Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 21:33:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 908281 puta)
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Sony xperia
Drzite se teme, necu nikoga zasebno opominjati. Moze se desiti da se nekome zacas zacrveni natpis da je udaljen.
Bez prozivki i vredjanja clanova.
« Poslednja izmena: 17. Jun 2010, 22:40:47 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 
Voleo bih da ova farma traje vecno....zauvek.....stalno....da nikoga od aktera nikada ne puste napolje, a TV prenos moze a i ne mora  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
samo sam chekao kad ce masnokosi gad, dok je sedeo pored patoloshkog lazova i slushao raspravu
izmedju njega i baba jule, da izvuche iz nosa svoju omiljenu poslasticu i da malo prezalogaji koju slinu. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC One
Kako mu je Bojanic stao u nos?  Smile Smile Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Kako mu je Bojanic stao u nos?  Smile Smile Smile

Smile
znash ti na shta sam mislio. bojanic je govno nije slina. Smile Smile

Maja: Novac sa “Farme” za ulepšavanje

Maja Odžaklijevska (56) priznaje da ne pamti kada je imala više para poslednjih godina, nego posle izlaska sa “Farme”. Dva i po meseca nije imala nikakve troškove, sačekale su je dve i po penzije, a uskoro će dobiti i pozamašan honorar za učešće u najgledanijem rijaliti šou programu.

Ona ne krije da živi teško, kao i većina penzionera u Srbiji.

- Naravno da se od penzije ne može živeti. Zato sam i ušla na “Farmu”, da bih popravila finansijsku situaciju. Pošteno sam zaradila novac na imanju, kao što sam sve u životu pošteno zaradilo. Nikada mi nije padalo na pamet da jurim sponzore, kao mnoge. Da se razumemo, skromna sam žena, ne treba meni mnogo, ali sada ću moći da pomognem i ćerkama – iskrena je Maja.

Koliko ste novca zaradili učešćem u “Farmi”?

- To ne mogu da vam kažem, jer mi je ugovorom strogo zabranjeno da govorim o honoraru. U svakom slučaju, imaću dovoljno novca čak i za plastičnu operaciju. Mogu da uradim fejs lifting i da se rešim ožiljka koji sam zaradila na imanju. Nekada sam bila samo lepa žena, a sada sam lepa žena sa ožiljkom. Ne znam, dođe mi čas ovako, čas onako, sve zavisi od raspoloženja. Ali, presrećna sam što više u mom životu nema kopanja i riljanja!

Šta vam kažu ljudi otkako ste napustili imanje?

- Kažu da sam mnogo psovala. Nije to ništa koliko sam mogla da psujem. Ne bi to tako bilo da me nije izluđivao onaj čovek što je nekada išao kroz Novi Sad noseći svinje na leđima, švercujući ih iz Bosne. Svašta sam na estradi doživela, ali to… Ipak, zadovoljna sam sobom ne umem da se dodvoravam i da podilazim, niti sam to ikada činila, ni po koju cenu. Činjenica je da sam se uvek teško uklapala u sredinu.

Šta ste naučili na “Farmi”?

- Neki ljudi su zaključili da nisam plakala. Nisam, moje suze su presahle, jer sam se u životu mnogo isplakala. Uvek sam bila žena borac, ali sam sada rešila da se promenim i da budem samo žena. To sam naučila od Zorice Brunclik.

Da li ćete nastaviti da držite privatne časove pevanja Mileni Ćeranić?

- To što smo se Milena i ja sukobile na “Farmi” – oprošteno joj je. Rekla sam ja njoj ružne stvari, uvredila je ona mene, ali sve je bilo u afektu. S obzirom na broj časova koje je imala kod mene, sjajno je napredovala. Ona odlično peva, ali se nekako stidi da to pokaže. Verujem da će se osloboditi. Izrazila je želju da i dalje radimo zajedno, pa ćemo se dogovoriti.

