Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 15:34:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904910 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
ovo sto je shaka zuluf postavio je sve sto se desilo od 'guranja prsta u dupe'

naravno da je debilno da fatas dedu za dupe, cak i u sali, oni su meni svi pederi, pocevsi od gagija, al da je za izbacivanje - nije
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
ma ko ste vi da sudite ko je kaakv, voleo bih da vas vidim u ulozi kada vas svi napadaju a vi stoicki cutite i izdrzite sve to dostojanstveno bez obzira sta je to sto je prethodila tome

ja nisam klasican Milosev glasac, ja sam covek koji se bori za sebe koji nije isao u civilnu vojsku i koji je obisao svet a uvek se vracao svojoj Srbiji kakva god ona bila i kakva god ce biti,

Milose ovo je postalo licno za vecinu nas Srba domacina i necemo da dozvolimo da neradnici,hostapleri,narkomani, i propali muzicari pobede tvoj snazni balkanski duh
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bas stoicki i dostajanstveno sve izdrzava,jadni Milos Smiley samo povremeno opsuje par mrtvih clanova familije,napushava sve redom iza ledja i namerno laze narod kako mu je pred smrt pa posle priznaje da je sveto rekao jer narod voli patetiku i dace podrsku bolesnom i jadnom coveku. Taj Milos je jedno g*vno neopevano i svi koji gledaju farmu u mom okuzenju misle isto a vecina su  obrazovani i vredni ljudi koji se bore da zarade posteno i nisu narkomani i propalice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile

Kazi mi da se zezas?

Ovo je vec komedija  Smile Smile Smile

Citat
voleo bih da vas vidim u ulozi kada vas svi napadaju a vi stoicki cutite i izdrzite sve to dostojanstveno bez obzira sta je to sto je prethodila tome

ma nemoj... vrlo je bitno sta je prethodilo napadima na doticnog Srpskog Velikomucenika.
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne kapiram zaista zasto je na kraju Djus izbacen , kakav fizicki kontakt o cemu oni pricaju.... ?

Retrospektiva dogadjaja :

"Beli Medved" Milos Bojanic provocira pijanog Djusa

Djus noktom domalog prsta dotacinje "belog medveda" Milosa Bojanica

Posle nekoliko sati udruzenje za zastitu belih medveda ( citaj zadruga ) na urgenciju spoljasnjih faktora ( koji su verovatno naveli da ce tuziti zadrugu ukoliko se Djus zbog ovog brutalnog napada ne izbaci sa Farma ) donosi odluku da izbaci Djusa sa Farma zbog  njegovih homoseksualnih sklonosti prema M. B . ....

I sta sad ? Pa nista "Srbija je uz tebe Milose Bojanicu " ... doduse Srbija koja Srbiju vidi samo kada dobije godisnje odmori i vikendima po diskotekama pevaju "Tamo daleko " , voli je i divi joj se iz daljine i ta ljubav traje i traje i traje .... Citiracu ... "Ja nisam odavle"

E sad primitivni umovi koji se poistovecuju sa Belim Medvedom i ne vide esenciju zla kada postoji u coveku mogu samo da se zabrinu za svoj zivot koji su protracili a nista nisu naucili...
Svako od nas je milion puta cuo kako nasi stari kazu " Onaj covek bi gazio preko mrtvih da bi dosao do para" , "Kakav materijalista " , "Nista mu nije sveto " , " Lazni moralista , lazni hriscanin , lazni covek , lazni ...." , "Prevario me je za ...." , " Licemer " , " kako ga nije sramota ostavio bolesnu zenu " .....Sve ovo opisuje samo jednog coveka .... Ali neverovatno je da ljudi zive i okruzeni su takvima a ne vide  kralja svih tih i takvih.. gospodara licemerstva i laznog morala .... ili su svi ti koji glasaju ustvari njegovi sledbenici ... Maconi hahahahahaha

Sta lupetas ko maksim po trnje.

Milosa sam znao kakva je osoba i pre ulaska osvetoljubiv,spletkaros,prznica tvrdoglav al sve u svemu to smo sada i svi videli ali ponasanje Maje,Bivseg od Perezicke,Mace,Gagija pa i onog Sajka koji je cutao sve vreme pa sad i on kada je video da su svi na jednog i on se prikljucio. Nema sanse da bi ikada dao glas Bojanicu ali posle ovakvog ponasanja dajem sigurno jer su svi pokazali svoja lica a Bojanic je jos na zalost pokazao da je inteligentniji od svih.

Gagi cmizdri sto ga bude rano, jebem ti muskarca.
Djusovo ponasanje je kriticno, mislim pokazivati nekome Cuti dok te karam je dno dna.
Maci zinulo dupe za pare i napokon ga Milos natera da pokaze svoje lice.
Maja se zenila 12 puta sta reci vise.
Firci je odvratan, kazu da cerkama ni dinara nije dao do sada i da je mlatio Perezicku kad god stigne.
Sajko je ljigavac obicni.

