Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Feb 2026, 16:21:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 585 586 588 589 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908050 puta)
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
Vidim koprcas se sad...
To vezivanje za zenskog uspeha sa krevetom nije nista novo, a u ovom slucaju je eminentno... msm ne postoji niti jedan argument na strani Dragane, ni njena mama nije dala ni jedan argument pro...

A tebi papa treba bas za koku...slabo ti ide nesto ovih dana
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
upravo to. zna se sta se prica pred kameram a sta ne. a gosn maca i njemu slicni to koriste, zarad nekih satro poena.

Ovo kaže glasač čoveka koji priča kako mu je "dobar prijatelj" plakao na ramenu jer ga dete iz bivšeg braka nije zvalo na svadbu?!
Koji je navodno išao u Trstenik da se raspita o Raki, da bi mu to nabio na nos?!

Jbt mislim da se ti zajebavaš, nemoguće da čovek ovoliko ne kapira  Smile Smile Smile
eto vidis da si glumpav a sto puta sam rekel...
ni jednom nisam niti cu glasati za bilo koga i u bilo kakvim rijalitima.

ps
napred losmi kanada je uz tebe! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
"aj ripid" - može ovo na srpskom? Ako si prepisao odnekle, nema veze, samo kaži, ne moraš da tražiš u rečniku  Smile

M@c@ - a koji je to Draganin uspeh omalovažen time što je bila Nemanjina jahačica?

Srce cemu da rec "jahacica",  I ona je na tv mozda cak i pre Nemanje sto je donekle i ona javna licnost kao ostali, a uspeh je njena obrazovanost i kultura.  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
Kazi mi da si iz Kanade? Znao sam...samo veliki Srbi iz dijaspore mogu da budu uz onakvu budalu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Kazi mi da si iz Kanade? Znao sam...samo veliki Srbi iz dijaspore mogu da budu uz onakvu budalu Smile
ti si fakat glumpav, al fakat.
da imas pamcenje duze od 3 sekunde onda bi se mogao prisetiti, da nabrajam sve drzave i gradove Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Jooooj sto su trenutno u prenosu smesni Maca i Milos  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Ti nisi glasao, ma garantujem da si letovanje otkazao, skup sms  Smile
I nemoj te fore "glumpav", ako hoćeš nekog da uvrediš budi muško pa to lepo napiši, nemoj da tepaš kao dete  Smile

Editovaću post, da vidim šta će ti sada biti izgovor:

upravo to. zna se sta se prica pred kameram a sta ne. a gosn maca i njemu slicni to koriste, zarad nekih satro poena.
Ovo kaže simpatizer čoveka koji priča kako mu je "dobar prijatelj" plakao na ramenu jer ga dete iz bivšeg braka nije zvalo na svadbu?!
Koji je navodno išao u Trstenik da se raspita o Raki, da bi mu to nabio na nos?!

Jbt mislim da se ti zajebavaš, nemoguće da čovek ovoliko ne kapira  Smile Smile Smile

@m@c@: njena obrazovanost? Jel ti znaš šta ona studira? Navedi jednu njenu pametnu rečenicu. Ili ovako: jednu koju nije počela sa "ja"? A znak kulture je to što ne psuje? To je u ovoj zemlji nešto na šta se mnogo gleda  Smile Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1371
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Jooooj sto su trenutno u prenosu smesni Maca i Milos  Smile  Smile  Smile
ja gledam one ratove na kosavi Smile Smile

e odo, izvinjavam se ako sam nekog uvredio, ipak je prosla trojka a cim prodje trojka opadne mi koncetracija, tako da nemojte zameriti Smile

noc m@c@ Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
Nokia Lumia 630
ti si fakat glumpav, al fakat.
da imas pamcenje duze od 3 sekunde onda bi se mogao prisetiti, da nabrajam sve drzave i gradove Smile
Cekaj.. daj pojasni mi logiku oko nabrajanja drzava, gradova..jel se ti to igrs zanimljive geografije ili hoces da kazes da znas neku drzavu preko bare...ajde, koji je glavni grad Kanade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Interesantan članak:

DAVITELJ PROTIV DAVITELJA

Ponašanje dvojice farmera izazvalo je takve reakcije da smo u pomoć pozvali stručno lice: psiholog Ida Teodosijević je analizirala njihove ličnosti i napravila psihoprofile.

