Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 16:46:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 420 421 423 424 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 927286 puta)
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC 
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Odakle Mileni ovolike Sesi  il je fotomontaza?  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Since 06.01.2006.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6140
Zastava Bor, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Nokia Lumia 630
Citat
MILOŠE, TI SI ZA ZOO-VRT
Pevać Aca Lukas u otvorenom pismu žestoko odgovara Bojaniću i naziva ga "muflonom" i "govećom glavom"!

Povodom prozivki koje je pevać Miloš Bojanić nedavno uputio na račun Ace Lukasa, poznati folker odlučio je da mu odgovori putem otvorenog pisma, koje Kurir ekskluzivno prenosi. Bez skraćenja i cenzure!

"Žao mi je što ću u ovom pismu biti malo više direktan nego što je primereno, ali to je neophodno da bi me onaj kome je upućeno dobro razumeo. Nadam se da mi čitaoci zbog toga neće zameriti:

Gospodine Bojaniću,
Zaista nisam imao nameru da vas svojom izjavom uvredim, ali pošto sam kao zvanićni član beogradskog žirija "Grand festivala" dobio novinarsko pitanje da se izjasnim o najgoroj pesmi i najgorem nastupu na festivalu, sasvim je bilo prirodno da kažem svoj sud. Bez uvrede i sa najboljom namerom, vaša pesma (ako to može da se nazove pesmom!) bila je daleko najgora, što je izraz prilično blag za kvalitet iste.

A što se tiče vašeg scenskog nastupa, mogu dobronamerno da vam postavim pitanje: Imate li nekog ISKRENOG prijatelja koji vam je rekao da vam je nastup čak ne ni na nivou nego ispod nivoa nižerazrednog cirkusa?! I, da li vam je neko rekao da ste tih dana bili predmet sprdnje svih onih koji su gledali festival? Ako nije, evo ja vam kažem, iako vam nisam prijatelj.

No, povodom mog suda i mog mišljenja vi ste dali sebi za pravo da se u medijima javite sa uvredama i to vrlo smešnim, izmišljenim i nebuloznim, što me od vas i ne čudi, pa reših da vam uzvratim "istom merom" (mada ja to ne mogu kao vi, ja to radim mnogo bolje s obzirom na drastičnu razliku izmedju vašeg dvocifrenog i mog trocifrenog koeficijenta inteligencije).

Gospodine Bojaniću,
Pogrešio sam i ovom prilikom se izvinjavam kada sam rekao da je vaš nastup za zatvor, jer, kao što rekoste, imao sam priliku da budem nekoliko meseci u istom i tamo sam shvatio da takve primerke kao što ste vi tamo ne primaju jer postoji specijalizovana ustanova koja se zove zoološki vrt, gde se takvi slučajevi mogu videti i to uglavom u onom delu gde su mufloni.

Što se tiće vašeg brkanja izmedju mirisa i smrada, gospodine, moraću da vam donesem kolekciju parfema koje koristim poslednjih dvadesetak godina da bih vas uverio u to kako nije jedini miris na svetu "miris" štale a sve ostalo smrad. Mislim da bi svakodnevno mirisanje od četiri do šest sati dnevno po jedne vrste parfema možda urodilo plodom.

Nažalost, niske uvrede jednog takvog intelektualnog patuljka navele su me na to da pogazim svoju reč koju sam dao da se više nikad neću prepucavati ni sa kim, a najmanje sa kojekakvim imbecilima preko medija i da takvim beznačajnim likovima neću davati besplatnu reklamu. Elem, ipak mislim da ovaj reklamni prostor koji vam ja omogućih nije ništa u odnosu na onaj koji vi već imate. Naime, u svim prehrambenim prodavnicama diljem naše domovine vaš mio lik smeši se sa rafova, sa raznoraznih konzervi goveđeg gulaša!

