Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 21:42:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 906971 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Ali pazi bojanica; prvo pita raku sto mu spominje majku kad ga je zamolio da to ne radi, a onda on spominje majku maci iako mu  je ovaj sto puta rekao da je se okane. Kad bojanic pominje onda je to ok, kad neko drugi to radi onda je to atak na njegov lik i djelo  Smile
I sace opet biti bojanic zrtva psovali mu mrtvu majku  Smile

Citat
"Već sam ti jednom rekao da mi ne pominješ majku. Ja se ne kompromitujem, nego prezirem fašiste kao što si ti i crkni smradu fašistički!".

Tako je maco  Smile Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ako Maca ode u duel ovi govedovi krvozedni sponzori ce da daju zadnju paru da ga izbace,sem ako ide sa Fircijem. Ja bih najbolje obozavao da ode Maca u duel i da nekog pregazi u glasovima,ima juneca glavica da pozeleni  Smile
Sto se glasanja tice u petak,najbolje moze biti 4:4 i da Sajko da glas Maci i da tako ostane,ako Zorica ili Raka zastrane ide Maca u duel i mislim da ce za opstanak morati da pobedi u tom kvizu znanja ili cemu vec.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
@cesarice...ni jedan ni drugi mi nisu nimalo simpaticni i nisam njihov fan...ali da li je isto kad neko kaze "da ti *ebe pas mater" i " poslusaj majku ne kompromituj se vise" ??
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
@sandra
a da li je isto kad ti kazes nekome da smrdi, da se ne kupa, da nema ni prednjice ni zadnjice, da je prljav i kad ti neko kaze 'jebem ti mater'?

Citat
Sto se glasanja tice u petak,najbolje moze biti 4:4 i da Sajko da glas Maci i da tako ostane,ako Zorica ili Raka zastrane ide Maca u duel i mislim da ce za opstanak morati da pobedi u tom kvizu znanja ili cemu vec.

ja mislim da ce zorica dati maci, vidis da se sad sprijateljila sa ceranicima, tako da 90% maca u duel
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
to je rekao maji oklagijevskoj ...

ja ti govorim konkretno o slucaju raka-milos ....kad si vec spomenula ...
ko *ebe raku sto je naseo na miloseve lazi da je bio u trsteniku ...to je njegov problem .

@diletante ajd malo iskuliraj ...ne kaki po moderatorima ... zatvorice temu trajno a im aovde dosta nas koji bi voleli da komuniciramo  o farmi ....
ako ti je cilj da zatvore temu veruj mi ako upses zatvorice i tvoj nalog ...videces ... Smile
zato se smiri malo molim te  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 11:10:52 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
pa ko jebe milosa sto ga provocira, sam je to trazio, to je ta logika
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 11:09:50 od cesarica18 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Ne znam da li me pamcenje dobro sluzi,ali mislim da on nijednom nije bio u duelu Smile
bio je sa gavrilovicem i pobedio. Smile Smile
pochele kalkulacije na sve strane, fece kalkulishe sa sajkom, sajko sa macom, raka sa feceom, bojanic sa
minom i draganom, nemanja sa zoricom itd...
jedino mi zao shto sinoc sajko ne stavi raku za slugu. raka u jednom trenutku pomislio da ga je mali stavio
za slugu, kako ga je pogledao. Smile Smile Smile
fece se isto tako zajebao ujutru, na samom sastanku. pomislio da je ovaj stavio njega i draganu za sluge,
pa ga je onako zachudjeno pogledao i prokomentarisao: "pa sutra se biraju sluge gadijo". Smile Smile Smile
koliko vidim raka i milosh se ponovo pomirili. Smile

Učesnici Operacije trijumf: Naš Sajko treba da pobedi

On je do sada pokazao da je talentovan, vredan, neiskvaren, a pre svega inteligentan i, iako najmlađi, veoma razuman, pa nije ni čudo što je zbog svih tih kvaliteta favorit bivših studenata „Operacije trijumf“, koji su sa njim već živeli u rialitiju.

- Svi navijamo za Sajka, trebalo bi da pobedi! Najbolji je na farmi i uz njega smo. On je takav kakav jeste za sve vreme trajanja farme. Mislim da bi mladima trebalo pružiti priliku, on se sada probija na scenu i na ovaj način se bori za sve nas koji počinjemo svoju karijeru – počinje priču Đorđe Gogov, koji smatra da je Sajko, iako mlad, zaista dobar primer za sve.

