Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:26:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 935485 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19907
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Sony 
evo jedna dobra sličica , baš predstavlja realno stanje....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Stvarno su svi šljam,dno dna,zato sam i danas pitao jel neko ima predpostavku ko bi mogao da pobedi,ja nemam ideju,ravna crta,skup kretena,pa ajde ti prepoznaj namanjeg od njih. Smile
najmanja je milena (naravno samo fizichki). Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11215
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
Citat
borkes
Ovaj Đus je majmunčina neotesana. Ne pratim farmu toliko, keva prati, ali sad sam bacio pogled i izbacio me je iz takta. Pa jel ima on roditelje kući? Gde je njemu kućno vaspitanje? Da se tako zajebava čoveka koji može otac da mu bude? Majmunčina glavata, Raka može da ga uči o životu... Đus će i za 60 godina da ostane zatucani babun, a Rakino sadašnje znanje neće moći da prejebe. Može samo da pere noge... I to jezikom.

Smile Smile Smile Smile Smile
Ja sam to odavno rekao, tog dripca očigledno niko nije naučio pameti na vreme, kakav god da je Raka - on ne može da mu prismrdi ni u čemu. Čuj qrca - reper, sprc'o 30 godina u dupe, sve što zna je da piše grafite, nabijem ga na qrac, i on će sad da sudi drugima. Ološ bez trunke ne domaćeg - već životnog vaspitanja. Verovatno mu mama i tata serviraju sve na kašičicu, ne znam, možda je tako navik'o, al' to mož' da traži od mame i tate.

U SPS-u nije bilo ljudi,samo skotovi

Ja se obično slažem sa tobom, ali ovde se debelo ne slažem. Previše preteruješ i generalizuješ, što nigde nije dobro, čak ni na JK temi Wink
Ok, bio u SPSu - samo mi nemoj reći da su ovi post-2000-rci bolji. Kad vidim ove, sps-ovci mi izgledaju zlatni. Uh, da mi je pre 10 godina neko rekao da ću ovo reći, opsovao bih ga, ali rekoh  Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Raka do pobede kakav kralj izduvo bi ovu cupi djusa iz jednog udaraca...  Smile  Smile

Djus kao krenuo na njega ovaj kao dodji dodji djus se skenjao ahahhaha
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Ne generalizujem,to je istina,svi su oni govna,pošten politiičar u Srbiji ne postoji.
I nisam nigde poredio sa današnjim vlastima,ali to je i neuporedivo,oni su nam se njaebali keve za vek vekova,to što su oni zasrali,ne može da ispravi niko. Smile

I sad se kao pomirio sa Djusom,to sve govori ko je on. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
borkes
To oko poštovanja starijih ljudi je veoma diskutabilno,prvo,ako Djus nije klinac,šta ima onda da ga poštuje kao starijeg,drugo,starijeg poštuješ dok se i on tako ponaša,ako on prekine da se ponaša u skladu sa svojim godinama,tu prestaje odnas mlađi stariji,treće,nekada i stariji nisu u pravu,godine nisu garancija da je neko pametan,ili da je u pravu,četvrto,ovo je šou emisija,ako se Raka uhvatio u kolo sa mlađima,pa šta je očekivao,da onn deli naređenja a oni da slepo slušaju,tamo nema odnosa stariji mlađi,svi su tu zbog para,željni slave i to je to,kakvo poštovanje nekih matorih olupina. Smile

Pa ne može matori da dozvoli sebi da vređa nekome majku,i jel to priliči matorom čoveku,bez obzira koliko je bio iznerviran. Smile

Raka je poštenjačina,pa je tu zbog klikera,a ostali su pokvareni pa su tu zbog para. Smile Smile Smile Smile

Koliko ja znam, Raka nije prvi započeo tu raspravu... I svejedno, Raka je stariji od Đusa... A Đus ako sa 30 godina nije naučio neke stvari, nikada neće.

Ja mislim da ti najveći hejt bacaš na Raku jer je bio u sps-u... Mene boli uvo ko je gde bio, čovek je čovek.
U SPS-u nije bilo ljudi,samo skotovi,jer da je bilo,bar jedan bi izvršio samoubistvo zbog griže savesti. Smile Mislim,da ne razglabamo o politici,ali nisu mi ni malo simpatični političari,pogotovo garnitura iz tih godina. Smile

I jeste ga djus provocirao,on nije trebao da se spusti na taj nivo da sa njim razmenjuje psovke,ako drži do sebe,zbog godina,znaš,kad spomene nekome kevu,i to u fazonu kako bi je jebao,to tek gadno zvuči kad neko mator tako priča,i posle takvih reči,može samo još gore uvrede da dobije kao odgovor,i tako u krug,jednostavno,više je on ispao dripac,nego djus,jer od djusa i čekuješ da laje,to se vidi posle njegovih 5 rečenica u kom je fazonu,a od ovog to ne očekuješ,jer ne priliči njegovim godinama,i obrazovanju. Smile  

Samo dovođenje ovog raspalog metuzalema je za kritiku,a ne neki njegovi odnosi sa ukućanima,ma ko ga jebe,jel hteo da igra u kolu,eto mu sada,neka igra.čemu žaljenje,samo neka pljušte dobre prozivke. Smile

Izvini molim te, kada ga balavac koji je duplo mlađi od njega zajebava i drka u zdrav mozak, čovek je imao puno pravo da se odbrani. Ne stoji ni Raki da psuje, ali Raka nije započeo raspravu - već Đus. I možda Raka nije bio nikakav političar, ali koji je taj Đus vip? Prvi dan kad je ušao na farmu - pokazao Zorici majicu "Ćuti dok te karam". Pa jel to lepo? Kako bi se on osećao da priđem njegovoj kevi, izvadim kurac i kažem joj - Ajde puši ga, matora... Verovatno bi mu bilo prijatno jer je tako vaspitavan. Neko je gore lepo rekao, za Đusa je Hitler ko stvoren.

