Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Feb 2026, 18:19:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908066 puta)
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Polako se približava kraj “druge ture” dogodovština na imanju u Lisovićima. Pre nešto više od tri meseca ušetali su na Farmu u nadi da će osvojiti 100.000 evra. Za to vreme, publika kraj malih ekrana je bila u prilici da vidi kako izgleda ta “borba za premiju”, kako bivši ljubavnici i stari prijatelji postaju neprijatelji, i na kraju donese svoj sud o tome kakvo ponašanje treba nagraditi, odnosno kazniti.

Publika je pred veliko finale “kaznila" Sajka najmanjim brojem glasova i poslala ga u izolaciju pa duel, dok su farmeri istu kaznu primenili na Draganu.

Dragana je štapić dobila od Firčija jer je bliska “sa onim majmunom”, a od Mace jer vređa njegovu inteligenciju.

“Volim drske žene, ali tvoja drskost se bazira na tome da pokušavaš da me ubediš da si ovde da bi te ljudi upoznali, a to vređa moju inteligenciju i ako je neko gledajući tebe pomislio da se preko kreveta dobija “veza” za ličnu promociju, ja im kažem da je mnogo bolje ići putem rada, truda, nego na ovaj način. Evo ti štapić uz pesmu Zdravka Čolića ‘Produži dalje’”.

“Kaznili” su je još Nemanja, Zorica i Sajko. “Nedavno se rodila ljubav između nas pa se nadam da ću joj se pridružiti u izolaciji”, rekao je Sajko. Na kraju je Nemanja rekao da su oboje zaslužili da odu u duel, kao i da ga Raka malo više nervira jer se “izvlači”, ali …”Dragana izvoli…”.

Nakon izbacivanja u subotu i ujedinjenja sa već izbačenim saborcima, svi farmeri postaju finalisti. Sredinom nedelje, spisak slobodnih mesta za ulazak u veliko finale će postati kraći za nekoliko VIP seljaka.
MILOŠ, MINA, DRAGANA: PUČE TIKVA!
MILOŠ, MINA, DRAGANA: PUČE TIKVA!

Šta je Milošu Bojaniću u glavi kada su “mlade devoje” Mina i Dragana u pitanju, bilo je jedno od pitanja koje se pokrenulo na Farmi ove nedelje. Od kako ga je Zorica u žaru jedne od svađa nazvala pedofilom koji je oženio mladu ženu, ostali farmeri su krenuli da savetuu Minu I Draganu da “nije lepo” da sede na Miloševom krevetu dok leži “samo u gaćama”. Pitanje je pokrenuto I od strane “Zadruge” na “narod pita” večeri, kada je Mina rekla da ne zna da li Miloš njih dve gleda drugačije, odnosno da ne zna šta je njemu u glavi.

“To sve rade da bi me uništili, a vas dve od mene napraviste pedofiličara”, ljutio se Miloš na Minu i Draganu. “Ti Mina mene bacaš u vatru, a vadiš svoje dupe”, rekao joj je folker.

“Kako ja pedofil, šta sam radio – davao im čokolade, vodio ih u štalu!? Ja sam ih jedini dočekao kada su došle, što ih ostali nisu dočekali”, pitao se Miloš.

Mina i Dragana su kasnije primetile da je “Lošmi” nervozan, razočaran i malo ljut. Nemanja je možda najbolje sumirao Miloševo “trenutno stanje” – “Posle one večeri i pitanja gledalaca, mislim da se Miloš razočarao u samoga sebe”.

Što se tiče nedeljnih tajnih zadataka Mina i Zorica su provaljene da su krale cigare, odnosno izbegavale Raku, Sajko se udvarao Dragani tako što joj je poklonio buket sveća i zvao da zajedno idu da zakivaju svinjac, ljubio je pred spavanje, a ni Raka se nije proslavio svojom “tajnovitošću”. “Ma tako je providan što ne odlazi u štalu…”, rekao je Maca i dodao i da je i Miloš provaljen u “ispiranju mozga” muvanjem po štali.

Najbolje odrađene zadatke imaju Miloš, Mina, Maca i Dragana koji su dobili poklone – najinteresantniji su Draganin – šampanjac i Milošev - čarape (verovatno “yugo boss”).

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Otkada je njegova devojka Milena Ćeranić izašla sa ’Farme’, Nemanja Stevanović ne prestaje da ogovara Grandovu balerinu Draganu Milošević. Draganina majka Darinka kaže da je šokirana onim što se njenoj ćerki dešava u rijalitiju, i pogođena je ponašanjem drugih farmera prema plavokosoj balerini.

Očekivano, najviše je ljuta na ćerkinog bivšeg dečka Nemanju Stevanovića, koji je rekao da je Dragana bila VIP samo u njegovom krevetu.

’U uvredama prednjači Nemanja, koji je jedan običan lažov! Više nisam ni razočarana u njega, već besna! Ne bih volela da ga više ikad u životu sretnem, ali kada bi do toga kojim slučajem došlo, ne bi se proveo dobro! On sve radi namerno i ne bira reči kojima vređa moju ćerku, jer se bliži finale. Ne misli šta će na to reći njena porodica, koja ga je divno prihvatila dok su bili u vezi. On samo želi da je što više naruži’ priča Darinka.

