Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282747 puta)
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
DINO UPOLA S LUKOM

Ričard Gir gadljiv na sarajevske ćevape, Dino Dvornik ispaljen za ulogu Karadžićevog pomagača

Slavni glumac Ričard Gir odbio je poziv ljubaznih bosanskih domaćina da proba čuvene sarajevske ćevape. Gira su, posle snimanja prvih kadrova filma "Prolećni odmor u Bosni", koje se odvijalo na Baščaršiji, organizatori pozvali da proba njihov specijalitet, ali ih je holivudski superstar sa gnušanjem odbio, obavestivši ih da je vegetarijanac koji se grozi mesa u bilo kom obliku.
Za razliku od Gira, koji će u Sarajevu boraviti još dva dana, čini se da od najavljenog filmskog debija Dina Dvornika neće biti ništa. Naime, splitski muzičar koji je u ovom akcionom trileru trebalo da glumi saradnika Radovana Karadžića ostao je bez uloge, jer mu se niko od organizatora nije javio.
Iako je sin Borisa Dvornika dobio tekst za ulogu pukovnika koji pomaže bivšem predsedniku Republike Srpske, kada se početkom prošlog meseca približila audicija Dvornikove više niko nije pozvao. Ljudi iz Dinovog okruženja smatraju da bi razlog mogao da bude to što je informacija o njegovoj ulozi prevremeno procurila u medije.
(R. J.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
I silikon propevao
Suzana NUKIĆ, 16. septembar 2006

