Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:52:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 933090 puta)
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Vlada Stanojević: Posle jedne svađe Nemanja je ošamario Milenu!

Jesi li razočaran što si napustio imanje?
Mislim da sam otišao u pravom trenutku. Poslednje nedelje sam totalno pukao. Sve mi se skupilo. Zahvaljujući Firčiju ostali smo bez hrane, uslovi su vremenom postali nepodnošljivi, nedostajali su mi dragi ljudi…

Šta ti bi da u oproštajnom pismu onoliko opleteš po Milošu Bojaniću?
Da si bio u mojoj koži, i ti bi tako reagovao. Poslednjih sedam dana jeo sam samo krompir i luk, a to i te kako utiče na psihu. Da ne pominjem što se, kako je otoplilo, u poljskom WC-u skupio roj muva. Jednom rečju – užas!

Batali krompir i muve, već mi konkretno odgovori šta ti bi da čoveka nazoveš goveđom glavom?
Samo sam citirao Acu Lukasa. Moraš priznati da je duhovito.

Lukas je protiv Bojanića najavio tužbu.
U potpunosti ga razumem. Identično bih postupio da sam na njegovom mestu. Nego, nije se Miloš bavio samo Acom… Pola estrade je pljuvao! Sećam se da je o Tanji Savić pričao sve i svašta.

Šta tačno?
Da se zabavljala sa oženjenim muškarcem koji ima problema sa zakonom, kako joj je on kupovao garderobu, pa joj je nakon raskida sve oduzeo i dao Mileni Ćeranić. Sve i da je to tačno, ne mogu da razumem da u javnost iznosi intimne stvari svojih kolega.

Šuška se da je Dragani, pod uslovom da mu ne da štapić, obećao besplatno letovanje.
Živa istina! I ne samo to. Sajku je obećao vozačku dozvolu, a Mini, verovao ili ne – krv! Znaš ono, da se pobratime. Užas! Ne polazi mi za rukom da pronađem odgovor zašto mu je toliko stalo da što duže, da ne kažem do kraja ostane u „Farmi“. Biće da mu je u stvarnom životu mnogo dosadno čim se toliko uživeo.

Bilo kako bilo, po glasovima publike nisi mogao ni da mu priđeš.
To je u neku ruku razumljivo jer za njega glasa Bosna, dijaspora… Verujem da tamo i ne znaju ko sam. Ipak, mislim da gledaoci polako ali sigurno provaljuju da je čovek težak folirant. Jada se kako će umreti, a dobro je poznato da produkcija svakodnevno kontroliše zdravstveno stanje svih farmera. Da Miloš zaista ima problem koji bi mogao da mu ugrozi život, odavno bi morao da napusti imanje. Drugo, ne pamtim da sam ikada sreo osobu koja toliko laže. Priča kako sam ga vređao dok smo bili u izolaciji, a mi ne da nismo razgovarali, nego se nismo ni pogledali.

Pre sukoba sa Bojanićem bio si jedan od aktera afere „poljubac“. Na kraju, šta je istina?
Jednom za svagda – da, Milena i ja smo se poljubili! Sigurno ne bih izmislio tako nešto.

Kako se za to nije saznalo pre „Farme“?
Pazi, da sam poljubio Anđelinu Džoli pa i da se pohvalim u novinama, ali Milena Ćeranić… To ne da nije za hvalu, nego…

Jesi li put Lisovića zaista poslat kako bi između Ćeranića napravio razdor?
Članak o famoznom poljupcu objavljen je nakon što je uveliko odlučeno da ću biti jedan od učesnika „Farme“, tako da ta priča nema veze sa mozgom.

Nemanja kaže da si preko njegovog imena pokušao da se domogneš parčeta slave.
(smeh)… Kako ne! Nemanja Stevanović, pevačina koja u svojoj karijeri ima preko dvadeset megahitova, tri koncerta na Ušću, armiju fanova… Ne zasmejavaj me, molim te. Dotični ne može da napuni špajz, a kamoli diskoteku. Pouzdano znam da je iz jednog beogradskog kluba posle samo dve nedelja najuren jer je poseta drastično opala.

