Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Feb 2026, 09:36:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 469 470 472 473 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908396 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
maca ne moze da podnese draganu zato sto je ona kao osoba za koju niko ne zna ...kao kakav je to ona vip

iskreno grand balerina i neki tamo voditelj iz bih su za mene ista stvar.
on je kao glumac...nijedan njegov film nisam pogledala ...
proslavio se tako sto je podjebavao sve zivo gde je stigao i kad god je mogao...
voditelj velikog brata nije nista veci vip od grand balerine.

@diletante..ajd onda budi bar malo covek pa pusti nas da imamo temu  Smile
a ti slobodno, ako te vec toliko zaboli dupe, idi na neko drugo mesto  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
@sandra

a oni su se raspravljali nekad?

mislim, budimo realni, milos je podmukao pa nece nikom opsovati mater direktno al ce ti zato reci da smrdis i da se ne kupas i da ti je cijela porodica leglo zla, po meni je to sto puta gore od jebem ti mater koje je reakcija na njegovo provociranje.

i sta sad, raka je glup sto je pao na provokacije i zato su njegove reakcije za osudu, ali nije glupo sto milos svako malo tako podmuklo podjebava i njega i sve ostale i namjerno hoce da izazove taj bijes kod ostalih da bi ljudi bez imalo mozga mogli da zakljuce kako je on zrtva? vazi

i da, ja koliko sam vidjela, maca je lijepo rekao dragani da se on ne dere u sest ujutro kad ustaje, na sta je ova odbrusila da nju to ne zanima, tako da, ko je tu poceo kavgu, sve je jasno.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
u kome je onda problem cesarice Smile u milosu ili u onima koji dopustaju da ih isprovocira? ko tu ispada glup ?

ne. ona je kao macu probudila dok je spavao u onoj supi ili radionici ...na sta mu je ona rekla da nije videla da spava i da je to radionica! mesto gde ljudi rade a ne spavaju .... Smile
inace, on nju podjebava vec neko vreme. nije to samo juce  Smile
on mora nekoga da podjebava ...zivot mu bez toga nije zanimljiv.
i to mu je taktika ...narod voli kad se on dere i kad pravi spletke . tako da...kraj se blizi  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart

iskreno grand balerina i neki tamo voditelj iz bih su za mene ista stvar.
on je kao glumac...nijedan njegov film nisam pogledala ...
znam da je glumio u dva: " dobro doshli u sarajevo" i "iza neprijateljskih linija". pogledaj pa mi javi
utiske. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Обрисао сам пинк из листе програма и баш ми је жао, сада не могу да гледам фарму.  Smile  Smile Као ни друге глупости са те "телевизије"...
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Citat
u kome je onda problem cesarice Smile u milosu ili u onima koji dopustaju da ih isprovocira? ko tu ispada glup ?

njihov problem je sto ne mogu da ga iskuliraju (a opet, ja ne mogu da tvrdim da bih nakon 2 mjeseca takvog ponasanja bila u stanju za to, tako da ne mogu da ih osudjujem), a njegov problem je sto je podmukao, zao, bezobrazan, odvratan, namazan, licemjeran, lazov. mislim da nisam nista zaboravila.

Citat
ne. ona je kao macu probudila dok je spavao u onoj supi ili radionici ...na sta mu je ona rekla da nije videla da spava i da je to radionica! mesto gde ljudi rade a ne spavaju .... Smile
inace, on nju podjebava vec neko vreme. nije to samo juce  Smile
on mora nekoga da podjebava ...zivot mu bez toga nije zanimljiv.
i to mu je taktika ...narod voli kad se on dere i kad pravi spletke . tako da...kraj se blizi  Smile

