Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281901 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Anđelina Džoli nije holivudska majka Tereza
Autor: Tanjug | 24.04.2007 - 14:19

Američka glumica Anđelina Džoli ne pristaje da je zovu holivudska majka Tereza uprkos svom angažovanju u humanitarne svrhe.
Džolijeva (31) tvrdi da je njeno učešće u projektima dobrotvornog karaktera nešto što ona "mora da radi". Ona kaže da ne razume zašto tako malo holivudskih zvezda sledi njen primer. Kad neko kao ona ima toliko privilegija mora da uradi nešto protiv tolikih nepravdi koje postoje u svetu, ocenila je glumica, prenele su agencije.
"Ne želim da se ponašam kao da sam holivudska majka Tereza. Kad vidim siromaštvo i bedu sve što želim je da pomognem. Da li sam jedina koja tako misli i deluje?", upitala je ona.
Anđelina Džoli, ambasador dobre volje Ujedinjenih nacija, insistira na tome da poznate i slavne ličnosti treba da imaju mogućnost da kažu i rade ono što žele, a da pri tom ne moraju da se pravdaju. "Smatram da poznate ličnosti treba da imaju mogućnost da se slobodno izjasne i deluju, bez obaveze da stalno objašnjavaju svoja dela", rekla je ona.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Madona režira film!

Iako se pop kraljica Madona pokazala kao ne baš preterano talentovana glumica, ona ipak ne odustaje od sedme umetnosti.

Ovog puta staće iza kamera kao potpisnik režije za niskobudžetnu komediju radnog naziva "Filth and Wisdom", čije snimanje počinje uskoro u Londonu.

Za sada joj je najveća podrška muž Gaj Riči, renomirani reditelj, dok filmski kritičari već predvidjaju fijasko Madoninom režiserskom debiju.

Iako su njenu filmsku ulogu u "Eviti" svi hvalili, više zbog pevačkih nego zbog glumačkih sposobnosti, one ostale ili nisu ni zapažene ili su poput one u "The Next Best Thing", za koji je dobila Zlatnu malinu za najgoru glumicu.

Sa druge strane, Madona je izuzetno uspešna u muzici a dokaz je i ovogodišnja prestižna britanska muzička nagrada "Ivor Novello" gde je nominovana u dve kategorije - za internacionalni hit godine sa pesmom "Sorry", i za najbolji performans.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Mila Jovović čeka bebu

Holivudska zvezda rusko/srpskog porekla Mila Jovović (31) očekuje bebu.

Junakinja "Petog elementa" i "Jovanke Orleanke" trudna je sa britanskim rediteljem Polom Andersonom (41) sa kojim se upoznala na snimanju hit filma "Pritajeno zlo" (2002).

Njihov portparol, koji je potvrdio ovu vest, saopštio je da beba treba da se rodi najesen.

Jovović će uskoro snimiti treći i poslednji nastavak horor sage "Pritajeno zlo" koji će u bioskope stići krajem septembra ove godine.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Nemačka pevačica Nena otvorila privatnu školu

Jedna od najpoznatijih nemačkih pop pevačica, Nena, koja se osamdesetih godina proslavila mega hitom "99 luftballons", otvorila je privatnu školu u Hamburgu.

U školi će se primenjivati nastava inspirisana filozofijom slobodnog duha (free-spirit) i pokreta antiautoritativne misli koja je prvi put uvedena 1968. godine u jednoj američkoj školi. u državi Masačusets.

Od tada je ovaj pristup u obrazovanju uveden u 40 škola u sedam zemalja.
Nenin partner, muzički producent Filip Palm, preuzeo je na sebe zadatak direktora, javio je radio "Dojče vele".

"Neki ljudi kupuju jahtu, mi smo kupili školu", rekla je Nena na konferenciji za novinare.

Po ugledu na školu u Masačusetsu, Nenina škola će imati upravne odbore u kojima će ravnopravno odlučivati nastavnici i djaci. Ceo koncept se zasniva na širokoj akademoskoj slobodi koja treba da podstiče djake na učenje.

"Deca su uvek željna da krenu u školu, a onda se razočaraju. A kako i ne bi kada ih drže zatvorene u jednoj prostoriji sa osobom koja im govori kada mogu da jedu, kada da idu u toalet i kada da ućute? Ne razumem zašto društvo toleriše tako nešto", rekla je Nena.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Šon Koneri pokrenuo internet kanal

Glumac Šon Koneri pokrenuo je televizijski internet kanal svoje Škotske nacionalne partije.

