Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Feb 2026, 04:55:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 640 641 643 644 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904399 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citam temu 20 dana sa ortakovog naloga,i ne vredi moradoh da se registrujem da i ja zategnem jedan komentar preostalih ucesnika i prognoze pobednika.  
Milos Bojanic-kazu glavni favorit!Interesantna stvar je da se sva moguca istrazivanja,po kojima je doticni glavni favorit za pobedu,uopste ne podudaraju sa reakcijama naroda sa kojima ja pricam o farmi!Apsolutno je mizeran broj ljudi koji podrzavaju doticnog,i njihova starosna dob je 60+ godina!To me navodi na pomisao da je za ovo "ljudsko bice" uglavnom dijaspora.  .  .  .  .  .  veoma realna mogucnost.  .  .  
Inace doticni je zasluzio pobedu kao sto je istu zasluzila ekipa Obalse Slonovace protiv Brazila pre neki dan(grubim startovima i pokusajima lomljenja nogu,kao i provokacijama,fudbalera iz zemlje kafe i Kake)
Mina Kostic-Kazu istrazivanja takodje jedan od favorita,iako ama bas nikoga nisam video i cuo da podrzava doticnu!Bila zanimljiva za ovaj reality kao Mimi u onom velikom bratu! NULA! Statista koji popunjava broj,i konstantno kuka kako joj nedostaju deca.  Pare ce uloziti u remont 6387 silikona koje ima u telu,i mozda za ugradnju 2 kicmena prsljena da dobije na visini,jer polako dolazi u situaciju da joj je visina nesrazmerna sa obimom grudi.  .  .  .  .  .  .  .  muski deo populacije se ponadao da ce od nje videti nekih bezobraznih scena,al ni to nam nije uprilicila,te je za mene njena pobeda u ovom rijalitiju ravna katastrofi.  .  .  .  .  .  .  .  .  zanimljivija su bila stabla u dvoristu od nje!
Dragana,vip u snovima bivsa Nemanjina devojka,prezime(tolko poznata da bi sad za ovo morao da skrolujem na vrh strane i pogledam listu u kojoj je prezime doticne)-Takodje reinkarnacija Mimi iz velikog brata.  Statista,provokator prvog para na ulaznim vratima rijalitija(bilo je parova koji su se unutra skontali,al ovaj je prvi usao kao par u bilo koji rijaliti do sada).  Poznata po motu "aaaaaaaaa pa bicu i ja sada vip"!Takodje poznata po tome,da ju je svemoguci direktor najvece dikografske kuce u univerzumu poslao da spasi jednog od njegovih pulena.  .  .  .  .  .  .  .  .  na samo njemu znan nacin!Jedina osoba od koje cak i bojanic vise zasluzuje pobedu,takav kakav je nikaki(by radovan III)
Firci-kontra teg "ljudskog bica" koje sam kao prvo pomenuo.  Da je bojanic ispao pre 15 dana,Firci bi ispao pre 7.  Vole ga ovi sto mrze Bojanica,i to je jedini razlog!Bespotrebno oduzima glasove Maci!
Nemanja-ufff decko sa mnogim problemima u glavi,ponasao se kako se ponasao,ima tu dozu ljubomore,mada njegovo ponasanje unutar farme nista nemora da znaci,jer pobogu bio je sa devojkom u 5 ari 90 dana 24 casa dnevno!Vencani parovi,ne provedu vise od 15ak sati dnevno zajedno(mnogi i manje),a on je konstantno imao devojku za vratom,jednostavno nije imao nikakav ventil da se izduva i mnogo toga mu je smetalo.  .  .  .  .  Pride mu direktor uleteo klizeci sa ledja ubacujuci mu bivsu na imanje,sto je dovelo do zecih psihickih problema za doticnog(iako je svaka njegova rec upucena njoj apsolutno na mestu).  Covek rso za zlatnu medalju,u ovoj konkurenciji mozda zasluzuje pobedu,ali zbog toga sto nije bio psihicki jak kada je trebalo,ostace bez iste.  .  .  .  .  .  .  .  a mozda i bez posla.  .  .  
Maca-ajde da nebudem subjektivan posto mi je on favorit:Imao mnogo glupih ispada isprovociran od strane "ljudskog bica" prvog navedenog u ovoj listi,koji ga mogu kostati pobede.  Poznat je kao i Miki kupinovo 2 apsolutni kralj rijalitija,covek koji je izmislio ovu igru zvanu rijaliti,i koji bi od svih apsolutno znao kako treba da se ponasa u istom a da odnese pobedu,medjutim onaj ga je odavno izbacio iz takta,i propali glumac je totalno pogubio konce igre koje je drzao u ruci!Ima 3 dana da izmisli nesto sto ce mu doneti pobedu,ali to je kao da imate 6 desetinki da izvedete napad u kosarci za pobedu(mada se i to desavalo zar ne).  Monolog koji je odrzao nakon sto je bojanic nazvao Fircija ljubom milosem,treba konstantno da se citira svakome ko pomisli da je milos zasluzio pobedu.  
Zorica Brunclik-istoko i Mina do pre 10 dana,kada se poljuvala sa bojanicem.  Od tada pokupila deo glasova(na stetu Fircija i Mace),i to je sve sto je uradila za 100 dana boravka u Lisovicu!

