Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282157 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Travolta poljubio muškarca

Glumac Džon Travolta ukrcao se na privatni avion sa nepoznatim muškarcem u gradiću Hamilton u Kanadi. Pre ukrcavanja paparaci su uslikali Travoltu i nepoznatog momka kako se ljube. Travolta u Kanadi snima novu verziju „Laka za kosu“. To što su se momci poljubili još ne znači da ih treba proglasiti homoseksualcima.

Džordž Kluni se zaljubio u koleginicu

Na snimanju filma „Okean 13“ Džordž Kluni se navodno zaljubio u pedesetdvogodišnju koleginicu Elen Barkin. Elen iza sebe ima dva propala braka i dvoje dece, ali Kluniju to ne smeta. Kluni ima običaj da posle snimanja sedne sa Elen na motor i ode u nepoznatom pravcu.
„Psihomodo pop“ svira u SKC-u

Popularna zagrebačka grupa „Psihomodo pop“ održaće koncert u subotu, 23. septembra, u bašti Studentskog kulturnog centra u Beogradu. Oni će ovom prilikom beogradskoj publici predstaviti pesme sa svog poslednjeg albuma „Plastic Fantastic“ koji je u Hrvatskoj osvojio brojne nagrade. Pored toga, Davor Gobac će sa svojim bendom izvesti i stare hitove „Ja volim samo sebe“, „Frida“, „Seksi magazin“ i mnoge druge koji su obeležili jugoslovensku rokenrol scenu. Ovom svirkom ujedno će biti zatvorena sezona koncerata u bašti SKC-a. N. Dž.

„Ateist rep“ u KST-u

Popularni novosadski bend „Ateist rep“ u nedelju, 3. septembra, održaće koncert u bašti beogradskog KST-a. Karte u pretprodaji koštaju 500, a na dan koncerta 600 dinara, i mogu se nabaviti u knjižari „Plato“, „Feliks šopu“ i na blagajni KST-a.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
LUDI LETNJI LINČ

Članovi trija "Pasaž" na svadbi brata odbojkaša Gorana Vujevića u Crnoj Gori umalo stradali zbog pesme "Flamingosa"

Kada su po peti ili šesti put zapevali "Ludi letnji ples", deo sale restorana u kojoj je sedeo "separatistički lobi" je eksplodirao

Trio "Pasaž" jedan je od najomiljenijih bendova za raznorazne zabave i veselja. Za devet godina karijere, osim svojih pesama, uvežbali su i respektabilan repertoar hitova svojih kolega, ali upravo jedan od njih umalo da im dođe glave. Nedavno, na svadbi brata našeg proslavljenog odbojkaša Gorana Vujevića u Crnoj Gori, jedan od pijanih gostiju nasrnuo je na njih kada su zapevali "Ludi letnji ples" grupe "Flamingosi", pridružilo mu se još nekoliko gostiju i samo je brza reakcija mladoženjinih prijatelja sprečila da dođe do pravog linča.
- U jednom momentu postalo je zaista ozbiljno - ispričao je za Press jedan od svatova. - Jedna grupa gostiju neprestano je naručivala srpske pesme, dok je druga insistirala na crnogorskim. Devojke i mladić iz "Pasaža" bili su u nebranom grožđu.
Kada su Nada, Vesna i Jovan, poštujući svačiju narudžbinu, po peti ili šesti put zapevali "Ludi letnji ples", deo sale restorana u kojoj je sedeo "separatistički lobi" je eksplodirao. Jedan od gostiju iz tog društva skočio je na noge i poleteo ka muzičarima uz psovke i uvrede, a ubrzo mu se pridružilo još nekoliko mladića iz istog društva.
- Muzičari su se uplašili i prekinuli svirku, ali su onda ustali Goran i njegov brat i nekako uspeli da smire razjarene "junačine" - kaže naš izvor. - Ipak, do kraja svadbe "Pasaž" više nijednom nije svirao "Ludi letnji ples".
Da je neprijatnosti na svadbi bilo, potvrdili su nam i članovi "Pasaža", mada tvrde da situacija nije bila tako dramatična.
- Na skoro svakom veselju neki pijani svat napravi sličan skandal - kaže za Press Nada Radosavljević iz "Pasaža". - Bilo je to u vreme onog nesrećnog referenduma i normalno je što su ljudi bili nervozniji nego inače. Dokaz da je sve bilo kako treba jeste da smo svirali četiri sata duže nego što je planirano i da nas je mladoženja častio dodatnim honorarom.
(R. J.)

