Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 110692 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Sve si već sam rekao .....

da li ti je istekla ugovorna obaveza?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
HTC One
Dupliraj duple smartove

Odmaram od foruma ali svratih posle dugo vremena samo da ukazem na jednu zanimljivost za koju vas VIP nece obavestiti  Smile

Kako je od kraja meseca maja do danas doslo do promene cene paketa, svi koji su sklopili ugovor sa VIP-om i iskoristili promociju duplih smartova, mogu ih dodatno duplirati.

Ja sam uzeo Smart 550 (1100 kada se duplira) koji je tada kostao 1490 dinara. Kako sada paket Smart 1100 kosta 1490din a pritom se sada uz smart pakete dobija i 1000 minuta u VIP mrezi, pomislih kako mi se isplati da predjem na vecu tarifu.*

Otisao sam da se raspitam u poslovnicu sta i kako i saznao sledece – dok god je korisnik koji je uzeo promociju duplih smartova pod ugovornom obavezom, svaka veca tarifa na koju predje se takodje duplira.

Lepo sam potpisao ugovor o prelasku na vecu tarifu (za iste pare, 1170 din posto imam 25% popusta jer nisam uzeo telefon), i od 1. decembra imam 1100 smartova + 1100 bonusa/dupliranih, kao i (to je bilo dodatno iznenadjenje) 1000 besplatnih minuta u VIP mrezi.

E sad, ovo je za Smart 550 posto se cene poklapaju. Ako bi neko zeleo da predje sa paketa Smart 1100 na Smart 2200, morao bi da doplati 400din mesecno jer je tada Smart 1100 bio 2490din a sada je Smart 2200 2990din. Ali i to je mala cena obzirom da se dobija ukupno 4400 smartova i 1000 minuta u VIP mrezi.

Nadam se da sam pomogao i da ce neko iskoristiti ovu pogodnost i profitirati. Idite u poslovnicu i uvericete se u gore napisano.  Wink

*prelazak na vecu tarifu tokom trajanja ugovora je besplatan, iskoristio sam rupu sto prelaska prakticno nije ni bilo jer je ista mesecna pretplata.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Znam za to. Jos pre neki dan prilikom placanja racuna mi je potvrdio decko koji tamo radi. Kada sam u toku promocije uzeo smart 550 imao sam dodatnih jos 550. Posle sam podigao na 1100. I to na inicijativu momka koji tamo radi. Jer je u standardni paket dodat smart 1100. Kaze da to promenimo. Jos tada se i dodatni smartovi povecali. Tako ispada da do kraja ugovora imam 1100+1100+2000 minuta u Vip mrezi. Kako ce biti nakon isteka ugovora, ne znam. Mozda bude neki povoljan paket ili promocija.
Zena ima isto smart 1100 uzet u toku promocije duplih smartova.
Deca, cera i sin, po smart 550+2000 min u Vip mrezi.

Ostaje nam samo da ocekujemo kada ce nam mozgovi "prokuvati". Smiley

@Coolrunner
Mislim druze da nije 1000 dodatnih minuta, vec 2000 za Vip mrezu. Bar je meni tako receno.
« Poslednja izmena: 04. Dec 2011, 10:38:36 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
jel zna neko da li telefon sa nemackog VIP-a moze da radi na nasem VIP-u bez dekodiranja ?
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 19:13:16 od gottago »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
Browser
Opera 10.54
Imam problem sa vip internetom i mrezom.
Pre ned dana sad uzeo post paket i zatrpzio prenos broja iz mts sto je odobreno i danas uradjeno. Do danas je radilo sve kako treba. A sad kad idem na internet posle par min surfa, net se zakoci a tel postane nedostupan, a i ja ne mogu nikog da zovem niti da saljem poruke.pise greska na mreži. Siguran sam da nije do tel jer je na mts radilo kao sat.
Zvao sam korisnicki servis i rekose mi da osvezim mrezu podesavanjem na rucno biranje,gasi tel pali,automasko,gasi tel pali. I kao to je to. Al opet isto.
Pa ako neko ima predstavu do cega je molim za savet. Hvala .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Kao visegodisnji Telenor(Mobtel) korisnik, razmisljam da mozda prensem broj u VIP. Interesuje me da li kod njih postoji neki paket kao sto je kod Telenora Prenesi paket, koji omogucava da se neiskorisceni bespplatni minuti i poruke prenesu u sledeci mesec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ne prenose ništa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
Apple iPhone 6S
Steta, mislio sam da predjem mozda kod njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung s5230
Smart postpaid paketi su bas zbog toga i napraveljni. (da se nista ne prenosi, vec da se sve iskorsti u toku meseca)
Tako da mu to dodje slicno kao prenesi, kad vec mozes da kombinujes  Smile
IP sačuvana
social share

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ, АКО ТРЕБА ЈА И ЖИВОТ ЋУ ДА ДАМ, ЦЕО СВЕТ НЕК ЗНА ДА ПАРТИЗАН ВОЛИМ ЈА!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 136
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Pozdrav forumasi!Interesuje me da li mogu na jedan ugovor da uzmem dva racuna i dva fona?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.