Zbog takvih debila današnja omladina odlazi u kurac. Umesto da im bude uzor, on se ponaša prema starijima kao prema kočijašima. Jako bih voleo, za sve pare, da sve to što radi - neko uradi njegovom ćaletu i kevi. Jako bih voleo. Pa da onda razmisli u toj svojoj glavi, koja se sastoji bez čela - a samim tim verovatno mu nedostaje mozak jer ima facu neandertalca, kako se osećaju Rakina i Zoricina deca. I uopšte nije stvar u tome dal je Raka đubre što je bio u sps-u ili što je političar, za to me boli uvo. Stvar je u tome kako se Đus poneo prema njemu. Stvar je u tome - ko je danas vip u Srbiji...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia Lumia 630
Ako ste gledali raspravu mogli ste jasno da vidite da Djus niti jednom recju nije vredjao ni Rakinu zenu, majku, cerku sta god..ste opske i prozivke su bile ukljucene direktno Raki, a ovaj bilmez Raka je verglao po celom porodicnom stablu..jednostvano nije uredu od Rakine strane,  ma koliko da je bio iznerviran. Smile
Slazem se sa Diletom, zbog takvih bizgova smo tu gde jesmo....sto je btw i Djus rekao juce....

Mada mislim da je ovo povecanje tenzija Firchijevo maslo Smile Ovaj potez sa hranom je doyaya Smile Smile I nije tacno da je on sebi uzeo box cigara, jedan box je doneo i to je ostavio svim unucanima.

Jel ste gledali kad su se Djus i Raka pomirili, Mina i Nemanja poceli nesto da kenjaju, u fazonu kako je Zorica privilegovana od strane produkcije...i odma su ih isekli i pustili film...nesto sumnjam da ce sutra Mina i Nemanja biti extra 2 farmera koji ce da idu u duel Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
@diletant
Ma skroz si u pravu, ni ja se bre nikada nikome nisam izvinjavao niti sam se mirio... Sa kim sam se jednom posvađao, tome kada god ga vidim spomenem majku i sve ostalo. Kada na ulici vidim nekoga sa kim sam se pre 10 godina pobio, odmah skačem na njega i hvatam za gušu... Neću bre nikome da oprostim, niti da se mirim, posle da mi kažu ovi što mnogo znaju: "Vidi ga ovaj kakav je, pomirio se"  Smile

Daj bre diletant, koliko ti imaš godina? Te fore "svi ovi su ovakvi, a svi oni onakvi" slušam već 20 godina, pun mi je k#&!c toga...
Koliko ti znaš Sps-ovaca? Jesu li to svi odreda neki svemirci, dovedeni iz galaksije X da nam se poseru u život, ili su pak genetskim inženjeringom i odabirom selektovani sa planete Zemlje?
Koje si ti to znanje i na kolikom uzorku stekao, pa daješ sebi pravo da generalizuješ?
Tvoje "svi sps-ovci su govna" se po čemu razlikuje od "svi otporaši su strani plaćenici i nacisti", "svi vojvođani su debeli", "svi Hrvati su ustaše", "svi sa juga su loši ljudi"?

Kada se dvojica nadkuruju, pa jedan dobije po ušima, onda je varijanta "šta si tražio, dobio si", onaj koji je izgubio može da se ljuti ali nema pravo da vređa. Ali kada ti iz čista mira isprozivaš čoveka koji nit' ti se obratio, nit' to što radi ima ikakve veze sa tobom, dakle jedino je pogrešio što je naišao u momentu kada je tebi dosadno, onda pravila nema, koliko daleko i kojim sredstvima će se ići ide bira onaj koji je napadnut. I pusti prazne priče, trebao je ovako ili onako: sa nekim možeš npr ovde da se nadkuruješ, to verovatno i želiš i sam si se uključio u raspravu na forumu. Ali već te vidim kako dok radiš na poslu, ili blejiš u gradu, ili se šetaš sa devojčicom, i neki klošar kojeg znaš iz neke treće priče staje da te proziva iz čista mira, a ti dostojanstveno i biranim rečima pokušavaš da mu pokažeš koliko si intelektualno jači... Ma važi  Smile

Opasno me nervira Zorica Brunclik, al možda nekoga nervira i moja mama. Hajde da mojoj mami neko pokaže ono što je Limunada imao na majici, šta ima veze, jer meni je bilo mnogo smešno kada je Limunada to pokazao Zorici. Priznaj, zar nije glupa logika?  Smile

« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 05:46:11 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
..greška, dupli post
« Poslednja izmena: 14. Maj 2010, 05:43:02 od Shaka Zuluf »
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Dobro, neka vam bude... Raka i njegova generacija su krivi što smo sada ovde gde jesmo... A na koga onda omladina da se ugleda pa da izađe iz ovog sranja? Na mlađanog Đusa? Pa onda će ova zemlja biti u kurcu još 300 godina.

I sve da je Raka doterao zemlju ovde gde je, ja bih mu se i dalje obraćao sa vi.
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 195 196 198 199 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:26:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.