Nismo ukrali Breni pesmu

Na novom albumu grupe "Pasaž", nazvanom "Posle devet godina", najveći hit je pesma "Ruž (ne, ne, dečače)", koju su pre tačno dvadeset godina u duetu pevali Lepa Brena i Miroslav Živanović Pile iz grupe "Alisa". Odmah se pojavila priča da je pesma uzeta bez dozvole autora i da će ih Brena i Pile tužiti, ali Nada kaže da to jednostavno nije tačno.
- Išli smo i kod Brene i kod Pileta i oni su nam pismeno dozvolili da obradimo njihovu pesmu. I vrlo su zadovoljni kako smo to uradili. Čak je postojala neka varijanta sa "Grandom". Istina je da pesmu nismo platili, ali imamo sve "papire".

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
GROM NE BIRA GDE UDARA

Hit naše najveće folk zvezde Cece Ražnatović "Lepi grome moj" jedna od najslušanijih pesama ovog leta na plažama, u diskotekama i klubovima u Tunisu

Vlasnik jednog od najluksuznijih klubova u Hamametu doslovno odlepio za Cecinom pesmom i odmah je uvrstio na plej-listu svoje diskoteke

I dok pojedine javne ličnosti pokušavaju da skrenu pažnju letnjim skandalima ili razgolićenim telima po belosvetskim plažama, naša najveća folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović osvaja svet kvalitetnim pesmama i prepoznatljivim glasom. Prema tvrdnjama izvora Pressa koji se nedavno vratio sa letovanja u Hamametu, hit pesma "Lepi grome moj", sa Cecinog aktuelnog albuma "Idealno loša", osvojila je nepodeljene simpatije Tunišana i doslovno postala istinski letnji hit na prelepim plažama, bazenima luksuznih hotela i diskotekama u ovoj egzotičnoj zemlji.
- Dok sam boravio u Tunisu, imao sam priliku da razgovaram sa vlasnikom jedne luksuzne diskoteke koji me je pitao za Cecu, jer je čuo da je ona naša najveće pevačka zvezda - prepričava naš sagovornik. - Potvrdio sam i pustio mu preko mog mp3 plejera Cecinu pesmu "Lepi grome moj". Tunišanin je toliko bio oduševljen, da me je zamolio da mu presnimim pesmu, kako bi mogao da je pušta u svojoj luksuznoj diskoteci. Efekat je iznenadio čak i njega. Mladi iz svih delova sveta su oduševljeno đuskali uz "Groma", a posle samo dva dana pesma je postala pravi hit na plažama, pored bazena, u fitnes centrima i naravno u noćnim klubovima - zaključuje on.
Budući da je u Tunisu, glavnom gradu države Tunis, nedavno dva velika solistička koncerta održala poznata američka pevačica Maraja Keri, koju Tunišani obožavaju, nije isključeno da će već sledeće godine i Ceca po prvi put nastupiti na afričkom kontinentu.
(N. P.)

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Ronald Ajsli osudjen na tri godine zatvora

Pevač grupe "Ajsli Braders" (Isley Brothers) Ronald Ajsli osudjen je na tri godine i mesec dana zatvora zbog izbegavanja plaćanja poreza.

Kako javljaju agencije, Ajsli će morati da plati 3,1 milion dolara (2,4 miliona evra) zaostalog poreza američkoj poreskoj upravi, rekao je zamenik američkog državnog tužioca Robert Konti.

Ajsli je u oktobru prošle godine proglašen krivim za izbegavanje plaćanja poreza.

Pred izricanje presude, njegov branilac Entoni Aleksander zatražio je da 65-godišnji Ajsli dobije uslovnu kaznu zbog lošeg zdravstvenog stanja posle moždanog udara i raka bubrega. Pevač će, kako je najavljeno, kaznu služiti u zatvorskoj bolnici.

Trojica braće Ajsli osnovali su grupu "Ajsli Braders" 1954, kada je Ronald Ajsli imao 13 godina. Grupa je snimila više hitova, uključujući "Twist and Shout", koju su kasnije obradili "Bitlsi".

Posle izmena u sastavu miliona prodatih albuma, bend i danas radi, a sredinom 1990-ih godina vratio se na scenu saradnjom sa ritam i bluz pevačem Ar Kelijem (R. Kelly).

"Ajsli Braders" su jedina grupa čije su pesme šest decenija uzastopno medju 100 najprodavanijih numera u SAD.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v29228p0.jpg
(30.39 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Novi dečko Hilari Svonk

Dvostruka dobitnica Oskara Hilari Svenk ima novog dečka - svog agenta Džona Kampizija, piše magazin "Pipl".