ne. on je njoj rekao da se on ne dere u sest ujutro kad ustane, a ona je rekla u nekom polubezobraznom fazonu ovo je radionica.
ja uopste ne sporim da je maca sa zivcima na vi u posljednje vrijeme i naravno da podjebava uvijek nekoga, to je njegov stil, kao sto i sama kazes, ljudi to vole.
medjutim postoji razlika izmedju njegovog podjebavanja i podjebavanja milosa bojanica. ustvari, ne postoji samo jedna razlika, postoje razlikE.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
... treba dodati da je maca, zajedno sa sajkom... naravno da su se dogovorili... pokusavao na sve moguce nacine da dokaze/pokaze "kako je Dragana glupa plavusica, ili ti grand balerina"... i to na veoma providan nacin, tipa: "sede dva momka u cosku, eto tako dosadno im je pa pikirali eventualnu zrtvu koju ce da podjebavaju (izvinjavam se na izrazu), ne bi li dokazali kako pomenuta nema ni dva grama mozga"... pitanja su bila nesto poput: Dragana, da li znas da masiras? Znas? Bas onako dobro, jel? itd itd itd i sve to uz podsmesljive izraze lica... a prve prozivke su bile jos kada je usla (tada ga je zamolila da je ne proziva), nesto kao: a ti igras? ne? da? gde? ma ne, ti studiras, jel? ne, ti si grand balerina? ne razumem, oci moje?! kbsz ne razume. Tako da... zameram mu sto je navrzo na Draganu... to sto ima piskav glas... ne moze da se poredi sa budalastinama koje su drugi cinili i cine jos uvek. Na kraju krajeva, ne spava se u radionici gde svi nesto lupkaju, struzu, itd itd itd Svi odlicno znamo kakav je maca, ume da bude i zanimljiv i luckast i simpatican... medjutim, kada odluci sam sa sobom da ce nekoga da mlatretira i proziva, okomi se ko muva na ..... i ne popusta dokle god ne uspe, ili ne dobije po nosu.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
na stranu bojaniceve lazi , manipulacije i druge mane koje su vec mnogo puta nabrajane. meni
kod njega strashno smeta kad pochne onako primitivno da se kune : "da bog da mi omro taj i taj ako lazem",
"kunem ti se u uniucice i ostalo","kunem ti se mrtvom sestrom"... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo

@diletante..ajd onda budi bar malo covek pa pusti nas da imamo temu  Smile
a ti slobodno, ako te vec toliko zaboli dupe, idi na neko drugo mesto  Smile
Čekaj bre,jel ja kvarim temu ili ostršćeni nacionalisti,a sad prelistaj temu dve tri strane unazad pa vidi ko je zadnji put spomenuo ustaške koljače,ja verovatno. Smile

A što se tiče Dragane,devojka je izuzetno,ali izuzetno glupa i ograničena,mlitava tunjava lenja i dosadna,od nje ni osnovac ne može da sazna nešto novo ni zanimljivo,ceo svet joj se okreće oko pomadica i parfemčića,prava je mala vaška. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Marijana Fece tvrdi da je sa svojim bratom imala intimno iskustvo
Firči ljubio rođenu sestru
Utorak - 08.06.2010

Ivan Fece Firči, bivši član grupe EKV i farmer, imao je incest sa svojom rođenom sestrom po ocu Marijanom Fece! Kako je ova mlada kreatorka, koja živi i radi u Budimpešti, priznala za novi broj magazina „Svet“, sa svojim bratom se jednom prilikom strasno poljubila:

- Jedne noći smo se toliko posvađali da sam počela da se pakujem sa namerom da napustim Novi Sad i da mu se više nikad ne javim. Bio je besan, šetao se hodnikom i držao za glavu. U jednom trenutku otvorio je vrata spavaće sobe u kojoj sam stajala u donjem vešu. Pribio me je uza zid i dok me je gledao, snažno me je poljubio. Moram da priznam da ni meni nije bilo svejedno i da je i mene privlačio taj greh... Srećom, nekako smo se suzdržali, i to jedva - rekla je Marijana dodavši da se sledeći put neće opirati seksualnoj želji koju oseća prema bratu (?!).
- Živim u Budimpešti i čekam da nas sudbina ponovi spoji, a kad se to desi, ne mogu da tvrdim da ćemo stati samo na jednom poljupcu, kao što smo to uradili u mojoj mladosti - rekla je Marijana Fece za „Svet“.
Da li je Marijana ovom izjavom zaista želela samo da otkrije ovu, neki bi rekli mračnu istinu o svom polubratu Firčiju, ili je po sredi marketinški trik, saznaćemo kad bubnjar bude napustio imanje u Lisoviću. Kako će njegova (bivša?) devojka Jasmina reagovati na ova saznanja, možda ćemo saznati u narednom periodu, i to preko njenog profila na „fejsbuku“, gde je nedavno promenila status iz „u vezi“ u „komplikovano je“.

Marina Perazić: Ona ima psihički problem!

Bivša Firčijeva supruga, pevačica Marina Perazić, bila je zaprepašćena ovim navodima:

- Ivan je zemlju napustio ‚88. godine, Marijana je tad imala samo šest godina, tako da to što navodite nije moglo da se desi fizički. Ivan je kratko boravio u zemlji pre tri godine, kao i na očevoj sahrani. Oni nikad nisu bili u bliskim odnosima. Ovo je njen očajnički potez, želi da mu napakosti. Devojka definitivno ima psihički problem, pa pogledajte i sami, spominje da je imala incest, na socijalnoj mreži „fejsbuk“ navela je da je zanimaju žene, ništa normalno kod nje ne vidim - rekla nam je Marina na samom kraju razgovora.

Ivan Gajić

Izvor: Alo
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 469 470 472 473 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Feb 2026, 09:36:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.