Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 06:25:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 905048 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
jeli bre ti sto si kool jesi li corav ili sta, lepo sam napisao da je milos govno od coveka i da sam to znao i pre njegovog ulaska na farmu jer mu dobro poznajem familiju kompletnu i bio sam mu cak i u rodnoj kuci u Pucilima kod Bjeljine,

sada vi sto pljujete po Milosu i toboz branite fircija koji je sam rekao sledece

Isao bih na sahranu Milosu i ostao bi zadnji i ispisao bi mu se po grobu, da li je to normalno ili ne prosvetli te me.

Meni moral nebi dozvolio da se ispisam ni Hitleru po grobu a kamoli tako nekome koji me uvredio zbog nekih nebuloza.

Jesi li ti gluv ili corav?  Smile

Moze biti da ti se prividja? Ja pricam o arsinima za izbacivanje i o tome da bi ako je Djus izbacen Milos morao mnogo pre ovoga a i za stvari od pre neki dan takodje da bude uzbacen.

Ocigledno citas ne ono sto pise vec ono sto zelis da procitas.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
a sta si ti procitao, napisao sam da se postuju doslovno pravila na farmi bi ostali samo mina i dragana i to je u svemu to

i sta kaze vasa malenkost za pisanje po grobu, pljuvanje po jajima
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Kaze da je to isto dno dna, ali ne zato sto spodoba to ne zasluzuje vec zato sto ni jedan covek ne bi smeo sebi to da dozvoli.

Mada, ja se drzim svoje price a ne tudjih - pravila. Ovo je degutantno ali ne krsi pravila i tu stavljam tacku.  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 17:16:13 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
al Firči reče: Jebo ti tata mater!  Smile Smile

Realno to je činjenica a ne uvreda....
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
"Doci cu mu na sahranu samo da mu se popisam na grob" citat a la Firci... I ja pitam svakog ko je ikad glasao za spomenutog narkomana i propalog sanjaca americkog sna, jel to kako se sada svi trebamo ponasati da bismo imali bilo koji vid podrske Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 920
Ma svi ste vi idealni i nikad u afektu niste rekli nista sto bi nekom moglo da zasmeta, jel da?...  Smile
Auuu sto smo fini i kulturni, divna jedna nacija.......  Smile

Pun mi je k likova koji mogu samo da gledaju nesto na tv i osudjuju ljude koji psuju ili rade ne znam sta, a ne mogu da zamisle sebe u toj situaciji... kao sto napisah nocas, ovde se osudjuje neobrazovanost ljudi, manjak inteligencije i slicno, kao da to mogu da budu necije najgore osobine, a velicaju se likovi kao sto je Milos Bojanic, bez mrvice covecnosti, koji gaze preko svih... Alo bre, ako tebe mrze 15ak ljudi i niko nije uz tebe, pa naravno da s tobom nesto nije u redu!  Smile

Konkretno, da sam ja u toj kuci i da sam u takvoj nekoj svadji sa doticnim govnom od coveka, ne znam kako bih se suzdrzao da ne obrisem patos sa istim... bez obzira na pravila itd... ovi ljudi dobro i izdrzavaju...
Npr. Maca je psovao Milosa samo onda kad ga je ovaj pominjao u negativnom kontekstu u razgovoru sa drugim farmerima, i to "Jebo ti Maca mater", ovaj: "Mrtvu majku mi jebes?", Maca: "Pomeni me opet, pa ces opet to da cujes", i ovaj majmun nastavlja. E pa trazio je...

Jos mi nesto nije jasno, ako Milos kaze da je bio budan sve vreme (dok ga je Djus "uznemiravao"), tj. pravio se da spava, a nikako nije reagovao i nastavio je da lezi, po kom osnovu je to uznemiravanje?...  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 18:10:31 od V1RkE »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Pa ja mislim da ih mi i kritikujemo zato sto smo prethodno sebe stavili u tu situaciju i shvatili da nismo dovoljno poremeceni da takve gnusne i necuvene uvrede izlaze iz nasih usta... A pogotovo ne kad znas da te gleda majka, dijete, zena i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Jedan "Srbin" ovde napisa da je Đus izbačen jer je pljunuo Milošu u kajganu... A zadruga je mislila da je to glup razlog, pa je napisala da je izbačen zbog seksualnog uznemiravanja?! Ma hajde bre, daj "Srbine" youtube link gde je to pljuvanje ili saopštenje da je do pljuvanja došlo...

Kaže taj "Srbin" kaže da je Firči gad, pljuvao po Srbima... hajde da vidimo link za to! To što se smejao Milošu u nošnji, jel to? Pa i ja sam mu se smejao, šta će on govno koje se hvali svojom etiketiranom garderobom u nošnji poštenog srpskog seljaka?

Drugi "Srbin" kaže da je Gagi rekao Milošu "Jebaću ti mater cigansku"... Hajde, daj link za to. Ja sam čuo da je rekao "Pa jebaće ti cigani mater". Ali to i nije toliko bitno. Bitno je sledeće:

Prvo ću da naglasim neke stvari, jer vas je i previše koji tumačite onako kako vam odgovara, zato ono govno Bojanić i preživljava toliko dugo na Farmi. Dakle, prvo ide boldovani deo:

Srbin sam; ne podržavam pedere; jebe mi se za Firčija; volim ljude koji su pametni, duhoviti i/ili vredni i od kojih imaš šta čuti; mislim da je jako ružan način na koji su psovali Miloša; smatram da starije ljude treba poštovati koliko je god to moguće...

Dakle, hoću da imam mogućnost da ocenjujem ko je od farmera bliži ili dalji od ovoga gore nabrojanog.
Umesto toga, gledam ovog nečoveka koji iz dana u dan budi sve najgore u ljudima, i sada je kao bolji čovek onaj koji ga duže kulira, koji mu pusti više da pljuje po njemu?
Čitam postove vas koji kažete da je to što su svi protiv njega, znak da je u pravu?

Opet moram boldovano:
Jel rekao da nikada i nikome ne spominje majku? Jel psovao Vladi majku čim je izašao napolje? Jel 5 minuta posle svoje izjave rekao Sajku da "ide" da dune mami među noge?

Jel onomad rekao Maji da bi, kada bi mu svi farmeri dali štapić, sam izašao napolje? Pa jel izašao juče?

Itd, itd... I zato, glasajte koliko hoćete za to govno, samo vas molim: nemojte da vređate inteligenciju ovde prisutnima, argumentima tipa "a la Miloš". Hvala  Smile
« Poslednja izmena: 23. Maj 2010, 18:22:37 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6348
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 920
Ne mogu da nadjem na youtube snimak tog "uznemiravanja", gledao sam i ono sto je postavljano ovde pa mislim da nije na tim snimcima, ima valjda samo svadja pre toga, i posle izbacivanje, ako neko nadje neka postavi, please  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 270 271 273 274 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Feb 2026, 06:25:15
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.