Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 15:36:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 929289 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
E vidis devojcice ja tebe nisam vreddjao da si takva i onakva i ti vredjanjem nas koji smo na strani Milosa se stavljas u kontekst za koga Milosa optuzujes sto te dovodi u ravnu sa njim.

Isti ste.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Milos je ljudina, naposteniji Srbin koga sam do sada video u zivotu.

Dostojanstven,cestit i ako Srbija hoce da ide ka boljem mora da se ugleda na ljudinu kao sto je on.

Milos do pobede.

Da on vodi drzavu, Srbija bi bila broj 1. u svetu po korumpiranosti  Smile
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
A sada je na nultoj poziciji. To bi bio pad od jednog mesta.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
Citat
Što se Miloša Bojanića tiče, svako kome je on favorit za mene je slep, gluv i retardiran.
На једној страни ти се неко гади,а онда имитираш и помашање и говор и мисли тих истих које презиреш.
Нешто ми ту није у реду? Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
E vidis devojcice ja tebe nisam vreddjao da si takva i onakva i ti vredjanjem nas koji smo na strani Milosa se stavljas u kontekst za koga Milosa optuzujes sto te dovodi u ravnu sa njim.

Isti ste.
Vodi ga kući možda će ti se tad otvoriti oči i uvidiš da će jednog dana i Sotona kleknuti na kolena pred njim. Otelotvorenje zla u ljudskom obliku Smile

На једној страни ти се неко гади,а онда имитираш и помашање и говор и мисли тих истих које презиреш.
Нешто ми ту није у реду? Smile
E vidiš meni nije u redu to što ide okolo i psuje svačiju majku, oca i celu familiju na najgori mogući način i da neko i dalje navija za njega. A baš bih volela da vidim kako biste reagovali da te majke, očevi ili deca koje pominje budu vaši.
Nije mi u redu ni to da on javno prizna da je slagao za svoje zdravstveno stanje, da se folira i obmanjuje narod i još izjavi "kako narod voli patetiku" i da on igra na tu kartu i to sve javno prizna a vi i dalje navijate za njega. Tu nešto ne valja, ali sa vama.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 10:55:49 od Eva Jolie »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Ali su jaki i ovi odavde što se "kunu" da prestaju sa gledanjem ovog čuda  Smile
ako mislish na mene, ja sam izjavio da cu se truditi da ubuduce gledam shto manje, shto i chinim.
nisam rekao da cu u potpunosti prekinuti da gledam. uchestvujem ovde na forumu, prochitam vesti
sa raznih sajtova i povremeno pogledam pregled. tolika negativna energija zaista utiche na choveka.
ovo bi pre svega trebala da bude zabavna emisija, a ovo shto se tamo deshava je sve osim zabavnog.

Farmu treba što pre prekinuti

Organizatori očigledno ne drže konce u rukama, te bi „Farmu“ trebalo ukinuti s obzirom na to da se šalje pogrešna poruka – da do 100.000 evra može da se najlakše stigne ukoliko iskažemo ono najgore u sebi. Republička radiodifuzna agencija zakazala je za danas hitan sastanak sa čelnicima „Pinka“ kako bi rešili ovaj problem.

Danas će biti poznati rezultati sastanka, a Srboljub Bogdanović, portparol RRA, kaže za „Blic“ da će oni učiniti sve što je u njihovoj moći da se ovakav sadržaj svede na minimum.

- Pokušaćemo da emiterima skrenemo pažnju na to. Pokretanje postupka je administrativno dugotrajna procedura i ovaj način skretanja pažnje se do sada pokazao kao najefikasniji. Teoretski, ukoliko se proceni da je ovakav sadržaj štetan za omladinu, može doći i do kazne – kaže Bogdanović koji dodaje da je, kada su u pitanju rialiti emisije, ovaj problem veoma specifičan i planetarne prirode s obzirom na to da se, recimo, prenosi uživo ne mogu kontrolisati. S druge strane, tu su i problemi sa zakonskim regulativama.

Problem je u tome što zakon ne definiše šta je pristojno, a šta nepristojno, i koliko god da je nešto vulgarno, jednostavno ne podleže pod paragraf. Nije nemoguće, ali je teško sprovesti – kaže Bogdanović.

Na „Pinku“ je da odluči o daljim koracima, a kako nam kaže Tanja Vojtehovski, portparol Televizije „Pink“, oni su već preduzeli neke mere.