Hilari Svenk (32) i 41-godišnji Kampizi fotografisani su na trgu Navona u Rimu, "posle nekoliko dana boravka u vili modne kreatorke Donatele Versače na obali jezera Komo, navodi magazin, koji je objavio fotografiju zagrljenog para.

Sa 30 godina, Hilari Svenk iza sebe je već imala dva Oskara za najbolju glumicu - za uloge u filmovima "Dečaci ne plaču" (2000) i "Devojka od milion dolara" (2005).

Junakinja filma "Crna Dalija" Brajana de Palme, koji je otvorio ovogodišnji filmski festival u Veneciji, u procesu je razvoda od glumca Čada Loa, s kojim je u braku bila osam godina.

v29234p0.jpg
(16.51 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
 INTERVJU Sandra Drašković, Sani Armani, TV voditeljka

Trudna? Pa, videlo bi se

Sani Armani od sada ostaje kod kuće, a na "Pink" se vraća Sandra Drašković. Bane Vučelić i ja u vezi? Pitajte njega

Nisam karijerista, ali, eto, hoće me, ne znam ni sama kako. Nisam imala potrebe da pravim dilove i skandale zarad karijere

Šta imam da mislim o tome što je neko pisao da Karamela i ja ličimo kao brat i sestra. Mogu sutra da me porede bilo s kim

Posle godinu dana pauze Sandra Drašković, mnogo poznatija po nadimku Sani Armani, ponovo se vraća na TV ekrane sa novom emisijom koja će se uskoro emitovati na Televiziji Pink. U intervjuu za Press nije želela da demantuje, a ni da potvrdi da li je u ljubavnoj vezi s Banetom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića, jer kaže da nema običaj da odgovara na tračeve i sve što neko "lupi" o njoj. Pristala je da odgovori na većinu pitanja osim na dva - prvo, o vezi sa bivšim suprugom, fudbalerom Nikolom Lazetićem, i drugo - o vezi sa kontroverznim biznismenom, rođakom Andrijom Draškovićem. Pošto nam je objasnila zašto ne želi da priča o tome, ispoštovaćemo njenu molbu i razloge nećemo objaviti.

Reci nam nešto o emisiji koju ovih dana snimaš?

- Sani Armani će biti kod kuće, a tu emisiju će da radi Sandra Drašković. Sani Armani je bio jedan iskreiran lik koji sam iskoristila u svojim bivšim emisijama, a nova emisija kreće u okviru nove "Pinkove" programske šeme. U ovom trenutku mogu vam samo otkriti da je njena suština potpuno "druženje" s ljudima. Učestvovaće gledaoci iz cele Srbije i ovim putem pozivam sve ljude da samnom zajedno kreiraju emisiju.

Zašto je prekinuto emitovanje "Sanimetra"?
- Mislim da sam tom emisijom, koja je konceptualno bila nešto novo u domaćim medijima, rekla gledaocima sve što sam htela. Nije potrebno da sve dugo traje da bi bilo shvaćeno. Pametnom čoveku je ponekad dovoljan samo jedan minut pa da shvati autorski rukopis. To jeste bila emisija sa snažnim autorskim pečatom i dobijala je vrlo visoke ocene od najpoznatijih TV kritičara Srbije, ali sada idem dalje.
n Zbog čega te godinu dana posle toga nije bilo na televiziji?
- Odlučila sam da pauziram. Postojali su neki projekti, ali ja sebe nisam našla u njima. Uglavnom su bili studijski, a ja sebe u studiju ne vidim.
n Ranije si mnogo više izlazila i bila viđenija na dešavanjima po gradu, u klubovima i drugim mestima za izlazak. Zašto te nema, da li si se zaljubila ili te je uloga majke promenila?
- Kao i svako, imam različite periode u životu. Ponekad imam potrebu da izlazim, a ponekad ne. I kada sam mnogo više izlazila 70 odsto je bilo u svrhu snimanja "Sanimetra" jer smo pratili dešavanja u gradu.

Neke novine su objavile da si u vezi s Banetom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića. Slikani ste zajedno, a čak je objavljeno i da si trudna sa njim. Šta je od svega toga istina?
- Od svih priča koje su se pojavljivale u novinama o meni, u 80 odsto slučajeva je neka "složena" priča. To nije ozbiljna priča, pa se ja i ne ljutim, niti se time bavim. Inače, nemam običaj da demantujem, pogotovo ne tako nešto da sam trudna. Pa, valjda bi se videlo. Zato ne moram da demantujem sve što neko lupi. Sama postavka da čovek bude predstavljen kao sin Milorada Vučelića dovoljno govori o nameri. Lično verujem da on nije po zanimanju sin.

