Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 17:23:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 904935 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3097
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S2
Nije trebao Djus da izadje!!! Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 12:22:29 od horori »
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 653
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne kapiram zaista zasto je na kraju Djus izbacen , kakav fizicki kontakt o cemu oni pricaju.... ?

Retrospektiva dogadjaja :

"Beli Medved" Milos Bojanic provocira pijanog Djusa

Djus noktom domalog prsta dotacinje "belog medveda" Milosa Bojanica

Posle nekoliko sati udruzenje za zastitu belih medveda ( citaj zadruga ) na urgenciju spoljasnjih faktora ( koji su verovatno naveli da ce tuziti zadrugu ukoliko se Djus zbog ovog brutalnog napada ne izbaci sa Farma ) donosi odluku da izbaci Djusa sa Farma zbog  njegovih homoseksualnih sklonosti prema M. B . ....

I sta sad ? Pa nista "Srbija je uz tebe Milose Bojanicu " ... doduse Srbija koja Srbiju vidi samo kada dobije godisnje odmori i vikendima po diskotekama pevaju "Tamo daleko " , voli je i divi joj se iz daljine i ta ljubav traje i traje i traje .... Citiracu ... "Ja nisam odavle"

E sad primitivni umovi koji se poistovecuju sa Belim Medvedom i ne vide esenciju zla kada postoji u coveku mogu samo da se zabrinu za svoj zivot koji su protracili a nista nisu naucili...
Svako od nas je milion puta cuo kako nasi stari kazu " Onaj covek bi gazio preko mrtvih da bi dosao do para" , "Kakav materijalista " , "Nista mu nije sveto " , " Lazni moralista , lazni hriscanin , lazni covek , lazni ...." , "Prevario me je za ...." , " Licemer " , " kako ga nije sramota ostavio bolesnu zenu " .....Sve ovo opisuje samo jednog coveka .... Ali neverovatno je da ljudi zive i okruzeni su takvima a ne vide  kralja svih tih i takvih.. gospodara licemerstva i laznog morala .... ili su svi ti koji glasaju ustvari njegovi sledbenici ... Maconi hahahahahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Ne kapiram zaista zasto je na kraju Djus izbacen , kakav fizicki kontakt o cemu oni pricaju.... ?

Posle nekoliko sati udruzenje za zastitu belih medveda ( citaj zadruga ) na urgenciju spoljasnjih faktora ( koji su verovatno naveli da ce tuziti zadrugu ukoliko se Djus zbog ovog brutalnog napada ne izbaci sa Farma ) donosi odluku da izbaci Djusa sa Farma zbog  njegovih homoseksualnih sklonosti prema M. B . ....

I sta sad ? Pa nista "Srbija je uz tebe Milose Bojanicu " ... doduse Srbija koja Srbiju vidi samo kada dobije godisnje odmori i vikendima po diskotekama pevaju "Tamo daleko " , voli je i divi joj se iz daljine i ta ljubav traje i traje i traje .... Citiracu ... "Ja nisam odavle"

E sad primitivni umovi koji se poistovecuju sa Belim Medvedom i ne vide esenciju zla kada postoji u coveku mogu samo da se zabrinu za svoj zivot koji su protracili a nista nisu naucili...
Svako od nas je milion puta cuo kako nasi stari kazu " Onaj covek bi gazio preko mrtvih da bi dosao do para" , "Kakav materijalista " , "Nista mu nije sveto " , " Lazni moralista , lazni hriscanin , lazni covek , lazni ...." , "Prevario me je za ...." , " Licemer " , " kako ga nije sramota ostavio bolesnu zenu " .....Sve ovo opisuje samo jednog coveka .... Ali neverovatno je da ljudi zive i okruzeni su takvima a ne vide  kralja svih tih i takvih.. gospodara licemerstva i laznog morala .... ili su svi ti koji glasaju ustvari njegovi sledbenici ... Maconi hahahahahaha

Citat
Nije trebao Djus na izadje!!! Smile

Требао је када га је глупи Гаги навозао као вола...
Ево мозгови, погледајте снимак па реците да ли му је споменуо кеву, због тога се све ово десило... Газмет сместио Ђусу, а мислио сам да је паметнији...  Smile

« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 12:16:34 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ovo su dvostruki standardi.... Šta da je pao sex izmedju Ćeranića... izbacili bi ih  Smile

Ovo na prvi pokušaj flerta medju muškarcima odmah izbacivanje  Smile

pa zar Maja nije pre neku noć rekla da je provalila Lošmija da voli transformaciju u žensko, objasnila je to na osnovu onog "trandža" zadatka... kao provalila Lošmija da je baš uživao u tome  Smile Djus čovek verovatno čuo tu priču, pa je pomislio da se zbliži sa njim, samo malo je preterao, odmah pa "prstić"... trebao je malo suptilnije, prvo neko šaputanje u štali, ono medju konjima i kravama "Planina Broukbek" stil  Smile A i Miloš voli taj fazon, kaubojci, šeširi i sl...

