Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:24:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 935481 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Pa sa stokom kakva je ovaj sok od kupine i ne moze drugacije. Opasni reper sa BG asfalta... zadruga, zadruga, Raka mi preti... a zaboravio kako je on pretio... sisica  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Nokia 

Ma izvinuce mu se Djusko kad se oladi ...dobar je i on ali je lamperija kad se upali  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Jeste, Raka je propali političar jer je otišao iz SPS-a kada je bio najjači, zbom Mire i Jul-a.. Pa je napljuvao mama Miru, i onda se skupila kuka i motika da mu nađu nešto što je dok je bio na vlasti, ukrao ili sjebao, i ne nađoše...

Jeste, nesposoban je, zato ga je i narod izabrao kao nezavisnog kandidata za gradonačelnika, u vreme kada je u Srbiji "cvetala" demokratija... pa su demokrate u ovoj zemlji uzele od Rake vlast u Trsteniku tek kada se promenio izborni zakon...

I da, rekao je da se treba kupati jednom u godini dana, ako je prestupna godina - onda dva puta.
Pedofil je, u nekoj sekti - garant, i siguran sam da se drogira  Smile

P.S.
Kada budete hteli da argumentovano pričate, tu sam, do tada ću nastaviti da laprdam  Smile
Sam čin da je bio u SPS-u u to vreme govori koja je on vaška. Smile

Pa sa stokom kakva je ovaj sok od kupine i ne moze drugacije. Opasni reper sa BG asfalta... zadruga, zadruga, Raka mi preti... a zaboravio kako je on pretio... sisica  Smile
Ovo si u pravu. Smile

« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 22:03:22 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iPhone 7
@diletant Kako Đus klinac, ima 29 godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
@diletant Kako Đus klinac, ima 29 godina  Smile
Mislio sam da je znatno mlađi. Smile

Nije da ga branim,istripovao je on debelo,ali i matori nije ništa bolji od njega.Raka glumi nekog velikog filozofa,a realno šta je on,ništa,propali političar,duh iz prošlosti.Ozbiljni ljudi se ne pojavljuju u ovakvim emisijama. Smile

I od cele njegove političke karijere ostao je upamćen po ovome  Smile Smile Smile Smile Iserem im se u tekst pesme. Smile
« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 22:23:38 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Ovaj Đus je majmunčina neotesana. Ne pratim farmu toliko, keva prati, ali sad sam bacio pogled i izbacio me je iz takta. Pa jel ima on roditelje kući? Gde je njemu kućno vaspitanje? Da se tako zajebava čoveka koji može otac da mu bude? Majmunčina glavata, Raka može da ga uči o životu... Đus će i za 60 godina da ostane zatucani babun, a Rakino sadašnje znanje neće moći da prejebe. Može samo da pere noge... I to jezikom.

Pa evo mu javna prozivka - Jebo sam mu mater, pa nek me nađe i dođe da me povuče za kurac. Propali pevač. Danas svaka budala može da repuje. Baci tri rime i već je reper...
Dobro,nije ni Raka neka jača firma,propali političar,govno SPS-ovo,svirač qrca,matora govnara,i realno,šta će on u ovoj emisiji. Smile

Ma neka je bio u kojoj stranci hoće, ja znam da je prvo pravilo poštovanje starijih ljudi. Neka je Raka i džukela, a čini mi se ok čovek, Đus nema pravo da mu se tako obraća, on nema godina koliko Raka ima škole. I on treba nekome da bude uzor, idol mladih... Nije ni čudo da nam je zemlja u kurcu kad nam je idiot od majmuna VIP zvezda...

Ракун ће да победи Smile Smile
Šta mu rekao Djus,-Imaš dupe od 20 kvadrata,pošto kvadrat u centru". Smile Smile Smile

Smile
Каже, помери се види ти се само стомак, тако нешто...
Мада је и овај ђус индијанчина на квадрат Smiley 1
Jeste i Djus je indijančina,ali Djus je klinac,a ovaj je mator čovek,od Djusa se to i očekuje,vidiš da je istripovan,ali ova matora govnara,šta on bre tu izigrava,propalo političarsko govno,sabrao 60 godina u dupe i on se trti po televiziji,da neće da pravi karijeru,marš bre kući,i on i Miloš i Zorica,tri gada,svako na svoj način,a posebno su mi gadni ti propali političari. Smile Smile Smile Smile

Đus u životu nije klinac. Ima sigurno oko 30ak godina, ako ne i jače, a to ne priliči ni osobi od 7 da se tako ponaša.

Raka kralj  Smile

Meni se cini da je jako dobar i veseo covek ali kad takav poludi .... Smile Smile

I u nekom kurcu ti i ja da se složimo...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Apple iPhone 7
@borkes
Citat
ja znam da je prvo pravilo poštovanje starijih ljudi

except Bojanić  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Ma dobro, Bojanić je budala... I jesam za to da ga zajebavaju - ali na fin način. Ovo u lice "Majmunčino, pederčino, kurčino i palčino" - to je čist bezobrazluk. Ja sam oca izgubio skoro, ali da je njega tako neko prozivao, pogotovo da ima facu kao majmun (Đus), bio bih mu plastik fantastik hirurg Ljubiša Livac. Izmenio bi mu lični opis, majka ga ne bi prepoznala... Đus samo pokazuje da je džukela bez kućnog vaspitanja...
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
borkes
To oko poštovanja starijih ljudi je veoma diskutabilno,prvo,ako Djus nije klinac,šta ima onda da ga poštuje kao starijeg,drugo,starijeg poštuješ dok se i on tako ponaša,ako on prekine da se ponaša u skladu sa svojim godinama,tu prestaje odnas mlađi stariji,treće,nekada i stariji nisu u pravu,godine nisu garancija da je neko pametan,ili da je u pravu,četvrto,ovo je šou emisija,ako se Raka uhvatio u kolo sa mlađima,pa šta je očekivao,da onn deli naređenja a oni da slepo slušaju,tamo nema odnosa stariji mlađi,svi su tu zbog para,željni slave i to je to,kakvo poštovanje nekih matorih olupina. Smile