Ja sam Srbin koji staje na stranu slabijeg i uvek cu stajati napali svi na jednog.

Voleo bih da Mina pobedi, jel ne podnosim nikoga a na zalost ostali ukucani su me naterali da volim Milosa koliko god mi to bilo odvratno tako je.

To je tvoje misljenje sa kojim se ja ne slazem.... I ja sam Srbin ali ne mislim da je Milos slabiji u bilo kojoj prici on je samo napravio igru da se igra tako da on izgleda jadan , odbacen i slabiji bas da bi takvi kao ti pali na njegov fazon i dali mu preko potrebnih 30din da on osvoji 100.000e i da upotpuni svoju visemilionsku kolekciju... pa ako je tebi drago da lik kao on uzme i 50.000e i ako mislis da to ima ikakvog smisla bacaj lovu na njega.... budi ubedjen da takav kao on tebi ne bi dao ni 2din i to da su ti najpotrebniji u zivotu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
Milose ovo je postalo licno za vecinu nas Srba domacina i necemo da dozvolimo da neradnici,hostapleri,narkomani, i propali muzicari pobede tvoj snazni balkanski duh

sta reci posle ovoga Smile "Milose ovo je postalo licno..."  Ti se kao obracas ovde licno Milosu Govnaricu? ahahahaha

neki ovde izjednacavaju ljubav prema Srbiji sa ljubavlju prema Milosu Govnaricu sto je poptpuno debilno i smesno   Smiley 1
gledao sam uzivo sinoc do kasno u noc i koliko god ne gotivio Govnarica nisam cuo da je Djusu pomenuo kevu, ali ne iskljucujem mogucnost da je Govnaric pokrio mikrofon dok je to rekao jer ga u tom trenutku nije snimala kamera.
takodje Djus nije pljunuo u jaja, iako je trebao da ih zacini jednom kobajom grande direktno iz anusa sto bi za Govnarica bio pravi delikates  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
ma ko ste vi da sudite ko je kaakv, voleo bih da vas vidim u ulozi kada vas svi napadaju a vi stoicki cutite i izdrzite sve to dostojanstveno bez obzira sta je to sto je prethodila tome

ja nisam klasican Milosev glasac, ja sam covek koji se bori za sebe koji nije isao u civilnu vojsku i koji je obisao svet a uvek se vracao svojoj Srbiji kakva god ona bila i kakva god ce biti,

Alo, "Srbine"...

On je i ćutao zato što je ubedio sebe da nije ništa kriv, i zna da napolju ima gomila vas "domaćina" koji mu verujete.

I ti si domaćin, kao i Miloš? Jesi li ti, dok si služio tu vojsku koju niko od nas osim tebe nije služio, spletkario i olajavao sve sa kojima u istoj prostoriji spavaš, ma kakvi da su?
Jesi li omalovažavao one koji nisu prisutni, a podmićivao one koji su tu?

Koliko puta si ti sedeo u prostoriji, a deset tvojih cimera ti bez prestanka psovalo sve živo i mrtvo?

Alo bre, pa kome se to desilo!? Nikome, osim govnetu najvećem!!! Jbt pa ne psuju njega svi i od prvog dana, psuju ga sada jer ih je doveo do toga, jer se tako ponašao i to je zaslužio!!

Kako to ti nesrbi sa Farme koji ništa ne poštuju, oslovljavaju Raku sa "čika Rako", Zorici persiraju? Kako to?
Jbt jel si ti toliko slep pa misliš da je Miloš primer srpskog domaćina????
Misliš da je Miloš vredniji od Rake? Pa Raka ima kuću na selu, gaji i krave i ovce... A Miloš ne živi u kući nego u vili, i gaji mercedese i kamene fontane... I onda se ovde uhvati lopate i mlati njom ko pomahnitao, šatro radi, kada nema šta onda se ubije od posla glancajući štalu(jbt pa pitaj bilo kojeg seljaka, to je sumanuto glupo raditi), i vi se primate: vau, ala je vredan?! Nije vredan nego je bolestan, i folirant... to je njegov usud, a sramota vas koje na tako bedne fore kupuje!!!
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 21:17:54 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Blejanić: A ja sam ćutao i ležao mirno. Kud ćeš veći dokaz da je matora pederčina. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.16
mob
HTC 
Blejanić: A ja sam ćutao i ležao mirno. Kud ćeš veći dokaz da je matora pederčina. Smile Smile

cim je feget cutao i lezao mirno znaci da je uzivao  Smile  obicno se zrtva zlostavljanja brani, izmice, bezi a Govnaric lezi mirno i uziva dok mu diraju pedu, pedercina smrdljiva  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 920
Pa bas to, ako se nije bunio kako je to sexualno zlostavljanje?...   Smile
A i kroz jorgan, jebote, pa dal' je moguce da zbog toga izbace decka ko poslednje govno...
uzas...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 272 273 275 276 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 15:34:52
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.