To je za škotske nacionaliste važan trenutak jer se njihov vodja pojavljuje pred prestojeće izjašnjavanje u Škotskoj, koje bi moglo da dovede do izjašnjavanja o odvajanju od Engleske.

Koneri, borac za nezavisnost Škotske, retko se pojavljuje u javnosti u strahu od raka. Sedamdset šest godina star glumac već 20 godina kontroliše promene koje ima na grlu i za koje se pretpostavlja da bi mogle da izazovu rak.

Konerijev brat Nil nedavno je saopštio da je reč o polipima u grlu i da se infekcija iskomplikovala.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Šeron Stoun i Sofi Marso u akciji protiv side

Glumice Šeron Stoun i Sofi Marso predsedavaće 23. maja u Muženu, na Azurnoj obali, tradicionalnom gala večerom u koriste američke fondacije za borbu protiv side, saopštili su organizatori.

Dobrotvorna zabava u korist fondacije AMFAR koju je osnovala holivudska zvezda Elizabet Tejlor, jedan je od najvidjenijih mondenskih skupova tokom kanskog filmskog festivala.

Elizabet Tejlor, zbog krhkog zdravlja, neće prisustvovati gala svečanosti, ali je njena počasna predsednica.

Mesto za stolom za desetoro košta izmedju 30.000 i 100.000 dolara, u zavisnosti od udaljenosti od bine.

Prošle godine je prikupljeno gotovo četiri miliona dolara za fondaciju osnovanu 1985. Fondacija je od tada prikupila gotovo 250 miliona dolara za istraživanja side.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Šeril Krou za štednju toalet papira

Američka pevačica Šeril Krou, aktivista u borbi protiv zagadjenja i za zaštitu šuma, predložila je ograničenu potrošnju toalet papira - na jedan listić po osobi.

"Predlažem da bude odredjen limit na broj listića toalet papira po osobi", piše ona u blogu na svom zvaničnom sajtu na internetu.

"Ne bih da lišim Amerikance njihovih prava koja su za njih svetinja, ali mislim da smo dovoljno prosvećeni da se prilagodimo na jedan listić po poseti toaletu, izuzev, naravno, u posebnim prilikama kad su potrebna dva ili tri listića".

Pevačica, koja se zalaže za očuvanje drveća, glavnog izvora kiseonika, takodje predlaže smanjenje potrošnje i drugih vrsta papira.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N86
Andjelina Džoli: Nisam majka Tereza

Američka glumica Andjelina Džoli ne pristaje da je zovu holivudska majka Tereza uprkos svom angažovanju u humanitarne svrhe.

Džolijeva (31) tvrdi da je njeno učešće u projektima dobrotvornog karaktera nešto što ona "mora da radi".

"Ne razumem zašto tako malo holivudskih zvezda sledi moj primer. Kad neko kao ja ima toliko privilegija mora da uradi nešto protiv tolikih nepravdi koje postoje u svetu", rekla je glumica.

"Ne želim da se ponašam kao da sam holivudska majka Tereza. Kad vidim siromaštvo i bedu sve što želim je da pomognem. Da li sam jedina koja tako misli i deluje?", upitala je Andjelina Džoli.

Andjelina Džoli, ambasador dobre volje Ujedinjenih nacija, insistira na tome da poznate i slavne ličnosti treba da imaju mogućnost da kažu i urade ono što žele, a da pri tom ne moraju da se pravdaju.

"Smatram da poznate ličnosti treba da imaju mogućnost da se slobodno izjasne i deluju, bez obaveze da stalno objašnjavaju svoja dela", rekla je ona.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
SLEDI FINALE!
Finalistkinje ovogodišnjeg, prvog po redu licencnog izbora "Mis turizma Srbije" za "Mis turizma Planete" predstavljene u vili "Jelena"

U organizaciji modne agencije "Take Five", u ponedeljak po podne u vili "Jelena" održana je konferencija za novinare na kojoj je predstavljeno petnaest devojaka koje će se 30. aprila na tom istom mestu pojaviti na izboru "Mis turizma Srbije" za "Mis turizma planete". Pošto je ova agencija, na čelu sa vlasnikom Mirelom Krajinović i direktorom projekta Darkom Vujovićem, osim ove nabavila i licence za "Mis Fashion TV" i "Mis mediterana", ulozi su povećani, te su se tako ljudi iz organizacije potrudili da naprave što bolji izbor devojaka, u čemu su, po opštem mišljenju, i uspeli.