Iako su neki farmeri ubeđeni da se Miloš Bojanić pritajeno nabacuje Dragani, njena majka smatra da su to gluposti i ne zamera ćerki druženje sa pevačem.

’Nisam primetila ništa nedolično u njegovom ponašanju prema mom detetu. On joj je čak prvi pružio ruku kada je ušla i kada su je svi ignorisali. Neću da ga branim, ni da ga napadam, ali je izvesno da se druži sa Draganom jer je shvatio koja mu je trenutna pozicija. Pored Miloša, Dragani se jedina našla Mina. Volela bih da ona pobedi. Vredna je i njoj su pare najpotrebnije’kaže Darinka Milošević.

Ona dodaje da je veoma zadovoljna Draganinim ponašanjem i ponosna je što je mlada balerina jedan od favorita za pobedu.

’Dragana se pokazala kao fina i vaspitana devojka. Nijednom se nije skinula, niti je dala povod da se ružno priča o njoj. Ipak, jedva čekam da izađe, ali ne bih želela da to bude pre nekih ljudi koji su bezvredni. Posle svega što se tamo dešava i što novine pišu, kajem se što sam joj uopšte dozvolila da uđe na ’Farmu’!’zaključuje Darinka.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Milena pred povratak na Farmu: Žrtvovala sam se zbog Nemanje

Jedva čekam da vidim face svih farmera kada se budem vratila. Žao mi je što tokom boravka nisam imala taktiku jer bismo Nemanja i ja pobedili, tako da je neću imati ni kada se vratim. Na farmi ću se sada ponašati potpuno prirodno i savetovaću Nemanju da se isto tako ponaša. Ulazim da Nemanji pružim podršku i jedva čekam da ga vidim.

Kada kažete da ćete se sada ponašati prirodno, da li to znači da se niste tako ponašali tokom takmičenja?
- Ne, samo nisam htela da moj temperament toliko dođe do izražaja. A sada mi je i krivo što nisam pokazala temperament do kraja. Shvatila sam da iskrenost mnogi posmatraju kao veliku manu. Sa svima sam bila iskrena i svima sam sve rekla u lice, a vidim da su mene dobro opleli iza leđa, a bili su super sa mnom. Nema veze, sve im je oprošteno.

Kako provodite dane bez Nemanje?
- Mnogo mi nedostaje. U civilizaciji vreme brzo prolazi, ali meni ovi dani bez njega baš i ne. Bilo mi je mnogo teško što smo se rastali, ali i drago zato što sam znala da se vraća, što on ne zna. Pustila sam suzu kada sam videla da plače, ali šta je tu je, nećemo se odvojiti za ceo život, već je u pitanju samo nedelju dana.

Da li mislite da vas je Nemanja žrtvovao zarad opstanka na farmi?
- On mene ne može da žrtvuje, niti bi me ikada žrtvovao. Ja sam htela da to tako bude, a kada hoću nešto, to i uradim. Neprijatno mi je bilo kada ga je Ognjen to pitao. Želela sam da izađem i sve sam uradila što sam htela i sada vidim da je to bio pametan potez. Izlazak sa farme dve nedelje pre kraja dovoljno govori o tome da mi pobeda nije bila bitna.

Šta vam je bilo bitno?
- Moj cilj je bio da ostvarim veću popularnost, i uspela sam u tome. Ne kajem se ni zbog čega. Na greškama se uči i kada je napravim želim i da je ispravim, i cenim sav svoj trud i napore koje uložim u ispravljanje. Život je velika borba.

Da li ste se susreli sa Vladom u spoljnom svetu?
- Nisam, niti imam nameru. Ako mu je nešto nejasno, neka mi se javi. Meni je ispod ponosa da mu se javljam.

Nemanja je rekao da ima okej mišljenje o Vladi, mislite li da će se to promeniti kada izađe sa farme?
- Mnogi su Nemanju pogrešno protumačili. Nemanja je dobra duša koja bez obzira na sve stvari posmatra na najbolji način. On misli da je Vlada dobar dečko i da ne bi pravio smicalice. Kada izađe, mislim da će deliti moje mišljenje.

Vlada je po izlasku ponovio da ste se poljubili, da li će se odigrati još neka svađa oko toga između vas i Nemanje?
- Neće Nemanju više ništa uzdrmati. To je gotova priča.

Mnogi vam prognoziraju raskid po završetku „Farme“.
- Niko ne može da shvati do kakvog pucanja emocija dolazi na farmi. Bilo ko da je bio na našem mestu ko zna kako bi se ponašao. Niko ne može ni da zamisli koliko je sve ovo očvrsnulo našu vezu.

