Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 282080 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Džon Travolta ima dečka?!

Neumorni paparaci uhvatili su poznatog američkog glumca Džona Travoltu kako ljubi u usta drugog muškarca, čiji identitet za sada nije poznat.

Poljubac dvojice muškaraca dogodio se dok su se Travolta i njegov prijatelj ukracavali na Travoltin privatni avion 707 u Hamiltonu u Kanadi, zemlji u kojoj slavni glumac snima novu adaptaciju filma "Lak za kosu".

Ovo nije prvi put da se Travolta povezuje sa homoseksualcima. Naime, pre osam godina njegovo ime je spominjano u sudskom slučaju kad je bivši član jedne sekte tvrdio da se homoseksualnost može izlečiti a da je "pravi dokaz za to Džon Travolta".

Travoltin advokat je odbacio te insinuacije rekavši da je to totalna glupost jer je "Travolta srećno oženjen muškarac, što dokazuje da nije gay". Travolta je oženjen sa Keli Preston.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v29096p0.jpg
(22.98 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Legendarni glumački duo ponovo na malim ekranima
Milena i Gaga spremaju TV šou

Legendarna filmska diva Milena Dravić dobila je nedavno veliko priznanje Američke filmske akademije. U najnovijoj svetskoj enciklopediji filma njeno ime je istaknuto kao najznačajnije glumačko ime u balkanskom regionu. Milena je posebno počastvovana tim priznanjem, a u intervjuu za „Blic“ otkriva da sa suprugom Draganom Nikolićem planira i zanimljivu televizijsku emisiju.

Najpopularnija glumica eks-Jugoslavije jedno vreme se povukla sa filma i televizije, ali će se uskoro vratiti na scenu sa nekoliko novih projekata.

Koliko vam znači to što ste u najnovijoj enciklopediji filma istaknuti kao jedna od najznačajnijih glumica sa Balkana?

- Ogromna mi je čast što je Američka filmska akademija takvog mišljenja. Mislim da je to čast ne samo za mene, nego i za našu zemlju - kaže popularna glumica.

Dugo vas nije bilo na filmu i televiziji. Zar nije čudno da vas reditelji brojnih domaćih filmova u poslednje vreme prosto zaobilaze?

- To ste dobro primetili. Žao mi je što me reditelji ne zovu na snimanja novih filmova. Ali ja nikada nikoga nisam vukla za rukav. Ipak, vraćam se publici sa filmom „Agi i Ema“ reditelja Milutina Petrovića. Imamo još dva dana snimanja koji će uskoro biti odrađeni. To je jedan zaista lep dečji film - kaže Milena.

Ako vas nema na filmu, ima vas na televiziji. Da li će se pojaviti neka novo reklama za kafu?

- Ne. Prekinuli smo i ja i Gaga (Dragan Nikolić prim. nov.) saradnju sa tom kompanijom. Mislim da više nećemo snimati reklame. Ono što je novo jeste da Gaga i ja planiramo zajednički televizijski projekat - dodaje Milena.

Da li će to biti neka vrsta nastavka kultne TV emisije „Obraz uz obraz“?

- Rano je da pričam o tome. Još pregovaramo sa zainteresovanim televizijama i ne bih otkrivala previše detalja - kaže Milena.

V. Đurić Đura

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Muzičari na sudu protiv izdavačke kompanije
„Bitlsi“ traže 25 miliona dolara

Članovi „Bitlsa“ Pol Makartni i Ringo Star i rođaci preminulih Džordža Harisona i Džona Lenona tužili su izdavačku kuću EMI zato što je nezakonito prisvojile master kopije pesama „Bitlsa“, koje je kasnije umnožavala i prodavala.

