Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: VIP 060/061 - Pitanja i odgovori!  (Pročitano 111023 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
U Pozarevcu?? Pa evo vec 2 dana prolazim pored prodavnice koja se nalazu u Zemunu u Glavnoj. Od ranog jutra, 7h pa do 20h je red ispred prodavnice... I sta sam ja sad trebao da radim? Da napravim novu temu gde cu da pricam o ljudima(seljacima) koji su dosli da uzmu n95  Smile
I ja se slazem oko toga da oni uzimaju samo da bi bili glavni u svom gradu, selu... I nisu ga uzeli samo zbog toga, vec zato sto postoji nekoliko reklama za taj telefon i zato sto je telefon 1din.  Smile A nisu ni svesni koliko treba da placaju svaki mesec, znaci svaki mesec po 3000din+PDV, sto je 3540din. puta 24 meseca, to je 84 960  Smile  Sto je oko 1000e... A nov n95 je oko 500e

A zašto ci stavio cigana pod navodnike? Zar nisu cigani?
Zato sto se neki cigani vredjaju tim nazivom, vole da ih zovu romi.
« Poslednja izmena: 24. Okt 2007, 18:14:31 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Mož' da vole šta 'oće, oni su cigani. Čak šta više, znam dosta dosta njih koji mrze naziv romi  Smile Smile Smile Kažu to su oni što se šlihtaju gadžovanima, a oni vole da budu cigani. (gadžovani, to smo mi, belci  Smile)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 
Да вас не бих ја смиривала, боље сами дођите себи!!
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
milane zasto stalno racunas 3000 puta 24 kada svi znamo da te tri haljade se placaju 1500 minuta razgovora + 1500 poruka izgleda da neko vas placa da pisete protiv vip.a jos nesto da vam kazem da vam nije tih seljaka u gradu bi pomrli od gladii zato ne vredjajte seljace jer su oni veca gospoda od vas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
A zasto ja imam utisak da si ti zaposlen u VIP-u, da si se na Bureku aktivirao bas kada je VIP pocinjao sa radom u Srbiji, i da si na Bureku sa zadatkom da siris VIP-ovu propagandu, ,za sta si verovatno solidno placen?
« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 00:18:11 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone
A zasto ja imam utisak da si ti zaposlen u VIP-u, da si se na Burek registrovao bas kada je VIP pocinjao sa radom u Srbiji, i da si na Bureku sa zadatkom da siris VIP-ovu propagandu, ,za sta si verovatno solidno placen?

i ja imam taj utisak  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N90
milane zasto stalno racunas 3000 puta 24 kada svi znamo da te tri haljade se placaju 1500 minuta razgovora + 1500 poruka izgleda da neko vas placa da pisete protiv vip.a jos nesto da vam kazem da vam nije tih seljaka u gradu bi pomrli od gladii zato ne vredjajte seljace jer su oni veca gospoda od vas
Nije 3000 vec koliko kapiram 3600 tj., malo manje jer se dodaje i 18% PDV, zar ne? Nego, ti razgovori i poruke koje dele jer se to moze opipati, jer ce to nahraniti nekoga, izleciti bolesnog, obuci promrzlog, zagrejati kucu ili stan, stvoriti bar privid trosenja resursa koje treba platiti ili je to najobicnija prodavnica magle i tu se naplacuje brbljanje kroz etar koje nisata pride ne trosi od resursa operatera i zato mobilne kompanije i obrcu milijarde? Mogu oni da poklanjaju i 10000 minuta i nista nece izgubiti vec ce samo dobiti N_O_V_A_C, dok ce svi ostali poklonoprimci dobiti glavobolju na kraju meseca od toliko nagomilanih racuna i nikakvu korist.
Bolje da covek sacuva tih 3600 dinara svakog meseca i svrati do prijatelja i komsije pa fizicki zasednu uz vrucu i razvezu pricu a da nikome to sto pricaju i trose vazduh ne moraju da plate ni paru.

IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC ONE
... evo ja sam uzeo u Telenoru N73 za 16.000 dinara prošle godine u novembru sa obavezom 24 meseca uz tarifni paket pro 400 (320 minuta ka 063 i 80 minuta ka ostalim mrežama + 400 sms mesečno uz pretplatu 1.400+pdv ) i mogu reći da sam se gadno za*ebao , tih 320 nikad ne potrošim onih 80 uvek prešišam , poruka plafon 300 pošaljem (znači 100 ostane neiskorišteno) ... nepotrošene minute nemogu preneti  Smile

da me je koštala N73 1 dinar nebi se bunio nego 200 evra i još 24 meseca obaveze za nešto što ne potrošim ... jbg  Smile

naravno u pretplatu ne ide : gprs , mms , sms prema inostranstvu , pozivi prema inostranstvu ... tako da mesečni račun daleko premaši pretplatu  Smile

... lično mislim da treba 10 puta razmisliti i videti dali se to uopšte isplati ... meni ne  Smile

... naravno telenor je kasnije uveo pakete prenesi 50 . 125 . 250 -  al jbg ... kasno  Smile

sa druge strane kad nam istekne ugovorna obaveza , redovne platiše će Telenor i ostali moliti za novi ugovor ... davaće oni i N100 džaba samo da ostanemo pretplatnici  Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
E, zato ja strpljivo strpljivo čekam... Iako već dugo dugo imam postpaid, još se nisam obavezao  Smile

"Ostaću slobodan, neću se vezati..."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung Galaxy S8
Dzedzao sam do 16h u redu ispred VIP-a u Kralja Milana 25. Situacija je sledeca:

Za tarife Postpaid 60 i 150, telefoni mogu da se uzmu jos uvek za 1 dinar ali uz dva dokumenta sa slikom.
Za tarife Postpaid 325 i 1500, telefoni mogu da se uzmu samo ako se plati pretplata za prvih deset meseci, tj 11800din odnosno 35400din (cene sa uracunatim PDV-om). Takodje su obavezna 2 dokumenta sa slikom.

Ovo su verovatno uveli zbog vec pomenutih cigancica na nekoj od tema Smiley Kada se baci na papir, bar po meni - i dalje se isplati ova varijanta sa uplatom za 10 meseci. I dalje si na "dobitku". Cekam platu pa cu taman da razmislim do 1. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 69
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.