Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281588 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Danijela - cica sa naslovnice
Autor: M.R. | 03.05.2007 - 10:57

Voditeljka popularnog kviza „Slagalica“ Danijela Pantić svojim seksepilnim izgledom krasi duplericu najnovijeg izdanja muškog magazina FHM.

- Nisam se slikala zbog novca, ni zbog slave, jednostavno sam to poželela i verovatno bih se ponovo slikala - priča za „Blic“ Danijela koja je na oduševljenje jačeg pola pozirala u crnom šorcu, kratkoj majici i sa štiklicama na nogama. Ipak, nije mnogo pokazala.
- Slike nisu vulgarne. Možda su čitaoci časopisa malo „prevareni“ jer mislim da su to prave umetničke fotografije na kojima se ništa ne vidi. Ja sam zadovoljna - objašnjava simpatična voditeljka i dodaje da su reakcije u njenom okruženju bile razne.
- Neki mi kažu da to nije trebalo da uradim, ispada da je sve na prodaju. Ali, ja se nisam slikala zbog novca. Važno je da su moji najbliži zadovoljni - kaže Šapčanka koja nije imala dilemu da li da se slika.
- To sam oduvek želela i ranije sam dobijala ponude, ali ova je bila najbolja. Ne zbog para, nego zbog ugleda časopisa - zaključuje Danijela.
Danijela je kao srednjoškolka u Šapcu počela da radi na lokalnoj televiziji. Osim što je dugi niz godina voditeljka „Muzičke slagalice“, ona je i stručnjak za komunikaciju sa medijima na projektu Evropske unije - programu podrške zapošljavanju.
- Program podrške zapošljavanju pomaže nezaposlenima da lakše nađu posao i da bolje predstave sebe i svoja znanja. Ja o tome pišem, obaveštavam medije i nezaposlene o našim aktivnostima - priča Danijela. Interesantno je da je još jedna voditeljka slagalice, Danijelina koleginica Marija Veljković slikala za duplericu magazina namenjenog jačem polu. Marija se u seksi crnom kostimu slikala za CKM.

Zanosna Marija
Osim Danijele, još jedna voditeljka „Slagalice“ našla se u ulozi cice sa  naslovnice. Slike Marije Veljković pre četiri meseca krasile su duplericu muškog magazina CKM.
- Ljudi me prepoznaju po „Slagalici“, pa sam želela da se pokažem u drugačijem svetlu - rekla je Marija za „Blic“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Nemeček više nije urednik filmskog programa RTS-a
   Urednik filmskog programa RTS-a Robert Nemeček podneo je ostavku na tu funkciju. „Poštovane kolege i prijatelji, obaveštavam vas da sam svojom voljom i uz saglasnost generalnog direktora napustio RTS i da od ponedeljka, 30. aprila, više nemam nikakve radne obaveze prema ovoj kući“, navodi se u saopštenju Roberta Nemečeka. Ubuduće, vršilac dužnosti urednika filmskog programa biće Nemečekov dugogodišnji saradnik Nikola Popević.
Boj Džordž zlostavljao stripera
   Striper i muška prostitutka Oden Karlsen tvrdi da ga je slavni pevač Boj Džordž seksualno zlostavljao. Džordž i još jedan muškarac su napali Karlsena i vezali ga za kuku iznad kreveta. Zatim su ga fotografisali u perverznim pozama. Karlsen je pred zoru uspeo da pobegne i da slučaj prijavi policiji. Pevač je potom priveden u policiju i za sada se ne zna da li je priznao gnusno iživljavanje.
Britni Spirs ponovo na sceni
   Nakon trogodišnje pauze ispunjene mnogobrojnim skandalima, Britni Spirs se vratila na scenu. Američka pevačica je prekjuče održala mini koncert u „Kući bluza“ u San Dijegu, a tokom petnaestominutnog nastupa otpevala je pet numera, uključujući i veliki hit „Hit Me Baby One More Time“. Inače, vest da će Spirsova pevati u San Dijegu izazvala je haos na ulicama tog grada, a na kraju koncerta Britni je fanovima obećala veliki povratak.
Stingov saradnik Edin Karamazov svira u Vojvodini
   Lautista Edin Karamazov i flautistkinja Stana Krstajić održaće koncerte u Kanjiži, Subotici, Vršcu i Novom Sadu od 6. do 10. maja. Edin Karamazov je svirao lautu na poslednjem Stingovom albumu „Journey &The Labyrinth“ koji je nominovan za najbolji album ozbiljne muzike na „Britt Awardu

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Vilu u Los Anđelesu platili 22 miliona dolara
Nova kuća Bekamovih
Autor: A.N. | 03.05.2007 - 11:00

