.
Ja ne verujem da ljudi mogu tako usko gledati i ne videti sustinu stvari i pokusavati od muve napraviti slona.
Po intelektu Firciju i Raki ne moze niko vodu da nosi, ali u tome je njihov problem. SRBIJA voli glupake koji ce da ih lazu i pricaju nije istina ono sto ste videli vec ono sto vam ja kazem.
svi se pravimo nesto mi smo fini i ne psujemo, a lazemo se samo tako. Kada se pogledamo u ogledalo i kazemo, cekaj malo pa i ja psujem ko kocijas, na poslu, dok gledam utakmicu, igram fudbal ...... Sledeca ne psujem ja toliko. Pa da kad me neko pogleda ja njega odmah odalamim i ne dam mu priliku da me izvredja.
Tako budite malo realni jer gledamo pravi RIJALITI SOU i parola nismo mi takvi je smesna. Oni su javne licnosti, pa sta to znaci nisu ljudi. Moraju da se ponasaju kulturno, zasto? Da bi dali primer mladima? Pa zatvorite onda grand gde se devojke setaju polu gole, kvazi pevacice promovisu sponzorstvo i ostale gluposti. Zabranite skupstinu gde se pljuju duplo vise, zabranite B92 gde pljuju Srbiju ......
Jos jednom ne pravite se fini nego pogledajte istini u oci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Boajnic se kune u Slobu. Sada mi je jasno zasto je on i vladao toliko, a isto se to i sad desava.
Sto se tice Fircija mnogi ga ovde osporavaju i spominju njegovo psovanje. Da su malo razmislili shvatili bi da nije bilo psovanja njegov glas se ne bi ni cuo, niti obratili paznju. Ovo je bilo pod foru: ko razume shvatice.
Ja ne verujem da ljudi mogu tako usko gledati i ne videti sustinu stvari i pokusavati od muve napraviti slona.
Po intelektu Firciju i Raki ne moze niko vodu da nosi, ali u tome je njihov problem. SRBIJA voli glupake koji ce da ih lazu i pricaju nije istina ono sto ste videli vec ono sto vam ja kazem.
svi se pravimo nesto mi smo fini i ne psujemo, a lazemo se samo tako. Kada se pogledamo u ogledalo i kazemo, cekaj malo pa i ja psujem ko kocijas, na poslu, dok gledam utakmicu, igram fudbal ...... Sledeca ne psujem ja toliko. Pa da kad me neko pogleda ja njega odmah odalamim i ne dam mu priliku da me izvredja.
Tako budite malo realni jer gledamo pravi RIJALITI SOU i parola nismo mi takvi je smesna. Oni su javne licnosti, pa sta to znaci nisu ljudi. Moraju da se ponasaju kulturno, zasto? Da bi dali primer mladima? Pa zatvorite onda grand gde se devojke setaju polu gole, kvazi pevacice promovisu sponzorstvo i ostale gluposti. Zabranite skupstinu gde se pljuju duplo vise, zabranite B92 gde pljuju Srbiju ......
Jos jednom ne pravite se fini nego pogledajte istini u oci.

Potpisujem  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 641 642 644 645 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 06:51:10
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.344 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.