Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Vesti iz domaceg i stranog "Jet Set-a" ~ I bogati placu  (Pročitano 281679 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8234
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Nokia N86
Dan Tana oženio 40 godina mladju Beogradjanku

Producent srpskih i američkih filmova, član Upravnog odbora FK Crvena zvezda i vlasnik čuvenog holivudskog restorana "Dan Tana's", Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Dan Tana oženio je 40 godina mladju Beogradjanku Biljanu Sezovski!!

Venčanje 74-godišnjeg Dan Tane i Biljane Sezovski organizovano je u restoranu "Olja" na Rakovičkom putu, a prustvovalo je nekoliko desetina zvanica.

Dan Tana je izjavio da razlika u godinama nije prepreka već most izmedju muškarca i žene koji se vole.

Izvor: MTS-Mondo

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

v28216p0.jpg
(28.27 KB, 340x220)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
U kući „Velikog brata“ počele probe sa statistima

Veslanje do Novog Pazara

Tri stotine kilometara do Novog Pazara treba preveslati za sedam dana, i to na suvo, daleko od bilo koje reke ili potoka - zvuči nemoguće, ali to je jedan od zadataka koje su dobili statisti u kući „Velikog brata“ koja je smeštena u gustoj šumi u Košutnjaku.

Dvanaest statista, po šest mladića i devojaka, sedam dana boraviće u kući, a za to vreme će ekipa koja realizuje najgledaniji rialiti šou na svetu imati priliku da testira mnogobrojne kamere, bubice za ozvučenje i ostalu opremu koja će, kada „Veliki brat“ sredinom septembra počne sa prikazivanjem na TV B92, biti u pogonu 24 sata dnevno.

Iz mračnih hodnika (kako kažu organizatori, da bi se izbegla refleksija svetla) koji okružuju kuću, kroz prozorčiće, u stvari, dupla ogledala, poput voajera posmatramo kako se snalaze statisti koji imitiraju takmičare.

Dok jedanaest stanara uživa pored bazena u dvorištu, u ženskoj spavaćoj sobi zatičemo devojku sa tužnim izrazom lica koja pokrivena do grla leži u krevetu. Nije bolesna, već je kažnjena. Naime, prethodne večeri je od „Velikog brata“ dobila tajni zadatak koji je odala drugim ukućanima, što je zabranjeno. Njena kazna je da, dok „Veliki brat“ ne odluči drugačije, bude u krevetu, a za obrok dobija vegetarijansku hranu (čitaj: voće).

Nekoliko minuta kasnije, crnokosa devojka ulazi u sobu da se presvuče. Budući da su kamere svuda postavljene, ona problem iskusno rešava, kupaći kostim oblači ispod prekrivača.

Na drugoj strani, stanari se upinju iz petnih žila da što pre izvrše nedeljni zadatak, da preveslaju 300 kilometara do Novog Pazara. Po pravilima, moraju da se smenjuju, ali, dok smo mi bili u kući, najviše su povukla dva mladića koji su svom snagom prionuli na veslanje. Nakon njih dvojice, na sobni trenažer (imitaciju čamca sa veslima), seda krhka plavokosa devojka koja, ni za pare, ne može da pogodi ritam zamaha. Kolege je bodre, a ekipa okupljena u režiji „Velikog brata“ uz gromoglasan smeh posmatra brojčanik na trenažeru na kojem se metri smenjuju kao na usporenom snimku.

- Pazi sad, Željko počinje da vesla! - uz ovacije uzvikuju Slavoljub Živanović, kreativni direktor i njegovi saradnici koji nam objašnjavaju: „To je naš imitator Željka Joksimovića. Ma, isti on!“.

„Željko“, mladić sa sunčanim naočarima koji zaista liči na Joksimovića, kao da je čuo koliku podršku ima, ubrzava ritam, a dok napuštamo kuću „Velikog Brata“ pitamo se kako će se statisti ponašati sledećeg dana kada ih stigne - upala mišića.