Dejvid i Viktorija Bekam su u Los Anđelesu, na Beverli Hilsu, naravno, kupili vilu vrednu 22 miliona dolara i koja ima šest spavaćih soba, bazen, teniski teren... U blizini stanuju Tom Kruz i Kejti Holms, a Bekamovi će se u Ameriku preseliti u julu.
Kako navode britanski mediji, kuću je odabrala Viktorija koja je mesecima tražila odgovarajući dom za svoju porodicu, a činjenica da odmah iza ugla stanuju dobri prijatelji Bekamovih, Tom Kruz i Kejti Holms, samo je pomogla da se bivša „spajsica“ odluči za „kućicu“ čija je vrednost procenjena na 22 miliona dolara.
Vila koja je izgrađena u italijanskom stilu ima šest spavaćih soba, posebnu kućicu za goste, bazen, šest fontana, teniski teren i... pogled na okean.
Unutrašnjost vile obložena je drvetom, u svakoj sobi se nalazi kamin, a Dejvid, Viktorija i njihovo troje dece se sigurno neće tući oko kupatila, budući da ih u kući ima čak devet. Takođe, ispred vile se nalazi ogromna bašta i garaža za tri automobila. Novi dom Bekamovih nalazi se na izdvojenom brežuljku, vila je okružena šumom i može joj se prići samo dugačkim prilaznim putem na čijem se početku nalazi masivna gvozdena kapija.
Inače, Bekamovi se u Ameriku sele u julu kada Dejvid počinje sa odrađivanjem ugovora (vrednog neverovatnih 250 miliona dolara) sa klubom Los Anđeles Galaksi.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Bivša Spajsica poziva Edija Marfija da prizna očinstvo
Autor: Beta,AFP | 03.05.2007 - 12:52

Bivša pevačica grupe "Spice Girls", Melani Braunn), zatražila je od glumca Edija Marfija da prizna da je otac devojčice koju je ona rodila pre mesec dana.
Melani Braun (31) je zapretila da će se obratiti sudu kako bi odbranila prava deteta.
Pevačica je 3. aprila u Kaliforniji rodila devojčicu Ejndžel Ajris. Još pre porođaja ona trvdi da je Marfi otac deteta, ali glumac kaže da nije siguran u to.
"Ono što želim je da bude odgovoran otac", kazala je Melani Braun, poznata i kao Skeri Spajs, u emisiji "Ekstra". "Beba je planirana i Marfi zna da je on otac."
"Beba ne može da govori, ne može da se brani, a ja se suočavam s ocem koji ne želi da se podvrgne analizi DNK i koji ne želi da potpiše krštenicu. Znači sada treba da angažujem advokate, a to je veoma tužno", ispričala je pevačica.
Edi Marfi (46) se na filmu proslavio 1982. kada je imao 21 godinu, ulogom u ostvarenju "48 sati". Snimio je niz uspešnih filmova, a januara ove godine dobio je Zlatni globus za rolu pevača u filmskom mjuziklu "Dreamgirls".
Marfi, odnedavno razveden, već je otac petoro dece koje je priznao. Melani Braun je takođe razvedena i ima ćerku od osam godina.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Uhapšen Basta Rajms
Autor: Blic online | 03.05.2007 - 19:11

Američki reper Basta Rajms, koji je nedavno održao koncert u beogradskoj Areni, uhapšen je danas u Njujorku zbog sumnje da je vozio pod dejstvom alkohola.
Prema rečima poručnika Mijka Visovskog, policajci su, kontrole radi, zaustavili automobil veoma zatamljenih stakala. Jedan od policajaca je, pregledajući dokumenta poznatog repera, osetio jak miris alkohola i priveo ga u stanicu.
Preliminarno saslušanje Basta Rajmsa, kako navodi BBC, održaće se danas, kasno popodne, i neće biti povezano sa dve, protiv njega ranije podnete, tužbe za napad. Njegov advokat Skot Limon odbio je da prokomentariše optužbe na račun svog klijenta, rekavši da će Basta svoj stav izneti u sudnici.
Rajms će se naredne nedelje, takođe, suočiti sa dve odvojene tužbe za napad, koje su podneli njegov vozač i jedan obožavalac koga je prošle godine navodno udario kolima. Umesto zatvorske kazne, Basti je prvobitno ponuđen društveno korisni rad. Međutim, ta ponuda je povučena nakon što je u februaru ove godine uhvaćen da vozi bez dozvole.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Olja Karleuša, Goga Sekulić, Topić, Nigor... u „Velikom bratu“
Autor: M. Radojković | 03.05.2007 - 19:15

„Veliki brat - poznati“ u Srbiji startuje sutra uveče kada će u kuću u Košutnjaku ući 12 izabranih poznatih ličnosti. Iako su imena ukućana strogo čuvana tajna, kako „Blic“ nezvanično saznaje, za nagradu od 50.000 evra, između ostalih, boriće se pevačice Goga Sekulić i Olja Karleuša, atletičar Dragutin Topić, pevač Niggor, Ivan Gavrilović, bosanski pevač Deen i voditelj „Ruskog ruleta“ Dragan Marinković Maca.