KAKO naša estrada u svemu ide u korak sa svetom, tako i silikonska revolucija ne jenjava već "metastazira". Do pre samo deset godina svaka intervencija se krila kao državna tajna, dok danas pevači idu kod "čika plastičara" kao kod lekara opšte prakse.
Gotovo da nema estradne zvezde i zvezdice koja nije kročila u neku ordinaciju za plastičnu hirurgiju. Pevačice na put slave uglavnom kreću već "napumpane", a one koje se ne "naoružaju" u startu, pazare novi izgled od prvog većeg honorara, čisto da "ne zaostaju".
Setimo se samo naše najveće folk zvezde Cece Ražnatović sa početka karijere. U spotu "To, Miki, to" sedi u čamcu, a njene prirodne obline se prelivaju u helankama na tufne. Dok na poslednjem albumu "Grome moj" izgleda kao kosmičko čudo! Dugo je izbegavala "silikonsku" temu, ali kada su joj dosadila novinarska pitanja, javno je priznala korekciju grudi. Upitana da li postoji još nešto što bi promenila na sebi, Ceca se nedavno našalila:
- Naravno, kada bih mogla promenila bih mnogo toga. Povremeno odem u posetu doktoru Brazilcu, čisto da proverim da li je nešto za popravku, a on me diskretno izbaci iz ordinacije uz reči: "Ceco, izađi napolje. Idi u teretanu!"
Deceniju unazad, kontroverzna Jelena Karleuša još nije postala mušterija estetskih majstora, ali je i tada bila u trendu - na njoj su bili uočljivi svi postojeći modeli "vanderbra" i "puš-ap" grudnjaka. Danas, "slatka mala živi od skandala", jer paparaco beleži svaku njenu posetu klinici. Njena starija koleginica Indira Radić, koja je od bucmaste medicinske sestre postala "divlja Amazonka", kaže:
- Moj seksepil nije prirodan, već je delo plastične hirurgije. Nažalost, moram vas razočarati.
Izgledom je "pucala od zdravlja" i Maja Marijana. Prošle godine je našoj redakciji ekskluzivno saopštila svoju odluku da će, uz podršku supruga, povećati svoje "vršnjakinje".
- Silikone u grudi nisam stavila zato što je to moderno, već sam mislila da tako treba, iako su već bile dovoljno velike - rekla je Goga Sekulić u svom stilu.
Pevačica Mina Kostić je počastila sebe silikonskim implantantima, ali nije mirovala. Požurila je da svoje novo "ruho" što pre eksponira, pa je izazvala i komplikacije.
- Najgore je prošlo. Sada u jednoj dojci osećam peckanje, a druga mi s vremena na vreme utrne - javno se jadala Kostićeva.
Dara Bubamara menja lice i telo zajedno s novim albumima. Međutim, na pitanje da li je zakazala plastičnu operaciju, odgovorila je odrično:
- Nisam još! Zadovoljna sam svime što mi je bog dao, imam lepe grudi, ali onog trenutka kada ne budem zadovoljna bilo čime na svom telu, otići ću kod plastičara. Uopšte nemam trip da krijem takvo nešto. Plastična hirurgija je svuda u svetu kao "dobar dan". Iskreno, rečeno, toliko mi je dosadno da jedva čekam da uradim nešto na svom telu.
Istu izjavu je dala i Vesna Đogani. Ipak, nikad se neće zaboraviti crni biser Maje Nikolić koji se prepričava u vicevima. Govorila je da su joj grudi porasle zato što je jela kokice!?
- Isto bi bilo kada bih ja nekog pitala da li ima plombu u sedmici ili nadogradnju kose. Sa ovakvim grudima sam se pojavila na estradi. Da li su prirodne ili silikonske, to je moja stvar - oštro je reagovala Olja Karleuša.
Svojevremeno je Suzana Jovanović, supruga gazde "Granda", zamalo umrla na operacionom stolu za usisavanje sala. Kroz sličnu muku je prošla i Zlata Petrović koja je "jednim udarcem htela da ubije dve muve". Želela je da svoje bujno poprsje podigne i učvrsti, a u isto vreme da se podvrgne liposukciji. Zakazala je dve intervencije zaredom. Iako joj je hirurg skrenuo pažnju da to nije dobro, Zlata je insistirala da bude po njenom jer joj je lakše da odleži obe operacije. Organizam joj nije bio dovoljno snažan, ali je stojički podnosila iscrpljenost. Ipak, na kraju se onesvestila i završila u bolnici.
- Otrovala sam se od paštete! - branila se Zlata. - Devojka koja mi čuva dete je sa mnom jela iz konzerve, pa smo obe otekle, dobile alergiju i gušenje. Neko nas je tu noć video ispred Zemunske bolnice i ispalo je da sam sve živo operisala. Možete da me vidite kad pevam - nema drastičnih promena na meni.
Njihove gore list Marta Savić, upitana da li su grudi njene, odbrusila je:
- Pa, i one koje su ih kupile - njihove su!
Paraćinka Ana Nikolić je postepeno uvećavala i dopunjavala "kubikažu" usana. U početku nije bilo uočljivo a odnedavno se njene "plastične" usne vide "iz aviona". Grudi koje je pre nekoliko godina podigla na "trojčicu", ponovo je povećala, pa je sebi priuštila ni manje, ni više već - "petice". Kada priča kojim se sve zahvatima podvrgla, Romana kao da dobija amneziju:
- Ne sećam se da sam dosad nešto slično uradila...
Ksenija Pajčin nikada nije htela da komentariše korekcije na sebi, a nije imala ni razloga da ih pravi. Preko noći su njene usne i poprsje dobile izgled kao od ujeda pčele. Zbog devijacije su se, tvrde, operaciji podvrgle i dobile "prćaste" nosiće Dragana Mirković i Ksenija Ivanović. A Marina Živković je zategla kapke zato što je, kaže, nesvesno namigivala na jedno oko.

NEPRSKANE, BEZ SILIKONA
IAKO su silikoni trend, na prste se mogu izbrojati one pevačice koje nisu ništa popravljale na sebi: Goca Tržan, Emina Jahović, Slađana Delibašić, Tijana Dapčević, Zorana Pavić, Leontina, obe bivše i sadašnja pevačica "Koktel benda", Ana Stanić, Goca Božinovska, Tanja Savić, Slavica Ćurketaš, Nataša Kojić...

