Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281662 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Junak „Velikog brata“ otputovao u Istru
Miki na prvenstvu u pokeru
Autor: M. R. | 30.04.2007 - 10:21

Pčelar iz Kupinova i bivši učesnik „Velikog brata“ Miki Đuričić jutros je otputovao u Istru da bi se takmičio na profesionalnom turniru u otvorenom pokeru.

Miki kaže da postoji mogućnost da osvoji i 200.000 evra, ali da pre svega želi da vidi da li sebe može da uvrsti u red pravih profesionalaca.
- Nadam se uspehu jer na turnir idem kako bi se materijalno obezbedio, ali i da vidim da li sebe mogu nazvati profesionalcem - priča za „Blic“ Miki, koji će u Novom Gradu u Istri ostati sedam dana. Pet dana će vežbati na mini turnirima, a u subotu i nedelju kartaće se u finalu.
- Prvi put u životu poker u pare sam igrao sa 12 godina, u Kupinovu sa drugarima. Čudan sam igrač. Brzo mogu da dobijem mnogo para ali i da izgubim sve. Sećam se da sam jednom sastavio i 36 sati igranja, i to bez spavanja - priča popularni radio-voditelj koji će turnir iskoristiti da poseti i Rovinj, ali i okolne gradove jer preko granice (osim u Argentini) nikada nije bio.
Miki potvrđuje staro pravilo - da kockari u životu više gube nego što dobijaju, a srećni su kada su na pozitivnoj nuli.
- Mladi ljudi ne bi smeli da se uhvate za kocku, niti da slede moj primer. Kockanje nije dobro. Posle ovog turnira nikada više neću igrati karte. To sam obećao meni mnogo dragoj osobi i rešio sam da ispunim obećanje - priča Miki, koji već pola godine intenzivno vežba poker, što u Beogradu, što u Novom Sadu, a najviše na internetu, preko kojeg se i kvalifikovao za takmičenje.
- Istina je da sam u poslednjih šest meseci mnogo izgubio, ali najvažnija je karta. Čovek može da blefira, može malo da se osloni i na matematiku, ali sreća igra presudnu ulogu - zaključuje Miki.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Georgiev 5. maja u Sremskim Karlovcima
   Gradske vlasti u Sremskim Karlovcima su odlučile da 5. maja, povodom otvaranja turističke sezone i obeležavanja Đurđevdana, svojim sugrađanima poklone koncert Vlade Geogieva. Vlado će pevati na gradskom trgu, gde je nastupio i 2005. Tada se okupilo više od trideset hiljada ljudi, a budući da je Georgiev trenutno zauzet finalizacijom pesama koje bi trebalo da se nađu na dugo očekivanom CD-u i da retko nastupa, biće to prilika da se publika podseti hitova sa albuma „Navika“ i „Žena bez imena“.
„Kubizmo“ otvara Baštu SKC-a
   Hrvatska grupa „Kubizmo“ održaće 1. maja koncert u Bašti beogradskog SKC-a. „Kubizmo“ je grupa koja svira energičnu muziku ispunjenu afrokubanskim ritmovima u jedinstvenom stilu. Njihova salsa prožeta je elementima džeza, hip-hopa, fanka i roka. Oni će ovom prilikom predstaviti poslednji album „Autobus Calypso“. Ovim koncertom se u SKC-u otvara Bašta u kojoj će tokom leta biti održani brojni koncerti, a predgrupa „Kubizmu“ biće Đura i „Mornari“.
Policija zaustavila Britni
   Policija Beverli Hilsa zaustavila je Britni Spirs zbog prebrze vožnje, ali ju je i ubrzo pustila samo sa upozorenjem. Pop zvezda je vozila Sanset bulevarom kada su je zaustavili.
- Upozorili smo je, opomenuli i pustili - rekao je policijski narednik Majk Foksen. Britni se vraćala kući iz studija „Millennium Dance“, gde vredno vežba. Nova, mršava Britni je, po njenim rečima, posledica vežbanja a ne plastične operacije. Hm...
Gir se izvinjava Indijcima
   Konzervativci su Girov poljubac u obraz bolivudske zvezde Šilpe Šeti na skupu o sidi proglasili razvratnim. Sud u Jaipuru je pre nekoliko dana čak izdao nalog za hapšenje glumca.
- Bitno mi je da moji prijatelji u Indiji shvate kako mi nikad nije bila namera, niti bi ikada mogla biti, da ih uvredim. Ako se to dogodilo, nudim najiskrenije izvinjenje zbog toga - stoji u izjavi koju je novinarima pročitao portparol Ričarda Gira.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Autopsija Paris Hilton

Paris Hilton ponovo je u centru medijske pažnje, ali ovoga puta ni kriva ni dužna.

Njujorški vajar Danijel Edvards napravio je, povodom kampanje protiv vožnje u pijanom stanju, neobičnu skulpturu koja se zove "Autopsija Paris Hilton".