Izvor: Vesti online
« Poslednja izmena: 17. Jun 2010, 23:20:49 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Zorica je pljunula Miloša

Zorica je razgovarala sa Draganom pa joj je rekla da se razočarala što ona i Mina kao žene nisu reagovale kada ju je Miloš udario. Objasnila joj je da je očekivala da se one solidarišu sa njom jer bi ona to uradila da se njima tako nešto dogodilo. Dragana se pravdala da ne želi da se meša u njihov konflikt i da gleda svoja posla a Zorica joj je rekla da se svi trude da budu neutralni ali da nekada treba izneti svoj stav.

Objasnila joj je da Miloš manipuliše sa njom i da nije primereno da se ona od njega ne odvaja i da ga podržava u svim situacijama. Dragana je opet rekla da se ona druži sa svima i da gleda svoja posla a Zorica je rekla da je takva njena ravnodušnost vređa.

Mina i Miloš su radili u štali pa je Mina negodovala što je Raka sad pred kraj odustao od štale pa ona mora umesto njega da muze krave. Posle se Dragani žalila da je Miloš naporan kada navali na nešto i da su od rane zore uradili puno posla.

Miloš je za zadatak portret jednog farmera izbarao Zoricu i nacrtao je sa metlom i velikim nosem. Pored je napisao čuvaj se njenog zagrljaja pa je svoj rad pokazao Mini i Dragani. One su mu rekle da je preterao sa karikiranjem nosa a on im je pokazao kako ona podigne nos ujutru kada se probudi i kad pozdravlja ukućane.

Zorica je čula Miloševo objašnjenje da je nacrtao kao vešticu i jako se naljutila. Najviše joj je smetalo što je on jeo njene kiflice a tako je nacrtao i još se hvalio pa mu je rekla da hrani kuče da je ujede. On je rekao da je mislio da je Mina pravila kiflice i da ona zaista liči na vešticu što je dovelo do žučne svađe. Raspravljali su se oko udarca koji se desio pre neki dan gde je Miloš tvrdio da je ona želela da iscenira fizički kontakt ali joj nije uspelo a Zorica mu je odgovarala da i nije muškarac kada ga je ona nosila po sobi. Miloš je hladno i smireno nastavio da je provocira a Zorica se sve više nervirala. Napadi su postajali sve ličniji, vređali su se na račun izgleda, godina, posla i uspeha a kada je Miloš počeo da spominje njenog bivšeg muža Zorica je pobesnela i rekla mu da ne spominje ljude koji nisu prisutni. Pošto on nije želeo da prestane ona ga je pljunula. Miloš je samo nastavio da se raspravlja a svađa je dobijala na intezitetu. Miloš je spominjao stan koji je ona dobila dok je bila politički angažovana a ona mu je poručila da će ga za tu uvredu tužiti. Posle su se raspravljali da li su uopšte i bili prijatelji i ko je koga i zašto postavio za slugu. Miloš je naglasio da je znao da mu je ona najžešći neprijatelj a ona mu je više puta rekla da treba da ga bude sramota i da je običan lažov.

Zorica je posle rekla da nije mogla da ostane hladnokrvna i da sluša kako je on upoređuje sa vešticom a jede njene kiflice. Dodala je da iako se on služi svim sredstvima ne sme da joj dira porodicu kao što je to radio Firčiju. Miloš je rekao da je dobro pročitao pravilnik i da može da spominje porodicu u kontekstu igre.

Miloš je Mini i Dragani rekao da je ova svađa bila pokušaj iznuđivanja fizičkog kontakta i da Zorica sada koristi sva sredstva. Rekao im je da moraju da se oglase jer ga ona naziva pedofilom i da reaguju. Mina mu je rekla da su oboje preterali i da on nju dira u porodicu a ona mu vraća uvredama na račun njegove mlade žene. Dragana mu je rekla da ne želi da se meša i da se ne pronalazi u tim izjavama da je on pedofil kao i da ne želi da reaguje.

Svi farmeri misle da je Dragana ušla na Farmu zbog Nemanje i po nekom zadatku kao i da je uspela u svojoj promociji. Nije im jasno kako će joj popularnost koristiti u profesiji za koju se školuje a ona misli da joj se pružila velika šansa i da joj je želja bila da je ljudi upoznaju. Maca i Firči misle da bi poštenije bilo da je rekla da je ušla da bi Nemanji nanela duševni bol i vratila mu što je ostavio zbog druge devojke. Nemanja misli da ona nije vip i da je jedino bila redovni gost njegovog kreveta dve godine.

