2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:47:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja?
Federer
25%  (2)
Djokovic
75%  (6)
Nadal
0%  (0)
Marej
0%  (0)
Vavrinka
0%  (0)
Kirijos
0%  (0)
Neko od ostalih
0%  (0)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vimbldon 2018  (Pročitano 26669 puta)
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Ja nešto očekujem 3:0 možda sam još pod utiskom ovog meča, ali tako mi se čini. Isto bih očekivao i Nadal da je prošao
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider

Ne volim ni ja Spaniju al jedan od retkih OK ljudi mi je Nadal Smile Ja sam vise okrenut Portugalu....
Iako mrzim Portugal u fudbalu vise nego Hrvate Smile

Ja ne volim Španiju u košarci valjda zbog tog rivalstva s nama, al fudbal mi je broj 1, odrastao sam uz to Raul, Real, španska liga, ekspanzija kad sam ja krenuo fudbal stvarno da kapiram tamo neka 96/97/98

Tada sam ja navijao za Valensiju i Gaiska Mendietu Smile I Mancester........I Lids Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957

Јесте Рафа генерално професионалан и ок, али опет је ганци
Smile Ti si u onom delu Srbije koji irealno mrzi Španiju, imam ja te ljude i u svom okruženju koji nikako ne mogu da shvate kako je moguće da navijam za Real i za Špance u fudbalu

Хехе јесам јбг, ја њих сматрам најодвратнијом спортском нацијом, сурово али тако је јбг. У кошарци си већ рекао, плус су до зла Бога антипатични, наместили су оно против Италијана 2013. да би ишли на нас... У фудбалу како да их волим? Већини им је особина да се пренемажу, фолирају, буне код судија и дижу фрку, чак и поред тога што од истих тих судија неретко имају подршку. Неко би рекао као Италијани, можда, али Италијани то раде са много више стила, некако се мање примети, бар ја тако мислим... Са том Шпанијом ни некадашња Југославија није имала нека искуства: она срамота од пенала на 17 метара од гола, и оно гестикулирање ваљда Хуанита, након чега је добио флашицу у главу. Smile Прилично су иритантни јбг, у свим спортовима, па и тај Рафа је исто антипатичан иако је ван терена тотално одсутан. Ја рецимо не знам ништа о његовом приватном животу, што је свакако плус иако ми је антипатични бик препун снаге. Реал је већ нешто друго, њега исто мрзим али на другачији начин. Smile То је клуб и то је другачије, мање-више објаснио сам већ једном своју нетрпељивост према том клубу (фудбалском), и не може баш да се поистовети са Шпанијом толико јер у самом Реалу Шпанци су мањина у односу на остале.

А најјаче од свега је што су нам по менталитету 50 пута ближи од ове "цивилизоване господе" из средње и западне Европе, али ето очигледно имају и нешто што их разликује од нас. Smile

И да, Шпанци су међу првима почели са увожењем играча, и то им траје све до данас. А рецимо пре годину-две у фудбалу су као били за то да се прекине с тим, које лицемерје јбт. Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2018, 01:45:26 od 1286zenabre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Meni je košarka samo izuzetak gde ih ne volim, fudbal i rukomet pratim Španiju.

Ne volim ni ja Spaniju al jedan od retkih OK ljudi mi je Nadal Smile Ja sam vise okrenut Portugalu....
Iako mrzim Portugal u fudbalu vise nego Hrvate Smile

Ja ne volim Španiju u košarci valjda zbog tog rivalstva s nama, al fudbal mi je broj 1, odrastao sam uz to Raul, Real, španska liga, ekspanzija kad sam ja krenuo fudbal stvarno da kapiram tamo neka 96/97/98

Tada sam ja navijao za Valensiju i Gaiska Mendietu Smile I Mancester........I Lids Smile

Lids? To verovatno kad su igrali LŠ pre raspada, Dejvid O Liri i Li Bojer, ne sećam se više nikoga iz tog tima. Dobro Valensiju su svi voleli pa i ja, bilo je tu još timova Deportivo sa Tristanom i Makajem, Kuperova Majorka sa Tristanom i Lukeom, pa kasnije Majorka sa Etoom, Rasing sa Salvom i Munitisom, Rajo Valjekano u onoj ludoj sezoni sa Mićelom, Sevilja sa Ramosom, Deni Alvešom i Žulio Baptistom, Sosijedad sa Darkom Kovačevićem i Nihatom koji jure titulu, Savo u Saragosi, Rajklardova Barsa jedina koja mi se dopadala sa Etoom Larsonom i Ronaldinjom, kasnije Anrijem itd baš strašna liga i super igrači, dobar fudbal pre svega....
« Poslednja izmena: 15. Jul 2018, 11:54:00 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Rio Ferdinand, Alan Smit, Vudgejt, Mark Viduka, Hari Kjuel, Robi Kin i kapiten Lukas Radebe! De ste toga ne secas Smile Smile

Kad pocinje ovo danas? Preklapaju mi se sportovi opasno na TV-u Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2018, 11:55:26 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Naravno sad kad kažeš znam, ali da se setim, a da ne guglam nema šanse samu ovu dvojicu

Preklapaju se sigurno osim ako Novak ovog nenormalno ispraši, a i to će se preklopiti 15.00 Novak 17:00 ustaše
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Moto GP je u 2, pa taman........Vimbldon ce malo da trpi jbg, svetsko je svetsko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
Rio Ferdinand, Alan Smit, Vudgejt, Mark Viduka, Hari Kjuel, Robi Kin i kapiten Lukas Radebe! De ste toga ne secas Smile Smile

Polufinale LS sa tim timom kad Valensija dominirala i zamalo uzela istu. Odlican tim.

Inace nece valjda i ovom drvoseci da dozvoljava da osvaja Slemove ko sto dozvoljavao Vavrinki. Nadam se.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2018, 12:27:49 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Odvaljuje ga Djokovic kao sto je i logicno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
БРАВО ЛЕГЕНДО!!! Smile Smile Smile

Најдражи гренд-слем који је икад освојио!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 00:47:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Vimbldon

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.038 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.