Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 19:30:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Ko je vas favorit?

Glasanje završeno: 26. Jun 2010, 01:19:14

Nemanja Stevanović -  Zvezda Granda
0.9%  (3)
Milena Ćeranić - pevačica, devojka ovog prvog
1.6%  (5)
Indira Aradinović Indi  - pevačica
0.3%  (1)
Ivan Gavrilović - 200 na sat
0.3%  (1)
Nikola Sarić - Sajko - učesnik OT
6%  (19)
Iva Smiljanić - voditeljka emisije "Sitija"
0.9%  (3)
Maja Odžaklijevska - pevačica
0.3%  (1)
Radovan Radović - Raka - političar, ex-SPS
7.8%  (25)
Miloš Bojanić - pevač
10.7%  (34)
Gazmet Đogani -  Funky G
1.6%  (5)
Dragan Marinković Maca - glumac
20.7%  (66)
Mirjana Božović  - Miss Srbije
2.5%  (8)
Irena Ibrahimović -  sestra od strica fudbalera Ibrahimovića
1.9%  (6)
Ivan fece Firči  - muzičar, bubnjar EKV, ex-partner Marine Perazić
11.6%  (37)
Marija Šerifović - pevačica, kontraverzna ličnost
2.5%  (8)
Zorica Brunclik  - pevačica, potencijalna ministarka
1.6%  (5)
Dejan Stanković - voditelj emisije
8.8%  (28)
Juice - Cuti dok te...
7.8%  (25)
Dragana Milosevic - Balerina
9.1%  (29)
Vlada Stanojevic  - voditelj
0.6%  (2)
Biljana Secivanovic - pevacica
0%  (0)
Ivan Ivanovic Juice - reper
0%  (0)
Mina Kostic - pevacica
2.5%  (8)
Ukupno glasova: 319
Idi dole
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP Farma 2  (Pročitano 929451 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Što se tiče famoznog pominjanja keve, mislim da nije spomenuo i to je jedna od retkih situacija u kojoj je Blejač nepravedno napadnut. Ne znam koji je q trebalo Đusu da se onako ponaša, da mu se unosi u facu itd. Isto tako i ostali bi trebalo da obuzdaju svoje pogane jezike, jer krajnje je stupidno argumentom: "Puši q" raspravljati se sa nekim. Da su pametni k'o što nisu ne bi ga ni pogledali, niko ne bi ni znao da postoji takva spodoba kao što je Blejanić i odavno bi ispao. Ovako mu pumpaju glasove, a glupi su jer to ne shvataju.

Zbog svega toga pare ne zaslužuje apsolutno niko.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 02:07:52 od bauk13 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 17211
Zastava Peru
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Motorola GLEAM
Ali su jaki i ovi odavde što se "kunu" da prestaju sa gledanjem ovog čuda  Smile

A garant trpe i zadržavaju se da odu do WC-a dok ne počnu reklame  Smile

Šta Vam je bre, pa to je normalno, čovek uživa da gleda tudju bruku, svadju, to mu je u osnovi genetskog koda...

Ništa ovi što su smislili "Farmu" nisu novo otkrili, samo su uboli u srž ljudskih pobuda i poriva i to tresnuli 10h dnevno na televiziju...

Zar piplmetar nije dokaz toga, a u Srbiji se naravno primilo samo tako, ovom narodu su dali baš ono što mu treba, gladnom, jadnom, bez posla da sedi pred televizorom i sladi se tudjom mukom, blamom, pakošću u najizvornijem obliku... zadovoljan što se to ne dešava njemu, srećan što mu ipak i nije sve tako "crno" u životu u poredjenju sa ovim zamorčićima  Smile

Ova predstava će doživeti svoj vrhunac nekim pokušajem ubistva ili sl... vreme je i da se to desi na TV...
Ovo je vreme pomeranja standarda  Smile
IP sačuvana
social share
"Piksi, centrišiii, centrišiii...."

"A be ne moguu, blokišu me"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a

Mislio sam da nema dalje, al ovo što sam čuo na 3:00 prevazilazi i moje najgore noćne more  Smile

IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Gusarska posla...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3655
Zastava The Golden Age of Piracy
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Samsung A14
 Smile 

Treba popa dovest da pokadi ovu ludu kucu..    .. a za ovu Maju posebno egzorcist da se obezbjedi..  Smile

Reality program je u Srbiji stvarno pomjerio barijere... da ne kazem - normalnog i da ne kazem, dotakao dno  Smile

« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 07:04:32 od Black_Pirate »
IP sačuvana
social share
Above _ Beyond - Sun In Your Eyes (chillout video) .mp3
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Strasti oko poslednje svađi na Farmi koja je rezultirala Đusovim izbacivanjem i hitnim sazivanjem sednice RRA su se koliko-toliko smirile. Dovoljno da se izaberu sluge, i da produkcija opomene sve VIP farmere da psovke zamene argumentima

Najčešći komentari gledalaca rijaliti šou programa Farma nakon izbacivanja Ivana Ivanovića u noći između subote i nedelje, (emisiju gledalo skoro dva miliona gledalaca), bili su oni o "vulgarnosti" i "neprimerenom ponašanju" pojedinih učesnika, ali i "pravim krivcima" koji su doveli do poslednjeg incidenta kojeg je produkcija u pismu VIP "seljacima" opisala kao "fizičko i seksualno zlostavljanje".

