Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:16:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 303 304 306 307 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 932972 puta)
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
A sto se Mace tice on je bio interesantan samo prvi put u VB, na ovoj farmi je odelepio skroz bio mi je favorit vise ne pogotovo posle onog bacanja hrane i flasa sa stola, i lupetanjem kako su Mina i Dragana Miloseve ljubavnice...A Firci obicna praznoglava prostacina za sta ti inteligencija nije potrebna....Bljak
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
PINK: Kazne farmerima

Ako farmeri nastave da se vulgarno i nasilnički ponašaju biće proterani sa Farme, poručuje TV Pink. Prvi put u dnevnom pregledu neutralisane psovke i uvrede.

Televizija Pink uputila je izvinjenje svim gledaocima Farme zbog bujice vulgarnosti, uvreda i psovki koje su prethodnih dana izrekli takmičari tog rijaliti-šoua i poručila da će ubuduće sankcionisati farmere.

Prvi put od početka rijaliti-šoua (a u toku je druga sezona), Pink je svakodnedvne preglede u udarnom terminu u utorak uveče prvi put psovke koje su izrekli takmičari i drugi koji se pojavljuju u emisiji pokrivao takozvanim “bipsom”, odnosno visokofrekventnim zvukom.

Tako su pokrivene uvrede i psovke koje je doživela jedna od učesnica šoua MIlena Ćeranić, inače ovonedeljna Gazdarica imanja, kada je otišla na barajevsku pijacu, a tamo su je dočekali nezadovoljni građani i očigledno ljubitelji ovog programa. Dobacivali su joj da je “loša i nikakva domaćica”, vikali su “uaaa”, “napolje” i ujedno su pružili podršku Milošu Bojaniću, takođe takmičaru u Farmi.

Takođe, prvi put je na početku pregleda stajala oznaka 18, odnosno upozorenje da ovaj program nije preporučljiv za gledaoce mlađe od 18 godina.

Pink je tako reagovao na odluku Radiodifuzne agencije da pokrene postupak protiv te medijske kuće zbog “ekstremno vulgarnog ponašanja” učesnika Farme.

“Zbog eskalacije izrečenih uvreda, psovki i međusobnih uvreda farmera TV Pink se izvinjava svim gledaocima koji su time bili uznemireni ili su na bilo koji način povređeni. Produkcija Farme je pokušala u više navrata da ukaže farmerima na negativnu sliku koju o sebi prave u javnosti…”, navedeno je u saopštenju Pinka koje je emitovano neposredno pred početak dnevnog pregleda Farme.

Ujedno, producenti Farme su poručili da će ubuduće biti sankcionisani farmeri, odnosno učesnici rijaliti-šoua koji nastave vulgarno ili nasilno ponašanje.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Đusu preti do deset godina robije!

Reper Ivan Ivanović Đus mogao bi prilično da ispašta nakon izbacivanja sa „Farme” zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića. Kako tvrdi poznati beogradski advokat Bosiljka Đukić, reper bi mogao da odgovara za krivično delo nedozvoljenih polnih radnji izvršenih na naročito ponižavajući način, za koje je zakonom zaprećena kazna od dve do 10 godina zatvora!

- Po mom mišljenju, u konkretnom slučaju radi se o krivičnom delu nedozvoljenih polnih radnji iz stava 182 stav 3 Krivičnog zakonika Srbije, jer je izvršeno na naročito ponižavajući način pred očima javnosti. Đus mora da zna da je gledanost „Farme” velika i da je nedozvoljene polne radnje uradio pred milionskim auditorijumom – kaže Đukićeva.

Veliko poniženje

Advokat kaže da porodica Bojanić može da podnese krivičnu prijavu.

- S obzirom na to da se ovo krivično delo goni po službenoj dužnosti i da javno tužilaštvo prati šta se u medijima objavljuje, najverovatnije da je nadležni tužilac već reagovao. U slučaju da nadležno tužilaštvo nije reagovalo, porodica Miloša Bojanića može da podnese krivičnu prijavu, nakon čega tužilac preduzima slučaj. Za ovo krivično delo zaprećena je kazna zatvora od dve do 10 godina zatvora, upravo zbog toga što žrtva trpi veliko poniženje – objasnila je ona.

Osim toga, Đus će zbog diskvalifikacije ostati i bez honorara za boravak na „Farmi” koji je, kako saznaje Press, trebalo da iznosi oko 5.000 evra (hiljadu evra po nedelji, u šouu proveo pet nedelja).

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Đus za Press: Bojanić je moj tip devojke!

Najbolje je i za mene i za farmere što sam izašao! Konačno sam kod kuće sa drugarima. Ko zna šta bi sve bilo jer je ovo za sve farmere veliki test ličnosti.

Da li si Miloša stvarno seksualno uznemiravao?