Da bi se da sasvim tačan i profesionalan psihološki profil, neophodno je uraditi veliki broj psihodijagnostičkih testova i intervjua. Međutim, na osnovu opservacije ponašanja učesnika "Farme" tokom tri meseca pred kamerama, uzimajući u obzir specifične veštačke situacije koja definitivno menja njihovo ponašanje, ipak se kristališu izvesni obrasci ponašanja i reagovanja koji su jedinstveni za svaku osobu. Prilikoma analize u obzir se uzima način na koji je struktuirana nečija ličnost, kojoj tipologiji pripada, psihodinamika - način na koji se nagoni i energija regulišu, tip inteligencije, specifične sposobnosti, odnos prema drugima, kako osoba sarađuje sa drugima, da li je timski igrač, da li ima odnos prema sebi - samopoštovanje, realnost procene sopstvene ličnosti, uviđanje sopstvenih mana i vrlina, mogućnost njihovog prihvatanja ili ne. Takođe, tu su i specifični odbrambeni mehanizmi kojima se održava željena slika samog sebe i regulišu nagoni. Ovom opservacijom možemo uočiti i sistem vrednosti koji čovek ima, bez obzira na to što je stavljen u situaciju da menja taj sistem zbog borbe za 100.000 evra.

Govor tela je izuzetno koristan u ovakvim situacijama i on govori više od svih reči. Reči mogu da budu lažne, ali telo i telesni stav, izraz lica koji se stalno pojavljuje - govore istinu.

Firči i Miloš potiču iz dijametralno različitih kulturnih miljea, i to je u velikoj meri definisalo njihov sistem vrednosti, šta smatraju dobrim ili lošim, njihovo samopoštovanje, sigurnost u sebe, način na koji kontrolišu svoje nagonske i instinktivne aspekte ličnosti. Takođe, i tip inteligencije se veoma razlikuje kod jednog i kod drugog. Kao i način ispoljavanja kreativnosti, muzičkog dara, dokazivanje svoje vrednosti u društvu.

Firči je iz porodice koja je živela u gradu i stekao je bazično dobro obrazovanje koje je uticalo na njegovu verbalnu fluentnost, a i tip inteligencije je fleksibilan, lako kombinuje nove i nečekivane elemente, što je tipično za nekoga ko se bavi umetnošću i muzikom. U tom smislu, Firči poseduje crtu kreativnosti, originalnosti i inovativnosti, što je dokazao i svojim muzičkim angažmanom tako što je bio jedan od najboljih bubnjara bivše Jugoslavije, i deo legendarnog benda EKV. Inovacija se vidi tako što je kreirao patent za papučicu za bubanj u Americi. Vrlo je vešt u manuelnim radovima i zna da konstruiše i izgradi bukvalno sve. Firčijev telesni stav govori o samopouzdanju, izvesnom narcizmu, ali i bahatosti. On vrlo lako nosi to da može da bude - i bitanga i velika zvezda, i uživa u tome, kao i u provokaciji lažnih moralista. Zbog toga ponekad prelazi granicu dobrog ukusa. Inteligentan, lukav, namerno se poigrava sa samim formatom "Farme" - "hoćete zabavu kroz svađe i konflikte - e, pa imaćete je".

Fleksibilnost u ispoljavanju kreativnosti vidi se i kroz način na koji iskazuje svoje nagone. Agresija koja je prisutna u velikoj meri, bes, seksualnost su vrlo direktni, nema potiskivanja takvih sadržaja, niti previše njihovog vrednovanja. Jasno ih je svestan i prihvata ih kao deo sebe. Tako da je Firčijeva samopercepcija adekvatna stvarnosti, za razliku od Miloševe.

Miloš kao dete sa sela koje je, po sopstvenom priznanju, imalo teško detinjstvo, ima sasvim drugi sistem vrednosti, kao i način na koji dokazuje vrednost svoje ličnosti. Njihovi miljei nisu uporedivi, može se reći da su zaista dva sveta.

