Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 09:07:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 932318 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11214
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung Galaxy S10
Baš  Smile
Jes' da su Seranići qrtoni oboje, Nemanja više bar po meni - šta je ona kome radila da je tako linčuju, uopšte mi nije jasno. Što je rekla Dragani da je debilka? Big dil, aman bre!
Al' što skandiraju ono ljigavom Šlajmariću - lupio sam se po čelu. Jebo im Miloš mater, nek' ga vode svojoj kući   Smile
Nema, farma je izgubila svoj smisao, više nije smisao život na farmi, zadaci, usevi....  to je sad u trećem planu, otaljava se, niko i ne misli o tome. Sve je za ili protiv Šlajmarića, zašta nije samo on kriv, već i ovi koji se raspravljaju sa njim, i time mu dali na važnosti i rejtingu.
Po meni, ono veče kad je bila žurka, i kad ih je provocirao sve vreme, trebali su da skoče i polome ga kao vola, i napuste farmu, jer suživot tamo sa tim magarcem nije vredan truda ni živaca, iovako postadoše papci i ovi koji to u realnom životu nisu.
U ovoj ekipi, šta znam, Maca i Sajko su mi zasad favoriti, pa i Firči u neku ruku, kad ne sere o Šlajmariću, pun je zanimljivih priča i doživljaja, volim da ga slušam, ali osećam da će zasrati sve dobro što je uradio i rekao.
Da, simpa mi je i ova mala plavušica, mada nisam siguran da će dogurati daleko.
Jbg, kao što rekoh, farma je postala nešto drugo, a ne ono što je trebala biti.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
A kako Macini fanovi komentarisu njegovo bacanje cicara u vatru i to je po vama "normalno ponasanje"??? Debeli krmak!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11214
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung Galaxy S10
Nije da sam njegov fan, samo razumem njegov način, i dopada mi se njegov način razmišljanja, zezanja, čak i prepiranja, ali ne uvek.
Elem, ako si gledala, jasno je obrazložio zašto je to uradio.
Opet, u nekoj drugoj konstalaciji možda mi ne bi bio favorit, recimo nije bio u VB, ali ovde, među ovima - jeste, bar meni.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Nije da sam njegov fan, samo razumem njegov način, i dopada mi se njegov način razmišljanja, zezanja, čak i prepiranja, ali ne uvek.
Elem, ako si gledala, jasno je obrazložio zašto je to uradio.
Opet, u nekoj drugoj konstalaciji možda mi ne bi bio favorit, recimo nije bio u VB, ali ovde, među ovima - jeste, bar meni.

A zar nije bilo bolje resenje da je ostalim farmerima dao te proklete cigare, i njegovo obrazlozenje opet ne opravdava takav postupak deluje mi kao da se previse usilio, on vise razumno ne razmislja a zezanje je pretvorio u najobicniji prostakluk. Najbolje da se farma prekine i pare da niko ne dobije. Svi drze neki nivo a ustvari sve su to prodane duse sa propalom karijerom.
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 04:11:06 od m@c@ »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung A14
A kako Macini fanovi komentarisu njegovo bacanje cicara u vatru i to je po vama "normalno ponasanje"??? Debeli krmak!

Uvijek sam ga gotivio, ali nakon ovoga sto je prikazao u farmi, ogadio mi se kao covjek.
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Samsung J6
mislim da ne zasluzuju ni temu ni ovoliki publicitet ono e stravicno!!
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia 
Citat
Takodje pomalo dosadna ali smo za nju culi i ranije, odlicno peva.
Smile

Муслиман му псује  породицу...

Musliman  Smile
Smile Smile
Citat
Maca- Jako duhovit, ali ga gledaoci slabo razumeju. Inteligentan i tu inteligenciju sprovodi u delo...
као тема ''хрватска ово мора прогутати''....
интелигентан је колико и његова чарапа а паметан колико и овај што иде за њим...
и да,прогутао је ово за 50 000,само да уђе...
Citat
Ima jako zanimljive price, jako je duhovit. Mnogi na farmi su mu klasni neprijatelji jer nije iz ove "turbo" price
па кад од ''уметности'' не може да живи....ни тамо одакле је дошао,ни овде јер не ''размишља на српски''...па дај шта даш,а може и 70 000,унапред...
Citat
Jbt, ove face na pijaci iste kao sa Slobinih kontra-mitinga.
ти си увек био на ПРАВЕДНОЈ страни.... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6

Firchi- Jako inteligentan i jako ga nervira Govnaric, covek koji ne razmislja po srpski. Ima jako zanimljive price, jako je duhovit. Mnogi na farmi su mu klasni neprijatelji jer nije iz ove "turbo" price
Poznat po tome na farmi sto je napravio sve od drveta, jako vest sa alatom...napusavao Govnarica
Zanimljiv 10/10-1 za preterano psovanje (ovde sam bio objektivan, subjektivno +1 za psovke upucene Govnaricu)

Купи пиштољ и скочи са зграде... Smile Smile Smile

pa naravno da ne kapiras kako je to firci zanimljiv i inteligentan i veliki radnik kad si verovatno u ovom fazonu :

kao i ostatak Milosevih Velikosrpskih pratilaca mucenika.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
vidis, ja kad naletim na neki tvoj post jednostavno ga preskocim jer je toliko dugacak da se stice utisak da te osim farme nista drugo ne zaokplja u zivotu.

jeli potrebno zausta da se nekome ovako obracas ?

neka ga sandra Smile to ti je onaj fazon: "... kada nemam adekvatnu, da ne kazem normalnu repliku, onda cu pokusati sa... ne znam ni ja s cim" neki ljudi nisu naucili da je neophodno postovati i tudje misljenje, bez obzira na razlicitost, a povrsnost im se svrstava u vrline Smile meni je drago kada takvi likovi ne citaju moje postove, s obzirom da ih nikada ne bi ni razumeli.

kolege, izvinjavam se zbog malenog off-a Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus

Firchi- Jako inteligentan i jako ga nervira Govnaric, covek koji ne razmislja po srpski. Ima jako zanimljive price, jako je duhovit. Mnogi na farmi su mu klasni neprijatelji jer nije iz ove "turbo" price
Poznat po tome na farmi sto je napravio sve od drveta, jako vest sa alatom...napusavao Govnarica
Zanimljiv 10/10-1 za preterano psovanje (ovde sam bio objektivan, subjektivno +1 za psovke upucene Govnaricu)

Купи пиштољ и скочи са зграде... Smile Smile Smile

pa naravno da ne kapiras kako je to firci zanimljiv i inteligentan i veliki radnik kad si verovatno u ovom fazonu :

kao i ostatak Milosevih Velikosrpskih pratilaca mucenika.

Ау... Ти јако велики проблем имаш!
Хајде, реци ми једну занимљиву причу коју је Феце испричао. Овај индијанац навео "све може од дрвета да направи!" Па могу и ја, који нисам завршио столарски факултет, него Економски,... Каква ти ту интелигенција треба!? Реци ми једну занимљиву причу коју је Феце испричао!? Од када је ушао, не вади оног Милоша из уста,... Само прича: "Милош мајмун, дебил, пуши курац, јебем ти мртву маму, фашисто Smile, нацисто Smile, јебем ти народ,..." Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 304 305 307 308 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Maj 2026, 09:07:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.