A. Novaković

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Festival di-džejeva na Tašmajdanu

Elektronska žurka

Festival domaćih di-džejeva „Ovo je moj grad“ po šesti put održaće se na stadionu „Tašmajdan“ od 24. do 27. avgusta 2006. (ulaz besplatan). Na velikoj letnjoj žurci slušaće se sve vrste elektronske muzike, od progresiv hausa, tehna, transa, arenbija, soula do brejk bita.

Svako veče festivala će pored dobrog izbora di-džejeva biti upotpunjeno jednom od četiri modne revije mladih, još neafirmisanih kreatora: Jelene Mladenović, Dragane Ristić - „Dres & Hair Factory“, Jelene Miletić i Predraga Kotarca. Mladi kreatori su dobili zadatak da osmilsle stajling beogradskog klabinga.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Novi album Boba Dilana

U Americi se upravo pojavio novi album Boba Dilana, šezdesetpetogodišnje rok legende. Album se zove „Moderna vremena“ i prva je Dilanova ploča posle petogodišnje pauze. On tvrdi da su kompakt diskovi uništili duh rokenrola i da kaže da su pesme na njegovom novom albumu zvučale puno bolje u studiju nego na disku.

Andželina dobila dijamantski prsten

Andželina Žoli je pokrenula nove spekulacije o tome da li se tajno venčava sa Bredom Pitom. Ona na ruci nosi skupoceni dijamantski prsten. Bilo bi logično da je taj fini poklon poklonio Bred, ali obe zvezde još uvek ne daju komentare o novom prstenu.

„Blic“ vas vodi na nastup di-džeja Karla Krega

U okviru „Tuborg laud end klir“ žurke koja će se večeras održati u letnjem „Bejsmentu“ nastupiće Karl Kreg, legendarni di-džej i producent iz Detroita, a troje najbržih čitalaca koji se danas od 13 do 13.05 jave na telefon 011/3334-620 dobiće po dve karte za tu zabavu. Inače, Kreg je prvu ploču objavio 1989. godine, a njegova numera „Bug in the Bassbin“ se smatra za jednu od najuticajnijih pesama za razvoj dram ‘n’ bejsa.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
I požar i poplava
VN, 23. avgust 2006

Za imitatorku i šoumena Biljanu Ristić, najlepšu Jugoslovenku 1972, kažu da je "žena sa stotinu lica". Na pitanje koliko ima života, Biljana u intervjuu za novi broj "TV Novosti" odgovara:
- Devet, valjda. Kao mačka. Nikada nisam bila posmatrač života. Volela sam da se uhvatim u koštac sa njim. Ne volim ništa mimo mene da prolazi. Kad pogledam živote svojih drugarica, kod njih sve teče nekako mirno. Kao jezerce. A kod mene je to reka koja juri! Hoće da poplavi. To sam ja. I požar. I poplava. I kataklizma. I apokalipsa. Imam mnogo emocija. Mnogo se i trošim. Genima sam to dobila i mislim da me je publika upravo zbog toga i volela. Ponekad poželim da sam flegmatik, da je sve mirno. Moj muž je takav bio. Govorio je: "Ne može sve odjednom. Samo polako." Kako polako? To kod mene nikad nije prolazilo. Zato sam i mogla da ulazim u razne likove. Zato i jesam osoba sa hiljadu lica.
Biljana živi na relaciji Beograd-Budimpešta i ističe da se uželela rada uživo. Priprema šou-program, ali ne televizijski. Sva je prilika da će, zbog akustike, plan ostvariti na nekoj pozorišnoj sceni. Između ostalih, u najavi je imitacija Karle del Ponte za koju kaže da joj, uz dobru masku i tekst, neće predstavljati problem. A ko joj je danas najinspirativniji za imitiranje?
- Interesantna mi je pevačica Pink. I političari su uvek aktuelni i veliki su izazov. Tu je naša folk, pa zabavna scena, "Evrovizija", razni novinari, voditelji...