Pa ne može matori da dozvoli sebi da vređa nekome majku,i jel to priliči matorom čoveku,bez obzira koliko je bio iznerviran. Smile

Raka je poštenjačina,pa je tu zbog klikera,a ostali su pokvareni pa su tu zbog para. Smile Smile Smile Smile

« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 22:44:22 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Gagi: Anabela me je uništila

GAGI Đogani otvorio je dušu Nemanji i Mileni i izneo do sada nepoznate detalje u vezi s njegovim razvodom sa Anabelom. Iako je posle njene nedavne posete zaplakao na sav glas, potvrdivši glasine da je i dalje zaljubljen u bivšu suprugu, frontmen „Fanki Džija“ kao da je nekako doznao za pevačicinu izjavu od pre nekoliko dana da se udaje za Mladena Radulovića, pa je opleo po njoj.

- Ona je u javnosti, uz pomoć medijskog klana koji joj je naklonjen, stvorila sliku žrtve, a mene je predstavila kao narkomana, siledžiju koji probleme rešava pesnicama… Niko nije hteo da objavi drugu stranu medalje, a hteo sam da pričam – započeo je ispovest Gagi, otkrivajući da ga je Anabela dovela do prosjačkog štapa, napustivši ga usred promocije novog albuma.

- Priklonila se Saši Mirkoviću, koji joj uzima 25 odsto od honorara, a mene je šutnula kao vašku. On joj se, navodno, našao u teškim trenucima posle razvoda, a gde sam ja bio prethodnih 15 godina. Stvorio sam je, a ona me je gotovo uništila. Nijednog trenutka se nije pitala imam li para, kako ću za kratko vreme da joj nađem zamenu, snimim album i dignem se iz pepela. Zbog nje sam upao u dug od 25.000 evra, srozala mi je sliku u medijima, ali vratiću dugove i preživeću – ispričao je Gagi, dodajući da ne može da prepozna Anabelu, kojoj je bivši dečko isprao mozak.

On ju je, tvrdi Gagi, nagovorio da s njim ne potpiše ugovor kako bi posle razvoda nastavili poslovnu saradnju, a mešao se i oko raspodele imovine.

- Zahtevala je da joj dam 60 odsto od zajednički stečene imovine, a kada sam je upitao zašto, rekla mi je: „Tako misli moj dragi“. Kunem se u decu da je tako bilo. Na stranu to što sam bio onakav kakav jesam, nisam zaslužio ovoliku količinu nepravde. Doživeo sam da mi u luna-parku daju tri besplatne karte za decu i Anabelu, a za mene nema. Kažu: „Loš si“. Njoj je i dalje stalo samo da se ona ne ukalja u javnosti, pa me je pitala zašto lažem da smo se tukli stolicama, a tukli smo se… Ne mislim ništa ružno o njoj, morao sam samo da izbacim ono što me duže vreme jede iznutra – rekao je Gagi, priznajući da je na „farmu“ došao kako bi se iščupao iz emotivne i finansijske krize.

Izvor: Novosti

Nemanja i Milena kivni na Draganu

Nakon što je Marija Šerifović, kada je u ponedeljak posetila farmu, poručila Mileni i Nemanji da prestanu da se svađaju i ružno ponašaju jer se to ne dopada publici, njih dvoje su upali u frku pa su brže-bolje počeli da se pravdaju. Za sve su okrivili Nemanjinu bivšu – Draganu.

Eto, opet smo mi loši. Mi smo divni prema Dragani, a ispadamo loši. Eto, Gagi, mi čak nećemo ni da se ljubimo pred njom jer ja znam kako bi meni bilo na njenom mestu – pričala je Milena, a Gagi je klimao glavom i potvrđivao da je Dragana veoma drčna devojka, te da nema stav i karakter.

Nemanja kome su do sada za ružno ponašanje bili krivi Sajko, Maca, Vlada, zadruga, mediji i svi ostali, sada je ponovo našao žrtvu na čija će leđa da svali sve svoje greške.

- Zbog nje ja ispadam loš na kraju, a štitio sam je od novinara. Pa, Milena i ja smo krili vezu da njoj ne bude teško – ponavljao je Nemanja više za sebe, vrlo nervozno.

Milena ga je smirivala:
- Ljubavi, ti si toliko dobar i povlačiš dobre poteze, a na kraju ispadaš loš. Dragana je ovde ušla s nekim predrasudama, ma ne valja, ljubavi, biti dobar – branila se Milena, pokušavajući da objasni svima kako su oni dobri, a Dragana loša.

Svi prisutni su se složili, a Nemanja je potom počeo da besni.
- Išao sam u muzičku školu, svirao sam harmoniku, klavijature. I onda dođe Dragana i zbog svađe između Milene i mene svi bacaju drvlje i kamenje na nas. I šta je to, ja se od malena mučim i onda neka bivša devojka postane VIP ličnost – negodovao je Nemanja.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 193 194 196 197 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Maj 2026, 20:24:42
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.