Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281982 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Šeronka za primer
U BORBI PROTIV SIDE

Glumice Šeron Stoun i Sofi Marso predsedavaće 23. maja u Muženu, na Azurnoj obali, tradicionalnom gala večerom u korist američke fondacije za borbu protiv side. Dobrotvorna zabava u korist fondacije AMFAR, koju je osnovala holivudska zvezda Elizabet Tejlor, jedan je od najviđenijih mondenskih skupova tokom kanskog filmskog festivala.

Mesto za stolom za desetoro košta između 30.000 i 100.000 dolara. Prošle godine je prikupljeno gotovo 4 miliona dolara za fondaciju osnovanu 1985. godine.

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Bojan Marović
AMBASADOR DOBRE VOLJE!

Crnogorski pevač Bojan Marović imenovan je za ambasadora dobre volje Međunarodne organizacije za migracije, koja će u sklopu dvogodišnje informativne kampanje pod nazivom "Zaustavimo trgovinu ljudima" pokrenuti niz akcija u oblasti kulturnog i sportskog života Crne Gore. Inače, prvi zajednički projekat Bojana Marovića i Međunarodne organizacije za migracije je njegova promocija albuma u klubu "Montanaro džez".

Mlada pop zvezda će tako stati u isti red s Đorđem Balaševićem, koji je svojevremeno proglašen za Unicefovog ambasadora dobre volje.

(SINA)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
RONALDO I ZIDAN KOD VENDERSA
Fudbalske zvezde snimaće ove nedelje spot za Ujedinjene nacije pod dirigentskom palicom nemačkog režisera!

Bivši madridski "galaktikosi" Ronaldo i Zinedin Zidan snimaće ove nedelje u Parizu televizijski spot za potrebe Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP). Spot će režirati nemački reditelj Vim Venders, koga je Srbija prihvatila kao svog tokom boravka prošle godine na Festu.

Reklamni film, koji će početi da se prikazuje kroz nekoliko meseci, treba da doprinese zalaganjima u svetu u korist milenijumskih ciljeva za razvoj koji treba da budu dostignuti do 2015. godine.
- U prošlosti sam snimao gangstere, anđele čuvare, stare kubanske muzičare, decu, petog "bitlsa", jednog kauboja i veterana iz Vijetnama. Snimao sam mnogo ljudi, ali ovo je prvi put da snimam fudbalere - rekao je Venders.

To će biti treći put da brazilski fudbaler Ronaldo i njegov "penzionisani" francuski kolega Zinedin Zidan zajedno učestvuju u nekom TV spotu kao ambasadori dobre volje za UNDP. Bivši fudbaleri Reala iz Madrida izjavili su ovim povodom da im je "jako drago što učestvuju u ovako važnom programu UN", dok je Vim Venders istakao da je, posle snimanja "svih i svakog", red konačno došao i na fudbalere.
Milenijumske ciljeve za razvoj 2000. godine usvojile su vlade 189 zemalja u borbi protiv siromaštva, gladi, bolesti, nepismenosti, diskriminacije žena, smrtnosti dece i uništavanja životne sredine.

(I. Đ.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
LAGERFELD ZAMALO OTET
Pripadnik nemačke Crvene armije priznao da su sedamdesetih godina planirali da kidnapuju slavnog modnog kreatora!

Nemačka frakcija Crvene armije sedamdesetih godina prošlog veka nameravala je da otme modnog dizajnera Karla Lagerfelda, ispričao je jedan bivši pripadnik ove radikalne levičarske grupe!
Peter-Jurgen Buk proveo je 17 godina u zatvoru zbog svoje pripadnosti nemačkoj frakciji Crvene armije. Poslednjim izjavama o namerama ove frakcije da kidnapuju modnog dizajnera šokirao je nemačku javnost.