Način na koji napada protivnike govori koje su mu vrednosti u životu bitne. Materijalno bogatstvo, ali ono koje je jasno markirano i vidljivo drugima uporište je njegove vere u sopstvene vrednosti.
Jasno je da je njegovo ponašanje sada diktirano strategijom koju je izabrao za put do pobede. To je strategija "žrtva" i "sam protiv svih" koja se pokazala veoma efikasnom, iako je vidljivo lažna i iskonstruisana. Međutim nije slučajno došlo do izbora strategije. Svi biraju strategiju koja je bliska njihovoj strukturi ličnosti.

Svoj nagonski, prirodni deo Miloš ne ispoljava slobodno, niti prihvata i priznaje da bilo šta loše ili prljavo može doći od njega. To se uglavnom projektuje na druge ljude. Zbog toga je on pasivno agresivan, a ne direktno. Pasivno agresivne ličnosti nemaju hrabrosti da se suoče sa činjenicom da i oni imaju neke "loše" porive. Tako da on aktivno poriče i negira kada ga neko optuži da je npr. psovao. Kod takvog tipa nefleksibilnih ličnosti vidljiv je i nedostatak smisla za humor.

Čistoća i prljavština su kod takvog tipa ličnosti vrlo česta dimenzija o kojoj fluktuiraju. Od bukvalne čistoće, higijene do toga da neprestano optužuje druge za nedostatak higijene: Maja ne nosi čist donji veš, Maci smrdi iz usta, a on je uvek čist. Ta vrsta polarizacije se prenosi i na moralni sistem u kome je sve crno - belo tj čisto ili prljavo. Osoba koja ne može da se nosi sa postojanjem sopstvenih loših sadržaja, stvara fasadu lažnog moralisanja. U to ide pozivanje tradiciju, veru, poštovanje majke i oca kao svetinje. S obzirom na to da je u pitanju lažni moral, takva osoba ne primećuje kod sebe takva ponašanja ali suparnike stalno pokušava da diskredituje upravo tim oružjem - ne poštuju norme, tradiciju, majku, prljavi su, ili pak nemaju markirane stvari, što je izgleda u vrednosnom sistemu Miloša Bojanića velika mana i uslov za poštovanje nečije ličnosti.

Bilo bi zanimljivo kako bi to objasnio svojim brojnim glasačima, koji u najvećem broju nemaju ni materijalno bogatstvo ni brendirane stvari.

Njegov govor tela govori mnogo, dignuta ramena, uvučen vrat, usne čvrsto stisnute i često iskrivljene govore o defanzivnoj, ali snažnoj agresiji i građenju snažnog oklopa koji sprečava bilo kakvu komunikaciju sa okolinom. Jedina komunikacija se odvihja sa dve mlade žene koje su mu relativno naklonjene, ali vidimo da je ta komunikacija svedena na nuđenje materijalnih nagrada (vodiću te brodom ovde) ili malo čudnim ležanjem u krilima tih devojaka. Miloš jeste inteligentan ali na vrlo ograničen i fokusiran način.

Zanimljivo je da su trenutno dva najveća oponenta na "Farmi" muzičari. Ali muzika i kreativnost nisu izgleda važan deo u Miloševoj percepciji sopstvenih vrednosti kao ličnosti. Nijednom on svog protivnika nije pokušao da diskredituje u oblasti muzičke ili umetničke sfere, već se sve svodi na diskreditaciju po kriterijumu materijalnog bogatstva. On sebe vidi kao moralnog i principijelnog borca, ali očigledno postoji jak rascep između tog uverenja i onoga što zaista izlazi iz njegovih usta, a što on aktivno negira.

Zanimljivo je što je zapravo pravi suparnik Milošu - Raka, čovek koji živi po tradicionalnim vrednostima. Čak i u pevanju Raka može da mu parira. Miloš samo govori o vrednostima, a koje zapravo Raka živi - iskreno i autentično.

Interesantno je da se od te dve osobe koje su uslovno iz istog miljea, i istih životnih vrednosti tipičnog srpskog domaćina, Miloš izdvojio kao favorit, a ne Raka. Raka kao autentični predstavnik takve Srbije gubi bitku od čoveka koji je te vrednosti sveo na demagogiju i bolesnu kometiciju. U borbi zdravog i nezdravog seljaka bitku dobija nezdravi.

Izvor: Blic Puls, štampano izdanje
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 585 586 588 589 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Feb 2026, 16:21:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.