Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 01:10:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 9 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 935727 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jadno Zoricino kucence Smiley .. sta ce jadno .. mora da pishki Smiley
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S lll
Stariji na farmi misle da je Bogom dato da oni uvek budu u pravu. Uhvatili su se u kolo a nece da igraju. Cinjenica je da znaju malo vise ali je i cinjenica kad jos neko bilo sta zna da odreaguju tako ruzno i nisko da je to dno dna. Ne postoji ovdje deda Milos i Cika Raka. Ovo su ucesnici jednog takmicenja. Po razmisljanjima i ponasanju starijih na farmi, oni bi trebali automatski da pobede a ako nije tako svi su nevaspitani, bez kucnjeg odgoja...Sva ova deca imaju itekako sanse da postanu Raka, Milos, Zorica, da se poprave i nadmase ih ali ovi matorci igraju svoju zadnju igru i mogli bi malo da razmisle. Od svake budale pametan covek moze ponesto nauciti, naravno ako vec nije posisao svu pamet ovog sveta kao ovi matori bilmezi... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Koliko ima devetki od nule do sto? To je pitanje oko kog su zaratili farmeri, pre svega Đus i Raka. Ne samo da su se posvađali, nego su odmah pale teške reči i psovke, a nije moglo ni da prođe bez pretnji batinama.
Naime, Raka koji se inače hvali svojom veštinom u matematici, pogrešno je odgovorio na mozgalicu i Đus je odmah počeo da likuje. Naravno, reper nije tu stao, već je počeo da imitira Raku, što je političara jako iznerviralo pa ga je i opsovao. Đus je više puta ponovio da niko ne sme da mu psuje majku pa su počeli međusobno da se vređaju. Raka je pripretio da će sve kosti da mu polomi, a Đus je nastavio da mu dobacije uvrede.
Nikoga nije začudilo to što je svađa nastala bez razloga zato što su farmeri poslednjih dana ljuti, gladni i nervozni. Skoro niko ništa i ne radi iz revolta, osim Miloša, Rake, Mace, Zorice i Mine.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštila je da su se tokom rijaliti šoua „Farma” televizije „Pink”, na kajronu na kome se objavljuju SMS poruke gledalaca, nedavno pojavile poruke rodbine upućene pritvorenicima, ili poruke koje pritvorenici šalju prijateljima. Uprava je zbog toga izdala naredbu da se u svim zatvorima pojačaju mere kontrole nedozvoljenog posedovanja mobilnih telefona, a „Pinku” je skrenula pažnju da ne emituje takve poruke. „Pink” je saopštio da je sa predstavnicima Uprave za izvršenje krivičnih sankcija dogovorila da ubuduće filtrira SMS poruka.

IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
pa hvala bogu  Smile

vec mi je pun qrac poruka tipa tajo mi te volimo , kuvala sam to i to , mi smo piskili i kakili.... Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750 on Linux

Blago njoj, njoj nije Kata predavala računodvodstvo zato je i završila  Smile

Kolega, znaci  Smile Kata joj dodje parosnica, mozda su zajedno studirale  Smile

niti lovric statistiku...

Niti Blagoje Paunović ekonomiku i biznis plan. Smile

Lovrić je izbačen sa faksa i sada su ga prisvojili ovu i Kragujevcu zbog malverzacija sa svojim programom Smile
Citat
[
Sad se verovatno opet vratio na Novi Zeland  Smile

da zavrsimo off

farma?
nemam pojima samo citam ovde koje su novosti da bi bio kompetentan u razgovorima sa koleginicama  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 08:23:01 od tagu »
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Nesto novo na farmi? :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

-.- Hello I'm Johnny Cash -.-

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8923
Zastava Sarajevo
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija saopštila je da su se tokom rijaliti šoua „Farma” televizije „Pink”, na kajronu na kome se objavljuju SMS poruke gledalaca, nedavno pojavile poruke rodbine upućene pritvorenicima, ili poruke koje pritvorenici šalju prijateljima. Uprava je zbog toga izdala naredbu da se u svim zatvorima pojačaju mere kontrole nedozvoljenog posedovanja mobilnih telefona, a „Pinku” je skrenula pažnju da ne emituje takve poruke. „Pink” je saopštio da je sa predstavnicima Uprave za izvršenje krivičnih sankcija dogovorila da ubuduće filtrira SMS poruka.

Pa kod nas u BiH je normalna pojava da murijasi salju poruke na ove lokalne TV stanice koje pustaju muzicke spotove po narudjbi i tako kontaktiraju sa rodbinom i cak im narucuju pjesme:chuckel: Smile
P.S. Al onaj Tatkovicu Davore Tatkovicu evo pravimo zetone je dosadio i rodjenoj majci, u svakom ukljucenju bude ta poruka bar po 3 puta Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 12:00:52 od Indiana_Jones »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Citat
P.S. Al onaj Tatkovicu Davore Tatkovicu evo pravimo zetone je dosadio i rodjenoj majci, u svakom ukljucenju bude ta poruka bar po 3 puta Smile Smile

tatkovicu kuvala sam paprikas  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Stariji na farmi misle da je Bogom dato da oni uvek budu u pravu. Uhvatili su se u kolo a nece da igraju. Cinjenica je da znaju malo vise ali je i cinjenica kad jos neko bilo sta zna da odreaguju tako ruzno i nisko da je to dno dna. Ne postoji ovdje deda Milos i Cika Raka. Ovo su ucesnici jednog takmicenja. Po razmisljanjima i ponasanju starijih na farmi, oni bi trebali automatski da pobede a ako nije tako svi su nevaspitani, bez kucnjeg odgoja...Sva ova deca imaju itekako sanse da postanu Raka, Milos, Zorica, da se poprave i nadmase ih ali ovi matorci igraju svoju zadnju igru i mogli bi malo da razmisle. Od svake budale pametan covek moze ponesto nauciti, naravno ako vec nije posisao svu pamet ovog sveta kao ovi matori bilmezi... Smile
Čovek lepo objasnio. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 196 197 199 200 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Maj 2026, 01:10:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.