Nego, što ne ispade šmeker pa mu, čim si ušao, ne reče da si bio sa Milenom?
Čekao sam pravi trenutak, a konsultovao sam se i sa psihologom kako osobi koja je opsesivno-posesivna jednu takvu vest najbezbolnije predočiti. Međutim, mešanjem ostalih farmera sve je ispalo kako ne treba. Takođe, Milena mi je jednom prilikom kroz zube nabacila: „Molim te, pazi šta pričaš“, misleći upravo na poljubac, jer očigledno nije želela da njen dečkić za isti sazna.

Ćeranićeva se zaklela u oca i brata da se između vas dvoje ništa nije desilo.
To me je u potpunosti ostavilo bez teksta! Kuneš se u oca i lažeš… Jezivo! Nego, ne bi bilo loše da se čujete sa bratom, da vidite kako je, jer nije prvi put da se Milena kune u njega a ne govori istinu (smeh)…

Znaš li da na „jutjubu“ postoji snimak „Stara ljubav zaborava nema“, u kojem Milena Ćeranić indirektno potvrđuje da je bila sa tobom?
Da, znam. Pitam se samo kako će Nemanja reagovati kad to čuje. Verovatno će je šutnuti. Daj bože da se samo na tome završi…

A na čemu bi moglo?
Pazi, Nemanja je malo nezgodan momak. Na Farmi je umeo da pretera…

Na šta ciljaš?
Jedne noći posle bogzna koje po redu svađe, nekoliko nas je čulo pljesak koji je dolazio iz kupatila, u kom su, gle čuda, bili Milena i Nemanja. Takođe, ona se kasnije jednoj svojoj koleginici požalila da ju je dečko ošamario.

Kako mi to ne znamo?
Nemam pojma… U kupatilu nema kamera, a moguće je i da su oni pokrili bubice. Kada izađu pitajte ih šta se tačno desilo, pošto ja ne mogu preterano da detaljišem na tu temu. Mada, ne sumnjam da će se Milena zakleti u brata da to nije istina, a Nemanja zapevati „Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine“ (smeh)…

Zašto se nisi branio dok te je Nemanja surovo vređao?
Neko drugi bi mu na sve ono što je izgovorio verovatno slomio zube, ali hvala bogu da nisam takav i da sam vaspitan tako da konflikte ne rešavam nasiljem i uvredama. Dotični je pokazao kakav je, a ja sam iskulirao najniže udarce. Mada, nije mi bilo lako, moram priznati…

Izvor : Svet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Mlada zvezda ’Granda’ Milena Ćeranić doživela je silne neprijatnosti kada se pojavila na pijaci u Barajevu, gde je otišla kao ovonedeljni gazda imanja. Umesto namirnica, Milena je dobila psovke, uvrede od oko stotinjak ljudi na pijaci, dok je od jedne starije žene doživela čak i pljuvanje u lice!

„Uaaaa, kučko raspala! Ti si umišljena zvezda! Jadnice jedna! Popović će da te izbaci iz „Granda“, propala sponzorušo! Pojela si sama sebe, ne treba ti ta hrana! Dođi ovamo ako smeš da ti mi pokažemo šta su batine,“ vikao je razjareni narod.

Situacija je bila tako napeta da je morala da se umeša i policija, kao i mentor Proka koji je pokušao da smiri rulju. „Nemoj da pomažeš njoj Proko, brukaš sebe!“ uzviknulo je nekoliko ljudi uglas. U želji da još više isprovociraju pevačicu, meštani su počeli da skandiraju ’Nemanja i Dragana’, ali je Milena sve neprijatnosti podnosila smireno i sa ciničnim osmehom na licu. Međutim, potpuno je izgubila živce kada ju je jedna starija žena pljunula direkno u lice. Kasnije se požalila Raki i Nemanji, koji je zaključio ’da će baba umreti večeras’.