Potpuno naga i kobajagi mrtva Paris leži na stolu za seciranje, a uz nju je i njeno kuče, a oboje imaju krune na glavi, dok Paris u ruci drži mobilni telefon.

Edvards kaže da je ovim delom hteo da opomene sve mlade devojke, zvezde žurki i razmažene "princeze" kojekakvih školskih balova, da paze šta im se sipa u čašu.

Paris Hilton je pre nekoliko nedelja izgubila vozačku dozvolu zbog vožnje u pijanom stanju, a malo posle toga je uhapšena, jer je vozila bez dozvole.

Provokativni vajar Danijel Edvards veoma je poznat u svetskim umetničkim krugovima, naročito posle skulpture koja prikazuje Britni Spirs kako se poradja.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Pamela opet u Baywatch kostimu - zanosnija nego ikad

MEDIJI su se nedavno, na temelju paparazzi fotografija, raspisali o tome kako je Pamelu Anderson "nagrizao zub vremena", no poznata američka ljepotica zna da slika vrijedi tisuću riječi. Zato se, nakon snimanja reklame u ulozi CJ Parker, ponosno prošetala pred novinarima kako bi se uvjerili da je za nju, barem što se tiče atraktivnog tijela, vrijeme odavno stalo.

Teško je vidjeti razliku između ove fotografije i imidža kojim se svojedobno, prije 15-ak godina, proslavila starleta Pamela Anderson. Ipak, ljepotica nije u kostim uskočila radi ponovnog snimanja serije koju neki nazivaju kultnom, a neki istinskim TV šundom, već se u prepoznatljivom crvenom izdanju pojavila za potrebe snimanja TV reklame.

Osim što se liku spasiteljice CJ Parker vraća povremeno, za ovakve angažmane, Pamela će se uskoro vratiti svojoj legendarnoj ulozi i na velikom platnu. Naime, u planu je snimanje novog cjelovečernjeg filma o spasilačkoj službi, radnog naziva "Malibu", a kakav bi to Baywatch film bio da u njemu nije upravo Pamela... "Jednostavno ne znam odbiti producente 'Baywatcha', no, osim činjenice da ću opet raditi s omiljenom ekipom, projektu me privukla i odlična priča", izjavila je Pamela.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Članica Sugababesa uhićena zbog kavanske tučnjave

AMELIE BERRABAH, pjevačica britanskog pop-trija Sugababes, preko vikenda je uhićena zbog sudjelovanja u tučnjava u jednom pubu, javljaju britanski mediji.

Berrabah (na slici desno) je policiji morala objašnjavati svoje navodno sudjelovanje u fizičkom obračunu koji se zbio u noćnom klubu "Bar Med" u gradu Guildford.

Policija je pjevačicu uhitila na dojavu zasad anonimne 18-godišnje djevojke koja ju je bila optužila za fizički napad.

Nakon davanja iskaza, Berrabah se svojim kolegicama Keishi Buchanan i Heidi Range pridružila na letu za Ameriku.

Berrabah je u  grupu došla u prosincu 2005. godine, zamijenivši  Mutyu Buenu. Sugababes se, inače, smatra jednom od najuspješnijih britanskih pop-grupa posljednjih godina.

Izvor: Index
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Boj Džordž zlostavljao mušku prostitutku?

Pevač i DJ Boj Džordž ponovo je u zatvoru, ovoga puta jer je oteo, a zatim i fizički mušku prostitutku Audena Čarlsena, poreklom iz Norveške.

Sve je počelo na Internet stranici Gaydar gde su se pevač i prostitutka upoznali. Dogovor je bio da Auden dodje u Džordžov stan oko ponoći i pozira za slikanje, dok navodno, o seksu nisu ni pričali.
Te noći pevač je zaista slikao Čarlsena u raznim pozama, a onda je oko pet časova ujutro otišao da kupi mleko.

"Čuo sam ga kada se vratio, ušao je sam, a na sebi je imao samo donje rublje. Tada se pojavio još jedan muškarac i njih dvojica su me napali. Boj me prvo lisicama vezao za kuku iznad kreveta. Oterao je drugog muškarca iz stana, izvadio kutiju sa bičevima i seksualnim pomagalima i rekao mi 'Sada ćeš dobiti šta zaslužuješ'", ispričao je Auden, a prenosi nekoliko inostranih tabloida.

Nakon nekiliko udaraca bičem pevač je izašao iz prostorije, a Auden je iščupao kuku iz zida i pobegao u policijsku stanicu. Policija je odmah intervenisala i privela Džordža.

"Ironično je što je njegov najveći hit bila pesma "Do You Really Want To Hurt Me" (Zar me zaista želiš povrediti). Mene je hteo da povredi. Mislio sam da će me ubiti", ispričao je Čarlesen.

Dordž je krajem prošle godine čistio njujorške ulice u okviru programa dobrovoljnog rada koji mu je naložio sud zbog lažne uzbune. Naime, on je zvao policiju zbog navodne provale u njegov stan gde je pronadjena veća količina narkotika.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Kortni Lav prodaje stvari Kurta Kobejna

Pevačica i glumica Kortni Lav (Courtney Love), udovica frontmena benda "Nirvana" Kurta Kobejna (Cobain), izjavila je da namerava da proda većinu njegovih stvari.