NEK KOŠTA ŠTA KOŠTA
U KLINIKAMA za estetsku hirurgiju kažu da estradnjaci ne pitaju za cene njihovih čarobnih usluga. Sve ide po sistemu: "nek košta šta košta". A da bi se "malčice" doterali, novčanik treba da "olakšaju" 1.200-1.500 evra za podizanje kapaka, 500 za korekciju ušiju, 100 nosa, "pumpanje" usta košta 500 evra, 2.500-6.000 ako žele da zategnu lice, za "fejslifting", odnosno "peglanje" bora, treba izdvojiti 1.500-2.000, povećanje i zatezanje grudi je 3.000 evra, ugradnja silikon balona u želudac košta 4.000, podizanje zadnjice 700-1.000, a liposukcija 2.000-3.000 evra.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
INTERVJU Minja Miletić, TV voditeljka

Nasmejana doktorka voli Balkance

Balkanski tip muškarca je pravi, da se zna da je on glava porodice. Zbog velike ljubavi bih bila spremna da se žrtvujem i da budem podređena

Pet dana pre emisije u kojoj sam se nezadrživo smejala spremala sam ispit danonoćno, bila sam iscrpljena i desilo se što se desilo. Ne pijem, ne pušim, to je bilo prirodno

Dobila sam ponudu za jednu drugu televiziju, ali za sada ostajem na Politici

Minja Miletić, voditeljka informativne emisije "Dan" na TV Politika, odličan je student Medicinskog fakulteta u Beogradu, na kojem će uskoro da diplomira. Sve vreme u toku studija zaposlena je kao voditelj. Na TV Politika došla je iz Televizije YU info, a pažnju javnosti izazvala je smehom u toku vesti koje je čitala direktno u etar. U javnosti se i dalje prepričava ovaj događaj, a Minja za Press kaže da se smeh jednostavno desio, i da povoda nije bilo. Ona je devojka koja voli da se smeje, što je pokazala dok smo radili ovaj intervju, a na pitanje da li joj je posle "smešnih vesti" porasla popularnost, Minja odgovara potvrdno: "Pa jeste, vi ste me zvali za intervju".

Kakve su bile reakcije kolega, a kakve tvojih urednika nakon emisije? Da li je bilo "ribanja"?
- Urednik je u prvom trenutku poludeo. Međutim, ja sam odmah objasnila da to nema veze sa njim i da ja snosim odgovornost. Kolege su "umirale" od smeha. Jednostavno, desio nam se taj pozitivni momenat nezadrživog smeha. Ne mislim da se išta spektakularno dogodilo.

Već si sve objasnila ovim povodom, ili imaš još nešto da dodaš?
- Pet dana pre te emisije sam danonoćno spremala ispit. Bila sam iscrpljena, u studiju je zaista bila nesnosna vrućina, jednostavno desilo se tako. Tu više nema ispravke, a ne bih ni da ponavljam da mi je ovo jedini gaf koji se desio za pet godina rada na televiziji.

Po medijima je bilo priče da si bila "na nečemu". Šta misliš o korišćenju stimulativnih sredstava u slučaju treme?
- Bilo je ružnih insinuacija u negativnom kontekstu. Hvala Bogu, pa dnevne novine traju samo jedan dan. Ježim se bilo koje vrste zavisnosti. Inače ne pijem i ne pušim, trudim se da vodim zdrav život. Na fakultetu sam u okviru prakse na predmetu psihijatrija imala priliku da se susretnem sa narkotičkim zavisnicima. Krivo mi je što su tu priču lansirali na nekom makedonskom sajtu, a neke naše kolege odavde se "primile". Umesto da štitimo jedni druge i da se držimo, nažalost, idemo protiv samih sebe.

Kažu da imaš fenomenalan prosek na fakultetu. Kako kombinuješ posao i učenje?
- Da, bila sam odličan student. Tokom ovih pet godina rada na televiziji prvenstveno mi je bilo važno učenje. Najčešće sam uzimala vikende za rad, ili popodne kada završim obaveze na fakultetu. Možda se zato nisam dovoljno afirmisala, ali ja radim planski i sistematski. Doći će i mojih pet minuta.

