Trenutno vreme je: 26. Jun 2022, 10:06:44
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Vicevi o Chuck Norris-u (Pročitano 920479 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
U zdravstvenim ustanovama smrt je zavedena pod imenom "bolest Chuck Norrisa" :mrgreen: Chuck Norris je jednom ucestvovao u tuci sa nozevima....i nozevi su izgubili :mrgreen:
« Poslednja izmena: 16. Jun 2007, 15:44:49 od Sle Jr »
Hronicar svakodnevice
De ste bili Srbi mili
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Nokia N70
Oruzje ne ubija ljude. Cak Noris ubija ljude. Za Caka ne postoji teorija evolucije. Postoji samo lista ljudi kojima dopusta da zive. Cak Noris radi u dve brzine - Hodanje i ubijanje. Nije Amerika pobedila Ruse. Rusi su sami odustali kad su pogledali par epizoda "Walker Texaski Rendzer". Cak Noris je jednom za svoj rodjendan pojeo celu tortu pre nego sto su mu prijatelji stigli reci da je unutra striptizeta. Cak Noris ne ulazi u prostoriju kroz vrata. On prolazi kroz zidove. Cak Noris se obogatio prodavajuci svoju mokracu kao energetsko pice. To pice se zapravo zove Red Bull. U prvom Dzurasik Park filmu, Tiranosaurus Rex nije ganjao dzipa. Cak Noris je ganjao Tiranosaus Rexa i dzipa. Kad Cak Noris igra monopol, to se u stvarnosti odrazi na svjetsku ekonomiju. Cak Noris ne cita knjige, on smrknuto bulji u njih dok ne dobije informacije koje mu trebaju. Cak Noris nikad nije osvojio Academy Award za glumu… jer Cak Noris ne glumi. Vilt Cembrlen tvrdi da je tokom svog zivota spavao sa vise od 20,000 zena. Cak Noris ovo zove “Spori Utorak.” Cak Noris je jedini covjek koji je pobedio zid od cigle u tenisu.
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Cak Noris ne cita knjige, on smrknuto bulji u njih dok ne dobije informacije koje mu trebaju. prvom Dzurasik Park filmu, Tiranosaurus Rex nije ganjao dzipa. Cak Noris je ganjao Tiranosaus Rexa i dzipa Nije Amerika pobedila Ruse. Rusi su sami odustali kad su pogledali par epizoda "Walker Texaski Rendzer". Cak Noris je jednom za svoj rodjendan pojeo celu tortu pre nego sto su mu prijatelji stigli reci da je unutra striptizeta. :P :P :P :P :P :P Cak Noris uvek pobedjuje u blek dzeku............... sa jednom kartom olovka je jaca od maca ali samo kada olovku drzi cak noris Cak Noris nikad ne pita "who's your daddy" jer on zna odgovor
Zvezda u usponu
trt mrt zivot ili smrt?
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Siemens cx40
=D>
Bug DJ's trt mrt zivot ili smrt? Bug DJ's
Poznata licnost
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Samsung Galaxy S7
extra su
Hronicar svakodnevice
kad kola krenu niz brdo srecni su samo volovi
Zodijak
Pol
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Apple Iphone
:D
Poznata licnost
Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
:mrgreen:
Zvezda u usponu
Sve je dobro, dok ne krene loše
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Opera 9.20
Sony XPERIA L1
Ljudi, skoro se nisam ovako slatko nasmejao..
"...semeni, semeni, slani pečeni, sport za zubi, melem za creva."
Jet set burekdzija
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla GranParadiso 3.0a
Ma idi, misim.... ludilo, smejao sam se ko lud... odštampao sam u nekoliko primeraka i delio ljudima....
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Internet Explorer 6.0
Ma idi, misim.... ludilo, smejao sam se ko lud... odštampao sam u nekoliko primeraka i delio ljudima....
:P :P brate ja kad sam ovo citao prvi put nisam mogao da dodjem sebi..u 3 ujutru ulaze u sobu buraz i keva misle da placem a ja na podu umirem od smeha...keva se usrala mislila da mi nije dobro :mrgreen:
Kad je Chuck Norris bio beba,nije sisao mleko....majka mu je davala viski...direktno iz flase
iza svakog uspesnog muskarca je zena.....iza svakog mrtvog muskarca je Chuck Norris
Trenutno vreme je: 26. Jun 2022, 10:06:44
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .