2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:58:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja?
Federer
25%  (2)
Djokovic
75%  (6)
Nadal
0%  (0)
Marej
0%  (0)
Vavrinka
0%  (0)
Kirijos
0%  (0)
Neko od ostalih
0%  (0)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vimbldon 2018  (Pročitano 26606 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Јесте Рафа генерално професионалан и ок, али опет је ганци јер је Шпанац и сивоња је најобичнији и није немогуће да се допингује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Toliko mi je bio pun kurac medijske nalozenosti na Federera da sam slavio kada ga je Nadal dobio na Vimbldonu kao da mi brat rodjeni igrao. Dobro ne bas al kontate poentu Smile

I drkao bi guzonja svajcarca deset godina i osvajao titule preko njega da se Djokovic nije pojavio i poremetio im tu rivalsku idilu. Eto zasto gotivim Nadala vise nego nego Federera.

Federer nikada Nadala nije dobio na Roland Garosu. Djokovic jeste Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2018, 00:45:57 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 7150
Ma, to za doping neki pisali i za Novaka, posle one brutalne pobede protiv Nadala svojevremeno u Dohi, koliko mi se čini  Smile  Smile  Smile, ali je to, izgleda nemoguće dokazati, te se mogu smatrati samo kao neke pretpostavke, ovaj insinuacije  Smile  Smile  Smile Nego, da se sam Novak 2 godine nije glupirao i potrošio ih na svakakve budalaštine koje su izaivale tešku krizu, danas bi mu samo nebo bilo granica, iako možda još uvek nije kasno, ako se u nastavku karijere maksimalno fokusira na sportske ciljeve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
А тешко неког готивити више него Федерера... Мада капирам ја Федерерове фанове, он им је најбољи икада и зато га готиве, најлепши тенис ово оно, али нека имају у виду да човек има негативан однос са овом двојицом, па онда нек опет суде је ли најбољи икад. Мислим, то најбољи икад је увек баш субјективно, тако да је све то питање ко је најбољи икад, али да је Федерер најкоректнији то никако. Темпирао је декица сад да издоминира на трави, а попушио од Ћорића јебеног и од Андерсона. Smile Али бесна фаца кад је пуко од Ћорића - непроценљиво. Smile

Је ли Нолету и даље онај Пепе гмаз у тиму, или га је отерао у три лепе где му је и место?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Pa pravila su da se nastavi mec pod istim uslovima, a Viskovic rece da je Novak bio kul sto se tice otvaranja.
Sad, ako je bila dezinformacija, svejedno. U svakom slucaju po pravilima su organizatori postupili.

A Nadal je smeker, ja licno ga iskreno vise cenim nego Federera.

Smatram cak i da je bolji teniser
Ne Novak je rekao da je bio za krov, ali da je poslednju reč imao organizator, da nije insistirao

Mene iskreno osuševio držanjem nakon poraza, baš gospodski

Јесте Рафа генерално професионалан и ок, али опет је ганци
Smile Ti si u onom delu Srbije koji irealno mrzi Španiju, imam ja te ljude i u svom okruženju koji nikako ne mogu da shvate kako je moguće da navijam za Real i za Špance u fudbalu

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Је ли Нолету и даље онај Пепе гмаз у тиму, или га је отерао у три лепе где му је и место?

Nemam pojma, mozda otisao na letovanje sa Markom. Bese Marko onaj placipicka burazer? Smile

Vratio Vajdu i eto rezultata.

Citat
Ti si u onom delu Srbije koji irealno mrzi Španiju, imam ja te ljude i u svom okruženju koji nikako ne mogu da shvate kako je moguće da navijam za Real i za Špance u fudbalu

Ne volim ni ja Spaniju al jedan od retkih OK ljudi mi je Nadal Smile Ja sam vise okrenut Portugalu....
Iako mrzim Portugal u fudbalu vise nego Hrvate Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2018, 00:59:27 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Sad mu je maskota Baki Pralica, on menja Pepea Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Pralica mu drugar jbg. To se ne vazi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava

Ne volim ni ja Spaniju al jedan od retkih OK ljudi mi je Nadal Smile Ja sam vise okrenut Portugalu....
Iako mrzim Portugal u fudbalu vise nego Hrvate Smile

Ja ne volim Španiju u košarci valjda zbog tog rivalstva s nama, al fudbal mi je broj 1, odrastao sam uz to Raul, Real, španska liga, ekspanzija kad sam ja krenuo fudbal stvarno da kapiram tamo neka 96/97/98
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 7
poklanjao je slemove vavrinki i mareju... ne bi trebalo sutra andersonu. previse veliki gap izmedju njih dvojice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 19:58:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Vimbldon

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.