Da li se muškarci zaista plaše da ti priđu, kako si jednom izjavila?
- Muškarci se plaše naizgled jakih žena. Kada vide ženu koja je uspešna na više polja, odmah misle da je karijerista, a ne shvataju da je to što izgledaju jake samo njihova maska. Muškarci više ne žele ni da se trude, jer zašto bi kada ima puno devojaka koje im se bukvalno same bacaju u zagrljaj. Izgubilo se ono muško viteštvo i osvajački duh, nema više zabavljanja i svi se plaše zaljubljivanja. Žene se trude da se izjednače sa muškarcima, što je pogrešno. Ipak je ovo muški svet i tako i treba da bude.

Kakve momke voliš?
- Volim balkanski tip muškarca. Da se zna da je on glava porodice. Fizički izgled mi nije važan. Ali impresionira me kad je momak duhovit, šarmantan, pametan. Pored njega želim da se osećam sigurno, ušuškano, voljeno, da on vodi celu priču. Ne sme da mi dozvoli previše, jer onda možda mogu da odem.

Da li si zaljubljena?
- Zaljubljena sam.

Da li si pronašla ovakvog momka?
- To je moja tajna.

Šta bi sve uradila za voljenu osobu?
- Kada mi se neko dopadne ja se potpuno pogubim, odnosno izgledam kao žaba koja je stala pred zmiju. Za ljubav sam spremna skoro na sve.

Postala bi i domaćica?
- Zbog velike ljubavi bih bila spremna da se žrtvujem i da budem podređena. Ne baš da budem potpuno domaćica, ali sam spremna na velike promene. Iz porodice se crpi energija i ako je atmosfera zdrava čovek će pozitivno zračiti.

Da li bi prešla na neku drugu televiziju, ako bude ponuda?
- Sve je predvidivo sem budućnosti. Ponuda postoji, ali za sada ostajem na Politici.

Kada bi mogla da biraš, kakvu emisiju bi odabrala kao svoju autorsku?
- Emisiju zabavnog karaktera, koja bi istovremeno obrađivala sociološke teme. Jako bih volela emisiju koja bi se bavila muško-ženskim odnosima, to je neiscrpna tema.

Mnogi misle da si najlepša voditeljka na ovdašnjim TV stanicama. Da li bi pristala da se obnažiš za "Plejboj"?
- Sada ne. Možda jednom kada izgradim karijeru. U Srbiji se, nažalost, lepota i uspeh ne praštaju.
GORDANA TADIĆ
FOTOGRAFIJE: IGOR PAVIĆEVIĆ

Nesuđeni ginekolog

Minja kaže da će do kraja godine diplomirati na Medicinskom fakultetu, ali da verovatno ostaje zaposlena u medijima. A na pitanje da li joj je žao svih godina učenja i truda kaže:
- Jeste, jer sam do skoro imala ideju da će moj put u karijeri lekara ići normalnim tokom. Do pre šest meseci sam bila ubeđena da ću biti ginekolog. Specijalizacija se jako teško dobija, mada ću stažiranje sigurno obaviti. Čak i kada bih dobila specijalizaciju na ginekologiji, ona traje šest godina. To je za ženu mnogo, jer ja želim porodicu. Predati se tom poslu je velika žrtva. Dakle, bolje da budem novinar za istu platu.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
BAKSUZ NEDELJE Goca Božinovska
Pukla svadba u Rimu

Goci Božinovskoj se baš "posrećilo" da Rim obiđe kao turista. Umesto debelog honorara, debelo se istrošila i to sve zbog jedne loše organizacije. Naime, na poziv jedne bogate romske porodice koja već godinama živi i radi u Italiji, Božinovska je s kolegom Jašarom Ahmedovskim i velikim orkestrom krenula da "odradi" svadbu koja je bila dogovorena mesec dana unapred. Sve je naizgled delovalo savršeno dok se nisu smestili u hotel u Rimu. Tamo ih je čekalo "prijatno" iznenađenje. Porodica koja ih je angažovala obavestila ih je da je svadba do daljeg otkazana jer ne mogu da se dogovore sa prijateljima oko organizacije! I šta onda?
- Jašar i ja smo se pogledali i nasmejali - kaže Goca.
Odlučili su da sačekaju jer je bilo nagoveštaja da će ipak doći do dogovora. Čekali su ceo vikend ne bi li se oni dogovorili i smilovali da naprave veselje i za to vreme obilazili Rim. Nije baš da je bilo stresno jer su se na "meti" našli razni restorani, kafići, radnje... Ali...
- I umesto da zaradimo, mi smo potrošili silne pare na garderobu, obuću, kozmetiku, slatkiše - kaže Goca.
Svadbe ipak nije bilo.
- Na kraju su došli i rekli da svadbe definitivno neće biti jer se nisu ništa dogovorili. Saopštili su da možemo da se vratimo u Beograd. Jeste da smo ostali bez dobrog honorara, ali smo bar iskoristili priliku da obiđemo i upoznamo večni Rim - zaključuje Goca kroz smeh.
(N. P.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple 15
I ONI SU BILI MALI Milan Gurović