Što se tiće pominjanja našeg sporenja od pre nekoliko godina, prilikom čega ste izjavili da je meni bio potreban prostor u medijima da bih se promovisao tako što bih se prepucavao sa vama i vama sličnima, moraću da vas podsetim na jedan sitan detalj: ja sam u to vreme samo na jednom beogradskom koncertu imao nešto više od 25.000 ljudi (ako ne znate, a verujem da ne znate da brojite, pitajte nekog koliko je to!).

To vam je otprilike onoliko da, kada tu cifru podelite sa, recimo, pet, dobijete cifru koja pokazuje broj ljudi koji je vas posmatrao ukupno na svim vašim nastupima tokom cele vaše "GRANDIOZNE" karijere, ukljućujući i svadbe, sahrane, ispraćaje, useljenje, razvode, postavljanje kuće pod krov itd.

I na kraju, kad pomenuste posedovanje kuća, to jest nekretnina koje ja nemam a vi imate, svaka čast! Znate, da sam ja poslednjih 20 godina imao dnevni trošak kao vi (pola marke ili četvrt evra), imao bih barem desetak istih, ali, verujte mi, ni u jednoj ne bih imao toalet sa dve WC šolje! Putujući po svetu trebalo je da uočite razliku izmeću WC šolje i bidea, pa da, shodno tome, to uradite i u svom domu, a ne tako površno pa da vam se desi takav peh sa ugradnjom dve šolje u jednoj prostoriji. Baš me zanima kako izgleda to idilično veliko nuždanje u paru.

No, mislim da je bilo dosta, žao mi je što u ovu vašu glupost ubacujete i vaše sinove, koji su, uverio sam se u to, dobri i čestiti momci, pa, na svu sreću, dobismo demanti one narodne da "iver ne pada daleko od klade". U vašem slućaju, iveri su odleteli daleko od klade! SREĆOM, jer ne znam kako bi naša mučena estradna scena pretrpela duži boravak još dve iste ili jedinke slične vama na njoj!" DALEKO BILO!

Pozdrav!
Aleksandar Vuksanović - Aca Lukas
P. S. Ako poželite da me tužite, Prvi opštinski sud je u ulici Slobodana Penezića Krcuna! Za vašu informaciju, tamo prolaze tramvaji, ali bez brige - ako se sapletete o šine, neće vas ubiti struja!

MILOŠE, VI STE ŠIZOFRENIćAR!
Aca Lukas replicira Milošu Bojaniću i naziva ga dnom dna, bednikom i imbecilom!

Estradni rat se nastavlja! Aca Lukas u još jednom otvorenom pismu oštro replicira Milošu Bojaniću, a Kurir ga ekskluzivno, kao i prethodna dva dana, prenosi u celosti. Bez skraćenja i cenzure!

Gospodine Bojaniću,
Stvarno nisam imao nameru da vam odgovaram, jer sam siguran da sam dovoljno rekao u svom otvorenom pismu od pre neki dan. Međutim, ono što ste uradili u vašem školskom sastavu (vi ste to nazvali otvorenim pismom) klasičan je kriminal. Da li ste vi svesni da narkomaniju ne propagiram ja, nego vaša glupost i vi?! Izjavljujete i lažete da je čovek koji je idol ogromnom broju ljudi, koji ima armiju obožavalaca, koga omladina kopira i obožava, "kralj kokaina" i da se ponosi time što je narkoman.

Da li ste vi svesni da ste ovim što ste izjavili možda dotakli nekog od mnogih mojih obožavalaca da proba drogu?! Stvarno ste savršeno glupi ako ste moje javno priznanje da sam koristio kokain shvatili kao hvalisanje. Ne, ne... Ne želim da pomislim da u mojoj blizini živi takav debil! Vi ste u stvari izuzetno podli i pokvareni. Budite sigurni da svojim imbecilnim člankom nećete pokvariti ono što znam da sam postigao u borbi protiv narkomanije.