A sada neka moja prognoza glasanja:
Apsolutno je poznato da je za rijaliti najjace glasacko telo mlada zenska populacija!!!Ako ima neki simpatican deckic u igri,koji se njima dopadne pobeda je i vise nego izvesna.  Sobzirom da u preostaloj konkurenciji nema takvog predvidjanja su teska.  
Za bojanca dakle treba da glasa penzionerska populacija,al sobzirom da je penzija bila pre 20 dana,te da ista nije bas bogata mobilnim aparatima,doticni ce morati da se osloni na dijasporu.  
Mina i Dragana mu vuku deo glasova,i tu je najveca sansa da on ispadne kao cetvrti(tacnije da ga ove 2 preteknu).  Ukoliko udje u final 2,i ako su ova istrazivanja tacna,pobeda mu je izvesna
Za Macinu pobedu potrebno je sto ranije ispadanje Fircija i Zorice,da se njegovi glasovi nebi bespotrebno rasipali.  Potreban mu je neki finalan dogadjaj,nesto sto ce odbiti ljude od glasanja za Bojanica,i velika jacina zenskog dvojca koji je glumio statiste.  
Nemanja po meni nema sanse za pobedu,mada u slucaju neke zesce sorke na farmi,gde ce se svi akteri gore navedeni zesce poljuvati,moze naglo da dobije na rejtingu.  
Za ove analize glasanja,kao parametar sam uzeo ova istrazivanja koja su izasla,iako mi ista nikako nisu jasna.  .  .  .  

pozdrav i citajte najtirazniji nedeljnik  :[115]:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11182
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Samsung Galaxy S10
Vrlo realno razmišljanje, mogao bih se složiti sa svime što si napisao  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
Vrlo realno razmišljanje, mogao bih se složiti sa svime što si napisao X2

Sad cekamo komentare fafanova "ljudskog bica" (kako ga je nazvao gore pomenuti analiticar) Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Al su se našli,moždani,200 u zid,kralj i govedo,kakav tim,tupan,glupan,zloban i čoban. Smile

hahah...bravo ...realan prikaz  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5
Gagi: Olja Ivanjicki na B92?!
Sreda - 23.06.2010
Denser Gagi Đogani svojom poslednjom odvalom zabezeknuo je ne samo farmere i TV gledaoce, već i one koji nisu eksperti na polju slikarstva.

Naime, rekao je da je pokojna slikarka Olja Ivanjicki - novinarka koji radi na TV B92?! Možda je mislio na Olju Bećković, ali ko zna...
A sve su započeli Raka i Miloš, koji su raspravljali na temu ko je najopasniji novinar... Bojanić je najpre rekao: „Ima onaj na B92, joj ne mogu da se setim kako se zove. Rako, znaš li na koga mislim?“ Na to se sveznajući Gagi nadovezao svojim biserom:
„Znam na koga misliš. Ona Olja Ivanjicki!“.    Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
 Smile

mozdani je udario opet Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
reality analiticar, svaka cast  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Vidim da niko ne komentarise cinjenicu da bi Milos 100.000 dao sinu u Americi,dok je Firci rekao da bi otvorio radionicu za instrumente u Novom Sadu i zaposlio bar 20 ljudi....znaci Milosevih 100 soma ce da zavrse u Americi,vrlo Srpski potez,zar ne....to je kao da masnoj guski podmazujes dupe Smile

verujem da bi firci zaposlio 20 ljudi koji osim minimalca ne bi videli ni belog dana, a verovatno bi prijavio samo troje, cetvoro Smile pa Marina je javno govorila i jos uvek govori da joj finansijski ne pomaze oko dece... a dace nekom drugom? hoce, kako da ne. nego lupeta, ne zna vise sta ce od dosade, ocigledno ih je onaj neUrozni producent istresao iz gaca pre neku noc, pa su sada svi "ljudski nastrojeni".

analiticaru, priznaj koji nalog inace koristis Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
analiticaru, priznaj koji nalog inace koristis Smile Smile

sto ne pise na svoj nalog?sramota ga da prati farmu? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
Apsolutno je mizeran broj ljudi koji podrzavaju doticnog,i njihova starosna dob je 60+ godina!

Kako gde.. U mom kraju ga uzdizu do nebesa uglavnom pripadnici radnicke klase, i prosti ljudi uglavnom sa srednjom strucnom spremom.

Mada je to paradoks.  Smile Bas oni ne bi trebalo da ga podrzavaju, s obzirom na njegove stavove i sistem vrednosti gde je osnov tog sistema novac i status. 'bem li ga.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 640 641 643 644 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Feb 2026, 04:55:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.