Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 19:33:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 906028 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
sta ti ovde sad ubacujes nacionalna pitanja, kakvi Srbi kakvi Hrvati i ostali, ako napadas milosa napadni i fircija jer i on nema lepo misljenje o naciji u cijoj drzavi zivi

djus je izbacen zbog pljuvanja u jaja koje je milos pojeo, a kada bi se postovala pravila ostali bi samo dragana i mina na farmi
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
sta ti ovde sad ubacujes nacionalna pitanja, kakvi Srbi kakvi Hrvati i ostali, ako napadas milosa napadni i fircija jer i on nema lepo misljenje o naciji u cijoj drzavi zivi

djus je izbacen zbog pljuvanja u jaja koje je milos pojeo, a kada bi se postovala pravila ostali bi samo dragana i mina na farmi

Тако је... То што нпр ја мрзим Хрвате, остале и треба да боли ку!ац... То је моја ствар. Исто тако и мене боли ку!ац за Ђуса и то што воли мушкарце, његова ствар, али то не значи да треба да тражи такву врсту услуге од Милоша Smile, ту му је Газмет...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
arhm ..

mozes ti da mrzis u svojoj kuci boga oca, ali u reality showu, gdje je jasno receno da je zabranjena ta vrsta provokacije - ne mozes to da radis, a da prodjes bez sankcija.

e sad, to sto je milosu proslo ... i ne samo to, spominjao je onomad i muslimane i hrvate i kako oni ne mogu protiv srba .. svasta je lupetao, zaista.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
ali sestro mi to i priznajemo ali da li si ti slepa kao i produkcija ove farme pa ne vidis sta rade i ostali
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1463
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Svi uz Milosa !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
arhm ..

mozes ti da mrzis u svojoj kuci boga oca, ali u reality showu, gdje je jasno receno da je zabranjena ta vrsta provokacije - ne mozes to da radis, a da prodjes bez sankcija.

e sad, to sto je milosu proslo ... i ne samo to, spominjao je onomad i muslimane i hrvate i kako oni ne mogu protiv srba .. svasta je lupetao, zaista.

Па отворено је Фирчи пљувао Србе... То не може тако лако да прође... Па Газмет је јутрос Милошу рекао "Јебем ти маму Циганску! Smile На шта је овај одговорио: "Не вређај цигане они су фини људи!" Smile Касније се Газмет вадио како је рекао "Цигани ће ти јебати матер..." - што је далеко од истине, као и оно за Ђусову кеву...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Izgleda da je na ovoj temi objavljeno da je Juice izbacen 5 sati prije nego je izbacen Smile Smile Kako stignete sve da upratite majke vam mile?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
Dobro, jel farma traje od juce pa da ste se ufatili gagija i njegovo psovanje u afektu (pritom, mislim da niko ne shvata gagija ozbiljno, cak ni produkcija) ili se ne sjecate ovih proteklih 70 dana za kojih je milos jebo mater svima, na raznorazne nacine?

To da je firci pricao protiv srba nisam vidjela, ako nekog ne mrzi da postavi klip, bila bih zahvalna ..

Ali evo, recimo da su svi na neki nacin imali taj nacionalisticki ispad (sto nije tacno), da se malo osvrnemo na milosev farmerski lik i djelo:
- kakav je to covjek koji sad kaze 'ja nikad vama ne bih spominjao majku', a poslije 3s kaze sajki 'duni mami medju noge'  Smile pritom, ovo je jedan primjer u moru ostalih.
- lagao je gdje je stigao i sta je stigao, ko kaze suprotno, stvarno je ili slijep ili gluh, nemam namjeru da rasprepredam na ovu temu, sve su kamere snimile sto bi rekao nas losmi
- ogovarao je apsolutno svakog, sto i nije problem imajuci u vidu da i drugi ogovaraju, ali ono sto jeste problem je to da je on jedina osoba na farmi koja je uspjela da se zakaci sa svakom drugom osobom i da promjeni misljenje 6 puta u roku od pet minuta. eto jeste, svi su ostali ludi, samo je on normalan. svi su napadaci, samo je on zrtva.
- pricate o nekom srpstvu vamo namo, a on se dici svojim nesrpskim zivljem koji ga podrzava, ima specijalni naglasak za svoje bosance, a sasvim drugi za bracu srbe. ja u zivotu nisam vidjela i cula covjeka koji u jednoj recenici uspije ubaciti i ekavicu i ijekavicu. losmi je pomjerio granice lingvistike.
- na kraju krajeva, ja sam vec jednom rekla, svi su oni odron na svoj nacin, ali on je jedina osoba na farmi koja je podla, pokvarena i zla u pravom smislu te rijeci.

i sad ko je ovdje slijep, u to ne ulazim.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One

Тако је... То што нпр ја мрзим Хрвате, остале и треба да боли ку!ац... То је моја ствар. Исто тако и мене боли ку!ац за Ђуса и то што воли мушкарце, његова ствар, али то не значи да треба да тражи такву врсту услуге од Милоша Smile, ту му је Газмет...

To sto ti nekog mrzis je apsolutno nebitno bilo kome i nema tezinu. Sa druge strane, ovaj to izgovara javno, u etar i za to je predvidjena i zakonska sankcija a ne samo pravila Farme.

A bas me zanima gde je to Firci vredjao Srbe?  Smile

Citat
Па Газмет је јутрос Милошу рекао "Јебем ти маму Циганску! Smile

Prosvetli me i objasni mi kako je ovo vredjanje na nacionalnoj osnovi? Cigani su svi lopovi, smrdljivi, lenji itd - to je vredjanje na nacionalnoj osnovi, generalizacija i stereotipija.

Jebem ti majku cigansku, srpsku, nemacku, mongolsku je vredjanje na licnoj osnovi i psovanje... mozda je zeleo da kaze da je Milos cigan i zato naglasava majku cigansku, to nema veze sa vredjanjem cele jedne skupine ljudi.

Ja osudjujem Djusov recnik najstrasnije, ono sto je izgovarao i sinoc i ranije je dno dna i da sam mu roditelj u zemlju bih propao. Ali opet naglasavam - postoje pravila i arsini su isti za sve. Komentar tipa "Ja mrzim Hrvate, pa sta?" a to je zakonom zabranjeno je isto kao da kazes "Ja mrzim da vozim trezan" i sednes pijan u kola. Zakonom je zabranjeno i bices kaznjen ako te uhvate. Milos je uhvacen u milion situacija i nikome nista.

Volite Milosa, prezirite ostale farmere i druge ljude, vase pravo ali budite bar truncicu ljudska bica i priznajte ocigledne stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
jeli bre ti sto si kool jesi li corav ili sta, lepo sam napisao da je milos govno od coveka i da sam to znao i pre njegovog ulaska na farmu jer mu dobro poznajem familiju kompletnu i bio sam mu cak i u rodnoj kuci u Pucilima kod Bjeljine,

sada vi sto pljujete po Milosu i toboz branite fircija koji je sam rekao sledece

Isao bih na sahranu Milosu i ostao bi zadnji i ispisao bi mu se po grobu, da li je to normalno ili ne prosvetli te me.

Meni moral nebi dozvolio da se ispisam ni Hitleru po grobu a kamoli tako nekome koji me uvredio zbog nekih nebuloza.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 269 270 272 273 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Feb 2026, 19:33:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.144 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.