- Producenti emisije su već nekoliko puta razgovarali sa učesnicima da im ukažu na to da je njihovo ponašanje neprimereno i da, uz razumevanje nervozne i afektivnih stanja u koja dolaze, pripaze na ponašanje jer su odrasli ljudi koji moraju da probaju da se kontrolišu. Uz to, zadruga im je nekoliko puta slala pisma koja su javno čitana kroz program i mi smo im sinoć poslali pismo u kome ćemo po zna koji put apelovati da pripaze na ponašanje. Konflikti jesu nešto što se podrazumeva, ali ti konflikti moraju da se reše na drugačiji način, pa bi farmeri trebalo da vode računa o vulgarnostima – priča Tanja i objašnjava da po licenci emisije ne postoje drugačije metode.

- Mi nemamo mehanizam, niti smo po licenci u mogućnosti da izbacimo nekoga zato što psuje. Druga stvar je da mi ne možemo da ih vaspitavamo. Na nama je da ih upozorimo. Ono što je dobra okolnost u svemu ovome jeste da su se ti događaji odigrali posle ponoći kada deca sigurno nisu gledala.

Uprkos neprestanim apelima, farmeri se uopšte ne menjaju, već se sve gore ponašaju. Uslovi na farmi nisu prirodni, i farmeri su očigledno počeli da se „gube“.

- Jedan od glavnih problema rialiti emisija jeste to što nemaju scenario, nema dramaturgije, pa kao takve prete da postanu dosadne. Iz tih razloga ljudi koji proizvode te emisije prave takve uslove koji će stvoriti konflikte i zaplet. Programiran incident je ključna reč – ispričao je za „Blic“ psihoterapeut Zoran Milosavljević.

Izvor: Blic
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 11:07:47 od monk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Smart
Psiholozi upozoravaju: Pašće krv na „Farmi”

Posle izbacivanja Đusa sa „Farme” zbog seksualnog uznemiravanja Miloša Bojanića ogorčeni farmeri svu krivicu svalili su na popularnog folkera! Najekstremniji je bio Gagi, koji je Miloša polivao rakijom i vrištao mu na uvo, kao i Sajko, koji mu je u lice duvao dim od cigarete i pratio ga do spavaće sobe. Psiholozi, bivši učesnici „Farme” i Miloševa supruga Branka Bojanić upozoravaju da bi ovakvo ponašanje u šouu moglo da se završi – fatalno!

Psiholog Žarko Trebješanin kaže za Press da je situacija na „Farmi” krajnje opasna.

- Ovo je igranje vatrom, neljudski i nečovečni eksperiment sa ljudima koji se stavljaju u takve situacije. Opasno je da ljudi danima borave u malom prostoru, jer jednom mora da dođe do nekontrolisanog pražnjenja emocija – upozorava Trebješanin.

Na korak od tragedije

I njegova koleginica Aleksandra Janković plaši se da bi sukobi mogli da se završe tragedijom.

- Toliko psovki, svađa i prozivki u realnosti bi se završilo tučom i potezanjem hladnog oružja! Plašim se da su na „Farmi” na korak od toga da se ta granica pređe! Verbalna agresija nije naivna i često rezultira fizičkom agresijom, pogotovo u maloj grupi sa takvom dozom animoziteta. Zbog ovakve reakcije javnosti očekujem da će producenti rijalitija adekvatno reagovati i sprečiti tragediju – kaže Jankovićeva.

Farmeri koji su učestvovali u prvoj sezoni rijalitija zgroženi su ponašanjem novih takmičara. Najzabrinutija među njima je Sandra Obradović.

Živela sam u toj kući tri meseca i niko ne može da mi kaže da su izolacija i boravak sa istim ljudima razlog za takvo ponašanje. Ne znam da li je to sramotno ili tužno. Gledajući poslednju svađu ne bi me začudilo da se na „Farmi” dogodi neka tragedija! – kaže Sandra.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Kako je juce isao i slihtao se Mini,Pinku,Sasi Popovicu,to je degntantno gledati,bljak bre! Ide za Minom i vice ja sam tvoja ikona,hoces ovo da ti donesem,hoces ono,hoces da okrecim sobu sad?! I onda ide za njim i prica kako ga svi mrze ,kako su ovi ovakvi oni onakvi ,kako narod to gleda...Mina ti moras biti sa pobednikom! Ludak retardirani!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
Citat
A baš bih volela da vidim kako biste reagovali da te majke, očevi ili deca koje pominje budu vaši.
A они су малоумни па не умеју да се бране...
Citat
Nije mi u redu ni to da on javno prizna da je slagao za svoje zdravstveno stanje, da se folira i obmanjuje narod
Не знам о чему се тачно ради,али да има људи који изигравају болесника и лажу,то је свакодневна појава... Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Miloša Bojanića ne podnosi većina farmera. On priznao da ih je slagao za krvni pritisak. Ipak, kaže da je spremio taktiku.