Ja imam ogroman broj obožavalaca (za razliku od vas, koga ni u svojoj kući svi ne obožavaju), pa sam zbog njih, ali i zbog svih drugih, bio dovoljno hrabar (nažalost, jedino ja) da javno izađem i kažem kroz kakav sam pakao prolazio, a sve sa željom da deca koja me obožavaju poslušaju moju priću i ni po koju cenu ne uđu u tako nešto. Hteo sam svima da kažem da treba da znaju šta ih čeka ako uđu u to zlo, hteo sam da podstaknem one koji su već u takvim mukama da krenu mojim putem - na lečenje.

Ako sam bar jednog mladog ćoveka svojim priznanjem spasao ovog zla, ja ću biti ponosan! E, to sam ja pričao, glupi gospodine Bojaniću, i govorio o drogi, to i sada govorim i uvek ću govoriti... jadni gospodine Bojaniću. I to je jedina istina! Dovoljno ste, tj. savršeno glupi da biste mogli da shvatite kakvu ste, zapravo, vi napravili propagandu za narkomaniju koristeći moje ime i želeći da mi se osvetite za onaj tekst u kome sam vas upropastio.

Jer, vi ste jedan običan glupan. I još nešto - da imate sluha, onda biste znali da ja ne pevam pesmu "Kralj kokaina", nego grupa Mobi Dik. Ali, vašem retardiranom sluhu je sve isto. Vama je i zvuk parne lokomotive pesma! Moja pesma se ne zove "Belo", nego "Dijabolik" (kakva koincidencija, kao da je vama posvećena), i u njoj se belo spominje samo kao belo odelo i nema baš nikakve veze sa drogom. Smatram da ste sa mnom mogli da se prepucavate oko bilo čega drugog, ali ne i da se bavite jednom tako opasnom temom i da vređate ljude koji su u problemu ili koji se bore da izađu iz tog problema. SRAM VAS BILO! VI STE JEDNO DNO DNA, JEDAN OBIČAN BEDNIK I ŠIZOFRENIČAR!

Hajdemo malo o muzici. Ako sam rekao da vam je pesma loša, zašto mi niste odgovorili istom merom pa pokušali da naćete neku zamerku u njoj. Naravno da to niste mogli jer ste, kako i sam kažete, završili elektrotehnićki fakultet (što me jako ćudi, gledajući u vašu sliku), a od muzićkog obrazovanja jedino imate kasetofon u kući.

Gospodine Bojaniću, ne da sam kompetentan da ocenim vašu ili bilo čiju pesmu, nego sam među kolegama, u koje vas ne računam, jedan od najkompetentnijih. Iz prostog razloga zato što sam završio i nižu i srednju muzićku školu, čak upisao muzićku akademiju - odsek klavir, zato što sviram pet instrumenata i zato što sa ponosom mogu da kažem da sam muzičar - I TO KAKAV. Zato što sam sa 19 godina svirao u najpopularnijoj rok grupi u staroj Jugoslaviji i zbog mnogo, mnogo, mnogo drugih razloga, vi ispadate glupi i smešni kada uopšte i pomislite da pričate o meni kada je muzika u pitanju.

Što se tiče razlike između mene i vas u muzici, možete samo da se pokrijete ušima (ako su vam male, pozajmite ih od žene) i da se stidite! Jer, ja sam za vas veliki muzičar, umetnik i velika, za vas, nedostižna zvezda (mislim da nema potrebe da ovo obrazlažem i argumentujem jer to svi znaju), a vi ste, gospodine Bojaniću, samo jedan običan inženjer koji peva. Na potpuno pogrešnom polju našli ste da se sa mnom takmičite, jer sam u muzici za vas VASIONA!

Pa, vi čak ni note ne znate, a od instrumenata svirate usisivač i biciklu. Uzgred, nikada nisam krio da sam uzimao i obrađivao grčke pesme, a vas pozivam da kažete ako smete ko je kompozitor vaše pesme sa "Grandovog" festivala. Gospodine Bojaniću, vi ste jedan obićan lopov i lažov, jer ste na tom festivalu pevali tuđu, obrađenu pesmu, to niste prijavili i trebalo vas je eliminisati, što bi za vas bilo jako dobro. No, niste imali sreće da vas izbace.