„Pljunula me je iz čista mira. Da mi nisu bile pune ruke, ko zna kako bi se provela. Toliko je matora da bi joj pukli glava i ona dva zuba koje ima kad bih je udarila. Da me nije ova iz obezbeđenja sklonila, tako bih je šljusnula nogom. Mene je samo jednom u životu pljunulo jedno dete. Posle toga sam ubila boga u njemu,“ ispričala je Ćeranićeva, koja je na Rakino pitanje da li je u pitanju starija žena odgovorila: „Čika Rako, je l’ mislite da bi me neko mlađi pljunuo? Pljunula me je zato što sam lepa i pametna, nema drugog razloga. Ne daj bože da joj opet odem na pijacu.“
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung J6
 Smile Smile Smile farmeri,tj seljaci ali u mentalnom smislu...psuju vishe nego kocijashi...
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Mlada zvezda ’Granda’ Milena Ćeranić doživela je silne neprijatnosti kada se pojavila na pijaci u Barajevu, gde je otišla kao ovonedeljni gazda imanja. Umesto namirnica, Milena je dobila psovke, uvrede od oko stotinjak ljudi na pijaci, dok je od jedne starije žene doživela čak i pljuvanje u lice!

„Uaaaa, kučko raspala! Ti si umišljena zvezda! Jadnice jedna! Popović će da te izbaci iz „Granda“, propala sponzorušo! Pojela si sama sebe, ne treba ti ta hrana! Dođi ovamo ako smeš da ti mi pokažemo šta su batine,“ vikao je razjareni narod.

Situacija je bila tako napeta da je morala da se umeša i policija, kao i mentor Proka koji je pokušao da smiri rulju. „Nemoj da pomažeš njoj Proko, brukaš sebe!“ uzviknulo je nekoliko ljudi uglas. U želji da još više isprovociraju pevačicu, meštani su počeli da skandiraju ’Nemanja i Dragana’, ali je Milena sve neprijatnosti podnosila smireno i sa ciničnim osmehom na licu. Međutim, potpuno je izgubila živce kada ju je jedna starija žena pljunula direkno u lice. Kasnije se požalila Raki i Nemanji, koji je zaključio ’da će baba umreti večeras’.

„Pljunula me je iz čista mira. Da mi nisu bile pune ruke, ko zna kako bi se provela. Toliko je matora da bi joj pukli glava i ona dva zuba koje ima kad bih je udarila. Da me nije ova iz obezbeđenja sklonila, tako bih je šljusnula nogom. Mene je samo jednom u životu pljunulo jedno dete. Posle toga sam ubila boga u njemu,“ ispričala je Ćeranićeva, koja je na Rakino pitanje da li je u pitanju starija žena odgovorila: „Čika Rako, je l’ mislite da bi me neko mlađi pljunuo? Pljunula me je zato što sam lepa i pametna, nema drugog razloga. Ne daj bože da joj opet odem na pijacu.“

Koje su ovo novine, nema izvora? Ladno su izmenili pricu koju smo svi culi... novinari  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Učesnicima „Farme“ namerno daju alkohol

Na imanju u Lisovićima odavno vlada neprijatna tenzija, bezobrazluk, licemerstvo, vulgarnost i nekultura, ali sve to se udvostručava skoro svako veče kada farmeri dobiju alkohol. Pod uticajem alkohola postaju opušteniji, ali im se jezik razveže van svih granica dobrog ukusa i lepog ponašanja.

To se pokazalo u više navrata, a stanari su preksinoć, iako su dobili ozbiljno upozorenje od producenata da pripaze na ponašanje, nastavili po starom…

Od početka su se stanari svađali pod uticajem alkohola (podsećamo da je Nemanja vređao i pljuvao Milenu, Firči Dekija, Maca je izazivao Bojanića prošle nedelje), ali su u poslednja tri dana svađe dosegle vrhunac. Vređanje Đusa, Miloša i Gagija, potom i napadi Mace i Firčija, i sada poslednja žurka, prošli su uz alkohol. Farmerima je piće često na raspolaganju ceo dan, a svakog ponedeljka sa pijace se dovlače flaše piva i rakijice. Međutim, sve je odavno krenulo u pogrešnom smeru.

Upitali smo juče organizatore emisije da nam objasne zbog čega farmerima neprestano daju alkohol, posebno nakon svađe Đusa i Miloša kada se video negativni uticaj pića.