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Prema pisanju britanske štampe
Džeger se opet ženi

Mik Džeger (63), pevač benda „Rolingstons“, navodno je zaprosio svoju devojku L’Vren Skot (39) sa kojom je četiri godine u vezi. Kako navodi britanski list „Dejli Ekspres“, L’Vren je tokom šopinga u Londonu svima ponosno pokazivala ogromni, verovatno verenički, dijamantski prsten.

Inače, Skotova je primećena dok je sa sveže udatom Nikol Kidman kupovala žensku odeću, a izvor lista kaže: „L’Vren je bila presrećna i očigledno je oduševljena što će uskoro postati nova gospođa Džeger.

Podsećanja radi, Mik se do sada dva puta ženio, iz braka sa Bjankom Džeger ima kćerku, dok sa drugom suprugom Džeri Hol ima četvoro dece. Takođe, vremešni roker ima još dvoje dece iz vanbračnih veza. Zanimljivo je da je Džeri Hol pre nekoliko meseci izjavila da ne veruje da će se Džeger opet oženiti jer, kako kaže, on je tip muškarca koji nije stvoren za brak.

A. N.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Srpski muzičar na Dalekom istoku
Brega u Seulu

Goran Bregović će 2. septembra u Seulu izvesti svoju operu „Karmen sa srećnim krajem“. Karte su, verovali ili ne, već odavno rasprodate. Ej! A znate li vi gde je ta Koreja?! Mnooogo daleko!

- On je ogromna zvezda u Koreji - odgovara na naše čuđenje Dejan Maksimović, jedan od menadžera Gorana Bregovića i dodaje:

- Prošle godine je tamo imao odličan koncert sa repertoarom „Pesme sa svadbi i sahrana“ i čim su Korejci čuli da je napravio operu „Karmen sa srećnim krajem“, ponovo su ga zvali da dođe. Tamo mu pred koncert predstoji gostovanje na njihovoj televiziji, intervjui za novine... Njegova muzika je hit u celom svetu i skoro da ne postoji tačka na zemaljskoj kugli na kojoj nije svirao. Evo, (Maksimović gleda u plan Bregovićevih nastupa prim. nov.) do 2008. godine ima zakazane koncerte. Osim što svake godine ima koncerte po Francuskoj, Grčkoj, Italiji, Španiji, SAD... Goran nastupa i po zemljama gde nikada noga ni jednog našeg muzičara nije kročila: Ukrajina, Letonija, Litvanija, Albanija, Island, Meksiko, Argentina, Japan...

Interesantno je da Goran uveliko po svetu nastupa sa svojom „Karmen“ pred punim dvoranama iako „Univerzal“ još uvek nije objavio CD sa tom operom.

- Disk će, najverovatnije, izaći do kraja godine. U Srbiji će ga objaviti „Mjuzik star prodakšn“ - kaže Dejan i dodaje da će uskoro jedna kuća, najverovatnije iz Nemačke, objaviti i njegovu čuvenu liturgiju za tri vere (hrišćanstvo, islam i judaizam) simboličnog naziva „Moje srce je postalo tolerantno“.

A znate li, kada smo već kod računa, šta je pre 30-ak godina rekao otac Gorana Bregovića?

- Kada sam prve pare zaradio svirajući, otac mi je rekao: „Je l’ moguće da ćeš se baviti tim ciganskim poslom?“ Muziku je smatrao zabavom, nikako ozbiljnim zanimanjem od kojeg je moguće pristojno živeti - rekao nam je nedavno Bregović.

S. Stanković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Jagma za smeštajem u Guči i okolini
I Amerikanci dolaze na Sabor

GUČA - Novi termin održavanja Sabora trubača u Guči od 30. avgusta do 3. septembra neće isuviše negativno uticati na tradicionalno dobru posetu. Devedeset odsto smeštajnih kapaciteta u Guči i okolini je popunjeno, a najveće interesovanje za trubačku groznicu pokazali su Slovenci, Crnogorci, ali i Nemci, Francuzi i Amerikanci...