- On me je prvi napao – rekao je da će dokazati da sam homoseksualac! Tada se nije ljutio kada sam ga u šali uhvatio za zadnjicu. Ali kada smo se posvađali, tvrdio je da sam ga uznemiravao. Međutim, na snimku se sve jasno videlo. To se sve dešavalo preko ćebeta i na snimcima nigde nema prsta, niti se vidi da sam vadio polni organ. Odakle nekome ideja da me Miloš ili bilo koji drugi muškarac seksualno uzbuđuje?!

Da li misliš da si bez razloga izbačen?

- Očekivao sam da će, ako preteram, stići opomena od zadruge, ali nema veze… U svakom slučaju, zahvalan sam televiziji Pink što mi je omogućila da učestvujem u velikom šouu.

Je l’ ti žao što ćeš ostati bez honorara?

- Nije, jer za razliku od ostalih, meni novac nije motiv. Ja taj novac mogu da zaradim zahvaljujući svojoj pameti i pre nego što oni izađu!

Miloševa porodica najavila je tužbu protiv tebe.

- Ako je to istina, onda nemam komentar.

Šta sada misliš o Milošu i ostalim farmerima koji su te podržali?

- On mi se zamerio čim sam ušao, rekao je da sam istetovirani kriminalac! Plašio me se od početka i zato se stalno šlepao uz mene. On je pod dejstvom ludila i nekog predatora u sebi! Sve radi nesvesno i zato mu se ne može zameriti. Negde u dubini njega postoji parče dobrog čoveka. Očekivao sam podršku farmera. Firči, Maca i Sajko su stvarno uz mene, a ostali su to uradili zbog kamera.

Tvoju sestru Minu mnogi su napali jer je stala na Miloševu stranu.

- Neću ništa da pričam na tu temu. Neka ukućani pričaju umesto mene.

Koja farmerka je tvoj tip devojke?

- Miloš Bojanić! (smeh)

Ko zaslužuje pobedu?

- Sajko, zato što je najmlađi. Ostali imaju neke karijere i red je da te pare osvoji neko ko je mlad i još uvek neiskvaren.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Đus za Blic: Nisam ljut na Bojanića

Odlično je za mene što sam diskvalifikovan u pravom momentu jer je depresija na farmi sve veća i drama se nastavlja. Nimalo se ne ljutim na odluku zadruge, otišao sam da se zezam i igram, i isključenje je nešto što se desilo tokom igre.

Nema tih para koje bi mogle da zamene jednu od najlepših stvari – ljubav publike. Mnogo mi znači što mi mnogi pružaju podršku, prilaze na ulici. Prezadovoljan sam svojim učešćem, postigao sam cilj – da me publika voli. Ja sam ono što jesam, i tako sam se ponašao, nisam se pretvarao za razliku od nekih ukućana. Nisam VIP, ja sam čovek iz naroda – tvrdi Đus.

- Optužen sam za seksualno uznemiravanje, a mene je Miloš Bojanić petnaest minuta pre toga seksualno uznemirio kada mi je rekao da sam homoseksualac. Kada sam ga prvi put štipnuo iz zezanja, on se nasmešio, a nakon svađe, kada sam ga štipnuo drugi put, optužili su me – kaže Đus koji uprkos tome nije ljut.

- Svima neka postupci idu na čast. Od početka sam zgotivio Miloševu pojavu, čak i neke njegove stavove, ali opet, to je otišlo u neko ludilo koje ni on ne može da zaustavi. Miloš je ubeđen da neko ide protiv njega, ja sam ubeđen da on ide protiv sebe. Iz najboljih namera sam želeo da mu skrenem pažnju i ne kajem se zbog svega što se desilo. Greše ljudi ako misle da sam ljut na Bojanića. Meni su svi simpatični i ovo je tako jedna smešna klopka za sve – smatra Đus.

Kada je izašao, mnogi su napali njegovu sestru Minu zato što nije stala u njegovu odbranu.

Ona nije dužna da staje na moju stranu. Mene je razočarala kada je izgovorila neke nepotrebne stvari da se ne druži sa Milošem, i slično. Ona će sama pogledati snimke i shvatiti. Čudi me iz kog je razloga dobra sa njim. On za sebe misli da je pobednik, a i ona bi očigledno pobedu. Svaka im čast, neka guraju dalje – iskren je Đus čiji su favoriti Maca, Firči i Sajko.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 01:52:26 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Juuuu, kako se sad Djus pravi fin a sto se tice njegovih favorita ne zna se ko je gori  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Dacu mu Gazmet pare  Smile
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 630
@ m@c@, Snake01, thug_life
 Smile Smile
Volim ove predobre komentare
.."idem da kupim pistolj i da skocim sa zgrade" Smile Smile Smile
I da imam fobiju od milosa (sa malim m, posto vidim da ga i ti tako pises) i svih njemu slicnih...sto dalje od mene Smile

Samo napred, stavovi su vam odlicni Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Darkman030

Bravo za mene a za tebe jedna veeeeelikaaaaaaa nula zajedno sa tvojom procenom farmera  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
HTC One
Jbt, ove face na pijaci iste kao sa Slobinih kontra-mitinga.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 303 304 306 307 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 22:16:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.