A Bane Vučelić, potvrđuješ ili demantuješ da ste zajedno?
- Pa da li ja izgledam kao Bane? Pitajte njega.

Šta je sa tvojom manekenskom karijerom?
- S manekenskom karijerom je odavno završena priča. To sam uvek koncipirala kao svoj hobi, a ne kao karijeru. Život te jednostavno odvede u nekom drugom pravcu. Većina stvari mi se desila sama od sebe i uz pomoć prijatelja, bez ikakvog mog truda da dođem do nekih pozicija. Od početka sam bila zanimljiva medijima pa je to nekako samo od sebe teklo.

Šta smatraš svojim najvećim uspehom?
- Volela bih da, kada me neko pita za moje mane i vrline, o tome priča neko drugi. Mislim da još nisam postigla uspeh. Svaki čovek se trudi da s godinama bude bolji i napreduje u svakom smislu i da ne misli da je postigao maksimum. Volela bih, i smatram da će mi najveći uspeh biti da moj sin Luka poraste u pametnu, dobru i lepo vaspitanu osobu.

Poredili su te s Karamelom, navodno ličite kao brat i sestra. Kakav je tvoj komentar na to?
- U jednini, poredile su me samo jedne novine - "Kurir", a ne i drugi. Šta imam o tome da mislim? Mogu sutra da me porede bilo s kim. Moj stav je uvek bio da ne komentarišem gluposti tog tipa.

Da li bi uradila nešto skandalozno da skreneš pažnju na sebe i šta misliš o onima koji prave skandale kako bi se našli u centru pažnje?
- Nemam potrebe za tim pošto me stavljaju u centar pažnje i bez toga. Meni se sve dešavalo samo od sebe i nisam ni imala potrebu da se zalažem i nekoga vučem za rukav. Nisam karijerista ali, eto, hoće me, ne znam ni sama kako. Nisam imala potrebe da pravim dilove i skandale zarad karijere. Ali i nemam ništa protiv onih koji to rade, shvatam to kao poslovni potez.
ANA SAVIĆ

Sani se neće skinuti

Da li su ti nudili da se slikaš obnažena za neki muški magazin?
- Imala sam ponude, ali sam ih odbila. Niti sam ja ličnost koja je sad nešto popularna, niti sam taj tip. A i to je ovde pogrešno shvaćeno. Ne bih se osećala prijatno, kako god da se slikam i bilo šta da imam na sebi. Ne bih se osećala dobro da me neko stavi ispod imena takvog magazina. Ne osećam se tako, a i majka sam. To je za mlađe, možda tinejdžerke.

Pa nisi ti tako stara?
- Ma, nije to za mene. U inostranstvu je to drugačije shvaćeno nego kod nas. Tamo se to shvata kao poslovni potez. Nije da sam sad nešto patrijarhalna i nemam ništa protiv onih koje su se slikale kod nas za takve časopise, ali ja sebe ne vidim u tome.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Branka Blek Rouz ide u penziju!

Sloganom „Sveže septembarske noći doživite u vreloj neponovljivoj atmosferi“, najpoznatija srpska striptiz igračica Branka Blek Rouz otvorila je svoj treći striptiz klub u Beogradu.

Kako piše „Press“ na otvaranju prvog noćnog kluba pod vodom u Srbiji, na beogradskom Ušću, bilo je mnogo veselih zvanica, a uzavrelu atmosferu dodatno je ugrejao specijalni gost večeri muzičar Luis.

Branka je na otvararanju kluba objavila i svoj odlazak u penziju jer je našla odgovarajuću striptiz igračicu koja će je naslediti u prilično razvijenom biznisu.

v29316p0.jpg
(15.63 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Lindsay Lohan pred udajom?

20-GODIŠNJA filmska zvijezdica, pjevačica i partijanerica stalno je na meti tabloida, a novi trač tvrdi da će uskoro uploviti u bračne vode s milijunašem Harryem Mortonom.

25-godišnji nasljednik lanca Hard Rock Caffea i vlasnik Pink Taco restorana paparazzi su uhvatili u draguljarnici Cartier i brzo se proširila priča da je za Lindsay odabrao zaručnički prsten.

Njegov glasnogovornik kratko je komentirao da je "Morton tamo kupovao, ali se ne zna što".

Lindsay i Harry, koji se zabavljaju već više od mjesec dana, trenutno uživaju na Havaima, gdje se očekuje prosidba i Lindsayin pristanak na brak.

Ona je još nedavno izjavljivala kako joj "jedan muškarac nije dovoljan", a navodno tvrdi da joj je Morton "tek treća opcija".

Željela je biti s Jonnyem Deepom ili Ashtonom Kutcherom, ali su obojica već zauzeti.