Iako organizatori šoua ne žele da do samog početka (subota 5. april, 20 časova, Televizija B92, poznata kuća u Košutnjaku) otkriju imena VIP stanara koji će preći prag, po čaršiji već uveliko kolaju priče ko će se od „veoma važnih osoba“ usuditi da otkrije svoju narav, borbenost, pa čak i „lice bez šminke“. Kako smo saznali, sigurne učesnice emisije su dve atraktivne pevačice - Olja Karleuša i Goga Sekulić. Iako se šuškalo da su i Seka Aleksić, kao i Tijana Dapčević sigurni učesnici, njih dve se najverovatnije neće naći u kući. Izvesno je da će se u kući naći još jedan pevač - pomalo zaboravljeni Ivan Gavrilović, dok se i dalje u igri za ulazak u kuću njegove kolege Dragan Kojić Keba i mlađani ljubimac devojaka Saša Kovačević. Pravo iznenađenje biće pojavljivanje poznatog atletičara Dragutina Topića.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
TAJNI BRAT I TRUDNA SESTRA

Organizatori "Velikog brata" uspeli da sakriju identitet učesnika, poslednji "osumnjičeni" Ksenija Pajčin, Ivan Gavrilović, voditelj Dragan Marinković Maca i trudna Goca Tržan

Specijalno izdanje "Velikog brata" u kome će učestvovati poznate ličnosti startovaće u subotu, 5. maja, na Televiziji B92. Iako se u sveznajućoj zemlji Srbiji donedavno to činilo nemogućim, organizatori su uspeli da do poslednjeg trenutka sakriju imena učesnika ovog selebriti serijala. Spekulacije, šuškanja i kuloarska nagađanja dostižu vrhunac samo dan pred početak, a prema poslednjim, doduše nezvaničnim informacijama, u kući će se naći izuzetno zanimljiva ekipa.

Pored javnih ličnosti iz Srbije, u kući će se naći i poznate face iz Bosne i Crne Gore, pošto se, putem Pink televizije, šou "VB poznati" prenosi i u ovim eks-Ju republikama.

Niggor: Svi su me nagovarali, ali odbio sam iz privatnih razloga!

Po mnogima najzanimljiviji učesnik sa čijim imenom se u medijima spekulisalo je Igor Lazić Niggor. Jedan od najpopularnijih crnogorskih muzičara kaže da je odbio poziv da učestvuje u "Velikom bratu":

- Organizatori su me dugo ubeđivali, ali i ljudi iz mog okruženja. Međutim, morao sam da odbijem iz nekog mog potpuno privatnog razloga, ali i zbog predugog trajanja šoua. Mesec dana odsustva iz životnih tokova za mene nije malo, a novac i slava su mi u drugom planu. Imam puno važnih svirki zakazanih u tom periodu i verujem da ću se tamo bolje osećati nego što bih u kući "Velikog brata" - kaže Niggor za Press.

- Teže je doći do imena učesnika nego do formule za "koka-kolu" - kaže sagovornik Pressa, blizak organizatorima, i dodaje:- Iako je više puta to demantovala, gotovo je izvesno da će glavna ženska faca u kući biti Ksenija Pajčin. Pored Ksendže, "viđen" je i pevač Ivan Gavrilović, koji se u strahu da ga ne provale već mesec dana nikome ne javlja na mobilni telefon. U igri je i glumac i voditelj Pinka Dragan Marinković Maca.

Harizmatični Bosanac nedavno je kviz "Ruski rulet", koji vodi, snimio čitava dva meseca unapred. Pored njih, bombu je trebalo da predstavlja ulazak poodmaklo trudne Goce Tržan, koja bi u kući bila do samog porođaja (termin je 25. maj), ali je objavljivanjem ove vesti u nekim medijima "akcija Tržan" dovedena pod znak pitanja.

Pored Goce, pominju se i Jelena Mrkić, poznatija kao sestra Nataše Bekvalac, potom folkerke Indi i Slavica Ćukteraš, kao i crnogorski multimedijalni umetnik Niggor Montenigers. Pored njih, izvesno je da će se u igri naći jedan poznati fudbaler i jedan novinar, kaže izvor Pressa.