- Nemamo komentar na to, rekla je Maja Gov­edarica, portparol „Farme“.
Pitanje alkohola je samo jedno u nizu problema koji drmaju farmu. Farmeri su trenutno van svake kontrole, a ni pismo upozorenja zadruge nije pomoglo već su nastavili po starom.

Pre žurke, tokom igre istine i izazove, izbila je teška svađa. Miloš je, naravno, bio u centru, a polemisalo se da li je zaista opsovao Đusovu majku. On je to negirao, a farmeri mu nisu verovali. Kada je Gagi koji je prisustvovao svađi potvrdio da je pomenuo majku, Miloš je počeo da ga vređa zato što ne zna tablicu množenja. Tada se ubacio Raka koji je počeo da ispituje Miloša koji se ponosi diplomom saobraćajnog inženjera. Miloš nije znao odgovore, pa je usledila žustra rasprava i sa Rakom. Kasnije te večeri, Miloš se posvađao i sa Minom koja je rekla da ne želi da mu veruje dok ne pogleda snimke svađe sa Đusom. Miloš je pokušao da joj se dodvori, pa je pomenuo put na brod, ali Mina nije htela ni reč da čuje.

Miloš se, dakle, jedino nije posvađao sa Draganom, a u znak protesta protiv njega, farmeri su demonstrativno na imanju ispisali različite grafite: „Svi smo mi pomalo Đus“ i „Ko je jeo osiromašeni uranijum izgledao kao: 1. M. B.; 2. B. M.; 3. Lošmi“.

Đus: Tamo svi piju
Poslednji izbačeni farmer Đus je potvrdio za naš list da na farmi svi piju, i kaže da mu smeta to što su svi stekli utisak da je samo on pio alkohol.
- Nikada nije emitovano dok sam radio poslove koji su bitni, već su nas snimali oko šest, sedam kada ja sednem i popijem čašicu. Onda kažu: „Đus je uvek pijan“. Svi mi dobro znamo da svi na farmi piju u bilo koje doba dana.

Izvor : Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Beogradski reper Ivan Ivanović Đus demantovao je za ’Blic’ da je posle izbacivanja sa ’Farme’ zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića ljut na folkera, tvrdeći da mu nije žao ni što je izgubio honorar koji je zaradio učešćem.

Đus je za pet nedelja boravka na farmi u Lisovićima trebao da dobije oko 5000 evra, koje zbog diskvalifikacije ipak neće inkasirati. Međutim, reper kaže da je zaradio nešto mnogo bitnije – ljubav publike.

’Nema tih para koje bi mogle da zamene jednu od najlepših stvari - ljubav publike. Mnogo mi znači što mi mnogi pružaju podršku, prilaze na ulici. Prezadovoljan sam svojim učešćem, postigao sam cilj - da me publika voli. Ja sam ono što jesam, i tako sam se ponašao, nisam se pretvarao za razliku od nekih ukućana. Nisam VIP, ja sam čovek iz naroda’ tvrdi Đus.

Ivanović je ponovio da mu nije baš najjasnije zašto je njegovo štipkanje protumačeno kao seksualno uznemiravanje, zbog čega je momentalno diskvalifikovan.

’Optužen sam za seksualno uznemiravanje, a mene je Miloš Bojanić petnaest minuta pre toga seksualno uznemirio kada mi je rekao da sam homoseksualac. Kada sam ga prvi put štipnuo iz zezanja, on se nasmešio, a nakon svađe, kada sam ga štipnuo drugi put, optužili su me’ kaže reper, i dodaje da uprkos svemu nije ljut na Bojanića.

’Svima neka postupci idu na čast. Od početka sam zgotivio Miloševu pojavu, čak i neke njegove stavove, ali opet, to je otišlo u neko ludilo koje ni on ne može da zaustavi. Miloš je ubeđen da neko ide protiv njega, ja sam ubeđen da on ide protiv sebe. Iz najboljih namera sam želeo da mu skrenem pažnju i ne kajem se zbog svega što se desilo. Greše ljudi ako misle da sam ljut na Bojanića. Meni su svi simpatični i ovo je tako jedna smešna klopka za sve’ kaže Đus, koji konstatuje da je u pravom trenutku izašao sa ’Farme’ jer je tamo ’depresija sve veća i veća’. On dodaje da nije ljut ni na svoju sestru Minu, koju su mnogi napali što nije stala u njegovu odbranu.