Na koktelu koji je usledio saznali smo da će na finalnoj večeri kompletan enterijer kluba biti preuređen, kao i da će jedna od gošći biti i pop pevačica Romana Panić, koja će pevati u pauzi. Čitav program otpočeće koktelom za dobrodošlicu, a nakon završetka izbora u klubu "Mistiljue" biće održana i žurka kojom će organizatori i zvanice proslaviti uspešan završetak rada. Nakon slavlja i kratke pauze, ljude iz agencije već očekuje početak rada na novom projektu pošto su došli do još jedne licence, ovoga puta za izbor najboljeg muškog modela. Ali, o tom, potom...

(G. J.)

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
EKSKLUZIVNO - Intervju : Saša Popović
MIROSLAV ILIĆ NEMA VEZE SA ŽIVOTOM!
Najmoćniji čovek na domaćoj estradi otkriva kako je od Grand produkcije, koja je, priznaje, nekada obilovala kičom i šundom, stvorio,kako tvrdi, moderan muzički brend, govori o prijateljstvu sa Lepom Brenom i obrazlaže kada pevačicama ne dozvoljava da se slikaju gole

Koliko god se zagovornicima elitističke i "elitističke" kulture ne dopadala muzika koja se može čuti u Grandovim emisijama, teško da bi i oni mogli da ospore činjenicu da je danas u Srbiji, a verovatno i u bližem okruženju, jedino u ovoj produkciji moguće ostvariti pravi "američki san", i to na pošten način, što pokazuje već treća sezona takmičenja za Zvezde Granda. O sistemu u kome svako koga publika izabere dobija ulaznicu za popularnost, novac i uspeh, ali i o kontroverzama koje se pletu oko najmoćnije diskografske kuće u zemlji, za Kurir ekskluzivno govori čelnik Granda Saša Popović.

Godinama unazad trpiš kritike da Grand produkcija širi kič i šund?
- Pre desetak godina, kada smo počinjali, skoro uopšte nismo prodavali diskove u Srbiji, jer su ljudi bili siromašni. Najveća potražnja za muzikom bila je u zapadnoj Evropi i u Bosni, a tamošnja publika bila je željna muzike sa orijentalnim prizvukom, pa je ona i dominirala u Grandu. Ja tu nisam imao puno uticaja. Pevač sam uradi CD, donese ga meni i ja više nemam mogućnost da ga preuredim.

To se dobro prodavalo i u inostranstvu i u Bosni, ali kod nas nikako nije išlo. Kada smo moj tim, Žika (Saša Jakšić, producent - prim. V. M.) i ja stvorili Zvezde Granda i kada smo počeli da utičemo na to šta će te zvezde pevati, stvar se bitno promenila. Preokrenuli smo celu situaciju u našu korist, krenuli smo u nešto kulturnije i počeli smo da čistimo tu muziku. Muzika do Zvezda Granda zaista je obilovala turcizmima i do tog perioda prihvatam kritike. Ali, danas imamo potpuno novi brend!

Ipak, i dalje vas osporavaju?
- Poslednjih godina ne priznajem te kritike. Smatram da je u Grandu zastupljena moderna muzika i svi kompozitori se uglavnom trude da pomešaju evropske trendove sa nekim našim, neću da kažem folklorom, već našim mentalitetom. Do pre dve godine autori su koristili elemente grčkog ili turskog melosa, a sada se rade isključivo autorske pesme. Situacija se preokrenula - sada Grci, Turci, Bugari, Rumuni, Hrvati, Bosanci, svi traže od nas da im damo dozvolu za obradu!

Najostrašćeniji pljuvači su rokeri...
- Pljuju nas rokeri kojih nema nigde. Recimo, Đorđe David. On je dežurni pljuvač kada je reč o Grand produkciji. A šta je on uradio?! Nisam čuo nikada da nas je pljuvao Bora Čorba, Đule Van Gog ili Bajaga, neko ko zaista vredi. I ne pljuju nas samo nazovi rokeri već i filmadžije. Pošto su Grand šou i Grand parada toliko gledani, oni misle da je folk muzika na ekranima od ujutro do uveče, a u toku nedelje imamo svega tri sata. Ali, to ima toliku snagu i gledanost da neki misle da smo po ceo dan na ekranima. Kome smeta, može da promeni kanal.

TANJA SAVIĆ ZARAĐIVALA 22 EVRA ZA VEČE!

Prva garnitura Zvezda Granda stekla je ogromnu popularnost. Da li je tačno da im Grand uzima polovinu novca koji zarade na nastupima?