I dok će fanovi ovog serijala za potvrdu najave našeg sagovornika morati da sačekaju subotu, ono što je najizvesnije glasi: u kući će se naći 12 javnih ličnosti, koje će se truditi da za 30 dana, koliko će biti izolovane od spoljašnjeg sveta, osvoje nagradu od 50.000 evra.
(R. P.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Šoping i žurka za Bekamov rodjendan

Slavni fudbaler Dejvid Bekam proslavio je 2. maja 32. rodjendan na kojem je ujedno zvanično predstavio i svoju novu izblajhanu frizuru. Rodjendan je proslavio u Londonu sa suprugom Viktorijom i najbližim prijateljima.

Pre večernje zabave, Viktorija je mužu priredila i luksuzno iznenadjenje - privatnim avionom ga je pokupila iz Madrida i odvela u rodjendanski šoping u London! Viktorija je "spiskala" skoro 30.000 evra na sat, majice i cipele za svog dragog.

Britanski tabloidi pišu da je ovo poslednja žurka Bekamovih u Evropi, jer se sledeće nedelje sele u Los Andjeles, gde Dejvid počinje da igra za fudbalski klub "LA Galaksi".

Bekamovi su rodjendan proslavili u luksuznom restoranu "Cipriani", a slavlju se pridružila i Geri Helivel, bivša "Spajsica" koja se u zadnje vreme sve češće druži s nekadašnjom koleginicom Viktorijom.

Slavni par se odmah nakon zabave vratio u Los Andjeles, kako bi Dejvid učestvovao na pripremama kluba, a Viktorija obavila finalne pripreme za knjigu, kolekciju odeće i mnogobrojne druge "projekte" kojima se bavi u poslednje vreme.

Bekamovi su u Los Andjelesu kupili vilu vrednu 16 miliona evra koja se nalazi se u predgradju Beverli Hilsu. Viktorija je sama odabrala kuću nakon nekoliko meseci potrage. Raskošna vila opisana je kao moderna i veoma prostrana. Ima šest spavaćih soba, devet kupatila, šest mermernih kamina i ogromnu sobu za zabavu. Slobodno rečeno, izgleda kao hotel sa pet zvezdica.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Ucenjivač Opre Vinfri na slobodi

Federalni istražioci objavili su povlačenje optužbi protiv Kifera Bonvilena iz Atlante optuženog za pokušaj ucenjivanja popularne voditeljke Opre Vinfri za milion i po dolara.

Bonvilen (36) optužen je u decembru prošle godine da je pretio najpoznatijoj američkoj voditeljki da će objaviti snimke telefonskih razgovora koji bi "ozbiljno ugrozili njenu reputaciju", saopštila je policija.

Iako je sud povukao optužbe, Bonvilen ipak nije prošao nekažnjeno. Sud je naredio da se optuženi nadgleda tokom jedne godine u kojoj mora da bude zaposlen i ide na predavanja. Osim toga, on mora da odradi i 50 sati dobrotvornog rada, kao i da plati FBI-u tri hiljade dolara.

Ukoliko prekrši zakon ili ne ispoštuje uslove koje mu je sud odredio, optužbe će odmah biti podignute i sudiće mu se.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
DiKaprio na Tajmovoj listi najuticajnijih

Holivudski glumac Leonardo DiKaprio (DiCaprio), televizijska voditeljka Rouzi O'Donel (Rosie O'Donnell) i komičar Saša Baron Koen (Sacha Cohen) našli su se na listi najuticajnijih ljudi na svetu koju objavljuje magazin "Tajm" (Time).

Na listi su i britanska kraljica Elizabeta Druga (Elizabeth), potencijalni kandidati za američkog predsednika Hilari Klinton (Hillary Clinton) i Barak Obama (Barack), osnivači sajta YouTube Stiv Čen (Steve) i Čad Harli (Ćad Hurley), režiser Martin Skorseze (Scorsese) i model Kejt Mos (Kate Moš).

Na spisku, na kojem su 71 muškarac i 29 žena iz 27 zemalja, nema američkog predsednika Džordža Buša (George Bush).

Iz sveta šou biznisa, medju najuticajnijima su i Opra Vinfri (Oprah Winfrey), Džordž Kluni (George Clooney), Bred Pit (Brad Pitt), Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), Kejt Blančet (Cate Blanchett), Majkl Džej Foks (Mićael J. Fox) i guverner Kalifornije Arnold Švarceneger (Schwarzenegger).

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 252 253 255 256 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.