Košarkaš iz inata

Bio je katastrofalan u basketu i kada bi se delili pet na pet uvek je ostajao na klupi

Milan Gurović se tukao u detinjstvu, imao simpatiju Mađaricu, igrao fudbal, košarku, trenirao kungfu... Rođen je i odrastao u Novom Sadu, u "ozloglašenom" naselju Detelinara gde se igrao partizana i Nemaca i često tukao sa drugom decom. To ga je očvrsnulo za, kako kaže, gladijatorski sport kakva je košarka. Priznaje da uopšte nije bio cvećka, ni neki đak, a i van škole je pravio gluposti.
- U osnovnoj sam bio vrlo dobar. U srednjoj sam bio dobar, ali sam je napustio posle prve godine pošto sam dobio poziv od grčkog prvoligaša. Zbog treninga sam bežao 100 puta i imao milion neopravdanih, sve zbog košarke. Pretili su da će me izbaciti iz škole. Posle razgovora sa razrednom, majka mi je rekla: "Nemoj da si još jednom pobegao". Rekao sam joj: "Važi", a onda sačekao da izađe iz škole i već sledeći čas pobegao na trening - priča Gurović.
Košarku je počeo da trenira sa 13 godina zbog druženja i na nagovor drugara koji su već trenirali. Pre toga među klincima u kraju je bio najgori na terenu za basket.
- Bio sam katastrofa u košarci. Kada bi se delili pet na pet ja sam uvek ostajao na klupi i nikada me nisu birali. Možda je upravo inat i urođena sportska drskost i bezobrazluk doprinela tome da svima pokažem da mogu da budem dobar u tome. Nisam razmišljao šta bih hteo da budem kada porastem pošto nisam bio neki đak. Ali kada sam video da u košarci odskačem od drugih i brzo napredujem, poželeo sam da budem košarkaš - seća se Čiča.
Roditelji, majka Mara i otac Božidar, nisu bili preterano strogi prema njemu i dve godine mlađem bratu Veljku, osim kada zabrljaju. Tada bi pale batine "za njihovo dobro". Uspeli su da brata i njega sačuvaju od ulice i poroka Detelinare.
- Između Veljka i mene bilo je i svađa i tuča oko igračaka, a kasnije oko bicikla jer smo imali jedan. Ja bih stalno podizao sedište a on ga stalno spuštao, dok ga na kraju nismo potpuno skršili - kaže Milan.
Zbog bicikla zamalo jednom i da ga uhapse. Falio mu je lanac za bicikl i on je hteo da ga skine sa neke ograde. U tom momentu je naišla policija i pitala ga šta radi, a on je nekako uspeo da se izvuče. Sa 16 i po godina Milan Gurović je otišao u Grčku.
- Jednog dana dok sam ovde trenirao došao je jedan Grk da gleda naš trening. Svideo sam mu se i on me je pitao da li bih ja hteo da idem za Grčku da treniram, na šta sam ja odgovorio da moram da pitam roditelje. Kada sam to saopštio majci, ona je rekla: "Ma kakva crna Grčka, sedi tu i uči". Već sutradan se predomislila i dozvolila mi da odem, rekavši mi da uvek mogu da se vratim kući - kaže Čiča.
ANA SAVIĆ
FOTOGRAFIJE IZ PRIVATNOG ALBUMA

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Peđa Stojaković priznaje da uživa u roditeljskim obavezama
Volim deci da menjam pelene

Još jedno dete i Peđa i Aleka mogu igrati zonsku odbranu, šale se američki novinari. Peđa Stojaković i Aleka Kamila pre nekoliko dana venčali su se u Solunu, u crkvi Svetog Dimitrisa. Imaju dva deteta, dvogodišnjeg sina Andreja i ćerkicu Milu, rođenu 27. februara. U roditeljskim obavezama pomažu i jedni i drugi, baka i deka. Ipak, zvezda Nju Orleans Hornetsa mora dobro da zapne da bi postigao sve kućne obaveze.