Buk je za jedan nemački magazin izjavio da je frakcija imala spisak mogućih meta za otmice. Kidnaperi su nameravali da od otmica zarade novac kako bi svojim vođama u zatvoru pomogli u bekstvu.
- Lagerfeld je poreklom iz bogate porodice i već tada je bio veliko ime u svetu mode, pa je stoga bio idealan kandidat za kidnapovanje. Nameravali smo da ga otmemo, ali smo ipak odustali od toga - rekao je Buk, ne objasnivši zašto su odustali od plana.

Frakcija je osumnjičena za ubistvo 34 ljudi u periodu između 1970. i 1991. godine. Nikada nisu oslobodili nijednog taoca kojeg su oteli u zamenu za novac iako su za jednu od žrtava, Hansa Martina Šlejera, tražili veliku sumu novca.

(I. Đ.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Britni - juče salo, danas pločice
Britni Spirs doživljava neverovatnu transformaciju

PROMENA Britni Spirs doživljava neverovatnu transformaciju. Samo nekoliko dana pošto se u javnosti pojavila s povećim viškom kilograma i „salcetom" koje preliva iz pantalona, paparaci su je uslikali u top formi. Uski kukovi, čvrsta guza i zategnut stomak s pločicama su zaista misterija. Spekuliše se da je Britni angažovala izuzetno veštog plastičnog hirurga.

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Liv se plaši crvenog tepiha
Glumica Liv Tajler navodno mrzi filmske premijere

TREMA Glumica Liv Tajler navodno mrzi filmske premijere jer se plaši da će se okliznuti i pasti na crvenom tepihu. Njoj se svaki put kada izađe iz limuzine, kolena toliko tresu da jedva održava ravnotežu.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Kratke vesti
Završne scene filma „Hari Poter i red feniksa", petog nastavka, biće digitalno snimljene u tri dimenzije

Trodimenzionalni Hari Poter
BIOSKOPI Završne scene filma „Hari Poter i red feniksa", petog nastavka pustolovina malog čarobnjaka, biće digitalno snimljene u tri dimenzije u formatu IMAX 3D Experience. Gledaoci će u bioskopima koji podržavaju IMAX tehnologiju, moći poslednjih dvadeset minuta filma da vide u tri dimenzije.

Madona režira film
DEBI Pop zvezda Madona, koja je posle uspešne pevačke karijere ostvarila i karijeru ne baš toliko uspešne glumice, ovih dana je odlučila da stane iza kamere i režira niskobudžetnu komediju. Madona će režirati film „Filth and Wisdom", čije bi snimanje za nekoliko dana trebalo da počne u Londonu.

Džesika Alba svira kao mačka u teranju
VIOLINA Da bi Holivudu pokazala da ima više od savršenih oblina, Džesika Alba je za potrebe novog filma „Oko" odlučila da nauči da svira violinu. „Iako sam sve note tačno odsvirala, uživo to zvuči kao mačka u teranju, tako da u filmu ipak svira pravi violinista", priznala je Alba.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
ISTOPIO SAM SE!

Dušan Trifunčević, alijas Lepi Bora, čuveni basista benda "Lepa Brena i Slatki greh" ekskluzivno za Press otkriva kako je smršao više od 50 kg

Dušan Trifunčević, alijas Lepi Bora, legendarni basista benda "Lepa Brena i Slatki greh", odnedavno se bavi proizvodnjom i prodajom čaja za mršavljenje. Svojevremeno najdeblji muzičar na srpskoj estradnoj sceni oslabio je, kako ekskluzivno za Press otkriva, 50 kilograma samo pomoću svojih trava i čajeva.

- Bio sam najveći žderonja na estradi. Verovali ili ne, do sada sam raznoraznim dijetama sveukupno u životu skinuo više od 800 kilograma, ali sam se odmah posle prestanka dijete vraćao se na svojih standardnih 150 kg žive vage. Sve sam pokušavao, dobijao sam razne tablete iz inostranstva, svašta sam za protekle dve decenije popio i pojeo, ali džaba - kaže Lepi Bora, i otkriva:

Redovno idem kod Brene na roštilj

Lepi Bora kaže da je sa svim članovima "Slatkog greha" ostao u odličnim odnosima, a da se sa Brenom redovno viđa.