Najstariji farmer nije popularan među društvom na imanju, a situacija se samo dodatno "zakuvala" od žestoke svađe koja je rezultirala izbacivanjem Đusa. Posle izbora sluga i prekora Zadruge farmerima zbog poganog jezika, usledilo je tradicionalno okupljanje u sobi i "Igra istine".

Krenulo je benigno, da bi se brzo pokvarilo razgovorom o Đusu. Bojanić je ponovio da mu nije pominjao majku, i da je, ako postoji snimak koji bi pokazao da je on rekao reč "mater", spreman da odmah napusti Farmu bez ikakvog honorara, čak ako treba i da plati.

Đusova sestra Mina rekla mu je da mu veruje, ali se ipak ogradila da će konačno mišljenje izgraditi kada pogleda snimak.

Ipak, Gagi mu je na to dobacio: "Rekao si mu: 'Neka ti mama skuva jaja'". Bojanić je sačekao svoj red i uzvratio Gagiju: "Je li, Gagi, koliko je 6 puta 9? A koliko je 6 puta 609? Ne znaš, naravno".

Gagi ga je prezrivo pogledao i odgovorio: "Govorio si i da ne znam da čitam i šta imam ja tebi da odgovaram na ta pitanja. Konju jedan, provociraš stalno!".

Ni Miloš Bojanić nije prošao bez testa znanja. Raka Radović ga je "sačekao" i slasno mu postavio pitanje iz njegove oblasti. "Pošto si ti inženjer saobraćaja, reci nam svima: Ako se put menja u funkciji sinus/t kolika je brzina? To je za inženjere tablica množenja".

Bojanić nije hteo da odgovori: "Ma, ‘ajde Rako, pusti to. Ja sam inženjer koji nije toliko obavljao te poslove 28 godina. Ja sam pevač, kakav inženjer...Nemoj ti da pametuješ, Rako".

Raka Radović: "Ne pravim se pametan, sve dok te uvažavam ja ću da se obraćam. Kad ne budem, više neću".

Prethodno su Bojanić i Zorica Brunclik imali raspravu oko toga šta je Miloš mislio pod tim da kad bude rekao ono što ima o njoj "neće joj biti dobro tri dana".

"Zoko, nisam mislio da zadirem u tvoju ličnost, niti u bilo šta što ima veze sa tvojom porodicom. Bila si na mojoj svadbi i ja na tvojoj, od sveg srca. Mislio sam samo na ono što se dogodilo na Farmi. Iskreno, zabolelo me je to što si rekla da sam cicija", rekao joj je Miloš, a Zorica je potom rekla da mu se izvinjava.

Miloš Bojanić je na udaru gotovo svih farmera zbog izbacivanja Đusa. Jedino su Mina i Dragana neutralne, tačnijeneopredeljene. Ostali farmeri su u stilu demonstranata ispisali objekte na imanju raznoraznim grafitima, tipa: "Svi smo mi Juice", ali i "Ko je jeo osiromašeni uranijum izgledao kao: 1. M.B; 2. B.M; 3. Lošmi”.

Milošu je, u međuvremenu, neko bacio kaubojski šešir u blato...

Ipak, on je nastavio da kritikuje i "opanjkava" druge pred Minom.

Za Raku Radovića je rekao da je "propali političar kojeg niko nije video da je oprao zube za dva meseca. Smradina jedna".

"A znaš kome se Zorica Brunclik izvinila u poslednjih 30 godina? Nikome! A večeras je morala meni. Jesi li je čula? Ja bio i pevao i klečao pred njenim detetom i pevao, a mene proziva da sam ja cicija. Ako sam ja rekao da ću da kažem nešto, što se ona plaši. Ma ne dao Bog da sam ispričao, ma ne bi smela izaći", rekao je Miloš u štali Mini, koja ga je prekinula.

"A što si joj onda rekao da nemaš šta da joj kažeš nešto van Farme? Što sad i ti ser***? Ne volim to, nerviraš me", odgovorila mu je Mina.

Miloš joj je rekao: "Ljubavi, ne mogu ti sad ništa ispričati. Kad budemo na brodu, van Farme reći ću ti sve". Ali, Mina ga je opet prekinula: "Ma, ne interesuje me...".

Kad je izašao iz štale, Firči ga je dočekao i počeo da ga vređa.

"Hajde, majmune, igraj, igraj, vrti se kao čigra! Hajde, skači, daću ti pet banki, hajde patuljče, ćelavi, ofarbani...Duvaj mi k*** mekani, ćoravi majmune! Peder**** neopevana što nosiš bele klompe".

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 291 292 294 295 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 15:36:02
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.