Tužba je podneta u decembru prošle godine, a pre nekoliko dana je Vrhovni sud u državi Njujork odbacio predlog muzičke kuće EMI da se zahtevi članova „Bitlsa“ odbace kao neosnovani, što znači da će suđenje uskoro početi. U svojoj tužbi nekadašnji „čupavci“ traže najmanje 25 miliona dolara odštete, a zanimljivo je da je EMI, navodno greškom, mastere pesama legendarnog benda iz Liverpula klasifikovala kao „uništeni ili oštećeni otpad“. Osim naknade za autorska prava, članovi „Bitlsa“ zahtevaju da im se vrate njihovi masteri, a zanimljivo je da su Makartni, Lenon i ostali članovi grupe prvi put tužili EMI davne 1979. godine, i tada su tvrdili da im na osnovu ugovora ova muzička kuća duguje više od 20 miliona dolara. Spor je razrešen nagodbom.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Ponovo se okuplja bend „Rokset“

Nekada popularna švedska grupa „Rokset“ ponovo funkcioniše i priprema novi album. Pevačica Meri Frederikson i gitarista Per Gisl uskoro slave dvadesetogodišnjicu rada benda koji se proslavio sladunjavim pop baladama.

Agileru suprug bodri da se svlači

Zanimljiv podatak otkriva pevačica Kristina Agilera. Njen suprug Džordan Bratman nije nimalo ljubomoran, čak je i tera da se svlači pred objektivima svetskih najboljih fotografa. Džordan obožava činjenicu da muškarci prosto lude za njegovom golišavom suprugom.

Nikola Đuričko vodi „Karaoke“ na B92

Televizija B92 predstavila je svoju novu programsku šemu koja će početi da se emituje od jeseni. Osim informative i sporta, značajno mesto na pomenutoj televiziji za razliku od prethodnih godina zauzeće i zabavni program. Već 15. septembra počinje dugo najavljivani rialiti šou „Veliki brat“ koji će trajati do 31. decembra, a tačno u ponoć pobednik će iz kuće otići sa 100.000 evra. Uskoro startuje i šou-program pod nazivom „Karaoke“, koji će voditi naš popularni glumac Nikola Đuričko, a od septembra će sa emitovanjem početi i rialiti šou „FK Tehničari“. Suzana Zlatanović i „Glamurama“ dobijaju svakodnevni polusatni termin, a popularna Luna Lu uskoro treba da izabere ekipu sa kojom će raditi u narednom periodu.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Paris Hilton dobila ključeve Las Vegasa

GRADONAČELNIK "grada kocke i zabave" zna da mu raspojasana partijanerica radi dobru reklamu tulumarenjima po noćnim klubovima Las Vegasa, zbog čega joj je odlučio pokloniti ključeve grada i proglasiti njen dan.

Paris mu se na prigodnoj fešti odužila izjavom da je "Las Vegas njen najomiljeniji grad za dobru zabavu" i otišla svoju izjavu dokazati u njoj omiljenom klubu "Pure". Tamo je Paris u svom poznatom stilu cugala i plesala po stolovima do ranih jutarnjih sati.

Starleta je goste "oduševila" i pjevanjem svog hita "Stars Are Blind" koji je ipak neće dovesti u čuvenu "Kuću slavnih".

Milijunašica često dolazi u grad kocke sa svojim raspojasanim društvom, koje pak nerijetko zna "razrušiti" hotel u kojem odsjeda. No,, vlasnici su zadovoljni jer im to dobro znaju naplatiti.

U Las Vegasu postoji i hotel Paris koji nema veze s Hiltonicom, već je replika glavnog grada Francuske s umanjenim Eiffelovim tornjem.

Čuveni toranj prvotno je trebao biti reproduciran u originalnoj veličini, ali su ga zbog obližnje zračne luke projektanti ipak morali smanjiti.

Izvor: Index

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ParisHilton_PartyV.jpg
(38.21 KB, 293x450)
ParisHilton_VegasPureV.jpg
(35.24 KB, 293x380)
LasVegas_PureNightClubV.jpg
(21.65 KB, 293x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
„Blic“ istražuje: Koliko košta jedan dan provoda na Saboru trubača u Guči
Truba voli i tolare

Ove godine u Guči su cene prilično ujednačene i nema odstupanja i iznenađenja kao što je to bio slučaj prošle godine. Čini se da su ugostitelji ovoga puta postigli džentlmenski dogovor da ne deru mušterije.

