Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Veza s maloletnom osobom (sta kaze zakon)  (Pročitano 31841 puta)
Ucesnik diskusija

zivot nema smisla :D

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung e250
greska... te price da su razvedena deca elementarna nepogoda, vise ne pije vodu...
pre ce se desiti da to bude dete iz "normalne" porodice...
sta vise... sva dece razvedenih roditelja koje poznajem, jesu ostecena u tom nekom emocialnom smislu, ali daleko od toga da su problematicni...

a, to sto ih ti nazivas kurvama... sta ja znam... uskoro cemo i mi imati decu od 15-tak godina...
 pa dobro ti pusti tvoju decu da se vozika i kurva po gradu sa nekim matorcem..ja moju necu sigurnoo..to kada sam rekao kurve sam mislio na odredjeni deo zenskog maloletnog pola
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Los brak je najgora stvar ... bolje i 100x razvedeni roditelji, nego jedan los brak! Verujte, to znam iz svog iskustva  Smile Smile Hteli, ne hteli, sve ostavlja traume na decu, na ovaj ili onaj nacin ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Danas tzv; deca idu polugola po Stefan Braunu,Ambisu,Teatru i slicnim mestima. Smile

Treba promeniti zakon... Smile

To ne treba da regulishe zakon vec mama i tata. Moja sestra se ne bi obukla onako ni za shta ... sve je u vaspitanju
Pa nicija sestra se tako ne oblaci al opet pune ulice klinki  Smile

ovo je jednostavno uzas....srbija je puna pedofilije,matori konji voze klinke od 13-17 godina na skupim motorima...besnim kolima...a one u njima samo vide priliku da dobiju brzlu lovu...u tome je danas najveca tuga srbije...zivim u kragujevcu..koji je jedno veliko leglo pedofila..ima ih na sve strane.kote se..ali nadam se da ce se organizovati neka nevladina organizacija koja ce MALO bolje suzbijati pedofiliju i maloletnu prostituciju po srbiji...od ovih danasnjih pandura nema neke vajde...

Pa sta panduri mogu ako neki tip od 30 godina vozi klinku od 15-16 godina, ima vozacku, registraciju, nije pijan i vezan je i ne vozi klinku u gepeku. Sad treba klinka kad ih zaustavi pandur da kaze: znate, ja sam maloletna, imam 15 godina i redovno spavam sa ovim matorcem... Malo je absurdno, tu zakon ne moze nista dok ne dodje do neke prijave. Ili ko u Iranu kad nesmes da imas zensku u autu da ti nije rod ili da niste vencani?
A ako furaju klinke od 15-16 godina, ipak nije pedofilija al je opet malo poremeceno ili cudan sport. Pedofil je ipak onaj dobri cika sto mami decu ispod deset godina cokoladom u auto ili neki mracni ulaz.

Опет ти кажем, није морално или по закону, али педофилија није.
Moral je rastegljiv pojam. Pre manje od sto godina se stupalo sa 14-15 godina u brak, kasnije uvodjenjem nekog gradjanskog prava sve podignuto na iznad 18 (negde i 21) godinu, danas opet matorci lovarni od 50 i kusur godina se zene ribama koje imaju tek 20 godina, na TV-u polugole klinke na kojem oces kanalu a materijalna kriza i reklame cine svoje. Mislim, ako neko organizuje modnu reviju donjeg vesa i posalje na binu klinke od 14-15 godina a uz to pozove vidjenije ljude, e onda ko je tu lud.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 434
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
U tim godinama (15-17) njih vaspitava okruženje tj. škola i društvo i imaju mnogo veći uticaj na njih od kuće i roditelja. Ta deca verovatno smatraju da je to "in" tj. imaju vrlo pogrešnu predstavu šta znači uspeh. Da tu dodamo i estradne idole mladih, nemaštinu, gene i imamo dobitnu kombinaciju.
IP sačuvana
social share
All animals are equal, but some animals are more equal than others! - George Orwell
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
greska... te price da su razvedena deca elementarna nepogoda, vise ne pije vodu...
sta vise... sva dece razvedenih roditelja koje poznajem, jesu ostecena u tom nekom emocialnom smislu, ali daleko od toga da su problematicni...

a, to sto ih ti nazivas kurvama... sta ja znam... uskoro cemo i mi imati decu od 15-tak godina...
 pa dobro ti pusti tvoju decu da se vozika i kurva po gradu sa nekim matorcem..ja moju necu sigurnoo..to kada sam rekao kurve sam mislio na odredjeni deo zenskog maloletnog pola

Smile

Koliko ono godina imas?
16.

Da, tako sam i mislila...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 19:08:41 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Takva situacija (ona 16, on 40) je slika i prilika drustva u kome zivimo.

Ne mislim samo na nasu zemlju, nego u vecini zemalja (''modernih'') je sasvim ''normalno'' da svako ima pravo na izbor parnera, pravo na to da odlucuje sa kim ce ili ne da spava, itd. E sad, cinjenica da klinka od 16 godina, ne da ne zna sta valja a sta ne, zbog zivotnog neiskustva i sopstvene jos uvek decje naivnosti, vodi tome da ta ista klinka usvaja opste norme svojih vrsnjaka.

Pa ako joj drugarica kaze kako se heftala sa matorcem od 40, ona ce misliti da je ona autsajder, ako i ona to ne uradi. Klasicno konformiranje u tom dobu.
A za sve to vreme, roditelji ili jure za hlebom, ili ih prosto ne interesuje sta njihova deca rade. Sve u fazonu ''Ima vec toliko i toliko godina, nemam ja sta da mu/joj popujem''. I onda se navodno sablazne kad cuju da im se cedo smuca sa kojekakvim likovima.

Koliko god drusto bilo bolesno, iskvareno, koliko god se promovisale pogresne vrednosti i stvari, roditeljska je odgovornost da brinu o svom detetu, i to ne samo u egzistencijalnom, nego i u vaspitnom smislu. A to je ono sto oni ili ne znaju, ili ne zele da znaju.
Ali ti isti roditelji cesto misle da su zavrsili posao vaspitanja kad nauce dete da kaze ''Hvala'' i ''Dobar dan''. Samo sto ima onih koji ni dotle ne stizu.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung e250
hahaha  Smile  Smile  Smile mislim ja samo kazem realno gledanje danasnje omladine u koju i ja spadam

Smile

Koliko ono godina imas?
16.

Da, tako sam i mislila...  Smile
hahaha  Smile  Smile  Smile mislim ja samo kazem realno gledanje danasnje omladine u koju i ja spadam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ma nista, proci ce to iskustvo, pasti na nos i ici ce dalje, videce da zivot ipak nije takav
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 157
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung e250
slika kaze sve

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ttyf2.jpg
(33.23 KB, 640x480)
« Poslednja izmena: 22. Jan 2009, 20:55:59 od snoop_dogg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Majstor vozika meso  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.