Prenosimo deo intervjua koji je Peđa nedavno dao američkom dnevnom listu „Indistar“, a u kojem govori o svom porodičnom životu.
Menjate li pelene?

- Naravno. Toga se ne treba stideti. U početku, sa sinom Andrejom sam se malo plašio, ali sam morao to uraditi. Aleksandra je često zauzeta, pa meni pripadne taj zadatak, i ja uživam da brinem o mojom bebama.
Planirate li još dece ili je dvoje dovoljno?

- Uspeo sam „pregovorima“ na početku da dođem do broja tri (smeh). Ali, ipak ćemo sačekati još neko vreme jer su Andrej i Mila još uvek mali. Malo ćemo se primiriti dok oni odrastu.
Znači li to da biste voleli i više od troje dece?

- Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali, ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno - porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica.
Vaša lepša polovina Aleka bavila se atletikom. Vi ste sportista, logično je da se vaša deca bave nekim sportom.

- Deca imaju dobre gene. Videćemo. Ja i nisam neki atleta. Ako taj deo povuku na mamu, biće fenomenalno.
Možda će imati vaš neverovatni osećaj za šut.

- To bi bila lepa kombinacija. p. m.

Danijela Vranić pevala na svadbi

Kraljica beogradskih i ostalih splavova Danijela Vranić bila je zvezda večeri na venčanju Peđe Stojakovića i Aleke Kamile u Vojničkom klubu u Solunu proteklog vikenda. Poslednji, zadovoljni gosti svadbu su napustili u ranim jutarnjim satima, a na venčanju se našlo više od 500 Peđinih i Kamilinih bliskih prijatelja i rođaka. Venčanje i proslava su se odigrali u luksuznom predgrađu Soluna Panorami, a proslava je nakon venčanja do jutarnjih sati trajala u najluksuznijoj vili „Deda“ u Solunu. Posle svetog čina venčanja obavljeno je i krštenje njihove ćerke Mile, koja se rodila pre nekoliko meseci, a kum je bio Janis Janulus, grčki košarkaš.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Poklon za četiri godine veze: Seka Aleksić
Seka dobila prsten od belog zlata

Samo nekoliko dana pošto se vratila sa letovanja iz Turske, pevačicu Seku Aleksić je dočekalo pravo iznenađenje. Naime, njen dečko i menadžer Zoran Kovačević joj je za četvorogodišnjicu veze poklonio prsten od belog zlata.

- Četiri godine našeg zabavljanja smo proslavili u restoranu „Bela ruža“ u Sremskoj Mitrovici - otkriva Seka Aleksić. - Sa nama su bili naši prijatelji. Večerali smo, pili vino i slušali muziku. U jednom trenutku Zoran je izvadio kutijicu za nakit i pružio mi je. Otvorila sam je, a unutra se nalazio prsten od belog zlata. Kada sam ga ugledala, zavrištala sam od sreće. Mojoj sreći nije bilo kraja! Preplavile su me emocije. Zaista nisam očekivala da dobijem prsten. Nakon toga sam od sreće zapevala, ali bez mikrofona.

Na pitanje da li je ovaj prsten možda verenički, popularna pevačica kaže:

- Ne, nije verenički (smeh). Ma polako sa tom udajom. Još smo mladi i lepo nam je. Ima mnogo vremena za udaju. A kada to bude, biće to najlepša svadba na svetu - kaže Seka za kraj razgovora.