On je pravi primer za mlade. Mnoge stvari u karijeri je pogurao sam, sam se borio, a pri tome je ostao svoj sa jakim karakterom i izraženim ličnim stavom. Kao što ste mogli da vidite, on ne da na sebe ni po koju cenu. Nije ni licemeran ni sujetan, vredan je, ne beži od poslova, a uopšte se ne ističe i nameće. Posebno mi je žao zato što često ne može da dođe do izražaja zbog nekih drugih ljudi koji, recimo, nisu vredni pažnje koliko on – smatra Đorđe Gogov, koji često zajedno sa drugaricom i koleginicom Anom Bebić prati dešavanja na farmi.
Navijaju za Sajka i nadaju se pobedi zato što bi je, kako Ana kaže, Sajko iskoristio na najbolji način.

- Na mladima svet ostaje i verujem da će ako pobedi Sajko, iskoristiti pobedu na pravi način. Volela bih da neko normalan iz ekipe na farmi ponese pobedu – kaže Ana Bebić.

Ni Đorđe ni Ana ne žele da komentarišu odnose Sajka i Miloša Bojanića zato što smatraju da to nije vredno pomena, te da se sa Bojanićem svi svađaju, pa nije čudo što je Sajko upao u konflikt. Oni smatraju da bi trebalo gledati one pozitivne strane na farmi, te kažu da je često Sajko pokretao i šale i veselje na farmi, a da sa druge strane nikada nije zanemarivao rad. Upravo zbog toga misle da će nedelja u kojoj gazduje Sajko biti i radna i vesela.

- Sajko je veoma pravičan momak, dobar je i vredan i sigurno će biti vredan kao gazda. Mi ga svi gledamo i navijamo za njega. Zajedno ćemo pratiti finale, glasaćemo za njegovu pobedu i nadamo se da ima šanse – kaže Ana Bebić.

Izvor : Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Maca mi je simpatican s vremena na vreme, odnosno kada je opusten i kada se opusteno zeza. Medjutim, odvratan je kada nekoga proziva... Dragana mu nista uradila nije, ali valjda je i on sam svoje lose osobine prikrivao dovoljno drugo, pa ih sada povremeno ispusta u vidu maltretiranja i sitnih ogavnih prozivki... rekla bih da nije prvi put da se tako ophodi prema Dragani.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pa ko jebe milosa sto ga provocira, sam je to trazio, to je ta logika

tako je.
ali ako se ne doticemo stvari koje nas najdublje vredjaju onda rasprava nece preci u svadju ..a svadja donosi rizik od fizickog kontakta  Smile
znaci raspravljamo se ...ali se ne vredjamo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Maca Dragani: Glupava plavušo!

U RIJALITIJU „Farma“ došlo je do nove svađe, čiji je pokretač bio Maca. Kontroverzni glumac i voditelj osuo je paljbu po Dragani, nakon što ga je ova slučajno probudila. Naime, Maca je dremao u radionici, kada je došla Grand balerina i započela priču sa Firčijem. Pošto ga je probudila galama, Maca je poručio Dragani da bi mogla da bude malo obzirnija, jer on ne viče kada ustane u šest sati izjutra. Ona mu je, međutim, skresala u lice da nema nameru da utiša glas i da spavaća soba služi za spavanje. To je bilo dovoljno da Maca „izvuče kandže“ i počne da provocira atraktivnu plavušu. I dok ga je Dragana molila da je ostavi na miru i da leči komplekse na drugom mestu, Maca joj je rekao da je bivša „jahačica Nemanje Stevanovića i da ne bi ušla na farmu da je toliko fina kao što se predstavlja“.

Dragana je konstatovala da je Maca prilično nervozan u poslednje vreme, a ovaj da je ona glupa plavuša iz viceva.

Izvor : Večernje novosti

Đus: Ne navijam više za sestru Minu

Iako su brat i sestra, doduše ne rođeni, Ivan Ivanović Đus ne navija više za Minu Kostić na “Farmi”! Kada su zajedno kročili na seosko imanje u Lisoviću, bili su nerazdvojni, i mladi reper je koristio svaku priliku da pohvali svoju seku. Međutim, Đus sada kaže da su njih dvoje dva sveta i da su njegovi favoriti Maca, Firči i Sajko. “Moji favoriti na farmi su Maca, Firči i Sajko i voleo bih da neko od njih osvoji 100.000 evra. Što se Mine tiče, neka samo udara. Ja sam sada video da smo nas dvoje, ipak, dva sveta”, rekao je muzičar. Zasad nije poznat uzrok ovakvog Đusovog stava, ali se pretpostavlja da ga je sestra razočarala zbog reakcije kada je izbačen sa farme. Mnogi farmeri su zamerili Mini Kostić zbog toga što nije stala u odbranu svoga brata kada je diskvalifikovan. Međutim, ona se branila time da su svi tamo ušli zbog para i da sigurno nikome nije teže nego njoj. “Polako padaju maske, i ljudi su počeli da provaljuju Minu i Miloša. Mislim da će iz tog društva najviše profitirati Dragana”, rekao je Đus.

Izvor: Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 468 469 471 472 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Feb 2026, 21:42:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.