’Ona nije dužna da staje na moju stranu. Mene je razočarala kada je izgovorila neke nepotrebne stvari da se ne druži sa Milošem, i slično. Ona će sama pogledati snimke i shvatiti. Čudi me iz kog je razloga dobra sa njim. On za sebe misli da je pobednik, a i ona bi očigledno pobedu. Svaka im čast, neka guraju dalje ’završava Đus, koji se nada da će pobediti Maca, Firči ili Sajko.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Ne pratim Farmu ali sam malo pratio ovu temu te odlucih da po jutjubu pogledam sta taj Bojanic toliko radi da je zakrvio sa svima. Mogu samo reci - Bojanic je rasni kreten.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Kemiš: Pomogao sam Milošu, a on proziva Zoricu

Miroljub Aranđelović Kemiš ne voli da razgovara s novinarima, ali otkako je njegova supruga Zorica Brunclik ušla na “Farmu”, osim gostovanja u nekoliko emisija, kategorički odbija da govori za medije.
Najveći deo vremena provodi ispred malog ekrana prateći šta se događa na najpoznatijem imanju u Srbiji i priznaje da je zgrožen ponašenjem pojedinih VIP seljaka.

- Čudim se kako Zorica izdržava. Teško je nama koji to gledamo, a mogu misliti kako je tek njoj. Šta da kažem kada se sve vidi. Bilo kakav komentar je suvišan. To je zaista svojevrstan dobrovoljni zatvor, nisam mislio da će biti tako. Brojim dane do njenog izlaska sa imanja – kaže Kemiš za “Vesti”.

Da li veruje u pobedu vaše žene?

- Ne znam, ni ne razmišljam o tome. Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze. Biće onako kako narod kaže. Ona se zaista odlično drži, ali to ne mora ništa da znači. Ma, samo da ona bude dobro.

Priča se da ste se i vi ozbiljno naljutili na Miloša Bojanića zbog njegovog ponašanja prema vašoj supruzi?

- Opet ne znam šta bih rekao… Ja sam Miloša Bojanića odveo u “Diskos” i uradio mu ploču koja je prodata u 250.000 primeraka. Odnosi između njega i Zorice se često menjaju, pa ćemo videti šta će biti kada izađu sa Farme. Možda se posvađaju zauvek, a možda se i pomire.

Šta vas je najviše zabolelo za ova dva meseca, koliko je Zorica na “Farmi”?

- To što je Miloš moju ženu nazvao neuspelom ministarkom. Muka mi je više od te priče koja se provlači “sto” godina. Niti je iko Zorici nudio da bude ministarka, niti bi ona to ikada prihvatila. U sve živo mogu da se zakunem da je tako.

Zašto ste pozvali bivšu suprugu Vesnu Zmijanac da stane u Zoričinu odbranu?

- Zato što je i to jedna od suludih priča koje se provlače decenijama. Vesnin i moj brak je već bio gotov kad sam započeo vezu sa Zoricom. Lepo je što se Vesna zaista oglasila u nekim novinama i to potvrdila. Nije Zorica nikome otela muža!

Zašto izbegavate novinare?

- Ne vidim svrhu da bilo šta pričam, jer sve što kažem ljudima je materijal za nekakvu priču. O Zorici i meni se pisalo mnogo neistina, strašno smo propatili zbog toga. Uvek su svi znali bolje o nama nego mi sami, čak i koji broj cipela Zorica nosi.

Da li vas je pogodila priča o navodnom romskom poreklu vaše supruge?

- Eto, i to su mi drugi ljudi otkrili, jer nisam znao da je Zorica romskog porekla. Neko je hteo da mi “otvori oči”, što je suludo. Da zaista ima romsko poreklo nikad to ne bi krila. Izgleda da je mnogima duhovna hrana da razmišljaju o Zorici Brunclik i smišljaju priče o njoj. Šta onda ja da kažem kad se sve vrti ukrug. Neka pričaju oni koji “bolje znaju”!