Izvor: Index

Lindsaymorton1V.jpg
(19.91 KB, 293x208)
Lindsaymorton2V.jpg
(18.83 KB, 293x262)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
I ONI SU BILI MALI Ljubiša Stojanović Luis

Propevao u devetoj

Od malena je želeo da se bavi muzikom, krao je ploče od ujaka i umesto vojne upisao je muzičku školu

Nekad i sad... Luis
Ljubiša Stojanović Luis od malena je želeo da se bavi muzikom. Presudan uticaj da krene u tom pravcu na njega je imala majka koja je stalno po kući pevala, ali i ujak koji je slušao ploče.
- Majka je lepo pevala narodnu, našu muziku. Ujak, koga sam ja obožavao i koji mi je bio uzor, slušao je evergrin muziku. Pod uticajem ujaka i majke već tada je u meni nastala neka fuzija što će se mnogo godina kasnije osetiti u mojoj muzici - kaže Luis.
Odrastao je u srećnoj porodici sa tri brata. Događaj koji nikada neće zaboraviti je kada mu se rodio mlađi brat 6. maja 1954. godine.
- Majka je došla iz bolnice i donela bebu. Oni su bili u spavaćoj sobi a ja u dnevnoj, na jednom malom kauču. Ja sam tada bio veoma važan jer sam dobio brata i otac je, kako je tada bio običaj, hteo da mi da poklon. Doneo mi je živo malo jagnje koje je tada skočilo na krevet do mene. Toliko sam se prepao da mi se taj događaj urezao u sećanje iako sam tad imao samo 20 meseci. Čudno, zar ne? - kaže Luis.
Roditelji su prema braći i njemu, kaže, bili fantastični i puni strpljenja. Detinjstvo mu je bilo lepo i vrlo bogato, iako je odrastao bez igračaka. Dosta se selio. Rođen je u Leskovcu, ali pošto je otac bio nemiran i voleo da menja mesta živeo je u mnogo gradova u Srbiji. Porodica se skrasila u Negotinu kada je Luis bio u trećem razredu osnovne škole. Zbog toga sebe smatra Negotincem, odakle je inače i njegov deda sa majčine strane. Luis je u školi bio vrlo dobar đak i nije bio nemirno dete. Već sa devet godina počeo je da peva.
- U to vreme bile su popularne italijanske kompozicije i Miki Jevremović. Ujak je slušao Luja Armstronga, Luja Prima... Ja sam pokušavao da ih imitiram i stvarno sam bio dobar u tome. Maznuo bih ujaku ploče i tako sa njima pod ruku šetao po kraju. Kada su me klinci videli prozvali su me zbog tih ploča Luis i tako sam dobio nadimak - kaže on.
Otac mu je govorio da je bolje da bude oficir. U gimnaziji je Luis bio vojni stipendista, ali želja da se bavi muzikom nije ga napuštala.
- Jednog dana otac je došao i rekao mi da vidi da mene interesuje muzika i da ja stvarno time želim da se bavim. Rekao je da završim drugu godinu gimnazije do kraja pa da se prebacim u muzičku školu. Sve što sam oduvek želelo još od detinjstva sam ostvario, a i danas je tako, ostvarujem sve što poželim - kaže Luis.
ANA SAVIĆ

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Leh Valensa uručio nagradu Eltonu Džonu

Zvezda muzičkog festivala u poljskom gradu Sopotu bio je Elton Džon. On je od ljubaznih domaćina primio nagradu za životno delo za dostignuća u muzici, a istu mu je uručio bivši predsednik Poljske Leh Valensa.

Tom Kruz se izvinio Bruk Šilds

Tom Kruz se izvinio glumici Bruk Šilds, koja mu je privatno jako bliska prijateljica. Bruk je bila uvređena zbog toga što ju je Kruz javno kritikovao zbog upotrebe antidepresiva. Bruk je bila u depresiji posle porođaja i posegnula je za pilulama.

Rodžer Mur prošetao Stradunom

Legendarni glumac Rodžer Mur je veliki ljubitelj Dubrovnika. U jedan od najlepših mediteranskih gradova on dolazi već treću godinu zaredom. Društvo mu je pravila supruga Kristina, a Mur je džentlmenski nosio njenu torbicu.

Linzi Lohan uskoro se udaje

Dvadesetogodišnja filmska glumica Linzi Lohan je najavila da će se udati za milionera Harija Mortona. Hari je vlasnik lanca „Hard rok kafea“. Nije ni Linzi mutava. Ne zanima je više ni pevačka karijera od kad je Hari postao njena meta. Par trenutno uživa na Havajima.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.186 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.