Zvanični sajt farme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 294
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.197.11
mob
Siemens 
Bojanić uhvaćen u laži!
Miloš Bojanić je uhvaćen u laži - folker je izjavio da je poklonio maltezera Saši Popoviću, što je direktor „Granda" demantovao!

U laži su kratke noge... Miloš slagao da je Popoviću poklonio psa
Naime, na pitanje gledalaca „Da li je istina da ste psa, kog ste dobili od Zorice Brunclik, prodali Saši Popoviću za 1.200 maraka?", Bojanić je na „Farmi" odgovorio:
- Ja sam od Zorice kupio psa za 1.000 maraka, a Saši sam ga poklonio. On ga je kasnije dao majci. Zorica je na to besno reagovala:
- Lažeš! Sve potomke te sorte, kojih je bilo 16, poklonili smo onima koji su ih želeli. Ne znam šta si sa njim uradio i da li si ga Popoviću prodao, ali znam da sam ti ja kuče poklonila!

Nakon toga, voditelj Ognjen Amidžić najavio je reklame. VIP seljaci su mislili da nisu više u programu, pa je Miloš promenio izjavu.
- Bilo je davno. Ne znam tačno šta je bilo - rekao je Bojanić.
Ognjen je zatim pročitao poruku koju je poslao Saša Popović! Direktor „Granda" naveo je da je od Miloša kupio kuče, a farmeri su dugo likovali što je Bojanićeva laž otkrivena. Inače, Popović je nedavno u emisiji „Narod pita" prepričao ovu situaciju.
- Davno sam za 1.200 maraka kupio psa od Miloša. Kasnije sam saznao da je tog psa dobio na poklon - rekao je Saša.
Miloš i Zorica juče su se vređali na račun izgleda, godina, posla i uspeha, a kada je Bojanić spomenuo njenog bivšeg supruga, ona ga je pljunula. Bojanić nije stao i prozvao je Zoricu za stan koji je dobila dok je bila politički angažovana, a ona mu je poručila da će ga zbog toga tužiti.

Nemanja: Dragana je bila VIP samo u mom krevetu!
Nemanja ne može da se pomiri sa činjenicom da je njegova bivša devojka Dragana tako dugo opstala u rijalitiju.
- Koji mi je ona VIP?! Jedino mesto u kome je bila redovni VIP gost dve godine je moj krevet - rekao je Nemanja cimerima Maci i Firčiju, koji smatraju da je balerina trebalo otvoreno da kaže da je ušla da bi bivšem dečku nanela duševnu bol, jer ju je ostavio zbog druge žene.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC 

Nemanja: Dragana je bila VIP samo u mom krevetu!

obicno su te tako drvene u krevetu VIP  Smile
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11187
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.5.6
mob
Samsung Galaxy S10
bojanic je govno nije slina. Smile Smile

Konačno  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
bojanic je govno nije slina. Smile Smile

Konačno  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
shto konachno? pa ja odavno pricham da je on govno i tu se slazemo! Smile
ne slazemo se oko fecea, mace i mine. Smile
takodje ne mogu da pravdam niz postupaka drugih farmera prema bojanicu, tako da se verovatno i tu
razilazimo. uostalom mislim da i sam mozesh da konstatujesh da su ti postupci bili potpuno kontraproduktivni.
isto tako nisam na strani nemanje koji pljuje po svojoj bivshoj, jer smatram da je to dno. to shto je ona
ushla na farmu je verovatno po instrukciji popovica, chija je rech u grandu presudna. pored toga negde sam
prochitao da je i dobro placena za ulazak, pa ne vidim razlog zashto da ne zaradi. uostalom popovic je u nekoliko
navrata rekao da su nemanja i milena znali unapred da ce na farmu uci i vlada i dragana.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 574 575 577 578 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Feb 2026, 21:33:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.