Izvor: Vesti-online.com/Scena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Đus za Story: Spreman sam za duet s Bojanićem

Story: Da li si odgledao snimak večeri na Farmi kada si zbog incidenta sa Milošem izbačen sa imanja u Barajevu?

- Jesam. Miloš je rekao idi jedi, nije spominjao majku, nisam ga dobro razumeo ali to sada uopšte nije bitno. To veče je jedno od najregularnijih na Farmi, za razliku od stvari koje su se događale. Nakon sastanka sa Zadrugom, rekli su mi da je naš razgovor pre incidenta dao lošu konotaciju celom postupku. Slažem se sa tim, jer da sam sve uradio pre priče, drugačije bi izgledalo, mada moram priznati da se smeškao kada sam ga prvi put štipnuo.

Story: Jesu li te pogodile Miloševe tvrdnje da su mu gurnuo prst u anus?

- Na snimku se jasno vidi da su mi svi prsti na istom mestu i da ni jedan ne fali i to se sve odigralo preko pokrivača, sve se vidi. Ne osuđujem Zadrugu što me je izbacila, čak mi i prija što sam izašao. Boravak na Farmi ima i dobrih i loših strana, meni je bilo odlično, super sam se provodio.

Story: Kako ćeš se ophoditi prema Milošu kada izađe sa Farme? Da li razmišljaš o zajedničkom duetu?

- Nema potrebe da se izvinjavamo jedan drugome, jer nisam ljut zbog stvari izgovorenih na imanju. Seo bih sa Milošem da popijemo piće, super mi je fazon i da snimim duet sa predatorom, ako je on raspoložen, ja ga čekam.

Story: Kako komentarišeš Gagijeve komentare upućene Mini, da nije reagovala na pravi način kada si izbačen?

- Gagi kao da ima potrebu da svi reaguju umesto njega, ali što se tiče Mine, ne znam šta da kažem. S jedne strane, njeno ponašanje je na mestu, s druge, izgovorila je nekoliko stvari koje se meni lično ne sviđaju kao što je ograđivanje od mene: Pa šta vam je ljudi ne družim se ja sa njim. Nejasno mi je šta ona traži pored Bojanića sve vreme.

Story: Koliko su te zaboleli takvi komentari?

- Ne znam čemu sve to, takve stvari ne mogu da me zabole jer sam dosta toga u životu prošao. Jednostavno dao bih za nju ruku, mislim da sam joj bio dovoljno velika podrška, možda je ona u jednom trenutku pomislila da ako je pored mene, može da upadne u neku nevolju.

Story: Jesi li zadovoljan reakcijom gledalaca sad nakon izlaska iz takmičenja?

- Ljudi mi prilaze, mašu iz kola, vole me kao da sam njihovo dete. Iznenadilo me je što starija generacija ima odlično mišljenje o meni, interesantno je da me ljudi najčešće pitaju što nisam išao do kraja u svađi.

Story: Kako si reagovao kada si čuo da nećeš dobiti zarađeni honorar?

- Ne postoji novac koji može da zameni činjenicu da živim u gradu gde me svi vole. Mislim da je to najvrednija stvar koja nekome može da se dogodi. Desilo se da su ljudi osetili i primetili da sam se sve vreme prirodno ponašao. Ne ljutim se na Zadrugu mada sam očekivao opomenu pred isključenje.

Story: U medijima se pojavila informacija da Miloševi sinovi planiraju tužbu protiv tebe, planiraš li ti da sudski goniš nekoga od bivših cimera?

- Ne planiram nikoga da tužim. Nisam zlopamtilo, mislim da je sve to igra, a i kada igraš basket, desi se da neko nekoga udari. Lakat u glavu, to su stvari koje se događaju. Što se tiče Miloševih sinova, mislim da je to lažna informacija, pretpostavljam da ni on neće imati negativan stav prema meni kada Miloš izađe i vidi šta sam sve pričao o njemu i kako sam se ponašao. Koliko znam, njegovi sinovi još nisu odgledali sve, samo su čuli šta se desilo. Treba da imaju u vidu da sam ja bio jedini koji je i dalje sa njim razgovaro i tražio prijatelja u njemu kada su mu svi muškarci okrenuli leđa.