Toliko da, možda, planirate venčanje?
- Sve u svoje vreme. Došla sam na estradu pre godinu i po dana, i želim time još malkice da se bavim. Polako…

Da li ste se susreli sa Nemanjinim roditeljima po izlasku sa farme. Pokretane su priče da vas oni ne vole i da priželjkuju vaš raskid?
- Znam da bi mnogi voleli da naprave haos od mog života i da je sve to tako, ali nije. Prijatno sam prihvaćena od strane Nemanjinih roditelja, među nama vlada poštovanje, sa moje strane još veće. Videli smo se za ovih nedelju dana bar četiri puta. Pa sa njima sam se videla više nego sa mojim roditeljima zato što oni žive u Beogradu. I moji i njegovi roditelji su prokomentarisali da nije trebalo da se toliko svađamo zato što je narod sve to pogrešno protumačio. U svakom slučaju nas podržavaju!

Da li ste razgovarali sa Sašom Popovićem o vašem angažmanu u „Grandu“?
- Ne, nisam pričala i nećemo pričati o tome dok se ne završi „Farma“. Nije još odlučio da li ćemo ostati u „Grandu“. Šta god da Saša bude odlučio, ispoštovaću njegovo mišljenje jer je on veliki profesionalac.

Kada ste izašli sa farme, Nemanja i Dragana su se posvađali.
- Nemam komentar na njihovu svađu, ali ne mogu da verujem da narod ne primećuje da nas je ona prva napala.

Kakvo je vaše mišljenje o Dragani?
- Divim joj se što je preko noći postala popularna, to niko ne bi smeo da joj ospori jer nisu svi rođeni pod srećnom zvezdom. To poštujem, ali čovek bi trebalo da bude dostojanstven. Trebalo je da prizna zbog čega su je poslali na farmu. Ne volim kada neko laže i kada je dvoličan. Zašto ona laže samu sebe? Najgore je kada se čovek stidi samoga sebe.

Mislite li da će se Nemanja i Dragana pomiriti?
- Sada, posle svega što je uradila, tvrdim da nema šanse!

Da li ćete razgovarati sa Draganom nakon „Farme“?
- Ukoliko ona bude mogla da nas pogleda u oči. Ponosno i dostojanstveno mogu da stanem ispred svih farmera, što ne mogu da tvrdim za ostale. Na farmi ima mnogo foliranata i lažova, i oni će se sami prepoznati u ovim mojim rečima.

Šta mislite o tome što su Mina, Dragana i Miloš favoriti za pobedu?
- Kada vidim kako se situacija sa farme posmatra u civilizaciji, mogu samo da kažem da su odlično odigrali svoje uloge. Sve su dobro odradili, svaka im čast! To je za poštovanje!

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
VEceras ce biti ludnica potpuno i ovako su na kraju zivaca,sada kad se vrati ovi svi ima da udare grupno na govedo,ima da gang bang bude  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
VEceras ce biti ludnica potpuno i ovako su na kraju zivaca,sada kad se vrati ovi svi ima da udare grupno na govedo,ima da gang bang bude  Smile

Idi u cosak i stidi se 10 min.
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Талас који прети да сруши све...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava sever
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG 

Kada ste izašli sa farme, Nemanja i Dragana su se posvađali.
- Nemam komentar na njihovu svađu, ali ne mogu da verujem da narod ne primećuje da nas je ona prva napala.

Да бре па сви су видели како је Драгана прво прислушкивала па дошла у шталу и напала вас невине Smile Smile
« Poslednja izmena: 19. Jun 2010, 12:56:17 od MaradonA »
IP sačuvana
social share

..И онда је кудрави гаучос кренуо кривудавим путем кокаинских ноћи...

Сломљено је крило, али памтимо лет!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
Ne, aleksasrbin je iz trule države. Ovde je završio fax, nije bilo posla pa je otišao u Dansku, i sada iz protesta ne koristi znake interpunkcije i šalje poruke za Govnarića  Smile Smile Smile
... njega smo uspesno najurili kad je izjavio da je poslao preko 50 poruka za govnarica Smile Smile

koga si ti uspesno najurio sinak, smesni ste kao i cirkus i vi i vas bolesnik firce, i citava plejada propalih muzikanata kao sto je on i oni koji cekaju da padne sa nebesa

de facto Milos je pobednik , jer Balkanski narod nece dozvoliti propalitetima i zlobnim ljudima da pobede

Milose samo jos malo i dokazacemo ti da si pobednik ti samo sedi tamo na farmi a dobri i posteni ljudi ce se pobrinuti da odes sa nje uzdignuta cela i 100.000 hiljada evra
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
sta ovo bi u najavi ?????????

nesto sam videla da nemanja nasrce na govnarica ? jel' neko video vise ???? Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
de facto Milos je pobednik , jer Balkanski narod nece dozvoliti propalitetima i zlobnim ljudima da pobede

haha kakva kontradiktorna recenica  Smile

sudeci po najavi veceras ce biti bendzaminski uzbudljivo  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ala ima ovde naprzenih na ovog lazljivog teletabisa,mene bi bilo sramota uz sve dokazane lazi ali dobro... samo tako,samo tako...nocas se svasta desavalo,video sam par klipova sa youtuba,ima ih previse da bi sve pogledao,nesto us se Maca i govedo prozivali,klasika -fashista- -  -debeli- nista drugo nisam video.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 587 588 590 591 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Feb 2026, 18:19:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.