"Imaću aukciju kod Kristija (Christie's). Moja kuća je kao mauzolej", rekla je 42-godišnja Kortni Lav muzičkom internet sajtu www.spinner.com

Za Kobejna, s kojim ima ćerku Franses Bin (Frances Bean), udala se 1992. godine. Muzičar je dve godine kasnije izvršio samoubistvo.

"Moja ćerka ne mora da nasledi ogromu torbu punu flanelskih košulja", kazala je bivša pevačica benda "Houl" (Hole). "Pulover, gitara i stihovi pesme '(Smells Like) Teen Spirit' - to je ono što će moja ćerka dobiti. A ostalo ćemo prodati."

Datum aukcije još nije odredjen.

Kortni Lav, čiji novi album nosi naziv "Nobody's Daughter", rekla je da njeni prijatelji podržavaju ideju o prodaji Kobejnovih stvari.

"Zaradićemo mnogo novca i deo ćemo dati u dobrotvorne svrhe", rekla je Kortni Lav, koja i dalje spava u Kobejnovim pidžamama. "Kako ću ikada u životu imati drugu vezu kada i danas oblačim Kurtove pidžame?"

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Lepota dijaspore
2. maj 2007

NAJLEPŠE devojke dijaspore takmičile su se tokom prvomajskih praznika na izboru za mis Balkana, koji su održani u Geteborgu, Berlinu i Stokholmu. Na slici su pobednice iz Stokholma: Nataša Kuzmanović, Jasmina Bešić, Nina Mitrović i Tanja Džaković. Karavan mis Balkana nastavlja
putešestvije po Evropi izborima u Frankfurtu, Deseldorfu i Hanoveru, a tokom jula i avgusta i na prostoru bivše SFRJ. Sve ambiciozne lepotice (pobednice kvalifikacija) srešće se početkom septembra u finalu koje će se, po prvi put, održati na brodu koji će ploviti ka Finskoj!

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Kusta na koncertu bratstva
2. maj 2007

FILMSKI režiser i gradonačelnik Drvengrada Emir Kusturica najavio je učešće na velikom koncertu koji će u popodnevnim časovima u nedelju otvoriti poslednji predizborni skup u Parizu kandidata levice na predsedničkim izborima Segolen Roajal. Kusturica će se pojaviti na "velikom koncertu bratstva" na kojem će nastupiti francuski muzičari u znak podrške kandidatu Socijalističke partije.
- Ovo prelazi granice - nije krio zadovoljstvo Dominik Besnar, umetnički agent Roajalove.
Socijalisti se nadaju da će na "francuskom Vudstoku" okupiti više pristalica nego što je to pošlo za rukom kandidatu desnice Nikoli Sarkoziju na pariskom skupu, u nedelju, kome je prisustvovalo 40.000 pristalica.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
NEBESKE ZVEZDE!
Čola, Piksi, Divac, Kežman, Kralj samo su neka od poznatih imena koja su ovih dana snimila spot za "Jat"!

Pod pokroviteljstvom produkcijske kuće K12 u vlasništvu našeg poznatog glumca Nikole Koja snimljen je reklamni spot za avio-kompaniju "Jat", u kojem su učestvovale najpoznatije zvezde iz našeg javnog života s legendarnim Zdravkom Čolićem na čelu.

S obzirom na to da Dragan Stojković Piksi, Vlade Divac, Mateja Kežman, Ivica Kralj i ostali poznati likovi gotovo uvek koriste usluge ovog avio-prevoznika, za očekivati je bilo da se upravo oni nađu u ovom video-klipu, za koji upućeni tvrde da je urađen po svetskim standardima.

Za potrebe reklame korišćen je jedan od aviona pomenute avio-kompanije, a radnja čitavog hepeninga je smeštena, a gde drugo nego na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Uz sjajan scenario koji obiluje mnoštvom duhovitih opaski i replika i fantastičnu atmosferu koju su poznati napravili tokom snimanja, sigurni smo da će ovaj vido-klip uspešno parirati najvećim svetskim kompanijama koje izdvajaju enormne cifre u svrhu reklamiranja svojih letača.

Ekranizacija ovog ekskluzivnog materijala očekuje se ovih dana, ali ukoliko ste pomislili da je to sve, pogrešili ste. Iznenađenje tek predstoji, jer svi oni koji budu koristili usluge našeg prevoznika moći će da uživaju u društvu poznatih promotera koji će ih tom prilikom zabavljati s malog ekrana.

I, dok se reklamni spot ne zavrti na televizijama i dok sve duhovite dijaloge ne naučite napamet, Kurir ekskluzivno objavljuje fotografije sa snimanja spota. Malo li je?!

D. TRIPIĆ

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 251 252 254 255 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.