- Naravno, to je zakon estrade i zakon poslovanja. Mi smo tu decu našli i napravili nešto od njihovih života. Na primer, Tanja Savić je do 2003, pevajući na nekom brodu u Brčkom, za veče zarađivala 22,5 evra! Em niko živ nije znao za nju, em se od tih para nije moglo živeti. Darko Filipović je svirao harmoniku, Steva nigde nije pevao, Bane je išao u gimnaziju... Ta deca su dobila marketing vredan po milion evra. Postoji jedna stvar koju svi zaboravljaju, a to je da samo pobednik ima prava da dobije CD i potpiše ugovor, odnosno zadrži ugovor sa Grandom. Kada je Bane pobedio, sledećeg dana smo napravili emisiju u studiju i deca su me pitala šta da rade. Ja sam mogao sve da ih pošaljem kući i nikada više niko ne bi čuo za njih. Međutim, odlučili smo da svi ostanu u Grandu! Svake godine im napravimo novi album koji košta. Koliko zarade, toliko na njih i potrošimo, a ono što oni zarade - njima to ostane. Takav princip smo uzeli od Nemaca i mislim da je veoma korektan.      

Brena i ti sarađujete već 28 godina. Interesantno je da nikada nije došlo do sukoba između vas dvoje, a vodite ogromnu firmu, koja okreće veliki novac...
- Brena i ja smo od prvog dana poznanstva imali prijateljski odnos pun poštovanja. Ja baratam novcem u firmi. Ovde se sve radi legalno i ona ima uvid u poslovanje, ali se ne meša jer mi veruje. Zna da sam bio uz nju i kada joj je bilo najteže i kada joj je bilo najlakše. Bilo je mnogo slučajeva kada je moglo da dođe do nekog pucanja između nas dvoje. Međutim, naše prijateljstvo i poverenje je nezamenljivo. Ne znam da li imam boljih prijatelja od Brene i Bobe.

Godinama unazad priča se da ste Brena i ti bili u vezi...
- Bili smo u vezi, ali poslovnoj! Nikada niko nije mogao da kaže: "Njih dvoje su emotivnoj vezi", a kamoli da dokaže to što tvrdi.

Hočeš da kažeš da se niste zabavljali?
- Naravno da nismo!

Pa, zašto bi neko pričao da ste bili zajedno ukoliko to nije istina?
- Evo zašto! Kada nas je pogodila ogromna popularnost, Brena nije mogla da izađe na ulicu. Razmišljali smo gde bi ona trebalo da stanuje, došli smo na ideju da dođe kod mene u Novi Sad. Živeo sam sa majkom u kući svog dede, koji je bio sveštenik, a u porti je bila crkva. Tu smo imali potreban mir, sve dok se sveštenici nisu pobunili! "Kako jedna muslimanka može da živi u pravoslavnoj kući!", javno su govorili. Digla se velika frka i panika, a onda su mediji napravili varijantu da nas dvoje živimo zajedno jer smo u šemi, da ja branim našu ljubav od sveštenika i slično. Eto, otud cela priča.

Ali, bio si sa ostalim pevačicama i ostao u dobrim odnosima...
- Sa obema sam ostao u dobrim odnosima.

Hoćeš da kažeš da si bio samo sa dvema pevačicama?! Zlata Petrović i Neda Ukraden?
- Ne želim da kažem. Ni u vreme kada sam bio s njima to novine nisu pisale. Zašto bih to sada govorio kada su žene srećno udate i imaju decu! Puno sam se družio sa pevačicama jer je moje društvo uglavnom bilo iz sveta estrade.Voleo sam pevačice i na kraju se i oženio pevačicom... Ne vidim ništa loše u tome.

Priča se da pevačice u Grand dolaze preko kreveta. Podrazumeva se, tvog?
- Grand je krenuo 1998, a ja sam sa Suzanom od 1996. Tvrdim ti odgovorno da niko u Grand nije ušao preko kreveta! Neka se javi pevačica koja može da dokaže suprotno i neka kaže: "Ušla sam preko kreveta", ili: "Saša Popović me je ucenjivao". Oženjen sam pevačicom, zaista je volim, poštujem i divno mi je s njom u braku! Ne želim da je prevarim i nemam niti razloga niti potrebe za tim! A što se posla tiče, Grand je jaka firma i, svako ko hoće da opstane u njoj, mora da poseduje određene kvalitete.