Pre desetak dana smeštajni kapaciteti hotela „Park“ u Ivanjici kompletno su rezervisani za vreme trajanja Sabora. U odmaralištu „Golija“ u Ivanjici dolazak je najavila grupa od pedesetak Slovenaca. U Turističkoj organizaciji Ivanjica kažu da su krenule i rezervacije u privatnom smeštaju za koji se opredeljuju Beograđani i Vojvođani. Pun pansion u privatnom smeštaju u ivanjičkoj opštini je 1.300 dinara. U okviru hotelskog smeštaja za jednokrevetnu sobu gosti će morati da izdvoje 1.600 dinara, a za apartman 2.800. Hotel „Zlatna truba“ u Guči, kako kažu na recepciji, rezervisan je kompletno još prošle godine. Tačnije, čim je završen prošlogodišnji Sabor, njihovi gosti su tražili rezervacije za sledeći, ovogodišnji. U samom centru Guče privatni smeštaj sa punim pansionom plaćao se 25 evra. Mesta više nema, kažu organizatori Sabora, ali je zato u okolini Guče ostalo nešto malo mesta. Zainteresovani saboraši morali bi što pre da izvrše rezervaciju, a cena u seoskim domaćinstvima je 15 evra. Kako „Blic“ saznaje, najbrži za rezervacije smeštaja u Guči bili su Nemci i državljani Republike Srpske. Slična je situacija i u ariljskoj opštini. Jedan od najatraktivnijih hotela u toj varošici „Mlinarev san“ popunjen je za vreme trajanja Sabora, gosti su Slovenci, ali ima i naših državljana.

B. Bojović

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Na albumu „Dueti-dueli“ popularnim kantautor sarađuje sa brojnim umetnicima
Arsen snimio duet sa Milenom Dravić

Popularni kantautor Arsen Dedić objavio je album „Dueti-dueli“. Na ovom izdanju nalazi se ukupno 29 pesama koje je Arsen otpevao sa velikim umetničkim imenima. Posebno su interesantni dueti sa poznatim glumcima kao što su Milena Dravić, Rade Šerbedžija i Zlatko Vitez.

- Posle svega što sam do sada napisao i komponovao, došlo je vreme za pospremanje, pa su „Dueti-dueli“ izdanje koje je sasvim logično u mojoj diskografiji. Inspiracija mi je bilo izdanje Frenka Sinatre koji je na sličnom albumu okupio sve glumice s kojima je pevao u duetu - izjavio je Arsen Dedić na promociji ovog albuma, nedavno održanoj u Šibeniku. Spisak ostalih izvođača je impozantan, a među njima se nalaze Darko Rundek, Kemal Monteno, Tereza Kesovija te Gabi Novak i Matija Dedić.

N. Dž.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Britni cenzurisana

Poster na kojem trudna Britni Spirs pozira naga, cenzurisali su čelnici tokijskog metroa jer, po njihovom mišljenju, fotografija koja predstavlja naslovnu stranu japanskog izdanja magazina „Harper’s bazar“ je „previše stimulativna“ za javno prikazivanje.
Linzi Lohan ponovo bez grudnjaka

Mlada glumica Linzi Lohan je uvek zainteresovana da medijima ponudi na uvid svoje grudi. Ovog puta, paparaci su je uslikali dok se spremala da krene u šoping. Skoro je izjavila da često zarad tabloida izmišlja popularne partnere sa kojima je, navodno, spavala.

Pijana Viktorija Bekam

Manekenka Viktorija Bekam viđena je kako u četiri ujutro izlazi iz jednog kazina u centru Londona. Bila je u društvu prijateljice i svog telohranitelja. Supruga slavnog Dejvida bila je toliko pijana da se pridržavala za telohranitelja i neprekidno kikotala.
Dženifer Aniston kao rediteljka

Glumica Dženifer Aniston se sprema da uradi kratki igrani film za magazin „Glamur“, ali kao rediteljka. Prošle godine kratki film za pomenuti časopis radila je Gvinet Paltrou. Projekat se zove „Reel Moments“, a žanr će najverovatnije biti romantična komedija.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 269
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.312 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.