Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Video: Iživljavanje nad romskim mladićem u policijskoj stanici (ipak je lopov)  (Pročitano 58736 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Zi' mi ti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung SGH-E590
izasle mi zene, zezamo se, kad prilaze par likova, vidim poznati mi, znam ih od nekud... ispostavi se - Zemunci.. pribliznih godista i bla bla bla... pita ova jedna jednog "cime se ti bavis" , on kaze "ja sam specijalac u interventnoj jedinici policije" , kaze ona "wow, ti si neki zajeban decko", a on :"naravno da sam zajeban. Znam 4 borilacke vestine i savrseno baratam vatrenim oruzjem. Ja sam onaj sto skace po lobanjama raznoj stoci, da bi ti mirno spavala nocu. Ja sam devojko NINDZA i niko mi ne moze nista.".

hahahahahahhahahahahaha

do dana danasnjeg ga nismo osmejali ... svako malo ga se setimo i smejemo mu se propisno  Smile
Smile Smile Smile

Sto je najgore tako razmislja 90% pandura...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 
izasle mi zene, zezamo se, kad prilaze par likova, vidim poznati mi, znam ih od nekud... ispostavi se - Zemunci.. pribliznih godista i bla bla bla... pita ova jedna jednog "cime se ti bavis" , on kaze "ja sam specijalac u interventnoj jedinici policije" , kaze ona "wow, ti si neki zajeban decko", a on :"naravno da sam zajeban. Znam 4 borilacke vestine i savrseno baratam vatrenim oruzjem. Ja sam onaj sto skace po lobanjama raznoj stoci, da bi ti mirno spavala nocu. Ja sam devojko NINDZA i niko mi ne moze nista.".

hahahahahahhahahahahaha

do dana danasnjeg ga nismo osmejali ... svako malo ga se setimo i smejemo mu se propisno  Smile
Ja se secam kad je jedno vece u Stupici celu jednu jedinicu takvih nindza razoruzao i hodao po njima penzionisani pukovnik....tad su vise bili nindza kornjace Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
90% пандура зна да су у никаквој форми и да је иоле дуже трчање мисаона именица  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Kao što je Gambi tačno primetio NVO su taj snimak čuvali u šteku i lansiorali baš danas, hajku na Ivana Ivanovića i protest LDP zbog odlaska Tadića na komemoraciju u Jadovno tempirali baš da bi skrenuli pažnju javnosti od misli o nekažnjenim zločinima nad Srbima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
Иначе ... још једна ода пандурској глупости ...

До свега овога не би дошли да шеф који је снимао батинање није ових дана продао мобилни телефон ... са све снимком на њему.

талентовано глуп човек ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Pajkani su najveci smradovi, samo kompleksasi idu za
pajkane Smile Smile Smile Smile

Gade mi se  Smile

Tako je.. Zivela nasa diva JK.

Citat
sto prihvatate batinanje kao normalu, stvarno nije moj problem.

Ali ljudi, ono jeste normalno... i naravno da nije tvoj problem...   Smile Ja kad sam cuo od jedne osobe koja se radi pri MUP-u, kakve sve metode koriste.. brrrrr Smile Smile Smile

sasvim slucajno njen tatko je poznati beogradski ker

sto se tice milicije tepali su tepaju i tepace,mada nije to uvek slucaj recimo sanse su da dobijes batine otprilike 50% psihicko maltretiranje je vec skoro stopostotno,mene su osim nase privolile policije bugarske i holandije,u bugarskoj sam ocekivao batine ali nije ih bilo,u holandiji nisam i bio sam u pravu,mada eto drugar dobio od bugarskih specijalaca teske batine,nosio neki tv na servis u bugarsku :shock:i kad se vracao bila neka racija na carini droga i te stvari,i pandur hteo da mu otvori tv ovaj nije dao i skocila jedna bugarska gorila od 2 metra,vratio se olesen i sav naduven,ali sa uredno popravljenim tv-om
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Danijel Stojanović, ciganin sa snimka, "ucesnik" vise sitnih i teskih kradja u Kovinu i okolini.

Pravda za njega, suspenzija za prepametne pandure.

I naravno, udri ga kolega, da zaradimo 'leba.

Ispovest mladića sa snimka policijske torture: Tukli su me dva sata bez prestanka

Povodom šokantnog snimka objavljenog na Jutjubu, na kojem policajac tuče romskog mladića u policijskoj stanici u Vršcu, reporteri “Blica” posetili su juče porodicu Stojković u njihovoj porodičnoj kući u Kovinu. Pretučeni Danijel se našem novinaru požalio na sve što je doživeo 30. juna 2007. godine.