Do Guče je najlakše i najsigurnije stići autobusom (povratna karta od Beograda do Čačka je 1.100 dinara, a od Novog Sada 1.050). Kada već stignete u Guču (od Čačka do Guče za autobus daćete 95 dinara), najlakše je jesti s nogu. Pljeskavica je 150 dinara, gurmanska košta 250, a roštiljske kobasice 150 dinara. Ako zasednete pod šator, za 300 dinara dobićete svadbarski kupus (ne očekujte previše mesa u porciji). Ljubitelji mesa odlučiće se za jagnjeće pečenje čija je cena za kilogram od 1.000 do 1.200 dinara, ili praseće koje je nešto jeftinije - od 700 do 1.000 dinara. Uz pečenje dobro klizi pivo koje je oko 100 dinara, a isto toliko su i sokovi u limenci. Što se muzike tiče, to je individualna stvar, a trubači vas u svakom slučaju neće odbiti izvadite li iz džepa sto dinara ili nekoliko hiljadarki. Posetioci iz Slovenije lepe trubačima na čelo i tolare. Ni to nije problem. Ako na kraju dana odlučite i da prespavate u Guči, trebaće vam 25 evra za krevet (ako ga još ima). Za dobar jednodnevni provod trebaće vam oko 5.000 dinara, ako ne računate čašćenje trubača. A sutradan, ludnica se nastavlja...

N. Dž.
MB zvanično pivo Sabora

Povodom objavljivanja oglasa u nekim listovima, Saborski odbor je izdao saopštenje čiji deo prenosimo.

„MB pivo je jedino i zvanično pivo Drgačevskog sabora, počev od ove pa do 2010. godine. Nijedan drugi proizvod u ovoj kategoriji nema nikakvo pravo da ističe svoje simbole i oznake u kontekstu Guče“.

Ceo problem je nastao kada je „Apatinska pivara“ napravila oglas u kojem piše da je pivo „jelen“ sponzor Guče, pri tom misleći na film koji su sponzorisali.
Promovisan film „Guča“

U seocetu Veles, nedaleko od Guče, juče je, uz trubače i svadbarski kupus, promovisan prvi igrani film o srpskoj trubi - melodrama „Guča“. U filmu koji je režirao Dušan Milić, glavni protagoniti su Marko Marković, sin Bobana Markovića i Aleksandra Manasijević.

- Super sam se snašao na snimanju iako ranije nisam glumio u nekom filmu .Već imam ponudu da zaigram u mađarskom filmu koji se zove „Viskiš“, za koji moj otac piše muziku, gde bi trebalo da igram lopova - rekao je Marko Marković.

N.Dž.
Ministar Ilić na večeri

Domaćin Sabora trubača, ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić preksinoć se po prvi put ove godine obreo u Guči. Veče je iskoristio da sa suprugom Gordanom i direktorom kulturnog centra Guče Adamom Tadićem prošeta među hiljadama okupljenih saboraša. Večerali su u centru Guče, u šatri ugostitelja Vladana Radičevića, povratnika iz Kanade, koji je inače na nekoliko kilometara od Guče izgradio velelepni kompleks „Vajati“. Ministar Ilić nije propustio da proba svadbarski kupus i dobro pečenje.

B. B.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Zvezdana Jovanović i Bojana Lekić na „Foksu“

Kako „Blic“ nezvanično saznaje iz izvora bliskih Televiziji „Foks“, u oktobru bi trebalo da počne emitovanje pilot-programa koji podrazumeva prikazivanje serija i filmova, a ova kuća sprema nekoliko velikih voditeljskih i uredničkih iznenađenja. Kako saznajemo, u redovima Televizije „Foks“ naći će se Bojana Lekić, Zvezdana Jovanović i Slaviša Veselinović.