- Svakih nekoliko meseci odem sa suprugom kod Brene i Bobe i ostanemo do jutra. Boba obično spremi neku ribu na roštilju, za koje je specijalista, i smejemo se i šalimo, prepričavamo dogodovštine. U septembru ćemo Brena i ja snimiti novi album, a grupa "Slatki greh" svira neprestano, bez mene, jer se ja sada bavim drugim stvarima. Što je najvažnije, svi smo ostali u muzici, s tim što ja ne idem na tezge, ali pripremam svoju šou za novosadsku televiziju, gde će "Slatki greh" biti redovan orkestar - navodi simpatični eks-debeljko.

- A onda sam čuo za jednu babu iz Crne Gore, kojoj sam se u očajanju obratio za pomoć. Ona mi je dala recept, koji ja sada želim da podelim sa svima koji imaju problem sa viškom kilograma. Vi ne možete da zamislite kako je moj život bio težak. Nisam mogao pertle na cipelama da vežem. To je samo jedna sitnica, ali mi verujte kada kažem da sam srećan što sada imam "samo" 97 kilograma, i što uspevam lako da održavam tu težinu. Ne želim da lažem ljude, pa da im tvrdim da će pomoću mog preparata moći da jedu slaninu, švargle, čvarke, i da će kada popiju šolju čaja odmah smršati. Neće, ali čaj ima ulogu da ubrza metabolizam.

Trifunčević, čije je pravo umetničko ime Maksa, postao je totalno neprepoznatljiv širokim narodnim masama i dojučerašnjim obožavateljima, da ga u poslednje vreme ne prepoznaju čak ni policajci, koji su mu u vreme najveće slave često gledali kroz prste i opraštali saobraćajne nestašluke.

- Zaustavi me saobraćajni policajac i traži da platim kaznu. Ja ga šeretski pitam da li estradne ličnosti nemaju popust. "Pa kakva si ti estradna ličnost kada te ja ne poznajem", odgovori mi policajac, a na objašnjenje da sam ja onaj Lepi Bora što je pevao s Brenom, odgovori mi da ću tek sad da platim kaznu jer ga pravim budalom. Iskreno, prija mi nova težina, ali i osećaj da sam ponovo anonimus - kaže Bora, koji se trenutno, uz biznis oko čaja, bavi i pisanjem autobiografije koja umesto priča sadrži 1.000 recepata.

Svaki recept biće vezan za po jednu anegdotu iz vremena "Slatkog greha".

- Biće tu svega. Brena me je celog života maltretirala da smršam, krio sam se od nje da bih mogao na miru da jedem. Brinula se za mene kao sestra, podržavala me u svakoj dijeti, a ja sam od nje bežao da kupim burek. Dešavalo se da krene za mnom, sa leđa me uhvati za vrat, otme mi burek i baci ga u kantu - zaključuje za Press Lepi Bora.
B. PETROVIĆ

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
BIG RAKA
Radovan Radović dobio ponudu da nastupi u "Velikom Bratu", ali još nije odlučio da li će je prihvatiti jer mu u maju pada opštinska slava

BEOGRAD - Radovan Raka Radović, gradonačelnik Trstenika, dobio je poziv za učešće u "Velikom Bratu poznatih", koji će se na malim ekranima naći najverovatnije sledećeg meseca. Radović, koji je u anale srpskog parlamentarizma ušao pevajući usred skupštinske sale, još nije odlučio da li će poći stopama Mikija iz Kupinova, jer u maju, kako kaže, ima "masu obaveza".

- Odgovoriću im za dan-dva, ne zato što se bojim kamera i javnosti, već zato što 27. maja imam opštinsku slavu Svete Trojice. Do sada sam je uvek proslavljao sa narodom, a treba da nabavim i neke građevinske mašine za opštinu. Razmišljam još, nisam načisto - kaže Radović za Kurir.
On dodaje da njegova porodica ne bi imala ništa protiv da ga gleda u "Velikom Bratu".

