Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 18:00:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908240 puta)
Hronicar svakodnevice

Ja sam flat ali unutrašnji brojčanik otkucava

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Jer ima na you tube snimak pljuvanja Zoke po Milosu?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Nakon priče da ga je Zorica trovala hranom, tačnije da je od Mace "uzela neku supstancu i stavila je u vodu", Miloš je na sebe navukao gnev još jednog učesnika rijaliti šou programa Farma.

Reč je o njegovoj koleginici koju "zna sto godina", koja mu je prodala, odnosno poklonila kuče koje je kasnije "preprodato" prvom čoveku Granda, Zorici Brunclik.

Psovke, prozivke, kletve, način su komunikacije "najstarijih" učesnika rijalitija. Sve je počelo u ponedeljak, pri proglašenju novih sluga. Miloš se te večeri "osećao loše, kao da ga neko truje", a na tapetu je bila Zorica.

"Gaji kuče da te ujede", bila je rečenica koju je Zorica izgovorila nekoliko puta od tad. Poslednji put, kada je Miloš Bojanić nacrtao Zoricu, tačnije njenu karikaturu sa metlom poput veštice i potpisom "Čuvaj se njenog zagrljaja", a onda spomenuo i njenog bivšeg supruga kojem ona, navodno brani da vidi svoju ćerku.

"Sram te bilo! Džukelo jedna! Jel ovde mesto da pričaš takve stvari i lažeš!? Džukelo jedna pedofilska!", vikala je Zorica na Miloša.

"Pa šta ti je? Ko laže? Sedi čovek i plače mi, kaže ona mi ne dozvoljava da vidim ćerku...", peckao je Miloš Zoricu za njenog ivšeg supruga Ljubu Kešelja.

"Pa šta tebe briga ko šta priča, kakve to veze ima sa tobom da to pričaš ovde!? Džukelo jedna, moja ćerka je punoletna, udata...Moj suprug će te tužiti! Jel hoćeš muž moje ćerke da te prebije", nervirala se Zorica, a Miloš je hladno i smireno nastavljao da je provocira.

Nakon što su se izvređali na osnovu izgleda, godina, uspeha, kao i političkog angažovanja zbog kojeg je Zorica Brunclik navodno dobila stan, a "uspela da završi i par fakulteta", pevačica ga je pljunula. Dva puta.

Bivši prijatelji nisu jedini koji su se "isprozivali". Tu su i bivši ljubavnici...odnosno Nemanja koji je izneo svoje mišljenje o Dragani...ponovo.
ZAŠTO JE DRAGANA UŠLA NA FARMU?

Prvo mu nije dobro sredila kuću i nikada neće preboleti što je lepši od nje, a onda...

Muški deo Farme misli da bi bilo pošteno od Dragane da "već jednom prizna da je ušla na Farmu zbog Nemanje", tačnije Maca misli da je Grand balerina tu kako bi "nanela duševni bol Nemanji što ju je ostavio zbog Milene".

"Ona nije VIP, ona je jedino bila redovan gost u mom krevetu dve godine", zaključio je Nemanja.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
ajme majko ..  Smile

ovo je stvarno vise .. sramota
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Miloš Bojanić dobio je kuče na poklon od Zorice Brunclik a onda ga prodao Saši Popoviću za 1200 maraka.

Nakon što je Ognjen pitao Miloša da li je istina da je od Zorice na poklon dobio psa kojeg je potom prodao Saši Popoviću, folker je rekao da je zapravo kuče kupio za 1.000 evra (maraka) a onda ga poklonio direktoru Granda.

Zorica je sve vreme MIlošu govorila da laže, dok je u neverici slušala njegove izmišljotine.

Rasprava je trajala sve dok se, na opšte zadovoljstvo ostalih farmera, Saša Popović nije umešao u celu priču i potvrdio da mu je Miloš zaista prodao kuče za 1200 maraka.

Nakon što je uhvaćen u laži Miloš se pravdao činjenicom da je mnogo godina prošlo od tog dogadjaja i da je jednostavno zaboravio šta se desilo.

Izvor: SrbijaNet
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Milos je dno dna ali ova Zorica je i njega presisala svojim prostackim ponasanjem. Sto sad na Milosevo podjebavanje nije dostojansteno odgovorila kao sto je glumila dva meseca "damu na nivou" umesto ovog jadnog pljuvanja! Hvali se sa svojom decom kako je postuju a nisu hteli ni preko poruke da je pozdrave, samo joj se obratio onaj prasac Kemis i kuce   Smiley 1 Ona i Milos kao da su neki rod, jer ne zna se ko je gori  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla AlexaToolbar alxf
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 245
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Hahahahaha,prajsles breeeee   Smile Smile Smile

Zorka vice : ja imam 2 vakulteta i ja sam daaaama ....a kocijas iz Sugubine ima manire,jok ona  Smile
Samo ne kapiram kako se masa raje lozi na izjave ovih likova koji su s konca i konopca,zivot proveli po birtijama ,imaju sto afera/razvoda/muljaza ... iza sebe .

Na onoj farmi  naj likovi su onaj matori sto svrne povremeno,Proka, i ono magare u stali...    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 510
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
SonyEricsson K550i
Hahahahaha,prajsles breeeee Smile Smile Smile

Zorka vice : ja imam 2 vakulteta i ja sam daaaama ....a kocijas iz Sugubine ima manire,jok ona Smile
Samo ne kapiram kako se masa raje lozi na izjave ovih likova koji su s konca i konopca,zivot proveli po birtijama ,imaju sto afera/razvoda/muljaza ... iza sebe .

Na onoj farmi naj likovi su onaj matori sto svrne povremeno,Proka, i ono magare u stali... Smile

To si upravu Proka je genije zajedno sa magarencetom!

Ova Zorica cetri muza promenila, to normalnoj osobi govori kakva je ona "zena", pa kako onda moze da se toliko kurci i uzdize sebe!!! Jos kad je cujem da govori onim bebecim glasom, razmazotina jedna, treba nju dobro nasamarati  Smile  Uuuuuuufffffffff od ranog jutra sam se iznervirala sa debilima, jebem ti i farmu i one na farmi  Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2010, 07:58:14 od m@c@ »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
coolrunner rekla je lepo Vujaklija, lepo se culo nemoj da preterujes sad. Milos nije znao da kaze glamurozno, ako si to hteo da kazes.
Sandra ti si neka nezgodna cica?

jesam nezgodna ako bi me neko pljunuo u facu ...sanse nema da je ne bih zavalila  Smile

@cool...rekla je vujaklija  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Отаџбински ЗБОР - Млада Србија

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3169
Zastava Novi Beograd... Blokovi...
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy Ace Plus
Hahahahaha,prajsles breeeee   Smile Smile Smile

Zorka vice : ja imam 2 vakulteta i ja sam daaaama ....a kocijas iz Sugubine ima manire,jok ona  Smile

Na onoj farmi  naj likovi su onaj matori sto svrne povremeno,Proka, i ono magare u stali...    Smile

Ма онај Прока који се појави на 5 минута недељно ме највише и нервира... А за ово остало си потпуно у праву... Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Jun 2010, 08:50:02 od Snake01 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 575 576 578 579 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 18:00:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.