Izvor: Story
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Dan Mladosti i novih svađa

Maca je u ime svih farmera pre početka priredbe zamolio da im publika oprosti na neprikladnim situacijama i rečima koje su se dogodile naročito u poslednjih par dana. Naglasio je da ne traže opravdanje ali da su izolovani i pod raznim okolnostima dva meseca pa su emocije nadvladale razum. Obećao je da će se popraviti i još jednom zamolio publiku i Zadrugu da prihvate njihovo izvinjenje.

Na Farmi se obeležavao Dan Mladosti. Ujutru su Raka, Mina, Miloš, Maca i Zorica recitovali pionirsku zakletvu a Gagi je rekao kako nije primljen u pionire zbog lošeg vladanja. Još uvek mu je žao zbog toga jer je to tada bila velika stvar.

Farmeri su dobili zadatak da proslave 25. maj Dan Mladosti i organizuju prigodnu priredbu. Sami su podelili uloge i osmislili koreografiju. Za Tita je određen Raka, Maja je bila Jovanka Broz, Dragana je nosila štafetu, Gagi je polagao zakletvu a ostali ukućani su biti mladi pioniri. Svi su dobili marame i kape a zatim su uvežbali malu koreografiju. Za tu priliku su napravili i parole a Raka je kao Tito održao govor. Rekao je ukućanima da je čuo neke primedbe na njihov račun i da on ima otok na koji će sve da ih pošalje na prevaspitavanje. Gagi je položio pionirsku zakletvu pa se zakleo i da će manje spavati i da će se svim srcem truditi da se pomiri sa Anabelom. Na to su se svi ukućani nasmejali a zatim su počeli da igraju i pevaju.

Miloš i Mina su u dvorištu komentarisali žurku a Mina je rekla da joj je krivo što je svi osuđuju za Đusa i što joj zameraju što se druži sa Milošem. I Miloš je rekao da mu je žao zbog Đusa ali da nije trebao da podmeće leđa zbog drugih. Zatim je Miloš pokušao Mini da prepriča svađu sa Rakom i rekao joj da je on dobio šugu ali ga je ona prekinula i rekla da ne želi da sluša te priče. Dodala je da su svi na Farmi ljubomorni na nju jer je vredna, lepa i zgodna.

I Raka i Zorica su komentarisali žurku pa je Zorica rekla da je iznenadio Maca jer je mislila da njega ništa ne dotiče. Oboje su se složili da je ružno koliko je psovki izgovoreno a da su Firči, Maca i Gagi preterali sa svojim ponašanjem. Raka se pravdao da nema šugu i pokazao Zorici da ima žulj na nozi.

Miloš je rekao da Minu i Draganu gleda kao ćerke jer nema svoje. Dodao je kako nije lepo da ga Raka opominje kako ih gleda. Međutim tokom dana je čistio Minu koja se zaprljala dok je krečila pa je dodirivao po grudima i leđima. Dragana se jako naljutila na Macu jer joj je rekao da su ona i Mina Miloševe ljubavnice. Mina mu je rekla da ima mladu ženu i da nema ništa loše u tome da gleda nekoga ko je dobra riba. Raka je rekao da je njemu to nepristojno i da Miloš stalno grli i ljubi njih dve a da Dragana njemu može da bude unuka.

Mina se brinula koliko će štapiće da dobije pa je rekla da bi volela da ide kući. Dodala je da ne zaslužuje da bude u štali i da su na Milenu uticali drugi a da ona baš to ne voli. Gagi je pokušao da razgovara sa njom ali se Miloš stalno ubacivao pa je on na kraju zamolio Minu da kaže Milošu da ih pusti da razgovaraju. Dragana je uvređena Macinim ponašanjem pa je rekla da više neće razgovarati sa njim.

Gagi je sa Firčijem pričao o Milošu koji ih je sinoć provocirao sa muzikom jer je samo on naručivao pesme. Zatim je rekao da je iskreno siguran da je Miloš Đusu spomenuo majku i da nikad to ne bi rekao da nije siguran.

Izvor : farma.rtv.pink.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 305 306 308 309 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Maj 2026, 01:52:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.