Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 111387 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Apple iPhone
1 smart = 1 MB
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Tako li je? Jos ne pogledah na sajtu. 'fala Vi koleZa Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Ne vaze poskupljenja, kao ni pojeftinjenja. Sto mi ide u prilog. Za 24 meseca znam na cemu sam..

Ovo sam zaboravio da pomenem. Obzirom na silne price o poskupljenju fiksne telefonije (kada sam planirao da potpisem ugovor), pa i price da ce to poskupljenje pratiti i mobilni operateri kao i price da ce doci do poskupljenja kada se privatizuje Telekom, prvo pitanje je bilo - sta se desava ako dodje do promena cena?

Odgovor - sta potpisete to placate dok traje ugovor, bez obzira na promene cena.  Smile

Citat
E sad' ono zaokruzivanje je zeznuto ako samo pola minuta ili minut traji razgovor.

To sam i ja mislio, posto sam imao prastari paket koji je obracunavao sekunde posle prvog minuta. Medjutim, kada sam pogledao i video da vise ni jedan od vazeci paketi koji se mogu uzeti kod svih operatera nema obracun po sekiundi, vec su svi presli na zaokruzivanje, bilo mi je svejedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Sony xperia
Nisam mislio na to. Nego je isplativije, ocepis razgovor, pa i taj zaokruzeni smart kao manji procenat u duzinu razgovora. Npr 5 minuta razgovor, nego ako je pola minuta. Jos je ostalo ljudima ono, ae mobilni je, pa se samo jave i odmah prekidaju. Smiley

Sto rece za fiksni, veruj, otkako sam to uzeo, jos se nisu uhvatili za fiksni fon da pozovu. Jedino ako neko pozove. Sem toga, jedna je kartica u onaj mali poklon telefon ( sin je djipio fon Smiley ) i neka zovu koliko zele. Kada istrose, drugi broj je kod mene, pa neka nastave. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

"Ako kanis pobijediti ne smijes izgubiti"

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 191
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Evo da se i ja ukljucim u temu.Imam Telenor broj skoro 11.godina,lep sestocifren,jedan od prvih...Ovih dana gledam ponude operatera i VIP je definitivno najpovoljniji a usput imaju i telefon koji mi treba a ne mogu da ga uzmem u Telenoru jel sam uzeo pre nesto manje od godine uzeo Nokiu X2 i sad naravno ne mogu ponovo dok mi ne prodje ugovor.Opet,zbog njihove trenutne bar meni smesne ponude ne dolazi u obzir da uzimam jos jedan Telenor broj.Verovatno se ne bih ni bavio nekim drugim operaterom ali kad sam bacio pogled na cene resio sam da uzmem VIP postpaid 325 koji bi zadovoljio moje potrebe.E sad,za razliku od drugih ljudi ja volim i moj broj i trenutni pozivni a neki ljudi s kojima se retko cujem i dalje imaju taj broj i ne menja mi se nikako.Opcija prelaska ne dolazi u obzir jel naravno traze da im platim sve racune do kraja ugovora tako da sva ta prica oko promene operatera je po meni malo prenaduvana bar na postpaidu jel je vecina ljudi vezana ugovorom.Posle listanja teme mislim da mi je najbolje uraditi sledece:otici u Telenor i uzeti manji paket i videti da li i sta traze oko neke doplate zbog X2 koja je uzeta uz jaci paket.Sledece,otici u VIP i obaviti sve a izaberem 060******.Ono sto mi se opet ne svidja kod Vip-a je to sto izgleda nema sestocifrenih brojeva.Ima li neko informaciju o tome?
« Poslednja izmena: 10. Jul 2011, 21:29:43 od misterija021 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Nema sestocifrenih, brojevi koji pocinju sa 1 i 2 su rezervisani za firme, biraju se brojevi od 3 pa nadalje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
U VIPu nema šestocigrenih.

Nećeš mći da uzmeš manji paket u telenoru od onoga ua koji si potpisao dvogodišnji ugovor.

Guraj sada tako, pa kada dodje vreme isteka obaveze, onda gledaj šta je aktuelno i šta je trenutno najpovoljnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung S8 Plus
Ja mogu reci da su me ljudi iz Vip-a prijatno iznenadili jednim svojim postupkom. Nesto sam ih zamolio, dopisivali smo se na mail-u i izasli su mi u susret. Ne bih zeleo da ih dovodim u mogucu neprijatnost, pisanjem o cemu je rec. Samo mogu reci da svaka cast i zaista je lepo videti tako nesto i u ovoj drzavi.

Tesko da ce me neko odgovoriti u buducnosti da ih se okanem. Pa da se i desi neka neprijatnost, necu biti uveren da je namerno, vec, desi se.

Sa moje strane, svaka cast za Vip.  Smile Smile

Мени је стигао рачун за јун 175 динара а потписао сам уговор(уз телефон) уз тарифу постпејд 325 која се плаћа 1168 дин. Назовем ја да проверим и каже ми оператер, господине,закључили сте уговор 20 јуна па због тога не плаћате пун износ   Smile   А потрошио сам око 80 мин, 89 порука и око 50 мб   Smile  И још ми каже...ако вам још нешто није јасно ту сам да вам помогнем. Изненадио сам се пријатно... Не волим да хвалим оператере али....   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
Samsung S8 Plus
Evo da se i ja ukljucim u temu.Imam Telenor broj skoro 11.godina,lep sestocifren,jedan od prvih...Ovih dana gledam ponude operatera i VIP je definitivno najpovoljniji a usput imaju i telefon koji mi treba a ne mogu da ga uzmem u Telenoru jel sam uzeo pre nesto manje od godine uzeo Nokiu X2 i sad naravno ne mogu ponovo dok mi ne prodje ugovor.Opet,zbog njihove trenutne bar meni smesne ponude ne dolazi u obzir da uzimam jos jedan Telenor broj.Verovatno se ne bih ni bavio nekim drugim operaterom ali kad sam bacio pogled na cene resio sam da uzmem VIP postpaid 325 koji bi zadovoljio moje potrebe.E sad,za razliku od drugih ljudi ja volim i moj broj i trenutni pozivni a neki ljudi s kojima se retko cujem i dalje imaju taj broj i ne menja mi se nikako.Opcija prelaska ne dolazi u obzir jel naravno traze da im platim sve racune do kraja ugovora tako da sva ta prica oko promene operatera je po meni malo prenaduvana bar na postpaidu jel je vecina ljudi vezana ugovorom.Posle listanja teme mislim da mi je najbolje uraditi sledece:otici u Telenor i uzeti manji paket i videti da li i sta traze oko neke doplate zbog X2 koja je uzeta uz jaci paket.Sledece,otici u VIP i obaviti sve a izaberem 060******.Ono sto mi se opet ne svidja kod Vip-a je to sto izgleda nema sestocifrenih brojeva.Ima li neko informaciju o tome?

Као што је већ неко рекао, нема шестоцифрених...Не може број да почиње са 1, 2 и 8... И не може да буде број нешто као 2233445, значи не могу баш скроз једноставни бројеви. Мој број се завршава са 800, тако да ипак може нешто да се искомбинује  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
Meni oba broja počinju na 1. Mada jedan ima skoro dve godine a jedan godinu ipo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 59 60 62 63 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.