Krajem decembra sa emitovanjem bi trebalo da krene i informativni program koji će, kako saznajemo od našeg izvora, podrazumevati tri-četiri informativne emisije dnevno. Za sada je jedino siguran ugovor Manje Vukojević (bila je jedan od direktora medija sistema TV „Pink“ i osoba zadužena za odnose sa javnošću u kabinetu Predraga Markovića). Vukojevićeva, pored Dena Bejtsa, direktora „Foksa“ za jugoistočnu Evropu, odlučuje o tome ko će biti ostali članovi ove televizije u Srbiji, a iako ugovori još nisu potpisani, gotovo je izvesno da će jedno od lica u informativnoj redakciji TV „Foks“ biti i Zvezdana Jovanović, dugogodišnji novinar Studija B, a donedavno i jedan od urednika „Telefakta“ na BK televiziji, kao i njen kolega sa BK TV Slaviša Veselinović. Jovanovićevoj, koja je nekoliko puta viđena u Cvijićevoj ulici gde se nalaze prostorije „SJ International“, agencije zadužene za izbor kadrova na TV „Foks“, ponuđeno je mesto jednog od urednika informativnog programa.

- Tačno je da sam između ostalog razgovarala i sa kolegama sa „Foksa“ i oni su za sada bili najkorektniji u ponudi, ali i najbliži mojim interesovanjima. Za sada ništa nije potpisano, ali će „Blic“ prvi saznati kada se to desi. Moja radna knjižica je još na BK - kaže Zvezdana Jovanović.

Po svemu sudeći, ovoj ekipi pridružiće se još nekoliko urednika sa RTS, BK i „Glasa Amerike“. Naš izvor tvrdi da je u pregovorima sa „Foksom“ i Bojana Lekić, bivši glavni i odgovorni urednik BK televizije, koja bi od januara 2007. godine trebalo da krene sa emitovanjem autorske emisije. U „Foksu“ nismo uspeli da dobijemo potvrdu ovih informacija, a kako saznajemo, prostorije i studija ove televizije koji se nalaze u blizini Aerodroma „Nikola Tesla“ uskoro će biti završeni. Tehnička oprema, na kojoj bi mogle da pozavide mnoge svetske TV stanice, već je prešla granicu i postavlja se u novim prostorijama.

Milica Kuzmić

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Debitanti briljirali na dodeli muzičkih nagrada

MTV ludilo

Mladi američki bend „Panic! At The Disco“ osvojio je nagradu za najbolji video godine na dodeli muzičkih nagrada MTV-ja koja je preksinoć održana u Njujorku i tako, na iznenađenje mnogih, trijumfovao ispred svojih mnogo poznatijih kolega, grupe „Red Hot Chili Peppers“ i pop kraljice Madone.

Ceremoniju u njujorškom „Radio City Music Hallu“, koju je vodio glumac Džek Blek, obeležio je incident kada je usred dodele nagrade grupi „Panic! At The Disco“ iz publike na binu skočio čovek koji je oteo mikrofon zbunjenim članovima grupe, predstavio se kao Siks i sasvim „spontano“ uzviknuo: „MTV nije želeo da mi da moju emisiju“. Ne lezi vraže, taman kada je nesuđeni voditelj pokušao da od Dženifer Lopez, koja je dodeljivala nagradu, otme trofej namenjen pobedniku, reagovalo je obezbeđenje i odnelo ga sa scene. Pažnju publike su privukli i Piter Venc iz benda „Fall Out Boy“ koji je na ramenu nosio malog majmuna (!) i ratoborna reperka Lil Kim koja, nakon što je nedavno izašla iz zatvora, očigledno još ne može da se navikne na normalnu odeću, pa je nastupila u narandžastom zatvorskom odelu u pratnji momka prerušenog u policajca.

Inače, spot za pesmu „You’re Beautiful“ britanskog pevača Džejmsa Blaunta je proglašen za najbolji muški video, a Keli Klarkson je nagrađena za najbolji ženski video spot (pesma „Because Of You“). Video klip za numeru „Stupid Girl“ pevačice Pink proglašen je za najbolji pop video. Sasvim očekivano, Bijonse je za pesmu „Check On It“ dobila nagradu za najbolji r’n’b spot, u rok kategoriji trijumfovao je bend AFI sa numerom „Miss Murder“, priznanje za najbolju grupu su osvojili „All American Rejects“, a nagradu za hip-hop spot godine dobio je bend „Black Eyed Peas“.