"Farmeri, u toku noći na imanju je došlo do situacije koju ne smemo da tolerišemo. Na vaše međusobne pretnje i uvrede ne reagujemo, jer smo već mnogo puta napomenuli da je to stvar vaših međuljudskih odnosa, ali smo isto tako rekli da su svaki fizički kontakti strogo kažnjivi i apsolutno zabranjeni. Farmer Ivan je, pored brojnih verbalnih provokacija koje nisu kažnjive, fizički i seksualno zlostavljao farmera Miloša Bojanića, što se na Farmi kažnjava najstrožijom kaznom. Zbog toga što je Ivan večeras hvatao zadnjicu Miloša i stavljao prst na isto mesto, odlučili smo da ga kaznimo – napolje".

Nakon incidenta i izbacivanja, grupa gledalaca koja daje podršku Milošu Bojaniću je navodno planirala da krene na Farmu, a posledice svađe, kao i ranijeg "nedoličnog ponašanja", osetila je i ovonedeljna gazdarica Milena Ćeranić na pijaci. Nju je tokom "kupovine" čuvala policija, građani su joj dobacivali pogrdne reči, a na izlasku je jedna starija gospođa pokušala da je pljune.

Ipak, njihov "posao" i posao produkcije se nastavlja. Dok su se farmeri solidarisali sa Đusom, Maca je priznao da je konflikt bio obostran, ali i da..."Navodna žrtva laže! Beskrupulozno, bezobrazno, bezočno...laže!".

Njegovo mišljenje dele i ostali - "Da je Đus hteo da ga povredi, odvalio bi ga tiganjem po glavi", rekao je Nemanja.

Naravno, sve ove izjave su došle pošto su se strasti smirile. A neposredno nakon Đusovog izlaska...

Nakon ovakvog "sastanka" svi su bili složni - ne kaju se za svoje ponašanje prema Milošu, što zbog Đusa, što zbog njih samih. "To nije problem između Miloša i Đusa, već problem između Miloša i nas ostalih", rekao je Sajko.

Najčešće pitanje koje se postavlja na Farmi je "šta je dozvoljeno", odnosno "kako to da neko sme da psuje mrtvog oca ili majku bez ikakvih posledica". Ipak, pravila rijalitija ne dozvoljavaju samo fizički kontakt... Upravo jedan takav kontakt bi, prema rečima Maje Odžaklijevske, mogao da bude protumačen kao seksualno zlostavljanje.

"Želela bih da aršini budu jednaki ovde na Farmi - i ja sam doživela fizičko i seksualno zlostavljanje kad sam se vraćala iz bolnice. Bila sam nemoćna da reagujem i doživela sam nešto neprijatno...poljubac od Miloša. Ja to smatram perverzijom, i to u meni izaziva gađenje. Ako je aršin za diskvalifikaciju fizički kontakt, onda je to taj kontakt".

Kasnije je došlo vreme da se rijaliti nastavi izborom ovonedeljnih sluga. "Ja ne znam kako je predsedniku države, ali ja se osećam strašno loše sad kad moram da biram sluge", počela je Milena, ali ju je prekinuo Nemanja...

"Ja se prijavljujem, da vratim uslugu, a hoću i da od ovonedeljnog honorara da kupim skuter, jer želim da posle nedelje provedene u štali vidim kako sam lako zaradio pare", rekao je Nemanja.

Ženski sluga je Mina. "To rešenje je bilo najbezbolnije", pravdala se Milena. "Glupo mi je Maju, Dragana je bila sluga dva puta i dosta je...".

Ipak, nije bilo "dosta" - Produkcija, odnosno "Zadruga", poslala je pismo kojim opominje farmere da je "psovki bilo i previše".

"Farmeri, svi ste ušli kao poznate ličnosti i samim tim svaka vaša reč ima težinu i veliku medijsku pažnju. Postoji mnogo različitih načina da se iskaže nezadovoljstvo. U poslednjih nekoliko dana su izrečene najgore psovke i mi apelujemo, zbog gledalaca, da obratite pažnju na rečnik. Ne postoji starosna granica naših gledalaca - ovo gledaju i deca. I vi i mi činimo sve ovo zbog ljudi koji gledaju i ocenjuju sve što radite. Program se emituje nekoliko sati dnevno, a vi ste javne ličnosti, imate i vi decu. Apelujemo da psovke zamenite argumentima kako to priliči javnim ličnostima".