Zašto Suzana Jovanović, tvoja supruga, više ne snima?
- Nema potrebe za tim. Dok je snimala za Grand, pa onda nastupala, dešavalo se da negde bude krcato, negde poluprazno... Jednostavno, kako gde! Zbog čega bi neko govorio: "Eno, Sašina žena pevala pred sto ljudi!"? Nema potrebe! Drugo, treba voditi računa o kući i dvoje dece.

Da li to znači da druge pevačice koje snimaju ne vode računa o deci i o kući?
- Ne znači to, ali mislim da nam ovakva vrsta života mnogo više odgovara.

Da li je to njena ili tvoja tvoja odluka?
- Prvo sam ja doneo tu odluku, a ona je jedno godinu, dve dana bila nezadovoljna. Međutim, kada bi je danas pitali da li želi da nastupa, mislim da bi vam rekla da ne želi!

Pošto Suzana ne radi, kada si već spomenuo dvoje dece, hoćete li i treće?
- (smeh) Pa, da ti kažem, radim u tri smene, pa kako ispadne.

Postoje određena pravila ponašanja u Grandu na kojima ti insistiraš. Između ostalog, vrlo se ljutiš kada se pevačice slikaju nage.
- Ne ljutim se ja nego se velika polemika digla zbog toga. Imamo u produkciji pevačice kao što su Lepa Lukić, Usnija Redžepova, Neda Ukraden, Ana Bekuta, Snežana Đurišić. Mora da se napravi neki korektan odnos između tih pevača i novih. Dozvoljavam i mini suknje i razgolićivanje na sceni, ali do jednog određenog stadijuma. Ali, da neko sedne na kauč i kaže: "Slikaj moje sise!", mislim da ne priliči Grandu, ne priliči ni tim pevačicama, ni javnom mnjenju.

Ali, i Ana Bekuta i Brena imaju golišave fotografije pa ih ne sankcionišeš?
- Jeste, ali to je urađeno iz nehata. Brenu je uhvatio paparaco u Dubrovniku 1984. dok se sunčala. Ili 1983. godine, kada su je slikali za naslovnu stranu. Fotograf krene da slika, Brena, koja je nosila top, pita: "Da li se vidi nešto?", on kaže: "Ne"... Kada su slike objavljene, videlo se da je blic probio... Postoji i druga strana golišavih fotografija. Slikala se i Suzana Mančić za naslovnu stranu Plejboja i nikada se nije dovodilo u pitanje da li to da tretiramo kao umetničku fotografiju ili kao nešto što ne sme da se desi pa ćemo je izbaciti iz Granda. Ne bih to sankcionisao. Postoje umetničke fotografije i postoje banalne fotografije.

Možda one na taj način žele da svoje nago telo pokažu publici. Ukoliko im ti to braniš, zar to nije zadiranje u njihovu privatnost?
- Jeste, ali mora da postoji kodeks ponašanja!

Da li to znači da oni koji žele da se slikaju nagi moraju da pitaju tebe za dozvolu?
- Ne! Mogu da pitaju za savet. Ali, ja moram da razlikujem nameru i fotografiju koju je uradila Marija Mara i koju je uradila Suzana Mančić. To su potpuno različite stvari.

Marija Mara je izjavila da ti je dala silan novac, a pri tom nije dobila ništa od Granda za uzvrat...
- Kada bih sabrao koliko je Marija Mara imala emisija i koliko to sve košta, ona to ne bi mogla da plati da narednih pet godina radi za Grand! Pojavljivala se u istim emisijama u kojima i Seka, Viki, Tanja Savić... Ali, nisam ja taj koji će da kaže publici: "Narode, morate da volite Mariju Maru, morate da kupite njen CD, molim vas, pozovite je na tezgu da žena zaradi pare." Ja dam svakom isti tretman. Ko ga iskoristi, iskoristi, ko ga ne iskoristi, voz prošao - šine ostale.

Postoji li neko od pevača sa kojim ne govoriš?
- Jedini čovek na estradi koji javno istupa protiv mene je Miroslav Ilić. Godinama priča da sam neznalica i da sam uništio muziku. Ja opet smatram da on nema veze sa životom i da su mu ploče svaka gora od svake! Da je kojim slučajem bio u Grandu, mi bismo od njega napravili pravi brend! Ovako čovek može može da napuni Centar "Sava", ali ne može nijednu kafanu koju ja znam u Evropi.

VESNA MILANOVIĆ ,FOTO: MAJA MOJSOVSKI

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 242 243 245 246 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 5.385 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.