- Tukli su me golog dva sata bez prestanka, rukama, nogama, drvenom motkom. Oca su tukli u drugoj sobi. U prostoriji je bilo nekoliko policajaca i jedan od njih je snimao. Molio sam da prestanu, plakao sam, psovali su mi majku cigansku - priča Danijel Stojković.

On kaže da su ih potom policajci pustili, ali da su im zapretili da nikada više ne dođu u Vršac, gde su na pijaci prodavali robu. Danijel kaže i da ih policija nije pustila da odu do bolnice, već da su ih kolima pratili sve do izlaska iz grada. Mladić koji je u to vreme imao 17 godina kaže da posledice torture oseća i danas.

- Bio sam krvav, nisu birali gde će me udarati. Tukli su me po glavi, bubrezima, leđima... Kada sam ih pitao zašto to rade, rekli su da će prestati kad vratim pare koje sam ukrao - kaže on.

Danijelov otac Gani Stojković (45) za to vreme se nalazio u susednoj prostoriji i slušao zapomaganje sina. Kada je krenuo ka prostoriji u kojoj je bio Danijel, policajac ga je udario prvo u stomak, pa u glavu.

- Udario me je šipkom. Na trenutak sam izgubio svest, a kada sam došao sebi, Danijel je i dalje plakao, a ja nisam imao snage da mu pomognem. Bilo je užasno - kaže Gani.

Na snazi poternica protiv Danijela Stojkovića
Kako nezvanično saznaje Blic, protiv Danijela Stojkovića je na snazi poternica zbog drugih krivičnih dela, što znači da će ga policija ponovo uhapsiti ako ga nađe.

Izvor: Blic

Na stranu to sto su ovi policajci nedovoljno pametni, pa su ovo snimali, njih su navodno navatali na pijaci. Dakle, dva cigana, nevinih i cistih kao sunce, koji su prodavali jabuke, zaskocio je ceo kordon policije, davili ih kesama, tukli ih pendrekom po tabanima, gurali im daljinski od televizora u dupe. Kako je ciga nakalemio, ispasce i da su ga jebali.

Inace, ako ga vidite negde, javite policiji, ispunite vasu gradjansku duznost, decko je kriminalac.

« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 06:53:27 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
LG Nexus 5
Rom sa snimka tvrdio da ga nisu tukli

Policajci koji su maltretirali i tukli uhapšenog Roma u policijskoj stanici u Vršcu, što se vidi na snimku juče objavljenom na našem portalu, su Aleksandr Adamov i Bojan Biserčić, a pretučeni mladić je Danijel Stojanović. Stojanović je od ranije poznat policiji zbog sitnih i teških krađa, a 2007. godine, kada je snimak i napravljen, protiv njega je podneta krivična prijava, rekao je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Pre tri godine kada se otkrilo za incident Stojanović rekao da su policajci bili korektni

Dačić kaže da je policija za ovaj događaj saznala oktobra 2008. godine i odmah je obavila istražni postupak, a izveštaj je dostavljen nadležnom tužilaštvu.

U MUP-u navode da su svi akteri događaja u istražnom postupku negirali da je bilo bilo kakvog fizičkog maltretiranja, pa i sam Stojanović, koji je tada izjavio da je policija prema njemu postupala korektno.

General Mladen Kuribak, načelnik Uprave policije, izjavio je da se na sličan način do ovog snimka došlo početkom oktobra 2008. godine.

"Opštinskom javnom tužilaštvu u vezi sa ovim događajem dostavljen je izveštaj 27. oktobra iste godine. Policajci i dalje rade, jer su u izjavama koje su sva trojica dali, policajci i mladić, negirali postojanje svega što se može videti na snimku", objasnio je Kuribak.

Veljović: Ovaj slučaj je prioritet srpske policije

Direktor policije Milorad Veljović rekao je danas da je utvrđivanje autentičnosti ovog snimka prioritet srpske policije. On je precizirao da se utvrđuju sve okolnosti vezane za taj snimak, uključujući identifikaciju navodnog policajca i Roma.

"Utvrđivanje autentičnosti, identiteta i svih drugih okolnosti u vezi sa tim snimkom je u interesu pre svega policije",  kazao je Veljović.

On je ukazao i na to da pojedinac nije merilo ponašanja svih pripadnika policije. "Tek kada se utvrde svoje pojedinosti biće preduzete odgovarajuće mere", rekao je on. 

Izvor: Vesti online

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
Komentar moje keve na ovaj klip:

Eh da su se na Marku ovako izivljavali gde bi mi kraj bio. Smile Naravno komentar je ironija Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.