Šou se nastavlja, a pitanja da li u pravilima rijalitija postoji "nešto što se zove emotivna pošteda", "koji su aršini" i šta će na skorašnje događaje reći Republička radiodifuzna agencija, ostaju otvorena.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 
Ja ovo nisam do sada gledao ali cujem svi pricaju o Farmi, pogledah jucerasnji dan....kako se zajebah. Smile
Ovaj Milos Bojanic je totalni Kvazimodo....nisu ni ostali,cast izuzetcima,cvece....ali ovo je takav kamenolom od emisije,oni prosli su bili zlato,za ovu ekipu Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Dum spiro spero

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 5800
Ali su jaki i ovi odavde što se "kunu" da prestaju sa gledanjem ovog čuda  Smile

A garant trpe i zadržavaju se da odu do WC-a dok ne počnu reklame  Smile

Šta Vam je bre, pa to je normalno, čovek uživa da gleda tudju bruku, svadju, to mu je u osnovi genetskog koda...

Ništa ovi što su smislili "Farmu" nisu novo otkrili, samo su uboli u srž ljudskih pobuda i poriva i to tresnuli 10h dnevno na televiziju...

Zar piplmetar nije dokaz toga, a u Srbiji se naravno primilo samo tako, ovom narodu su dali baš ono što mu treba, gladnom, jadnom, bez posla da sedi pred televizorom i sladi se tudjom mukom, blamom, pakošću u najizvornijem obliku... zadovoljan što se to ne dešava njemu, srećan što mu ipak i nije sve tako "crno" u životu u poredjenju sa ovim zamorčićima  Smile

Ova predstava će doživeti svoj vrhunac nekim pokušajem ubistva ili sl... vreme je i da se to desi na TV...
Ovo je vreme pomeranja standarda  Smile

Smile  Smile  Smile

Bravo! U srz!
« Poslednja izmena: 25. Maj 2010, 09:33:06 od player1 »
IP sačuvana
social share
Credula vitam spes fovet et melius cras fore semper dicit - Credulous hope supports our life, and always says that tomorrow will be better. (Tibullus)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 528
Zastava Galaksija-Mlecni Put
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
Milos je ljudina, naposteniji Srbin koga sam do sada video u zivotu.

Dostojanstven,cestit i ako Srbija hoce da ide ka boljem mora da se ugleda na ljudinu kao sto je on.

Milos do pobede.
IP sačuvana
social share
Srbi oprastate svojim neprijateljima, zaboravljate svoje zrtve, Srbi istorija se ponavlja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1064
mob
Nokia 
- Ovo je igranje vatrom, neljudski i nečovečni eksperiment sa ljudima koji se stavljaju u takve situacije. Opasno je da ljudi danima borave u malom prostoru, jer jednom mora da dođe do nekontrolisanog pražnjenja emocija - upozorava Trebješanin.
...
S druge strane, hip-hop scena Srbije u otvorenom pismu osudila je izbacivanje Đusa sa „Farme".

„S obzirom na to da je posle Đusovog izbacivanja Bojanić pričao da ga je popularni rep umetnik napastvovao tako što mu je gurao jezik u usta, skidao pantalone i gaće pred njim, da mu je gurao prst u zadnjicu..., molimo ljude zadužene za to da što pre pokažu javnosti te snimke jer su to vrlo jake optužbe. U suprotnom ćemo biti primorani da pozovemo veliki broj naših članova, simpatizera i poštovalaca na bojkot ovakve emisije, koja s jedne strane propagira nekažnjavanje verske, nacionalne i etničke mržnje, najgnusnije psovke, a sa druge strane drastično kažnjava očiglednu šalu. Takođe, ovo jasno shvatamo kao i napad na celu hip-hop kulturu", navodi se u otvorenom pismu.

...
http://www.farma-srbija.com/Vesti/Bice-krvi-na-Farmi.html
Organizatori očigledno ne drže konce u rukama, te bi „Farmu“ trebalo ukinuti s obzirom na to da se šalje pogrešna poruka - da do 100.000 evra može da se najlakše stigne ukoliko iskažemo ono najgore u sebi. Republička radiodifuzna agencija zakazala je za danas hitan sastanak sa čelnicima „Pinka“ kako bi rešili ovaj problem
http://www.farma-srbija.com/Vesti/Farma-se-prekida.html
-----------------------------
@superir
Citat
Zar piplmetar nije dokaz toga, a u Srbiji se naravno primilo samo tako, ovom narodu su dali baš ono što mu treba, gladnom, jadnom, bez posla da sedi pred televizorom i sladi se tudjom mukom, blamom, pakošću u najizvornijem obliku... zadovoljan što se to ne dešava njemu, srećan što mu ipak i nije sve tako "crno" u životu u poredjenju sa ovim zamorčićima
која је алтернатива овоме?
за маторе ме много и брига.
греота је што деца ово гледају.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple iPhone 4
Činjenica je da u ovoj Farmi nema osobe koja zaslužuje da dobije novac.
Jedno vreme pomislih ova Mina nije loša, međutim kako vreme teče tako počinjem da shvatam da je u kontaktu sa Milošem samo iz koristi jer je  ubeđena kako će on pobediti pa je na njegovoj strani kako bi osvojila drugo mesto i 50.000 eura jer ona ipak "mora da misli na dete".
Što se Miloša Bojanića tiče, svako kome je on favorit za mene je slep, gluv i retardiran.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 290 291 293 294 ... 728
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Maj 2026, 19:30:55
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.