Ko je loš čovek, govori i to koliki ste vi ološ kada naplaćujete smeštaj svojim prijateljima na moru. Raspitajte se, DOMAĆINE, šta se prića sve o vama. Ne znam zašto vam je potrebno da se sa mnom prepucavate kada dobro znate da ste unapred poraženi u bilo kojoj disciplini. A vi baš zapeli da me vređate, i to na najniži i najgluplji naćin, pa se onda ljutite kad vam se ljudi smeju i zovu vas goveđom glavom (šta ste tražili, to ste i dobili).

Gospodine, ja Bojaniće ne mrzim. U mom životu skoro da i nema ljudi koje mrzim, jer da bih nekog mrzeo, on to kod mene mora da zavredi. Ne smatram vas takvim kvalitetom da bih vam ukazao tu čast da vas JA mrzim. Vi to nikada ne možete da zaslužite kod mene, jer ste vi jedno veliko ništa, falsifikovani kič milioner, pa imali ne 22, nego 222 kupatila. Vi ste tuga i sramota ove zemlje, i ako nekoga treba zabraniti, onda treba zabraniti vas, jer se bavite poslom za koji niste kvalifikovani.

Džaba vam sve to što imate kada ceo život živite u zabludi da ste neko i nešto, a u stvari ste niko i ništa. I, ako je neko prolazan, onda ste to vi (vi ste odavno prošli). A ako mislite da je uspeh u UMETNOSTI to što će iza vas ostati velika kuća (kič čardak), onda niste normalni! Kada umrete (želim vam da živite 100 godina), ime Miloša Bojanića će se pamtiti dok ne poskidaju umrlice sa bandera. Vaša muzička zaostavština će biti muzički stub, koji verovatno imate u kući.

O imenu ACE LUKASA, kada je muzika u pitanju (a i sve ostalo), trebalo bi da govorite s poštovanjem. Jer, imali ste tu priliku i čast da o muzici polemišete sa, za vas, MUZIČKOM VELIČINOM, iza koje neće ostati čardak ni na nebu ni na zemlji, nego ime

ALEKSANDAR VUKSANOVIĆ - ACA LUKAS i njegove pesme!
P. S. Više vam neću odgovarati. Evo, već drugi dan jedan mali miš oduzima mi celih 10 minuta da mu napišem odgovor.

Evo zbog ovoga su Govnarica uveli na Farmu, znaju tacno da ovakva stoka ne moze a da ne udara najnize moguce..Lukas je (kao i Firchi na farmi) sve lepo rekao...

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Jun 2010, 18:58:20 od Darkman030 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Odakle Mileni ovolike Sesi  il je fotomontaza?  Smile

uradila ih je skoro  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ja ih na farmi bas nisam primetio  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Aktiviraju se samo kad razmislja.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 
Aktiviraju se samo kad razmislja.

o...? Smile

verovatno joj nemanja rekao da ih "prelepi" ko u virdzini  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Oni da su Milosa prcali kao sinoc i pokazivali kako treba svu njegovu zlobu i pakost i bolesnu zelju da pobedi odavno bi on sebe srozao ali nisu,sada da li je kasno ne znam ali treba da nastave u istom ritmu inace ce govedo da pobedi sto bi bio veliki poraz zdrave pameti.

Mislim da je i pink produkcija malo uvidela da bi se izblamirali da zli patuljak pobedi pa su sunoc pustili sve sto je i trebalo da puste narocito ono da mu je Firci rekao -1,2,3-  sto nije istina pa su usred te lazi hobitove pustili snimak od tog prepodneva kada je najnormalnije rekao Milosu da uradi nesto a on posle lagao da mu je receno na kraju-1,2,3-.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
da se ja pitam .. niko od ovih ne bi dobio ni dinara ... sve u humanitarne svrhe ... pa nek se pitaju sto nisu pobedili ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 420 421 423 424 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Maj 2026, 16:46:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.