Titulu najveće gubitnice na ovogodišnjoj dodeli nagrada MTV-ja podelile su Šakira, koja je od sedam nominacija osvojila samo nagradu za najbolju koreografiju u spotu „Hips Don’t Lie“, i Madona koja je kući otišla praznih ruku iako je bila nominovana u pet najvažnijih kategorija.

A. Novaković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Generalne probe „Velikog brata“

Muškarci glume žene

Situacija u kući „Velikog brata“ postaje sve napetija. Statisti koji su glavni junaci generalne probe (čije je prikazivanje počelo u ponedeljak) najgledanijeg rialiti šou programa na svetu, juče su dobili neobičan zadatak - zamene uloga. Muškarci glume žene, a devojke su njihove bebe koje oni moraju da previjaju i hrane!

Budući da će jedan od statista, koji dobije najviše glasova gledalaca, dobiti priliku da se takmiči u „Velikom bratu“ koji startuje 15. septembra na Televiziji B92, i bori za nagradu od 100.000 evra, videćemo ko će se pokazati kao najubedljivija žena ili beba. Naravno, muškarci moraju da nose žensku odeću, perike, lažne grudi, pa čak i da govore u ženskom rodu, dok ženski deo ekipe glumi ćutljive bebe koje čekaju promenu pelena i papicu. Najzahtevniju ulogu ima Vanja, mladić koji liči na Željka Joksimovića, koji je u drugom stanju i svakog trenutka treba da se porodi.

To nije sve, tokom ovog zadatka Peđa, koji je izjavio da mrzi homoseksualce, i Antal, koji se odmah po ulasku u kuću deklarisao kao gej, ostaju sami u sobi. Na Antalovo pitanje da li je sada kada je stupio u dodir sa svojom ženskom stranom promenio mišljenje o homoseksualcima, Peđa je odgovorio da će njih dvojica sigurno napredovati u međusobnim odnosima, a možda postati i dobri prijatelji.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Haknal zadovoljan koncertom
„Simpli red“ oduševljeni srpskom hranom

Nakon fenomenalnog koncerta koji je grupa „Simpli red“ preksinoć održala u rasprodatoj hali „Pionir“, publika je nezapamćenim, petominutnim ovacijama ispratila sjajnog pevača Mika Haknala i njegove muzičare koji su Beograđanima i ljudima koji su došli iz Subotice, Niša, Novog Sada... priredili koncert za dugo prepričavanje.

Odavno na nekom nastupu u Beogradu nije bila tako prijatna i vesela atmosfera kao ona koju je u četvrtak uveče napravio „Simpli red“. Uz odlično ozvučenje, fantastičan glas Mika Haknala došao je do punog izražaja, a bilo bi greota ne pohvaliti i ostatak benda koji čine vrhunski muzičari koji su se odlično zabavljali na sceni. Posle pesme „Holding Back The Years“, usledila je serija hitova koje je publika iz sveg glasa otpevala sa crvenokosim Mikom. Verovatno najveći kompliment bend je dobio od dugokosog metalca koji je na izlasku iz hale prokomentarisao: „Ne mogu da verujem da od ovakve muzike može da se napravi ovako dobra svirka.“

Nekoliko minuta nakon silaska sa scene, bend se u zatamnjenim autobusima odvezao iz „Pionira“ i otputovao u Sofiju.

Inače, uoči koncerta članovi benda su uglavnom sve vreme bili u piceriji u hali „Pionir“, koja je za njih bila rezervisana od 10 do 21 sat. Mik Haknal i njegovi muzičari bili su oduševljeni srpskom hranom, a naročito piletinom koja im je servirana za ručak. Kako kažu zaposleni u piceriji, britanski muzičari su bili odlično raspoloženi (što se kasnije i videlo tokom nastupa) i veoma pristojni, a za Haknala imaju samo reči hvale

A. Novaković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.222 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.