SEKINA TARIFA

"Veliki Brat poznatih" biće emitovan na TV B92 kao i njegov stodnevni prethodnik sačinjen od anonimnih učesnika, a pobednik će osvojiti 50.000 evra. Osim što je nagrada upola manja, VIP učesnici će u kući na Košutnjaku provesti samo mesec dana, a za svaku izdržanu nedelju, biće čašćeni sa po 1.000 evra. Pored političara, organizatori "Velikog Brata" su zvali i pevačicu Seku Aleksić, koja im je u startu tražila 40.000 evra, jer bi toliko izgubila za mesec dana odsustva sa scene. Inače, pozvan je i Dragan Kojić Keba.      

- Nemam ja tih problema, zna se ko je gazda. Ipak, ne znam koliko bi gledaocima bilo interesantno da gleda ozbiljne oženjene muškarce u kući, jer mi ne bismo bili slobodni kao ona momčadija jesenas. Šta ima mene, čoveka u zrelim godinama, neko da snima u spavaćoj sobi. Kažem, videćemo, porazgovaraćemo još malo, možda i prihvatim - objašnjava gradonačelnik Trstenika.
S druge strane, Dobrivoje Budimirović Bidža, Radovićev veliki prijatelj još iz vremena devedesetih, poručuje da nikad ne bi prihvatio učešće u "Velikom Bratu", "jer veću glupost u životu nije gledao".

- Oni sigurno to znaju, pa me zato i ne zovu, a Raki mogu da poručim sledeće: Druže, ne idi tamo gde će da te prave "glupim Avgustom". Ostani dostojanstven i ozbiljan čovek kakav si uvek i bio - kaže Bidža za Kurir.
- Učesnici tog programa bolje da odu na ispitivanje kod stručnjaka, koji će da procene njihovo psihološko i emotivno stanje. Jer, treba videti šta je sa ljudima koji nemaju pametnija posla od džabalebarenja - navodi Bidža.

Pre Rake Radovića, organizatori "Velikog Brata" su kontaktirali i kontroverznog funkcionera Demokratske stranke Srbije Nebojšu Bakareca, koji je, međutim, odbio da učestvuje u jednom od najpopularnijih rijaliti šou- programa na svetu. Bakarec je "Velikog Brata" nazvao velikom prevarom i velikim zlom".

(U. K.)

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
Mila Jovović čeka bebu
Autor: M. R. | 25.04.2007 - 10:58

Američka glumica i manekenka srpsko-ukrajinskog porekla Mila Jovović očekuje svoje prvo dete sa verenikom, režiserom Polom Andersenom.

Srećni par, koji se verio pre četiri godine, uskoro planira i venčanje, jer će ih dete obradovati na jesen. Mila i Pol su se upoznali 2002. na snimanju filma „Resident Evil“, i 42-godišnji Pol je vrlo brzo ukrao srce 31-godišnjoj lepotici sa srpskim korenima. Posle godinu dana zabavljanja, Mila i Anderson su se verili, ali njihova sreća nije bila potpuna, jer je usledilo nekoliko nesuglasica, pa čak i raskid.
- Kada mi je kupio antički prsten i pitao me da se udam za njega, odmah sam rekla „da“, ali ubrzo smo i raskinuli - ispričala je neposredno nakon veridbe Mila, ali je nekoliko meseci kasnije izjavila:
- Pomirili smo se, ali tražila sam mu drugi, manji verenički prsten. Važno je da smo ponovo zajedno.
Sada, kada par čeka prvo dete, vreme je i za dugo iščekivano venčanje.
- Udaću se kada budem bila trudna - rekla je nedavno za jedan američki magazin Mila koja već uveliko, pored kreveca, benkica, flašica i pelena priprema i venčanicu za treću svadbu u životu.
Mila je već dva puta bila u braku, sa režiserom Likom Besonom i sa glumcem Šonom Andersonom.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 243 244 246 247 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.