Srbijo još uvek si homofobična  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 12:21:09 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Jedino bitno je da produkcijska kuća donosi odluke za koje smatra da njima idu u korist. Ja čvrsto verujem da sve što je organizovano i do sada urađeno je samo zato što je to dobro za njih, jer je to šou biznis, to donosi gledanost i novac. Svo zakuvavanje na farmi je unapred proračunato, svaka osoba je ovde namerno ubačena jer donosi gledanost. Znali su kakav je Đus a u međuvremenu i videli kakav je Miloš i ne može me niko ubediti da ga oni namerno ne drže na farmi i hrane njegov ionako veliki ego sa tim visokim procentom glasača kako bi se matori još više okuražio i izazivao još veći haos na farmi, a to opet povećava gledanost. Sa druge strane moraju stati na put nekom vulgarnom ponašanju kako ne bi rizikovali da izgube licencu. Sa treće strane namerno u ugovoru imaju klauzulu u kojoj je definisano da ne smeju ništa negativno ili pogrdno govoriti protiv "zadruge" tj. produkcije pogotovo da je nešto namešteno jer će biti kažnjeni i tuženi a s obzirom da su sami dobrovoljno potpisali obligacioni ugovor jasno je da su na sudu unapred izgubili. Pitanje je samo kako je definisana klauzula seksualnog uznemiravanja i fizičkog kontakta.
Sve u svemu to je prljavi šoubiznis u kome je jedino bitno kako zgrnuti veliku lovu i ništa više.

Ovo su dvostruki standardi.... Šta da je pao sex izmedju Ćeranića... izbacili bi ih  Smile

Ovo na prvi pokušaj flerta medju muškarcima odmah izbacivanje  Smile
Ćeranićima je ponuđena prilična suma novca da imaju sex na farmi što je prilično nisko i još jednom time dokazuju kako ne biraju sredstva zarad gledanosti i love. Drugo, to bi bio dobrovoljni čin između dvoje ljudi, a ovo sa Đusom i Milošem je bilo jednostrano bez Miloševog pristanka. A mogu da se kladim da je matori bio budan i da se folirao da spava kako im ne bi dozvolio da se hrane time što su uspeli da ga probude.
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 12:36:13 od Eva Jolie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
 Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 13:00:14 od superior »
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 270
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Cenim, da je najbolje da firer bude gazda a u ponedeljak u Barajevo na pijacu da povede Macu i Nemanju,kazu da ce biti lepo vreme /znaci puna pijaca/ i da se to sve snimi. Smile
IP sačuvana
social share

Ko igra za raju a zanemaruje taktiku zavrsce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Milena je novi gazda.  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064

Sta lupetas ko maksim po trnje.

Milosa sam znao kakva je osoba i pre ulaska osvetoljubiv,spletkaros,prznica tvrdoglav al sve u svemu to smo sada i svi videli ali ponasanje Maje,Bivseg od Perezicke,Mace,Gagija pa i onog Sajka koji je cutao sve vreme pa sad i on kada je video da su svi na jednog i on se prikljucio. Nema sanse da bi ikada dao glas Bojanicu ali posle ovakvog ponasanja dajem sigurno jer su svi pokazali svoja lica a Bojanic je jos na zalost pokazao da je inteligentniji od svih.

Gagi cmizdri sto ga bude rano, jebem ti muskarca.
Djusovo ponasanje je kriticno, mislim pokazivati nekome Cuti dok te karam je dno dna.
Maci zinulo dupe za pare i napokon ga Milos natera da pokaze svoje lice.
Maja se zenila 12 puta sta reci vise.
Firci je odvratan, kazu da cerkama ni dinara nije dao do sada i da je mlatio Perezicku kad god stigne.
Sajko je ljigavac obicni.

Ja sam Srbin koji staje na stranu slabijeg i uvek cu stajati napali svi na jednog.

Voleo bih da Mina pobedi, jel ne podnosim nikoga a na zalost ostali ukucani su me naterali da volim Milosa koliko god mi to bilo odvratno tako je.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 7

Ja sam Srbin koji staje na stranu slabijeg i uvek cu stajati napali svi na jednog.

Voleo bih da Mina pobedi, jel ne podnosim nikoga a na zalost ostali ukucani su me naterali da volim Milosa koliko god mi to bilo odvratno tako je.

i hitler je bio sam protiv svih, s tim što on nije doživeo kraj farme Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 266 267 269 270 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Feb 2026, 17:23:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.