M.Čule

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Adrijana Karembu reklamira jeftine letove

Slavna slovačka manekenka i fotomodel Adrijana Karembu pokupila je lovu za promociju avio-kompanije „SkyEurope“, poznate po jeftinim letovima. Njena fotografija i ime pojavili su se na plavo obojenom „boingu 737“ koji je Adrijana krstila bocom šampanjca. Atraktivna plavuša nekada je studirala medicinu u Pragu. Pod prezimenom Sklenarikova proslavila se reklamirajući erotsko rublje „Victorias Secret“. Krajem 1998. udala se za fudbalera Kristijana Karembua i uzela njegovo prezime.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Robi Viljams otkazao turneju po Aziji

Robi Vilijams je zbog iscrpljenosti i stresa otkazao azijski deo svetske turneje. Njegov portparol objasnio je da to nije ništa čudno, budući da je Robi na turneji od maja, te dodao kako bi nastavak turneje po Kini, Indiji i jugoistočnoj Aziji nakon Evrope i Južne Amerike za Robija bio prenaporan. U sklopu svetske turneje bivši pevač grupe „Take That“ trebalo je održi koncerte u Šangaju, Hongkongu, Bangkoku, Singapuru, Bombaju i Bangaloreu između 4. i 26. novembra.

Andželinu uhodio lažni agent

Muškarac koji se predstavio kao federalni agent kako bi se približio Andželini Žoli i Bredu Pitu, uhvaćen je u petak i biće osuđen na minimalno tri godine robije. Iako se još ne zna zašto je Nelson Merkada iz Los Anđelesa hteo da se približi najpoznatijem paru na svetu, očevici veruju kako je čuvar bio opsednut Andželinom.

- Ozbiljnim zločinom se smatra kada se neko predstavi kao federalni agent i biće kažnjen maksimalnom kaznom - rekao je pomoćnik glavnog šefa FBI-ja, a prenosi Bi-Bi-Si.

Sara Džesika Parker čeka bebu

Sara Džesika Parker i Metju Broderik navodno će proširiti porodicu za još jednog člana. Lepa 41-godišnjakinja i tri godine stariji suprug već imaju trogodišnjeg sina Džejmsa Vilkea, a vest o još jednoj bebi prijatno ih je iznenadila.

- Sara i Metju još ne žele službeno da objave tu informaciju. Čekaju da Sara uđe u treći mesec trudnoće, pa će onda objaviti tu vest - otkrio je blizak prijatelj para.

„Blic“ vas vodi na nastup repera Kila Kela

Popularni reper iz Engleske Kila Kela nastupiće večeras u klubu „Plastik džem“ sa početkom u 22 časa. Prva tri čitaoca koji se jave danas od 12.00 do 12.05 na telefon 011-3334621 dobiće od „Blica“ po dve karte za ovu hip-hop žurku. Kila Kela je poznat po tome što sa rep muzikom kombinuje dramenbejs zvuk, a sarađivao je sa najvećim muzičkim svetskim imenima kao što su: „Stereo MC’s“, Basta Rajms, Džastin Timberlejk, Bejsment Džeks, „Morčiba“...

Karte se mogu kupiti u Bilet servisu i „Mamutu“ po ceni od 500 dinara.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Sve spiskali na provod
S. NUKIĆ, 17. septembar 2006

Mladi glumac Andrija Milošević upravo se vratio s odmora koji je, sa devojkom, misicom Anom Šain, proveo na hrvatskom primorju.
- Obišli smo sve, od Makarske do Istre - kaže Andrija. - U Hrvatskoj je sve prelepo uređeno. Najviše su nam se dopali Krkini slapovi, Split i Dioklecijanova palata.

Da li ste uživali u njihovim specijalitetima?
- Naravno, svakog dana smo jeli ribu, školjke, lignje i sve vrste rižota.
Na šta ste potrošili najviše novca?
- Ni Ana ni ja nismo od onih koji odlaze u šopinge i sa odmora dovlače suvenire. Sav novac smo spiskali na provod.

Kakvi su vam planovi?
- Nastaviću sa snimanjem serije "M(j)ešoviti brak", igraću u predstavama "Dekameron" u pozorištu "Boško Buha" i "Zmijsko leglo" u Ateljeu 212. Glumiću i u filmu "Konji vrani", reditelja Ljubiše Samardžića.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.